Alkohol adventskalender 2020

adventskalender med vin, adventskalender med øl, julekalender med vin, julekalender med øl, alkohol adventskalender 2020, adventskalender med alkohol 2020, bland selv julekalender 2020, lav din egen julekalender, adventskalender med gin og tonic

Har du svært ved at finde på 4 gaver til årets adventskalender. Så er en alkohol adventskalender 2020 et godt bud.

Med en alkohol adventskalender 2020 bliver nedtællingen til juleaften noget sjovere.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

Adventskalender med specialøl

Den perfekte Adventskalender til enhver mand, der kan lide øl! Der er en specialøl til hver advent, som han med stor glæde kan se frem til hver søndag i december.

Find den hos Ølbong.dk

Adventskalender med økologisk gin og tonic 

Denne adventskalender består af 4 x 50 ml flasker med dansk premium gin samt 4 x 200 ml dansk tonic.Kassen indeholder produkter fra Herbie Gin, Trolden Destilleri, Elg Gin, OriGinCPH og Oh Deer Tonic. Det hele er 100% økologisk og dansk.

Find den hos Smageklubben

Adventskalender med rom

Kom med på en rejse i rommens verden, med fire stilarter indenfor rom. Den søde, den stærke, den krydrede og den traditionelle. Denne lækre adventskalender indeholder 4 x 5 cl danskproduceret rom fra Great Dane Rum + lækkert rom glas med Great Dane Rum logo.

Find den hos Smageklubben

Adventskalender med Skotlander rom

Lækker adventskalender med danskproduceret rom fra Skotlander. Denne adventskalender indeholder 4 x 20 ml flasker med dansk premium rom fra Skotlander. Flaskerne leveres i en flot, håndlavet trækasse.

Find adventskalenderen hos Smageklubben

Adventskalender med dansk special-øl 2020

Bag hver låge er der gemt en af de populære jule-øl fra Grauballe Bryghus sammen med chips, lakrids og chokolade. Grauballe Bryghus er et dansk mikrobryggeri, der fremstiller spændende ufiltrerede special-øl i store 50 cl flasker. I denne adventskasse får du de prisvindende jule-øl; Peters Jul, Munkens Juledrøm, Bedstefars Juleøl & Dark Christmas. 

Find den hos Delikatessehuset

Gin & Tonic adventskalender 2020

Fed adventskalender med prisvindende ELG-gin & Fever-Tree Tonic samt snacks. Bag hver låge er der gemt en af de populære 5 cl gins fra danske ELG gin, og dertil en stor tonic fra Fever-Tree, der passer perfekt med den pågældende gin. I hvert rum er der altså til at lave to lækre gin & tonic!

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Adventskalender med rødvin

Her er årets dejligste adventskalender til vin-elskeren. Stor flot trækasse i rustik look med 4 skydelåger. Bag hver låge har Delikatesse gemt en af deres dejlige rødvine, samt lidt luksus chokolade fra Lakrids by Bülow.

Find den hos Delikatessehuset

Eksklusiv adventskalender med rødvin

Eksklusiv adventskalender til vin-elskeren leveret i en stor flot trækasse i rustik look med 4 skydelåger. I denne adventskalender bliver du introduceret for prisvindende vin fra de store europæiske vin-lande, og fælles for alle vinene er, at de er af super kvalitet – og så passer de perfekt til årstiden og den tunge vinter- og julemad. 

Find den hos Delikatessehuset

Adventskalender med hvidvin, rødvin & portvin

Udforsk og oplev med denne adventskalender, hvor gavemodtager bliver introduceret for det bedste af det bedste. Hver søndag vil du kunne åbne en ganske unik flaske, som vi har nøje udvalgt på grund af den udsøgte smag og høje kvalitet. Deluxe adventskalender til vin-elskeren -når kun det bedste er godt nok.

Find den hos Delikatessehuset

Adventskalender med Gin, Rom, Brændevin & Portvin

Udforsk, smag og oplev – eksklusive dråber, der forsøder nuét. Stor flot trækasse i rustik look med 4 skydelåger. Bag hver låge har Delikatesse gemt en flaske luksus spiritus, som gør sig fantastisk til de kolde vinterdage. 

Find kalenderen hos Delikatessehuset

Rom adventskalender 2020

Super lækker og spændende rom advent kalender fra Egoista. Du får 4 x world class rum + 1 ekstra specielt udvalgt til juleaften! Rom adventkalenderen leveres i eksklusiv gaveæske og rommen er i fine glasrør.

Find adventskalender hos De 9 muser

Listen med Alkohol adventskalender 2020 opdateres løbende…

SE OGSÅ: Julekalender med alkohol 2020

SE OGSÅ: Julekalender til mænd 2019

SE OGSÅ: Luksus chokolade julekalender 2020

Indlægget Adventskalender med alkohol 2020 indeholder affiliatelinks

 

1 Response

  1. 11/19/2019

    […] SE OGSÅ: Julekalendere med alkohol 2019 […]

error: Content is protected !!