Lækker adventskalender til voksne 2022

adventskalender til voksne adventsgaver voksne advent pakke til ham adventgave til hende
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Vil du også gerne forkæle kæresten, konen, manden eller en anden vigtig person i dit liv i december?

En lækker adventskalender til voksne vil helt sikkert være i høj kurs.

Det kan være svært at finde på 24 gaver. Men hvorfor finde på 24 små gaver? Hvorfor ikke nøjes med 4 lidt større gaver, som gavemodtageren kan blive forkælet med hver advent op til jul? Men selv om det nu kun drejer sig om 4 gaver, så kan det stadig være svært at finde på en lækker adventskalender til voksne.

 

Rito Adventskalender 2022 Hækling

Forkæl dig selv eller en, du holder af, med denne hæklefokuserede adventskalender fra RITO. Du kan nemlig se frem til lækkert garn i skønne farver og materialer. Derudover får du links (bl.a. i form af QR-kode), der giver dig adgang til unikke hækleopskrifter specialdesignet til adventskalenderes indhold.

Find adventskalenderen hos Rito

 

adventskalender strik 2022 julekalender strik 2022 krea adventskalender

Strik Adventskalender

Bag kalenderens 4 låger, kan du vente dig lækkert garn i herlige farver og materialer. Hertil får du links (bl.a. i form af en QR-kode) til at tilgå de unikke strikkeopskrifter specialdesignet til adventskalenderens indhold.

Find adventskalenderen hos Rito

Royal Copenhagen adventskalender 2022

Vi alle kender ham eller hende der samler på Royal Copenhagen – denne adventskalender er lige noget for dem. Et nyt koncept fra Royal Copenhagen er deres adventskalender 2022, som indeholder fire overraskelser fra det royale porcelæn Royal Copenhagen.

Find den hos Bahne

 

Pernille Corydon Adventskalender 2022 – sølv

Forkæl en du holder af med denne lækre adventskalender fra Pernille Corydon. I lågerne finder du et par øreringe, et armbånd, en halskæde og en kombination af tre ørestikker. Smykke-adventskalenderen har en værdi på i alt 1775 kr.

Find den hos Bahne

Pernille Corydon adventskalender 2022 – forgyldt

Pernille Corydons Advent Kalender 2022 består af fire låger med et fint smykker i hver. Den perfekte adventskalender til en du holder af eller dig selv.

Find den hos Bahne

Adventsgaver til voksne adventskalender til voksne 2022Wally og Whiz' bud på en advent æske/kalender med gourmet vingummier

Wally and Whiz vegansk adventskalender 2022

Istedet for en vegansk julekalender, kan du også vælge en vegansk adventskalender. Denne adventskalender indeholder veganske vingummier til hele familien. Hver søndag byder på en ny spændende smag. En perfekt dele adventskalender. 

Find adventskalenderen hos Kun det bedste

 

Lindebæk adventskalender med smykker 2022

Forkæl dig selv eller en du holder af i juletiden, med en adventskalender fyldt med skønne smykker fra Lindebæk Smykker. Du kan vælge mellem fire forskellige kalendere i forskellige prisklasser.

Se udvalget af smykke adventskalendere hos Lindebæk smykker

Bagsværd Lakrids adventskalender 2022

Årets adventskalender til lakrids-elskeren, er uden tvivl denne fra Bagsværd Lakrids. Julekalenderen har 6 låger. 4 låger til advent op til jul, 1 både til d. 24. december og 1 låge til d. 31. december.

Find adventskalenderen hos Kun det bedste

 

adventskalender 2022 til voksne advent pakker 2022

LIE GOURMET adventskalender

Wow – sikke en smuk adventskalender Lie Gourmet har tryllet frem. Den er spækket med en blanding af juleprodukter og bestsellere fra det danske brand, så der er lidt til den søde tand i december. Produkterne er full size og vil forsøde din december måned. Adventskalenderen kan både stå alene eller være supplement til en julekalender. 

Find adventskalenderen hos Kun det bedste

 

Adventskalender med slik og lækkerier adventkalender for voksne 2022

Forkælelses adventskalender 2022

Smuk adventskalender fra Delikatessehuset med søde lækkerier  Stor flot trækasse i rustik look med 4 skydelåger

Find den hos Delikatessehuset

 

portvin adventkalender 2022 alkohol advent kalender til voksne

Portvin advenskalender 2022

Så nærmer julen sig! Elsker du eller en du holder af portvin, og er det det årets adventskalender skal byde på: så er du landet på den helt rigtige side. Drik Portvin har lavet denne skønne adventskalender med 4 hele flasker á 37 cl portvin. Portvinskalenderen indeholder flere typer af portvin, hvad end du er til hvid eller  tawny, bliver du overrasket med lækre kvalitets portvin fra Vieira de Sousa, Bulas og DR. 

Find adventskalenderen hos Kun det bedste

 

rum adventskalender 2022 adventskalender til voksne adventskalender med alkohol

Great Dane rum adventskalender

Flot adventskalender fra danske Great Dane. Romkalenderen indeholder 4 forskellige rom og derudover et romglas. Så er der hygge og glæde.. hele vejen til juleaften!

Find den hos Kun det bedste

 

gin adventskalender 2022 adventskalender med alkohos adventskalender til ham

Adventskalender med Gin

En af dansk gins første og største, nemlig Herbie Gin, har lavet denne lækre adventskalender med 4 små flasker på 5 cl. hver – perfekt til 4 Gin & Tonic-serveringer.

Find adventskalenderen hos Kun det bedste

 

luksus adventskalender 2022 adventskalender til voksne adventskalender til hende

Kun Det Bedste – Luksus Delikatesse Adventskalender

Forkæl en du holder af (eller dig selv) med en ekstra lækker adventskalender til julen 2022. Forsød de fire søndage i advent med denne særlige adventskalender.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

økologisk adventskalender gin tonic julekalender adventkalender med alkohol øko 2022 jul

Gin & Tonic adventskalender til voksne

Imponerende adventskalender med danske, økologiske gin og tonic fra Nordic Spirits. En flot trækasse med 4 x 5 cl gin og tilhørende 20 cl tonic.  Indeholder blandt andet tonics fra Oh Deer, og fælles for dem er høj kvalitet og økologi. 

Find adventskalenderen hos Kun det bedste

 

adventgaver til par adventkalender til ham adventsgaver til hende adventsgaver til mormor adventsgaver til far

Vælg selv: Adventsgaver til ham, til hende eller til par!

Design og Handelshuset byder på hemmelige adventsgaver til ham, til hende og til par. Vælg selv beløbet! Smart ik?

Find adventsgaverne hos Design og Handelshuset

 

Adventskalender med boxershorts

Trænger kæresten eller manden til nye boxershorts? Så forkæl ham med denne adventskalender med boxershorts med julemotiv. De 4 par boxershorts er fremstillet i blød og åndbar bomuld, og er meget behagelige at have på. 

Find adventskalenderen hos Shop with Socks

 

Smageklubben adventskalender med Alkohol

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium alkohol. Du har mulighed for at vælge imellem rom, whisky, vodka eller gin. Til adventskalenderen medfølger der 4 faktaark fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find din favorit adventskalenderen hos Smageklubben

 

Adventskalender med gin

Eksklusiv adventskalender med 4 smagfulde aromatiske Gin & Tonic. Bag hver låge er der gemt en af de populære 5 cl gins fra engelske Warner’s gin, og dertil en 200 ml tonic fra Franklin, samt en bakke med garniture, der passer perfekt med den pågældende gin.

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

HERBIE GIN – Adventskalender

Lækker gin adventskalender med 4 små flasker gin fra HERBIE GIN. I adventskalenderen finder du de fire bedst sælgende gin fra Herbie Gin. Alle gin fra HERBIE GIN er håndlavet i Danmark.

Find adventskalenderen hos Kun det bedste

 

 

Adventskalender med lækkerier

Lækker adventskalender til voksne der blandt andet indeholderrum og chokolade og andre lækre delikatesser. Den perfekte adventskalender til modtageren der sætter pris på en lækker smagsoplevelse.

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Gourmet adventskalender 2021

Lækker adventskalender med te, kaffe, konfekture og delikatesser. Her får modtageren eller du en pakke til hver søndag i advent med lækkerier til at forsøde hverdagen.

Find adventskalenderen hos Teacup

 

Great Dane – Rom Adventskalender

Rom adventskalender fra Great Dane Rum. Romkalenderen indeholder 4 forskellige rom og derudover et romglas. Den perfekte adventskalender til modtageren der sætter pris på et godt glas rom.

Find kalenderen hos Kun det bedste

Adventskalender med juleøl fra Grauballe Bryghus

Lækker adventskalender med øl i trækasse, bag hver låge gemmer der sig en af de populære juleøl fra Grauballe Bryghus sammen med lidt sødt eller krydret lækkerier. 

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Adventskalender med te 2022

Forkæl te elskeren med 4 skønne te-overraskelser hver søndag i advent. Lækker adventskalender til teelskeren fra Teacup, der har udvalgt nogle af deres bedste teer og kombineret dem med lidt sødt til teen.

Find adventskalender med te hos Teacup

Adventskalender med juleøl fra Skagen Bryghus

Er modtageren vild med øl, så forkæl ham/hende med denne lækre adventskalender med juleøl fra Skagen Bryghus samt andre lækkerier. Med denne adventskalender bliver nedtællingen til juleaften meget hyggeligere. 

 

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Adventskalender med portvin fra Dalva

Forkæl modtageren med en portvin adventskalender 2022. I denne adventskalender får modtageren en ny lækker portvin hver søndag. En perfekt adventskalender til de kolde vinterdage. 

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Adventskalender med Rødvin, Glögg, Portvin & Rom

Har du svært ved at vælge hvilken alkohol adventskalender der passer bedst til modtageren? I denne adventskalender til voksne 2021 indgår der både rødvin, Glögg, portvin og rom. Adventskalenderen består af en trækasse med 4 låger.

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Luksus adventskalender med Rødvin 2022

Sætter du eller modtageren pris på en god flaske rødvin? Så gør december måned lidt hyggeligere med denne adventskalender, hvor der hver søndag i advent gemmer sig en ny lækker flaske alkohol.

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Adventskalender med Rødvin – around the world

Den perfekte adventskalender til vinelskeren. Rødvinskalender fra nogle af verdens store vinlande. Den perfekte adventskalender til de kolde vinterdage. En adventskalender der sagtens kan deles af et par.

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

 

 

Listen med adventskalendere til voksne opdateres løbende…

 

SE OGSÅ: Julekalender med alkohol

SE OGSÅ: Oplevelser som adventsgaver

SE OGSÅ: Wally & Whiz julekalender

SE OGSÅ: Karamelleriet julekalender

SE OGSÅ: Julekalendere til voksne – STOR GUIDE

Indlægget lækker adventskalender til voksne 2022 indeholder affilitalinks til troværdige danske webshops

 

2 Responses

  1. 09/29/2020

    […] SE OGSÅ: Lækker adventskalender til voksne […]

  2. 10/16/2020

    […] SE OGSÅ: Lækker adventskalender til voksne […]

error: Content is protected !!