Lækker adventskalender til voksne 2023

adventskalender til voksne 2023, adventskalender til ham 2023, adventskalender til hende 2023, adventskalender med specialiteter, adventskalender med delikatesser, adventskalender med øl, adventskalender med gin tonic, adventskalender med vin, adventskalender med kaffe, adventskalender med kaffe, adventskalender til mænd 2023, adventskalender til kvinder 2023, voksen adventskalender 2023, færdig adventskalender til voksne, indpakket adventsgaver til voksne,
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Vil du også gerne forkæle kæresten, konen, manden eller en anden vigtig person i dit liv i december?

En lækker adventskalender til voksne vil helt sikkert være i høj kurs.

Det kan være svært at finde på 24 gaver. Men hvorfor finde på 24 små gaver? Hvorfor ikke nøjes med 4 lidt større gaver, som gavemodtageren kan blive forkælet med hver advent op til jul? Men selv om det nu kun drejer sig om 4 gaver, så kan det stadig være svært at finde på en lækker adventskalender til voksne.

Pernille Corydon Adventskalender 2023

Forkæl hende du holder af (eller dig selv) med denne lækre adventskalender fra Pernille Corydon. Adventskalenderen indeholder 4 adventsgaver, så du hver søndag kan glæde dig til at pakke et nyt favoritsmykke ud. Vælg mellem forgyldt sterling sølv og sterling sølv.

Find den hos Bahne

Bolcheværk – Sukkerfri Adventskalender

Skal julen forsødes med søde sager, men uden unødvendige kalorier og sukker? Så er denne skønne adventskalender med sukkerfri bolcher fra Bolcheværk et fantastisk bud! Bolcherne smager sødt og tilfredsstillende, som bolcher nu skal – men de er lavet på.

Find kalenderen hos Kun det bedste

Lindebæk smykke adventskalender 2023

Lindebæk har igen i år lavet en lækker adventskalender med smukke smykker, som modtageren kan nyde glæde af i december og længe fremover. Forkæl hende du holder af dem denne lækre adventskalender – der helt sikkert falder i god smag.

Find den hos Lindebæk

Nilens jord adventskalender 2023

Bag hver kalenderlåge gemmer der sig lækre produkter fra Nilens Jord, der alle er veganske, allergicertificerede og parfumefri.

Find den hos Magasin

Royal Copenhagen adventskalender 2023

Hvis vi her på Alletiders Gave redaktionen skulle ønske os en adventskalender, så skulle det helt sikkert være denne fra Royal Copenhagen.  Et nyt Royal Copenhagen julekoncept, der er inspireret af traditionen med en adventsjulekalender bestående af 4 nøje udvalgte gaver til dig selv eller én, du har kær.

Find den hos Magasin

adventskalender til voksne 2021, adventskalender til ham 2021, adventskalender til hende 2021, adventskalender med specialiteter, adventskalender med delikatesser, adventskalender med øl, adventskalender med gin tonic, adventskalender med vin, adventskalender med kaffe, adventskalender med kaffe, adventskalender til mænd 2021, adventskalender til kvinder 2021, voksen adventskalender 2021, færdig adventskalender til voksne, indpakket adventsgaver til voksne,

Pudderdåserne adventskalender 2023

Lækker og luksuriøs adventskalender med plejende produkter. Indeholder 5 forskellige produkter. Produkterne egner sig til både hud, hår og fødder.

Find den hos Helsebixen

Meraki adventskalender med duftlys 2023

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne adventskalender. Tæl ned til juleaften ved at tænde et lys på hver af de fire søndage før jul. Det hvide glas afspejler årstiden og sætter den rette stemning til lidt velfortjent selvforkælelse.

Find adventskalenderen hos LYKO

Ecooking adventskalender 2023

Vinterens kulde kan være hård for huden. Forkæl en du holder af med denne lækre adventskalender fra Ecooking fyldt med lækre plejeprodukter.  Ecooking har sammensat den ultimative selvforkælelseskalender bestående af fire veganske og dermatologisk testede produkter, som forkæler din hud med effektiv pleje.

Find den hos LYKO eller Find den hos Magasin

Adventskalender med dansk luksus chokolade (til to pers.)

Forkæl en chokoladelsker med en sød overraskelse med chokoladedelikatesser fra anerkendte brands som Summerbird Organic, Xocolatl, Anker Chokolade, Reserved Chocolate, Simple Chocolate og Hattesens Konfektfabrik. 

Find den hos Delikatessehuset

Adventskalender med portvin fra Dalva

Adventskalender med fire flasker 1. klasses portvin fra det anmelderroste portvinshus Dalva. Udsøgte kvalitets-dråber og dejligt dansk chokolade til fire advents-søndage.

Find den hos Delikatessehuset

Adventskalender med Rødvin – deluxe

Er modtageren glad for rødvin, så er denne adventskalender lige sagen. Adventskalender med rødvin er svaret! Den indeholder fire spektakulære vine, der vil tage dig med på en uforglemmelig smagsrejse gennem december.

Find den hos Delikatessehuset

Adventskalender med danske juleøl 2023

Adventskalender med fire danske juleøl – og forskellige snacks og lækkerier. Adventskalenderen indeholder fire spændende ufiltrerede specialøl.

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Adventskalender med gin & tonic (til 2 personer)

Er modtageren glad for gin. Eksklusiv adventskalender med 4 smagfulde Gin & Tonic – nok til 2 cocktails i hver låge.

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Adventskalender med whisky & snacks 2023

Lækker adventskalender til ham/hende der holder af whisky. Den perfekte adventskalender til din mand, din kammerat, din far – eller bare til livsnyderen.

Find den hos Delikatessehuset

Adventskalender med rom & chokolade 2023

Adventskalender fyldt med lækkerier der gør nedtællingen til juleaften meget sjovere. Adventskalenderen indeholder fire forskellige 5 cl. rom, samt forskellige søde chokoladeoverraskelser.

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Adventskalender med Lakrids 2023

Den perfekte adventskalender til gavemodtageren eller dig selv, som ikke kan få nok af lakrids. Kalenderen indeholder en lækker blanding af sød og salt lakrids.

Find den hos Delikatessehuset

Adventskalender – med vin, søde lækkerier og salte delikatesser

Adventskalender fylde med en masse lækre delikatesser. Fed adventskalender til dig der nyder et lækkert glas vin og har lyst til at udforske forskellige danske delikatesser.

Find den hos Delikatessehuset

Meraki – Adventskalender 2023

Kalenderen består af fire låger, så der er en overraskelse til hver advent, bag lågerne gemmer sig fire af Merakis bestsellere. En ideel gaveløsning til en, du har kær, som fortjener ekstra forkælelse i december måned. 

Find den hos Delikatessehuset

Nordjysk Vinimport – Adventskalender med portvin

Lækker adventskalender fyldt med portvin, en hyggelig adventskalender der helt sikker skaber mere glæde i december. Forkæl ham eller hende du holder af med denne adventskalender.

Find den Kun det bedste

 

Egoista – Gin & Tonic Adventskalender

Egoistas store gin og tonic adventskalender, giver dig anledning til at få en god G&T med en du holder af, hver søndag (eller weekend) i december. Du får nemlig 60 cl gin og tilhørende 200 ml tonic – nok til 2 G&T.

Find den hos Kun det bedste

Wally and Whiz vegansk adventskalender 2023

Istedet for en vegansk julekalender, kan du også vælge en vegansk adventskalender. Denne adventskalender indeholder veganske vingummier til hele familien. Hver søndag byder på en ny spændende smag. En perfekt dele adventskalender. 

Find adventskalenderen hos Kun det bedste

 

portvin adventkalender 2022 alkohol advent kalender til voksne

Portvin advenskalender 2023

Så nærmer julen sig! Elsker du eller en du holder af portvin, og er det det årets adventskalender skal byde på: så er du landet på den helt rigtige side. Drik Portvin har lavet denne skønne adventskalender med 4 hele flasker á 37 cl portvin. 

Find adventskalenderen hos Kun det bedste

 

rum adventskalender 2022 adventskalender til voksne adventskalender med alkohol

Great Dane rum adventskalender

Flot adventskalender fra danske Great Dane. Romkalenderen indeholder 4 forskellige rom og derudover et romglas. Så er der hygge og glæde.. hele vejen til juleaften!

Find den hos Kun det bedste

 

gin adventskalender 2022 adventskalender med alkohos adventskalender til ham

Adventskalender med Gin

En af dansk gins første og største, nemlig Herbie Gin, har lavet denne lækre adventskalender med 4 små flasker på 5 cl. hver – perfekt til 4 Gin & Tonic-serveringer.

Find adventskalenderen hos Kun det bedste

 

luksus adventskalender 2022 adventskalender til voksne adventskalender til hende

Kun Det Bedste – Luksus Delikatesse Adventskalender

Forkæl en du holder af (eller dig selv) med en ekstra lækker adventskalender til julen 2022. Forsød de fire søndage i advent med denne særlige adventskalender.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Egoista – Rom Adventskalender 2023

Lækker adventskalender som indeholder 4 flasker rom á 60 ml. Nogle af rommene er eksklusive typer som normalt kun findes i få og store flasker. 

Find den hos Delikatessehuset

 

adventgaver til par adventkalender til ham adventsgaver til hende adventsgaver til mormor adventsgaver til far

Vælg selv: Adventsgaver til ham, til hende eller til par!

Design og Handelshuset byder på hemmelige adventsgaver til ham, til hende og til par. Vælg selv beløbet! Smart ik?

Find adventsgaverne hos Design og Handelshuset

 

Adventskalender med boxershorts

Trænger kæresten eller manden til nye boxershorts? Så forkæl ham med denne adventskalender med boxershorts med julemotiv. De 4 par boxershorts er fremstillet i blød og åndbar bomuld, og er meget behagelige at have på. 

Find adventskalenderen hos Shop with Socks

 

Smageklubben adventskalender med Alkohol

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium alkohol. Du har mulighed for at vælge imellem rom, whisky, vodka eller gin. Til adventskalenderen medfølger der 4 faktaark fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find din favorit adventskalenderen hos Smageklubben

Dately adventskalender Intimitet

Trænger jeres forhold til at blive piftet lidt op? Så vil denne adventskalender helt sikkert være sagen. Datelys adventskalender skaber en magisk juletid med tid til intimitet og hinanden.

Find den her hos LYKO

 

 

 

Listen med adventskalendere til voksne opdateres løbende…

Hvorfor holder man advent?

Selve ordet advent kommer af det latinske ‘Adventus Domini’, som betyder ‘Herrens komme’. Derfor er advent altså den periode frem mod jul, som markerer ventetiden inden Jesusbarnets fødsel på juledag den 25. december, som også regnes som Jesu fødselsdag.

Advent er en kristen tid med forberedelse og forventning, der fører op til fejringen af Jesu Kristi fødsel, kendt som jul. Advent varer normalt i de fire søndage før juledag, og det markerer begyndelsen på det kristne kirkeår. Der er flere vigtige grunde til at fejre advent:

 1. Forberedelse til julen: Adventstiden er en tid for kristne at forberede sig åndeligt og mentalt til fejringen af Jesu fødsel. Dette omfatter refleksion, bøn og overvejelse af betydningen af Kristi komme til verden.
 2. Forventning: Advent symboliserer den forventning, som både Israels folk og hele menneskeheden følte i århundreder, inden Jesus blev født som Messias. Den minder os om, hvordan folk ventede på frelse og Guds løfte om et frelsende lys.
 3. Julefortællingens udfoldelse: I løbet af adventstiden fokuserer kristne ofte på at læse og reflektere over bibeltekster, der beskriver Jesu fødsel og forkyndelsen af englen. Dette bidrager til at udfolde julefortællingen i løbet af de fire uger.
 4. Lys og håb: Adventslysene i adventskransen og adventsstagen symboliserer lyset, der bryder ind i verden med Jesu fødsel. De repræsenterer også håbet om frelse, fred og kærlighed, som Jesus bringer med sig.
 5. Forberedelse af hjertet: Advent er en tid til at forberede hjertet på at modtage Jesus som verdens frelser. Det opfordrer kristne til at rette deres fokus mod åndelige værdier og væk fra det kommercielle og materielle aspekt af julen.
 6. Fejringen af Jesu fødsel: Advent fører naturligt op til juleaften og juledagen, hvor kristne fejrer Jesu fødsel som Guds gave til verden.

Det er vigtigt at bemærke, at advent er en tid med forskellige traditioner og praksisser i forskellige kristne kirker og samfund. Mens nogle fejrer advent mere ceremonielt med lys, krans og gudstjenester, kan andre vælge mere enkle måder at markere tiden på. I alle tilfælde er formålet at forberede sig åndeligt på julens betydning og glæde.

 

SE OGSÅ: Julekalender med alkohol

SE OGSÅ: Oplevelser som adventsgaver

SE OGSÅ: Julekalendere til voksne – STOR GUIDE

Indlægget lækker adventskalender til voksne 2023 indeholder affilitalinks til troværdige danske webshops

 

2 Responses

 1. 09/29/2020

  […] SE OGSÅ: Lækker adventskalender til voksne […]

 2. 10/16/2020

  […] SE OGSÅ: Lækker adventskalender til voksne […]

error: Content is protected !!