Gin julekalender 2021 og adventskalender

gin julekalender 2021, gin pakkekalender 2021, gin adventskalender 2021, julekalender med gin 2021, julekalender til mænd 2021, julekalender til kvinder 2021, julekalender til voksne 2021, voksen julekalender 2021, alkohol julekalender 2021, julekalender med alkohol 2021
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvorfor er det kun børnene der skal forkæles fordi det snart er jul? Vi har samlet et udvalg af de bedste bud på en gin julekalender 2021 – en julekalender som de voksne kan have helt for dem selv.

Med en gin julekalender 2021 bliver nedtællingen til juleaften straks lidt sjovere. Den perfekte julekalender både til ham og hende.

De fleste mennesker har rigtig mange titler. F.eks. er mormor også mor. Hun er muligvis også hustru, søster, gudmor, strikker, vinterbader, huslejer, skiløber og friluftsmenneske. Når vi skal finde en god gave er det vigtigt at huske på at gavemodtager er så meget mere end lige det vi som gave afsender, ser først. Heldigvis er vi så meget mere end én enkelt titel og derfor er der også mange retninger for hvad du kan give i gave. I dette indlæg har vi fokus på ginentusiasten og gin gaveideer.

Gin danner basen for en masse drinks. Gin er en destilleret alkoholisk drik, der er smagssat med enebær. Gin har primært været kendt som et produkt fra England, men produceres nu i det meste af verden. I Danmark alene, produceres der over 50 slags gin. Gin anvendes traditionelt i aperitif-drinks som gin og tonic, dry martini og Tom Collins.

Gin er blevet den store trend hos både mænd og kvinder, hos Alletiders Gave redaktionen har vi også flere i  omgangskredsen som har taget denne trend til sig.

Gør julemåneden dette år lidt hyggeligere for ham og hende med en af disse julekalendere med gin. Listen opdateres løbende…

Gin julekalender 2021

Sydafrikansk Gin Julekalender 2021

 Unik Gin julekalender udelukkende bestående af Gin fra Sydafrika. Der er noget for enhver smag, frugtede, søde, bitre, klassiske, nye , spændende gin – det helt unikke ved sydafrikansk gin er at de benytter botanicals som for mange heroppe er helt ukendte. 

Find julekalenderen hos Ginbutikken

That Boutique-Y Gin Julekalender 2021

Gin Julekalender, der indeholder 24 håndfyldte og voksforseglede flasker. Du finder altså 24 små flasker der indeholder 3cl gin, så du har til en perfekt servering, hver eneste dag i hele december måneden, frem til juleaften. En skøn smagsoplevelse til gin-elskeren.

Find julekalenderen hos Ginbutikken

Ginbutikkens Julekalender 2021

Julekalender  med 24 vidt forskellige gin, fra det meste af europa, danske, engelske, skotske, tyske, franske og mange flere – men vi vil helst ikke afslører for meget, det skal jo være en overraskelse for dig eller den du giver denne lækre Gin Julekalender.

Find julekalenderen hos Ginbutikken

Whitley Neill – Gin Julekalender

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne lækre gin julekalender. Sammen med kalenderen kommer en cocktailhåndbog med instruktioner til, hvordan man laver mindst én cocktail til hver gin variant. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

Her finder du den perfekte julekalender til gin & tonic elskeren. Hver bag af de 24 låger, finder du enten en gin eller en god tonic fra Fever-tree. Blandt de lækre gin er blandt andet Hendricks, Citadelle, Aviation & Malfy. I alt får du til 12 gode og smagsfulde gin & tonic. Så er der lidt at hygge sig med i den travle juletid.

Find julekalenderen hos Noru 

Mac-Y – Gin Julekalender 2021

Kender du også en gin-elsker? Så forkæl ham/hende med denne gin julekalender med 24 forskellige slags gin. Vi garanterer at julemåneden straks bliver lidt sjovere. For at få info om dagens gin, kan gavemodtageren besøge Mac Y’s specielle hjemmeside til formålet. Mac Y importerer selv gin til Danmark, og har et kæmpe sortiment af eksklusive gin.

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den her hos Delikatessehuset

Smageklubben julekalender med alkohol 2021

 Den ultimative julekalender for voksne bestående af 24 x 100 ml flasker med blandet premium spiritus. Julekalenderen består af 24 nummererede flasker med blandet premium spiritus samt 24 ligeledes nummererede konvolutter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger. Julekalenderen indholder både Rom, Whisky, Gin og Cognac. Flaskerne er pakket sikkert ind i flotte gaveæsker med plads til 4 x 100 ml flasker i hver æske.

Find julekalenderen hos Smageklubben

Gin adventskalender 2021

Egoista – Jim & Tony Adventskalender til voksne 2021

Årets mest eksklusive og lækre gin kalender fra JIM & TONY. 4 spændende adventsdage, med enten gin eller ginlikør, samt en ekstra, specielt udvalgt til juleaften! JIM & TONY er eksklusiv gin og ginlikør i særklasse, der håndlaves i DANMARK.

Find den hos Kun det bedste

Adventskalender med gin 2021

Eksklusiv adventskalender med 4 smagfulde aromatiske Gin & Tonic. Bag hver låge er der gemt en af de populære 5 cl gins fra engelske Warner’s gin, og dertil en 200 ml tonic fra Franklin, samt en bakke med garniture, der passer perfekt med den pågældende gin.

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

HERBIE GIN – Adventskalender

Lækker gin adventskalender med 4 små flasker gin fra HERBIE GIN. I adventskalenderen finder du de fire bedst sælgende gin fra Herbie Gin. Alle gin fra HERBIE GIN er håndlavet i Danmark.

Find adventskalenderen hos Kun det bedste

Gin adventskalender 2021

Den perfekte adventskalender til ginelskeren. Eksklusiv adventskalender med dansk ELG Gin & Fever-Tree Tonic. De fire gin afspejler klassiske gin-stilarter, hvor enebærsmagen er dominerende. I hvert rum er der til at lave to lækre gin & tonic.

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Gin Adventskalender 2021 “Fredag før Advent”

Denne kalender er til fredag før advent, som der står: “Let the weekend be-gin and tonic”. Kalenderen indeholder 4 forskellige gin og tonic sæt, bestående af 10 cl gin og en tilhørende tonic bag hver låge. Så kan du roligt dele kalenderen med en anden – der er nok til 2 drinks.

Find adventskalenderen hos Barlife

Gin Adventskalender “Be-Gin the Celebrations”

Er modtageren helt vild med gin? Adventskalender fra 1975 by Simon, som importerer et væld af lækre gin. Denne adventskalender indeholder 4 x 5 cl gin og 4 matchende tonics på 200 ml.

Find adventskalenderen hos Barlife

Gin adventskalender 2021

Gør julemåneden i år lidt hyggeligere for ham eller hende der elsker gin, men denne  gin adventskalender, eller forkæl dig selv. Adventskalenderen kan sagtens deles af 2 ellers er der dobbelt op til ginelskeren. 

Find den hos Barlife

SE OGSÅ: 15+ Gin gaveideer til ginelskeren

SE OGSÅ: Julekalender med alkohol 2021

SE OGSÅ Adventskalender med alkohol 2021

SE OGSÅ: Julekalender til mænd 2021

Indlægget Gin julekalender 2021 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!