Alkohol adventskalender 2021

alkohol adventskalender 2021, adventskalender med alkohol 2021, bland selv julekalender 2021, lav din egen julekalender, adventskalender med gin og tonic, adventskalender med vin, adventskalender med øl 2021, julekalender med vin, julekalender med øl, adventskalender med rødvin 2021, adventskalender til voksne 2021, adventskalender til kvinder 2021, adventskalender til mænd 2021
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du svært ved at finde på 4 gaver til årets adventskalender. Så er en alkohol adventskalender 2021 et godt bud.

Med en alkohol adventskalender 2021 bliver nedtællingen til juleaften noget sjovere.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

I stedet for en julekalender, kan du også vælge at forkæle modtageren med en adventskalender. I denne artikel har vi samlet årets bud på adventskalendere med alkohol 2021.

Alkohol adventskalender 2021

Bryghuset Møn – Øl adventskalender Til deling

Ølkalenderen 2021 indeholder 8 øl. Vælg i mellem om du ønsker 4 eller 8 forskellige øl, alt efter om kalenderen skal deles eller drikkes af én. Bestiller du adventskalenderen for én øl-drikker, vil du modtage 8 forskellige øl. Bestiller du adventskalenderen til to øl-drikkere, vil du modtage 4 forskellige øl, så parret, vennerne, brødrene eller noget fjerde, kan drikke en god øl sammen, 4 dage i december. Ølkalenderen indeholder forskellige slags specialøl, og naturligvis Bryghusets Møns juleøl “Elmelunde Julebryg“.

Find den hos Kun det bedste

Smageklubben adventskalender med Alkohol

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium alkohol. Du har mulighed for at vælge imellem rom, whisky, vodka eller gin. Til adventskalenderen medfølger der 4 faktaark fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find din favorit adventskalenderen hos Smageklubben

Egoista – Jim & Tony Adventskalender til voksne 2021

Årets mest eksklusive og lækre gin kalender fra JIM & TONY. 4 spændende adventsdage, med enten gin eller ginlikør, samt en ekstra, specielt udvalgt til juleaften! JIM & TONY er eksklusiv gin og ginlikør i særklasse, der håndlaves i DANMARK.

Find den hos Kun det bedste

Adventskalender med gin 2021

Eksklusiv adventskalender med 4 smagfulde aromatiske Gin & Tonic. Bag hver låge er der gemt en af de populære 5 cl gins fra engelske Warner’s gin, og dertil en 200 ml tonic fra Franklin, samt en bakke med garniture, der passer perfekt med den pågældende gin.

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Egoista – Rom adventskalender +1

Adventskalender fra Egoista med hele 5 udvalgte rom – en til hver søndag i advent, og en ekstra til jul, nytår eller en anden dag med ekstra forkælelse. Hver rom kommer i et glasrør med 60 ml i hver, altså indeholder kalenderen i alt 30 cl.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

NIO Cocktails – Cocktail adventskalender 2021

NIO står for “Need Ice Only”. En serie af færdigblandede cocktails, lige klar til at hælde over is. En flot og eksklusiv adventspakke med fire luksuriøse cocktails. Hæld dem over is og server – så bliver det ikke nemmere. En skøn adventskalender, som skaber glæde hver søndag i advent.

Find adventskalenderen hos Kun det bedste

NIO Cocktails – Black Box Adventskalender

En flot og eksklusiv adventspakke med fire luksuriøse cocktails. Hæld dem over is og server – så bliver det ikke lettere. Færdigblandede cocktails mixet af bartenderen Javier De Las Muelas, som har Dry Martini Bar i Barcelona, som er kåret som en af verdens 50 bedste barer. Her har han sammensat fire mørke og kraftige cocktails, som blot skal hældes i et glas over is.

Find adventskalenderen hos Kun det bedste

Adventskalender med portvin

Er gavemodtageren særligt vild med portvin, så forkæl ham/hende med en adventskalender med portvin.  Hver søndag i advent gemmer der sig en ny lækker portvin overraskelse.

Find adventskalenderen hos Teacup

HERBIE GIN – Adventskalender

Lækker gin adventskalender med 4 små flasker gin fra HERBIE GIN. I adventskalenderen finder du de fire bedst sælgende gin fra Herbie Gin. Alle gin fra HERBIE GIN er håndlavet i Danmark.

Find adventskalenderen hos Kun det bedste

Gin adventskalender 2021

Den perfekte adventskalender til ginelskeren. Eksklusiv adventskalender med dansk ELG Gin & Fever-Tree Tonic. De fire gin afspejler klassiske gin-stilarter, hvor enebærsmagen er dominerende. I hvert rum er der til at lave to lækre gin & tonic.

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Adventskalender med lækkerier

Lækker adventskalender til voksne der blandt andet indeholder juleøl, gin, karameller, rødvin, lakrids og andre lækre delikatesser. Den perfekte adventskalender til modtageren der sætter pris på en lækker smagsoplevelse.

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Great Dane – Rom Adventskalender

Rom adventskalender fra Great Dane Rum. Romkalenderen indeholder 4 forskellige rom og derudover et romglas. Den perfekte adventskalender til modtageren der sætter pris på et godt glas rom.

Find kalenderen hos Kun det bedste

Adventskalender med juleøl fra Grauballe Bryghus

Lækker adventskalender med øl i trækasse, bag hver låge gemmer der sig en af de populære juleøl fra Grauballe Bryghus sammen med lidt sødt eller krydret lækkerier. 

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Graham’s – Portvinskalender 2021

Nyd et glas portvin hver søndag i advent – endda i glas udviklet til portvin fra Riedel. I denne portvin adventskalender gemmer der sig 2 Riedel portvinsglas samt 4 stk. Graham’s portvine à 20 cl.

Find adventskalenderen hos Kun det bedste

Adventskalender med juleøl fra Skagen Bryghus

Er modtageren vild med øl, så forkæl ham/hende med denne lækre adventskalender med juleøl fra Skagen Bryghus samt andre lækkerier. Med denne adventskalender bliver nedtællingen til juleaften meget hyggeligere. 

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Adventskalender med økologiske delikatesser

Går modtageren op i økologi? Så forkæl ham/hende med en økologisk adventskalender 2021. Adventskalenderen indeholder økologisk rødvin og en masse andre økologiske lækkerier. 

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Adventskalender med portvin fra Dalva

Forkæl modtageren med en portvin adventskalender 2021. I denne adventskalender får modtageren en ny lækker portvin hver søndag. En perfekt adventskalender til de kolde vinterdage. 

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Adventskalender med Rødvin, Glögg, Portvin & Rom

Har du svært ved at vælge hvilken alkohol adventskalender der passer bedst til modtageren? I denne adventskalender til voksne 2021 indgår der både rødvin, Glögg, portvin og rom. Adventskalenderen består af en trækasse med 4 låger.

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Luksus adventskalender med Rødvin 2021 

Sætter du eller modtageren pris på en god flaske rødvin? Så gør december måned lidt hyggeligere med denne adventskalender, hvor der hver søndag i advent gemmer sig en ny lækker flaske alkohol.

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Adventskalender med Rødvin – around the world

Den perfekte adventskalender til vinelskeren. Rødvinskalender fra nogle af verdens store vinlande. Den perfekte adventskalender til de kolde vinterdage. En adventskalender der sagtens kan deles af et par.

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Adventskalender med fransk rødvin 2021

Forkæl modtageren med en ny lækker smagsoplevelser hver søndag i advent. Denne kalender er lavet særligt til vinelskeren, der har en kærlighed for de franske vine. Her kommer han/hun nemlig med på en rejse gennem Rhone-regionen, omkring Bourgogne – inden rejsen slutter af i det sydligste Frankrig i Languedoc. 

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Italiensk adventskalender med rødvin 2021

Er modtageren vild med Italien og rødvin? Så er denne adventskalender helt perfekt. Denne kalender er lavet særligt til vinelskeren, der har en kærlighed for de italienske vine. Her kommer han/hun nemlig med på en rejse i den italienske vinverden. Julekalenderen byder på to bløde primitivoer fra Puglia, en Toscansk ‘superiore’ vin, og eventyret slutter af i nord med en konge-ripasso. 

Find adventskalenderen hos Delikatessehuset

Listen med Alkohol adventskalendere 2021 opdateres løbende…

SE OGSÅ: Julekalender med alkohol 2021

SE OGSÅ: Julekalender til mænd

SE OGSÅ: Luksus chokolade julekalender 2020

Indlægget Adventskalender med alkohol 2021 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

2 Responses

  1. 11/19/2019

    […] SE OGSÅ: Julekalendere med alkohol 2019 […]

  2. 09/24/2021

    […] SE OGSÅ Adventskalender med alkohol 2021 […]

error: Content is protected !!