Julekalendere til mænd 2021

julekalender til mænd 2021, julekalender til ham 2021, pakkekalender til ham 2021, adventskalender til ham 20201 julekalendere til mænd 2020, pakkekalendere til mænd 2021, adventskalendere til mænd 2021, voksen julekalender 2021, voksen adventskalender 2021, voksen pakkekalender 2021, pakkekalender til voksne 2021, adventskalender til voksne 2021, julekalender til voksne 2021, alletiders gave, gave inspiration, julegaver til alle, alletiders jul, årets julekalender 2021, julekalender med chokolade 2021, økologisk julekalender 2021, julekalender med alkohol 2021, julekalender med værktøj 2021, julekalender med voksen slik 2021, julekalender til kæreste 2021, julekalender til manden 2021, julekalender til morfar 2021, julekalender til farfar 2021, julekalender til far 2021, julekalender til voksen søn 2021, julekalender til kammerat 2021, julekalender til ham der har alt 2021,
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvilken julekalender skal du vælge at forkæle manden i dit liv med? Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets julekalendere til mænd 2021.

Med en af de mange julekalendere til mænd 2021 bliver nedtællingen til juleaften noget sjovere.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større.

Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. Igen i år har vi samlet vores liste med julekalendere til mænd 2021, som du kan forkæle manden i dit liv med. 

julekalender til mænd 2020, julekalender til ham 2020, julekalender til hende 2020, pakkekalender til ham 2020, adventskalender til ham 2020, julekalender til mænd 2020, pakkekalender til mænd 2020, adventskalender til mænd 2020, voksen julekalender 2020, voksen adventskalender 2020, voksen pakkekalender 2020, pakkekalender til voksne 2020, adventskalender til voksne 2020, julekalender til voksne 2020, alletiders gave, gave inspiration, julegaver til alle, alletiders jul, årets julekalender 2020, julekalender med chokolade 2020, økologisk julekalender 2020, julekalender med alkohol 2020, julekalender med værktøj 2020, julekalender med voksen slik 2020, julekalender til kæreste 2020, julekalender til manden 2020, julekalender til morfar 2020, julekalender til farfar 2020, julekalender til far 2020, julekalender til voksen søn 2020, julekalender til kammerat 2020, julekalender til ham der har alt 2020,

Hvorfor er det kun børnene der skal forkæles når det er jul? Hvad med de voksne? Har de voksne ikke også brug for lidt forkælelse? Forkæl din kæreste, mand, far, bedstefar, ven, kollega eller en anden mand du holder af med en af disse julekalendere til mænd 2021.

Listen med julekalendere til mænd 2021 er i år ekstra lang og her finder du både julekalendere til mænd med værktøj, julekalender med lakrids, julekalender med chokolade, wellness julekalendere til mænd, julekalender med alkohol, sjove julekalendere til mænd, erotiske julekalendere til mænd, veganske julekalendere til mænd, økologiske julekalendere til mænd, billige julekalendere til mænd og luksus julekalendere til mænd mm.

Julekalendere til mænd 2021

Julen er hjerternes tid. Giv en gave som skaber glæde for flere. Skrab 5 ens logoer og vind gavekort til f.eks. Med24.dk, Netto, Babysam, Elgiganten mm. Alt salg går ubeskåret til SMILfonden. Smilfonden er en velgørende forening, der støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser. SMILfondens mission er at give børnene og deres familier et bedre liv ved at skabe stærke værdifulde fællesskaber og øge deres livskvalitet.

Find julekalenderen hos Med24

Pakkekalender til ham

Overrask ham med en flot, indpakket pakkekalender med 24 gaver til hele december.
Hver dag byder på en ny overraskelse, eksempelvis en fed gadget, en sjov gave eller lidt julegodter til den søde tand. Leveres i flot indpakning med nummer, uden bånd.

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Man Stuff julekalender 

Lækker julekalender til mænd med lækkert tilbehør til manden. Med denne Man Stuff Julekalender soignerer modtageren sig ren og pæn samtidig med, at han tæller dagene ned til juleaften. Den oplagte julekalender til manden der trænger til lidt ekstra forkælelse.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Luksuriøs Marmelade Julekalender

En lækker julekalender fyldt med marmelade – så bliver det ikke mere hyggeligt. Bag de fireogtyve låger i marmeladekalenderen finder du sødt og godt pålæg i tolv forskellige smage. Her er der marmelade med smag af blandt andet hindbær, appelsin og kirsebærblomme, men også en gylden blomsterhonning og en cremet hasselnøddechokolade-variant.

Find julekalenderen hos Coolstuff

chili klaus julekalender 2021, chili klaus pakkekalender 2021, chili klaus adventskalender 2021, julekalender til mænd 2021, pakkekalender til mænd 2021, voksen julekalender 2021, voksen pakkekalender 2021, alletiders gave, julekalender til voksne 2021, pakkekalender til voksne 2021

Chili Claus julekalender 2021

Glem den ynkelige chokoladekalender – slikkalenderen fra Chili Klaus er kun til den rigtigt modige! Chiliheden varmer dejligt i decemberkulden, og denne slikkalender til voksne er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilichokolade hver dag frem til juleaften. Desuden gemmer der sig en speciel overraskelse til nytårsaften!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Mercedes-AMG GT Julekalender

Er modtageren helt vild med biler og særligt Mercedes? I Mercedes-AMG’s julekalender bygger du det flotte fartvidunder GT i skalaen 1:43, et lydmodul med den originale motorlyd og en baseplade med miljøbilleder. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren og bliver en flot indretningsdetalje, der kan stå fremme året rundt!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Baileys XL Julekalender 2021

Er modtageren helt vild med Baileys? Så er denne Baileys julekalender lige sagen. I kalenderens låger gemmer der sig udsøgt mælkechokoladetrøffel med mild og cremet Baileys-fyld. Her er der både trøffelkugler med Original Irish Cream, hvor fyldet har fået smag af den klassiske irske likør, og Salted Caramel, hvor likørsmagen blandes med sød karamel og et nip havsalt.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Whittard kaffekalender for to

Lækker julekalender med kaffe der kan deles af et par eller dobbelt op til kaffe-elskeren. hver låge gemmer to poser malet kaffe, du kan brygge til dig og din kaffeglade ven, så I kan nyde den sammen, mens I venter på juleaften.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Julekalender til Sofakartofler

Med julekalenderen til sofakartofler har du chancen for at brænde de ekstra kalorier af før jul, så du med god (nåja!) samvittighed kan sætte Anton Berg æske nummer tre til livs helt på egen hånd. Med i købet får du lidt bedre kondition og også nogle ekstra muskler.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Slikworld Julekalender

Bliv overrasket med nyt lækkert slik hver dag indtil juleaften med denne slik julekalender fra Slikworld. I julekalenderen finder du frem til 24 poser mærket med datoer som indeholder alt fra amerikansk slik, engelsk slik, amerikansk chokolade til engelsk chokolade.

Find julekalenderen hos Slikworld

Whittard Eksklusiv Te julekalender

Julemåneden bliver straks lidt mere hyggelig med denne lækre te julekalender. Bag de 24 låger gemmer der sig en blanding af sort, grøn og hvid te i nye spændende smagskombinationer og blandinger.  Kalenderen består af 94 poser te, der rækker til det samme antal kopper, så inviter hele familien eller de bedste venner på en kop te og tæl ned til juleaften sammen.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Whitley Neill – Gin Julekalender

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne lækre gin julekalender. Sammen med kalenderen kommer en cocktailhåndbog med instruktioner til, hvordan man laver mindst én cocktail til hver gin variant. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Julekalender med skægolie

Forkæl en skægbærer, du holder af, med en adventskalender fyldt med skægolie! Kalenderen fra The Bearded Man Company indeholder 24 små flasker med plejende og blødgørende skægolie i anderledes dufte såsom kaffe, appelsin og krydret rom!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Sydafrikansk Gin Julekalender 2021

 Unik Gin julekalender udelukkende bestående af Gin fra Sydafrika. Der er noget for enhver smag, frugtede, søde, bitre, klassiske, nye , spændende gin – det helt unikke ved sydafrikansk gin er at de benytter botanicals som for mange heroppe er helt ukendte. 

Find julekalenderen hos Ginbutikken

That Boutique-Y Gin Julekalender 2021

Gin Julekalender, der indeholder 24 håndfyldte og voksforseglede flasker. Du finder altså 24 små flasker der indeholder 3cl gin, så du har til en perfekt servering, hver eneste dag i hele december måneden, frem til juleaften. En skøn smagsoplevelse til gin-elskeren.

Find julekalenderen hos Ginbutikken

24 Days of Rum – Julekalender 2021

Årets absolut bedste ROM Julekalender. Den perfekte gave til enhver som elsker rom eller til en som bare skal introduceres til romverdenen. Nyd den selv eller med én du holder af, nu er der jo 2 glas med.

Find julekalenderen hos Computersalg

Smageklubben julekalender med alkohol 2021

 Den ultimative julekalender for voksne bestående af 24 x 100 ml flasker med blandet premium spiritus. cJulekalenderen består af 24 nummererede flasker med blandet premium spiritus samt 24 ligeledes nummererede konvolutter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger. Flaskerne er pakket sikkert ind i flotte gaveæsker med plads til 4 x 100 ml flasker i hver æske.

Find julekalenderen hos Smageklubben

Vin Julekalender med 24 flasker junior vin

Den ultimative julekalender for vin-elskeren.  24 flasker (10 cl) lækre og spændende vine fra Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien & Portugal. Årets mest hyggelige julekalender til voksne.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Mac-Y – Fransk Julekalender med alkohol 2021

Er det svært at vælge hvilken drik der er favoritten? Denne julekalender indeholder 14 Cognac, 5 Armagnac, 3 Calvados og 2 Pinot de Charentes, der alle kommer fra Frankrig! En lækker julekalender, der uden tvivl gør julemåneden 2021 lidt sjovere. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den her hos Delikatessehuset

Funko Pocket POP! The Office Julekalender 2021

Gør nedtællingen til juleaften sjovere med denne julekalender fra Funko Pocket POP! Bag hver låge gemmer der sig en ny overraskelse, der skaber glæde i december og de mange efterfølgende måneder. Den perfekte julekalenderen for samleren. 

Find julekalenderen hos Computersalg

Klintas julekalender med duftlys

Julekalender fra Klinta med 25 låger fyldt med skønne overraskelser i form af duftlys — en ny duft hver dag. Bruge ugerne op til jul, til at udforske nye dufte og find din favorit. Hvert duftlys er placeret i en glasbeholder og har en brændetid på 4 timer. Det sidste lys, er lidt større end de andre og vil sikre den helt rigtige julestemning til juleaften!

Find julekalenderen hos Jollyroom

Tea & Taste Julekalender

Lækker julekalender fra Teacup fyldt med en masse lækkerier. Det kan være både te, samt øvrige varer fra Teacups sortiment, så her er der plads til lækre overraskelser. Det kan være slik, chokolade, delikatesser, kaffe etc. 

Find julekalenderen hos Teacup

Kahls kaffejulekalender 2021

For at gøre december lidt lettere, mere livlig og velsmagende indeholder Kahls kaffekalender 24 forskellige kaffesorter fra alle verdenshjørner, der garanteret vil gøre det lettere at stå op om morgenen! Hver dag åbner du kalenderen og vælger posen med dagens nummer på. Poserne indeholder hver 30 gram malet kaffe, hvilket er nok til en halv liter velsmagende og opkvikkende kaffe.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Noru julekalender 2021

En pakkekalender med nøje udvalgte kvalitets delikatesser og julegodter, pakket i 24 fine gaver. En perfekt løsning til dig der gerne vil have en lækker julekalender til en du har nær, til dig selv eller som en juleoverraskelse til kontoret, uden at skulle bruge en masse tid på at købe 24 forskellige pakker og pakke dem ind selv.

Find julekalenderen hos Noru

Cartwright & Butler luksuriøs julekalender med delikatesser

Gør nedtællingen til juleaften virkelig velsmagende med denne gigantiske deluxe-kalender fyldt med lækkerier fra britiske Cartwright & Butler! Nyd søde sager såsom fudge og kager blandet med lækre ostekiks, luksuriøse marmelader og uimodståelige teer – indholdet i kalenderen har en nettovægt på 4,5 kg!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Whittard varm chokolade julekalender til to

Varm chokolade er lækkert i den kolde tid. Bag lågerne gemmer der sig tolv forskellige smagskombinationer, fra klassisk mælkechokolade eller traditionel mintchokolade, til fantasifulde smagssensationer såsom creme brulée, julet rocky road eller måske det spændende jordnøddesmør i symfoni med mild chokolade. Hver dag får du to poser chokoladepulver, som er perfekt til to kopper velsmagende og udsøgt varm chokolade.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Magasin Chokolade – Træ Julekalender

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne lækre julekalender i træ fyldt med lækker chokolade. en nostalgi – exceptionel træ julekalender som miniaturemodel af Magasin anno 1933. 24 delikate trøfler i 8 lækre varianter. Hver skuffe indeholder en særlig udvalgt chokoladeoverraskelse fra Magasin chokolade, som gør december til noget ganske særligt. Lyset kan slåes til og fra efter eget ønske.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Sweetkynd – Den økologiske julekalender

Forkæl modtageren med den skønne julekalender fyldt med økologiske delikatesser. Rosévingummier, chokolade dragéer og kakaotrøfler, det er hvad du få i denne helt nye julekalender som Sweetkynd har lavet i samarbejde med Elmelund Chocolatier og Cocohagen. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Strømpejulekalender til mænd

Trænger modtageren til nye strømper, så vælg en julekalender hvor han får et nyt par hver dag indtil juleaften. 24 æsker med et par strømper i hver. Stribede, prikkede eller mønstrede – der gemmer sig nye sjove strømper hver dag! 

Find julekalenderen hos Coolstuff

MyMuesli grødkalender 2021

Julen kredser jo vældig meget omkring mad af al tænkelig slags, men det er let at glemme, at før julemaden dukker op, skal du jo faktisk også spise fireogtyve gange morgenmad i december. Grødkalenderen fra MyMuesli lader dig tælle ned til jul med økologisk havregrød i mange anderledes og gode smage.

Find julekalenderen hos Coolstuff

MyMuesli Myslikalender økologisk julekalender

Start dagen med julestemning! MyMuesli Myslikalender forgylder morgenmaden med økologisk mysli i fireogtyve forskellige smage – hvad med sprød mysli med smag af chokolade, mango eller julekrydderier?

Find julekalenderen hos Coolstuff

Malmö Chokladfabrik økologisk chokolade julekalender

De fleste sætter pris på et godt stykke chokolade. I denne julekalender fra Malmö Chokladfabrik får gavemodtageren hele 24 skønne chokolade overraskelser. Vi tør godt garantere at december måned bliver lidt hyggeligere i år.

Find den hos Noru

Porsche Traktor Julekalender

Har du en mand der er helt vild med traktorer? Så forkæl ham med denne julekalender, hvor der bag hver låge gemmer sig en del af traktoren. I denne Porsche Traktor-Julekalender bygger du en model af den klassiske Porsche-Diesel-traktor i skala 1:43, et lydmodul med den originale motorlyd og en baseplade med miljøbilleder.

Find den hos Coolstuff

NUTE Julekalender 2021

NUTE julekalenderen er både fyldt med lækre sager og så er den smuk at se på. Julekalenderen indeholder 24 økologiske tebreve med et hav af lækre smagsblandinger. På hvert tebrev står påført hvordan teen skal brygges, altså ved hvilken temperatur og anbefalet trækketid.

Find julekalenderen hos Noru eller Find den hos Kun det bedste

Estate kapselkalender 2021

Skal du købe en julekalender til ham eller hende, der sætter pris på en god kop kaffe? Forkæl gavemodtageren med 24 lækre kaffeoverraskelser hele julen, med denne skønne julekalender med kaffekapsler. Julekalenderen indeholder både økologiske og klassiske kaffer.

Find julekalenderen hos Noru eller Find den hos Kun det bedste

Coffee Brewers – julekalender med økologisk og koffeinfri kaffe

Coffee Brewers har tænkt på det hele og i år har de også lavet denne kaffe julekalender med økologisk og koffeinfri kaffe. I denne julekalender får modtageren 25 forskellige typer decaf kaffe til at varme sig på – og måske finde en ny favoritkaffe.

Find den hos Kun det bedste

The Mallows – Skumfidus Julekalender 2021

Lækker julekalender med skumfiduser fra The Mallows. Julekalenderen indeholder lækre skumfiduser bag hver låge, som gør julemåneden lidt sjovere. Den perfekte julekalender til gavemodtageren der ikke kan få nok skumfiduser.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Julekalender med dessertchokolade fra Anker Chokolade 2021

Lækker voksen julekalender fra Anker Chokolade fyldt med lækker dessertchokolade. Anker Chokolade bruger næsten udelukkende økologiske ingredienser. Julekalenderen er fyldt med dessertchokolader med en masse forskellige smagsvarianter. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Anker Chokolade – Par Julekalender 2021

Lækker julekalender fra Anker Chokolade der kan deles af et par, eller giv den til gavemodtageren der trænger til lidt ekstra godt hver dag. I den store julekalender er der hele 520g chokolade fordelt på 48 stykker. Firmaet bag deenne julekalender har desuden fokus på bæredygtighed og økologi, så chokoladen her er med god samvittighed på den front.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Summerbird – Chokolade Julekalender 2021 – Single

Flot stilren julekalender fra Summerbird fyld med lækkert økologisk chokolade. Bag hver låge gemmer sig 1 stykke chokolade. Kalenderen indeholder både mørk chokolade, mælkechokolade og hvid chokolade – men også Summerbirds helt egen patenterede Amber Chokolade.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find julekalenderen hos Kun det bedste

Summerbird chokolade julekalender 2021 – delejulekalender

Lækker julekalender fra Summerbird fyldt med økologisk chokolade. Bag hver låge gemmer sig 2 stykker chokolade, så der er mulighed for at dele eller lidt ekstra til modtageren der yderst glad for chokolade.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find julekalenderen hos Kun det bedste

Ferrero Collection Julekalender 2021

Tæl ned til juleaften med en Ferrero Rocher-julekalender! Bag lågerne i kalenderen gemmer der sig chokoladepraliner i tre forskellige smage: Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir.

Find den hos Coolstuff

Famous Grouse XL Julekalender

Julekalender fyldt med chokoladetrøfler smagt til med whisky fra det skotske højland. Denne gastronomiske julekalender er den perfekte tidlige julegave til whiskykenderen.

Find julekalenderen hos Coolstuff

T2 World of Tea: Tejulekalender med Teposer

Julekalender fyldt med både grøn te, sort te, rød te og urtete. Denne luksuriøse julekalender indeholder teposer i en skøn blanding af typiske julesmage og andre spændende smagskombinationer, der forgylder morgenmaden i december. 

Find julekalenderen hos Coolstuff

T2 World of Tea: Tejulekalender med Løs Te

Gør december måned mere hyggelig med en lækker julekalender fyldt med løs te.  Bag hver låge i julekalenderen gemmer der sig en pose med løs te og en beskrivelse af dagens tesort, hvordan den tilberedes til perfektion, og hvordan den nydes bedst.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Summerbirds Julekalender Chiffoniere 2021

Ikonisk jule-kommode fra Summerbird – fyldt med lækre økologiske chokolademirakler. I det smukke skuffemøbel gemmer sig 48 stykker luksuriøs økologisk dessertchokolade, som kan deles eller spises selv.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find den her hos Kun det bedste

Mac-Y – Whisky Julekalender 2021

Med denne julekalender med whisky bliver årets julemåned lidt mere festlig. Bag hver låge gemmer der sig 2 cl whisky. Gavemodtageren kan finde info om hver whisky bag lågerne, ved at følge med i den online julekalender. Her kan han/hun lære noget nyt hver dag om sin yndlings spiritus – og finde inspiration til, hvordan netop dagens whisky bør drikkes.  

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den her hos Delikatessehuset

Lakrids by Bülow julekalender 2021

Årets julekalender fra Johan Bülow indeholder den flere nye varianter, du aldrig har set før. Få en eksklusiv julekalender med en lækre lakrids oplevelser til hele december. Der kræses virkelig for dine smagsløg i denne eftertragtede julekalender, og derfor er det også heldigt at der er 2 stykker bag hver låge. Gå ombord i en verden af lækker lakrids – sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids, blød lakrids & selvfølgelig en masse lakrids med chokolade. Her er noget for enhver lakrids-fan.

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den hos Delikatessehuset

Skipper’s Pipe Julekalender

Hvis du er en sand lakridselsker, har du med garanti flere barndomsminder om at sidde med en Skipper’s Pipe i munden og føle dig som det sejeste barn i verden. Med denne skønne julekalender kan du nu i stedet føle dig som den sejeste voksne i verden hele 24 dage i træk! 

Find den hos Coolstuff

Sv. Michelsen – Lakrids Julekalender 2021

Sv. Michelsen har lavet en julekalender med deres populære lakridsdragéer. Bag hver låge er der 2 lakridsdragéer. Her både klassiske udgaver og mere moderne kombinationer. En skøn julekalender til dem som elsker lakrids.

Find den hos Kun det bedste

Lakritsfabriken – Lakrids julekalender

Denne julekalender byder hver dag på ca. 30g lakrids. Der er alt fra hårde lakridspastiller til søde, bløde lakridser. Der er også lakridsmandler, lakridskarameller, lakridskugler, dragéer og meget mere. Hver skuffe i kalenderen indeholder en pose med lakridser i. Julekalenderen kan sagtens deles ellers er den oplagt til en der ikke kan få nok af lakrids.

Find den hos Kun det bedste

Lakritsfabriken – Luksus julekalender med chokoladeovertrukne lakridskugler 

Den ultimative julekalender til lakridselskeren der indeholder 24 forskellige lakridskugler med chokolade overtræk. Her vil både være varianter man kender, men man bliver også præsenteret for nye smagskombinationer.

Find den hos Kun det bedste

Haupt Lakrits – Lakrids Julekalender

Lækker julekalender fra Haupt Lakrits fyld med alverdens lækkert lakrids. Bag lågerne er der forskellige typer af lakridsdragéer, med både hvid, lys, mørk og Dulce chokolade osv.

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den her hos Coolstuff

Mac-Y – Rom Julekalender 2021

Denne julekalender indeholder 24 skønne rom overraskelser fra Rum Nation. En stor verden af smagsoplevelser åbner sig for dem, der godt kan lide en rom om dagen i den mørke december måned. Gavemodtageren kan finde info om hver rom bag lågerne, ved at følge med i den online julekalender. Her kan han/hun lære noget nyt hver dag om sin yndlings spiritus – og finde inspiration til, hvordan netop dagens rom bør drikkes.  

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Kaffe julekalender 2021 med hele kaffebønner

Lækker julekalender med hele kaffebønner til modtageren der værdsætter en kop kaffe med friskmalede bønner. Kafferne kan bruges til alle bryggeformer, hvad enten du benytter espressomaskine, stempelkande eller kaffemaskine med filter.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Coffee Brewers – julekalender med kaffe 2021

Med den populære kaffekalender fra Coffee Brewers, får modtageren ikke bare 24, men 25 lækre typer kaffer at varme sig på i december.  Smart kaffe fra Coffee Brewers – kog vand i en kedel eller gryde, og hæld det i hver beholder. I kaffekalenderen er der kvalitetskaffe fra hele verden.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Coffee Brewers – julekalender med espresso kaffe

Kan kaffen ikke blive stærk nok for modtageren? Så forkæl ham/hende med denne lækre julekalender med espresso kaffe. Kaffekalenderen indeholder 25 forskellige typer espresso. Kaffebønnerne bliver håndristet i Middelfart.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Mac-Y – Gin Julekalender 2021

Kender du også en gin-elsker? Så forkæl ham/hende med denne gin julekalender med 24 forskellige slags gin. Vi garanterer at julemåneden straks bliver lidt sjovere. For at få info om dagens gin, kan gavemodtageren besøge Mac Y’s specielle hjemmeside til formålet. Mac Y importerer selv gin til Danmark, og har et kæmpe sortiment af eksklusive gin.

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den her hos Delikatessehuset

A.H. Riise – Rom Julekalender 2021

Gør årets julemåned lidt hyggeligere for ham eller hende der sætter pris på en god rom. Denne julekalender indeholder 24 rom overraskelser. Så er det op til gavemodtageren selv om han/hun vil drikke dem drikke eller blande dem i en drik. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Wera værktøjskalender

Gør julemåneden lidt sjovere for handymanden (elller kvinden), men denne julekalender med værktøj fra Wera. Bag hver låge gemmer der sig en ny spændende overraskelse. Vi tør godt garantere at dette er en julekalender, som gavemodtageren vil få glæde af både i løbet af julemåneden og mange måneder efter. Julekalenderen er særligt en oplagt ide til modtageren der skal til at starte sin værktøjssamling.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Handyman/handywoman pakkekalender med værktøj

Pakkekalenderen er ideel til den unge, eller til “gør det selv” manden/ kvinden. Alle gaverne kan bruges af alle, og vil være brugbart for selv dem der har en del værktøj i forvejen.

Find pakkekalenderen hos Sjovhilsen

Valrhona – Fyldt chokolade julekalender 2021

Lækker julekalender med luksus chokolade fra Valrhona, perfekt til at hygge med på de kolde vinterdage i december. Chokoladerne varierer i mellem mælkechokolade, hvid chokolade og mørk chokolade med fyld af både ganache og praliné.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl – Mood Pills chokolade – julekalender

En humørfyldt julekalender fra Xocolatl med 24 fyldte chokoladestykker med spændende smagsvarianter som f.eks. white winter, hazelnut heaven, christmas cookie, salty snack m.m. Julekalenderen er ikke lavet med de traditionelle tal 1-24, derimod vælger man dagens chokolade efter det humør man er i. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Monty Bojangles – Chokolade Trøffel Julekalender

Denne julekalender står højt på ønskelisten hos mange, også hos os her hos Alletiders Gave. Trøflerne fra Monty Bojangles smelter på tungen og er yderst vanedannende. Den perfekte chokolade julekalender til ham/hende som værdsætter en god chokoladeoplevelse. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Puk’s Delikatesser – Julekalender

Årets absolut bedste julekalender til køkkenets hverdagshelte. Du får nemlig 24 krydrede delikatesser, der giver dig inspiration og mulighed for at kreere lækre retter for hele familien i december. Og ovenikøbet medfølger der en lille kogebog med spændende retter og flotte billeder, hvor du kan se og læse, hvordan du udvider dine kulinariske evner med de lækre krydderier. Udover krydderier indeholder julekalenderen fra Puk’s Delikatesser også tørpestoer, krydder-salte, salatdressinger, vinaigrette, sirupper, salt- & peberkværne, sennep, peanutbutter og meget mere…

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Puslespils-julekalender 2021

Hver luge indeholder en samling puslebrikker, som i passende tid før juleaften giver dig et komplet og julet puslespil. Hver dag får du en pose med puslebrikker, der skal lægges, og brik for brik vil du kunne lægge de forskellige dages byggeri til et stort, julet puslespil i passende tid til juleaften. På det klassiske spørgsmål “hvor langt er der til juleaften” kan vi nu svare, at der er nøjagtigt tusind brikker!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Metalpuslespil julekalender

Hjernegymnastik hver dag frem til juleaften! I vores julekalender gemmer der sig et finurligt metalpuslespil bag hver låge, perfekt til dig der kan lide puslerier! Lykkes det dig at løse dem alle, inden julemanden kommer?

Find julekalenderen hos Coolstuff

Xocolatl sønderjysk julekalender

Denne julekalender er for 2, så oplagt at forkæle farmor og farfar eller mormor of morfar med. Julekalenderen indeholder; Te fra Carstensen Tehandel, kaffe fra SANS Sønderjylland, lakrids fra Aperci, honningkage og kager fra Brdr. Menighedens bageri og selvfølgelig chokolade fra Xocolatl.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Bornholm pakkekalender

Bornholm er mere end sol og sommer. Det er også en masse lækkerier fra små og store firmaer, der sætter smag og kvalitet over alt.  I denne pakkekalender finder du gaver fra lokale virksomheder som Svaneke Bryghus, Mosteriet, Svaneke Bolsjer, Karamelkompagniet, Kjærstrup Chokolade, Pastariget m.fl.

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Sv. Michelsen – julekalenderhus med fyldt chokolade

Findes der noget bedre end fyldt chokolade? Forkæl en du holder af med denne lækre julekalender fra Sv. Michelsen med fyldt chokolade. Kalenderhuset indeholder 240g fyldte dessertchokolader af den fineste kvalitet. Alle chokolader gluten- og alkoholfri, så julekalenderen er oplagt til alle aldersgrupper. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Valrhona – Julekalender med luksus chokolade

Valrhona er kendt for deres lækre chokolade. Er gavemodtageren helt vild med Valrhona chokolade, så skal han/hun selvfølgelig forkæles med en Valrhona julekalender fyldt med en masse lækker chokolade.  Julekalenderens 24 låger gemmer på alt fra carrér til pralinéer.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Valrhona – Julekalender m. mørk og lys chokolade

Har modtageren svært ved at vælge mellem lys og mørk chokolade? Med denne julekalender fra Valrhona får han/hun både mørk og lys chokolade at hygge sig med, imens der tælles ned til juleaften.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Friis Holm – Chokolade Julekalender 2021

Smuk og simpel julekalender til chokolade-elskeren. Kalenderen er spækket med små barer af de rene chokolader. Chokoladen er som altid lavet af Mikkel Friis Holm, som de seneste 6 år har vundet guld til verdensmesterskaberne i chokolade.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl – Julekalender 2021

Lækker julekalender fra Xocolatl der både kan nydes af børn og voksne. Julekalenderen er fyldt med 24 fyldte stykker chokolade med karamelfyld i mælkechokolade og 12 stk. nougat i mælkechokolade.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl – Julekalender

Gør julemåneden lidt sødere for en du holder af med denne lækre chokolade julekalender fra Xocolatl. Julekalenderen er med 24 fyldte stykker chokolade med bl.a. nougat, citron, mintkaramel, appelsin, saltkaramel, XO-karamel, solbær og nøddepraline.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Underberg julekalenderbælte

Kender du en der er helt vild med Underberg? Så er denne julekalender lige sagen. Julekalenderen består af et Underberg bælte og 24 flasker Underberg – en til hver dag.

Find julekalenderen hos Barlife

Kaffe julekalender 

Denne julekalender indeholder 24 forskellige kaffeposer, så du kan nyde nedtællingen til juleaften hver dag.  De 24 poser er alle pakket ind, og lagt ned i en klassisk kaffesæk. Det er 100% naturlig gourmet kaffe, så det er en helt ren smag. Kafferne er beregnet til alle bryggeformer, uanset om du bruger espressomaskine, stempelkande eller alm. filter kaffemaskine. De 24 kaffegaver er alle pakket ind og lagt ned i en ægte kaffesæk.

Find julekalenderen hos Trendyliving eller Find den her hos Kun det bedste

Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

Her finder du den perfekte julekalender til gin & tonic elskeren. Hver bag af de 24 låger, finder du enten en gin eller en god tonic fra Fever-tree. Blandt de lækre gin er blandt andet Hendricks, Citadelle, Aviation & Malfy. I alt får du til 12 gode og smagsfulde gin & tonic. Så er der lidt at hygge sig med i den travle juletid.

Find julekalenderen hos Noru

Monty Bojangles julekalender med chokoladetrøfler (VEGANSK)

Hemmelige opskrifter, der dateres helt tilbage til 1934, ligger bag de skønneste bløde chokoladetrøfler fra Engelske Monty Bojangles. Hele december bliver du forkælet med de tre lækre veganske varianter Juleaften gemmer sig hele 3 trøfler bag lågen.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Popcorn Julekalender 2021 – vegansk

Er gavemodtageren særdeles begejstret for popcorn? Så forkæl ham/hende med denne lækre veganske popcorn med smag, fra Joe & Seph’s. Bag de 24 festlige låger, får du små pakker med Joe & Sephs håndlavede veganske popcorn i 8 unikke og lækre smage!

Find julekalenderen hos Noru eller Find den her hos Delikatessehuset

Wally and Whiz – Julekalender (Ruby Red)

Den populære skuffekalender fra Wally and Whiz er et hit år efter år. Julekalenderen indeholder de lækreste gourmet vingummier i 12 forskellige smage – så bliver det ikke bedre. I julekalenderen finder man både klassiske smage og nye smage lavet til julen 2021. Julekalenderen henvender sig både til børn og voksne.

Find den her hos Kun det bedste eller Find den her hos Noru

Karamelleriet julekalender 2021

Karamelleriet har gjort det igen. Karamelleriet har ikke kun lavet én,  men to utroligt smukke julekalendere i 2021, fyldt med deres skønne gourmet karameller. Bag hver låge gemmer der sig 2 karameller, så den er oplagt at dele eller have lidt ekstra juleglæde hver dag i december. Alle karamellerne er håndlavede og der gemmer sig forskellige spændende smage. Julekalenderen er i år inspireret af dansk hygge og har derfor fået navnet “Cozy Christmas. Vælg selv om julekalenderen skal være guld eller lilla. Og husk nu, det er okay at forkæle dig selv med denne julekalender.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Simply Chocolate – chokolade julekalender 2021

Gør december måned lidt hyggeligere for chokolade-elskeren med denne julekalender fra Simply Chocolate. En julekalender fyldt med chokoladestykker i højeste kvalitett.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Simply Chocolate – Julekalender

Lækker julekalender til modtageren der værdsætter et godt stykke chokolade. Bag de 24 låger gemmer sig  lækker chokolade fra Simply Chocolate. Som en ekstra kærlighedserklæring til kunderne og den søde juletid,har Simply Chocolate valgt at putte 6 ekstra stykker chokolade i kalenderen.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Simply Chocolate Chokoladejulekalender for to

Forkæl modtageren med denne julekalender fra Simply Chocolate, hvor der hver dag er nok chokolade til 2 personer. Det er derfor en oplagt julekalender til deling eller til modtageren der er ekstra glad for chokolade.Chokolade bliver jo også kun bedre når man har nogen at dele med.

Find den her hos Delikatessehuset

Simply Chocolate julekalender 2021

Denne guld kalender er lavet til ægte chocoholikere og er derfor den perfekte gave til dig selv eller en du holder af. Sætter modtageren pris på chokolade af høj kvalitet, så forkæl ham hende med denne lækre julekalender der i alt indeholder 1340 gram. I julekalenderen findes flere af de populære chokoladebarer fra Simply Chocolate samt ny spændende smage.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Bolcheriet – Julekalender 2021

Flot og stilren bolche julekalender med håndlavede bolcher og karameller fra Bolcheriet. Æskerne indeholder minimum 3 bolcher eller karameller fra Bolcheriet, det er derfor muligt at dele julekalenderen. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Wally and Whiz – Julekalender (Warm Grey)

Gourmet julekalender fra danske Wally og Whiz med lækre vingummier. Vingummi julekalenderen passer til alle: den er nemlig både vegansk, glutenfri og ikke mindst velsmagende.

Find den hos Kun det bedste eller Find den her hos Noru

Wally and Whiz – Julekalender (Dusk Green)

Skuffejulekalender fyldt med 12 forskellige smage af Wally og Whiz’ lækre gourmet vingummi. I julekalenderen finder man både klassiske smage og nye smage lavet til julen 2021. Julekalenderen henvender sig både til børn og voksne.

Find den hos Kun det bedste eller Find den her hos Noru

Wally and Whiz – Dele Julekalender (Guld)

Wally og Whiz’ gourmet vingummi julekalender – julekalender for 2. Den perfekte julekalender til et par eller til vedkommende, der ikke kan få vingummier nok. Denne julekalender er fyldt med ekstra store poser med vingummi.

Find den hos Kun det bedste eller Find den her hos Noru

Sv. Michelsen – Chokolade Julekalender til par

Lækker chokolade julekalender til par fra Sv. Michelsen. En skøn julekalender som du kan nyde med din bedre halvdel eller forkæle dine forældre, bedsteforældre eller gode venner med. Bag hver låge gemmer der sig 2 stykker chokolade. Kalenderen indeholder ca. 510g chokolade. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Wally and Whiz – BIG Julekalender

Gå ikke på kompromis med størrelsen – julekalender med 24 fullsize bøtter. I alt får gavemodtageren eller dig selv 3 kg lækker vingummi. Alle bøtter er naturligvis med forskellig smag. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den her hos Noru

Mercedes-Benz G-klasse Julekalender

Glem rensdyrene, i år kører julemanden i terrænbil! I Mercedes-Benz-julekalenderen bygger du den ikoniske terrænbil Geländewagen i skalaen 1:43, et lydmodul med den originale motorlyd og en baseplade med miljøbilleder. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren og bliver en flot indretningsdetalje, der kan stå fremme året rundt!

Karamel Kompagniet Julekalender 2021

Julekalender fyldt med karameller, karamelkugler og karamel barer, den perfekte julekalender til ham der ikke kan få nok af karameller. Julekalenderen med håndlavede karameller, har et smukt motiv af Bornholm. 

Find julekalenderen hos Noru

Xocolatl – Luksus julekalender for 2

Forkæl et par du holder af med denne lækre luksus julekalender for 2 eller giv den til en der bare ikke kan få nok af chokolade. Husk på det er også helt okay at forkæle sig selv op til jul! Kalenderen indeholder en “pakke” pr. dag med minimum 2 lækkerier bag lågen. Pakkerne kan indeholde et mix af fyldte chokolader, smørbløde karameller, sprøde mandler med chokolade og hindbær, 69% ren mørk chokolade, chokoladelakrids, marcipan og crispy snack.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Niederegger Vinterklassiker Marcipanjulekalender

Få søde sager er lige så forbundet med julen som marcipan, og denne luksuriøse marcipanjulekalender fra Niederegger er den ultimative måde at tælle ned til juleaften på! Kalenderen indeholder chokoladeovertrukken marcipan i seks forskellige smage, herunder appelsin, mørk chokolade og espresso.

Find den hos Coolstuff

English Tea Shop julekalender

Den ideelle julekalender for alle te elskere.Julekalenderen fra English Tea Shop indeholder en række forskellige varianter af te, der alle er økologiske og særdeles velsmagende. Teen bliver produceret på lokale farme, med stort fokus på bæredygtighed og kvalitet.

Find julekalenderen hos Noru

Te julekalender 2021

Den hyggeligste julekalender til jul er uden tvivl en te julekalender, hvor modtageren får lidt at varme sig på hver dag. Bag hver af de 24 låger, finder modtageren et skønt tebrev, så har du noget at varme sig på i hele julen. 

Find julekalenderen hos Noru

Julekalender med alkohol

Sød julekalender til ham eller hende der er til lækker specialspiritus. Vælg mellem en julekalender flaske med rom, whisky eller cognac.

Find denne julekalender hos Design og Handelshuset

Farm Mountain – Kaffe julekalender med bønner

Den perfekte julekalender til gavemodtageren der ikke kan få nok kaffe hver dag. Bag hver låge gemmer der sig bønner svarende til 1 liter / 8 kopper kaffe. Hver pose kaffe indeholder 55g kaffebønner. Kaffen i julekalenderen kommer som hele bønner, lige klar til at blive kværnet og brygget. Kaffen kan brygges på både kaffemaskine, igennem filter eller stempelkande – eller de populære Chemex, Hario og Aeropress kaffebryggere.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

English Tea Shop Julekalender

Nyd en varmende kop te hver dag i december frem til jul! Tekalenderen fra English Tea Shop er fyldt med økologisk te, der lader teelskeren tælle ned til jul på den hyggeligst tænkelige måde. Tekalenderen er en hyggelig julekalender til voksne – lige god uanset om du forærer den til en teelsker eller under dig selv en tidlig julegave!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Teministeriet – Dele julekalender med luksus te

Forkæl modtageren der elsker te mede den te julekalender fra Teministeriet.  Julekalenderen har 24 låger, med løst te til to kopper i hver. Det er derfor muligt at dele julekalenderen eller forkæle den ene modtager med to kopper te dagligt.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Valrhona chokolade julekalender

Lækker chokoladekalender fyldt med de bedste Grand Cru-chokolader. Forkæl modtageren der elsker chokolade eller gør december måned lidt ekstra hyggelig for dig selv.

Find julekalenderen hos Magasin

Magasin chokolade julekalender grå

24 øjeblikkes forkælelse for chokoladeelskere. Smuk julekalender fra Magasin Chokolade med 24 håndlavede, fyldte chokolader baseret på stolte traditioner lavet af de absolut bedste råvarer.

Find julekalenderen hos Magasin

Spangsberg Assorteret Julekalender

Elegangt julekalender fra Spangsberg fyldt med lækker assorteret chokolade. En chokolade julekalender der kan nyde af både børn og voksne. 

Find julekalenderen hos Gpris

Toms Skildpadde Julekalender

Julekalenderen der også er også er kendt som Danmarks langsomste julekalender, er den populære julekalender fra Toms fyldt med Toms skildpadder. En lækker julekalender, der helt sikker vil skabe glæde hver dag til juleaften.

Find julekalenderen hos Gpris

After Eight Julekalender 2021

Lækker julekalender for slikmunde i elegant design. After Eight julekalenderen er hvert år i høj kurs, den skaber både juleglæde og en lækker forkælelse til hver dag i december imens der tælles ned til jul. Køb den hos Gpris og spar penge i forhold til prisen i danske supermarkeder.

Find julekalenderen hos Gpris

Guld Lakridseriet julekalender med slik

Forkæl en du holder af eller forkæl dig selv. Kalenderen byder på vingummi og lakrids med chokolade og lakridspulver/hindbærpulver, samt lakrids karameller og mandler med chokolade og lakrids.

 Find den hos Winefamly

Lakridseriet’s Julekalender 2021 i sort.

Kalenderen byder på vingummi og lakrids med chokolade og lakridspulver/hindbærpulver, samt lakrids karameller og mandler med chokolade og lakrids.

Find julekalenderen hos Winefamly

Cocuture julekalenderhus 2021

Stor og flot luksus julekalender med lækkert fyld i skufferne, som består af et miks af chokolader og lækkerier fra Pr. Chokolade. Der er til to personer i denne julekalender. Julekalenderen kalenderhus er fremstillet i massiv pap og kan genopfyldes år efter år.

Find julekalenderen hos Design & Handelshuset eller Find den hos Winefamly

Cocuture julekalender med slik 2021

Kender du en der trænger til lidt ekstra forkælelse i december? Denne julekalender byder på de lækreste, fyldte chokoladekugler i -hvid, fløde og mørk chokolade med hele 20 forskellige fyldninger!

Find den hos Winefamly

Barber pro julekalender til mænd

Forkæl ham du holder af med denne lækre Barber pro julekalender til mænd. BARBER PRO’s luksuriøse kalender indeholder 12 prisbelønnede sheet masks til ansigtet og øjnene, som tager hans hudplejerutine til næste niveau.

Find julekalenderen hos LYKO

Dick Johnson Bad Santa Men´s julekalender til mænd 2021

Forkæl manden i dit liv eller dig selv med en lækker julekalender med forkælelse til mænd. Bag de 24 låger gemmer der sig lækre best seller produkter fra Dick Johnson, produkter der kan bruges fra top til tå.

Find julekalenderen hos Partyking

Naughty and nice julekalender 2021

Forkæl manden eller kæresten med denne erotiske julekalender, som I kan nyde i fællesskab. Julekalender med 24 låger, som vil fortrylle december med sexede overraskelser! Værdi over 3600 kr.

Amorelie Erotisk Julekalender – The Original

Lad 24 låger fyldt med nydelse gøre december til årets hedeste måned! Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 3000 kr! Passer til både kvinder og mænd uanset orientering.

Amorelie Erotisk Julekalender – Luxury

Kom mindst fireogtyve gange før julemanden! Denne premiumudgave af Amorelies erotiske julekalender er den mest luksuriøse nogensinde og forvandler december til årets hedeste måned! Hver låge byder på sensuelle og sexede gaver til både hende og ham. Der er sexet legetøj, massageprodukter og fantasistimulerende tilbehør til en værdi af ca. 4500 kr!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Kærlighedskalender til par

Få ultimativ hygge og fyld en hel måned med kærlighed of romantik! Denne romantiske kalender har hele 31 låger og kan åbnes når som helst på året. Åbn en luge hver dag i en hel måned og maksimer hygge, romantik og lyst! Hver luge giver forslag til tre spændende aktiviteter til bare jer to. I skiftes til at åbne lågerne, og lugeåbneren vælger dagens aktivitet mellem de sexede, hyggelige og sjove forslag. Det kan være alt lige fra at skrive et kærlighedsdigt sammen, planlægge en hyggelig udflugt eller gå ud at spise på en romantisk restaurant til at finde helt nye måder at kysse hinanden på eller endnu hedere aktiviteter, som garanteret giver ny inspiration i soveværelset!

Find den hos Coolstuff

Romantisk julekalender til par

Midt i julestresset er det let at tage hinanden for givet. Købe julegaver, få alt det fra hånden, der skal være klar før ferien, og synkronisere julemiddagen med familien. Romantik, sex og tid på tomandshånd går let i glemmebogen. Samtidig er december jo årets hyggeligste måned! Det er på tide at skrue op for julehyggen. Med Tingletouch romantiske adventskalender til par fylder I december med lyst og afslapning sammen!

Hver luge giver forslag til tre spændende aktiviteter til bare jer to. I skiftes til at åbne lugerne, og lugeåbneren vælger, hvad der skal være dagens aktivitet blandt de sexede, hyggelige og sjove forslag. Det kan være alt fra at planlægge en hyggelig udflugt eller lave en romantisk middag, til at gøre julerent nøgne sammen eller endnu hedere aktiviteter, som garanteret giver ny inspiration i soveværelset!

Find den hos Coolstuff

Daring december – julekalender til par

Føles december som årets koldeste måned? Sne, polarkulde og julestress kan let skubbe romantik, sex og tid på tomandshånd til side. Samtidig passer vinteren jo ekstra godt til lidenskabelige og sexede aktiviteter, og med parkalenderen Daring December fra Tingletouch maksimerer I julehyggen! Fyld december med lyst, romantik og kærlighed!

Hver låge giver forslag til tre spændende aktiviteter, I kan give jer til, bare I to. I skiftes til at åbne lågerne, og lågeåbneren vælger det, der bliver dagens aktivitet blandt de sexede og lidenskabelige forslag. Det kan være alt fra at lave romantisk middag sammen til at afsløre jeres mest sexede fantasier for hinanden eller trigge hinanden til klimaks på nye måder. Kalenderen giver garanteret ny inspiration i det decembermørke soveværelse!

Find den hos Coolstuff

Lav Din Egen Øl Julekalender

Lad øl-elskeren skåle julen ind! Fyld vores Øl-adventskalender med 24 flasker, så har du den ultimative gave til øldrikkeren. Kalenderen kan rumme fireogtyve 50 cl flasker, er fremstillet i karton og leveres sammenfoldet. Bemærk, at øl ikke medfølger.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Lav Din Egen Avec-kalender

Forgyld julemåneden for en, du kan lide, med en avec til kaffen hver dag frem til juleaften! Vores Avec-julekalender i gør det selv-model rummer fireogtyve 50 ml-flasker, er lavet af pap og leveres sammenfoldet. Bemærk, at der ikke indgår spiritus.

Find julekalender hos Coolstuff

Lav din egen julekalender med drikkevarer

Hvad du fylder kalenderens rum med, er helt op til dig – det kan man da kalde en personlig gave! Kalenderen rummer fireogtyve flasker, er fremstillet i pap og leveres sammenfoldet Bemærk at der ikke medfølger drikkevarer.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Personlig julekalender til mænd med Ferrero chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Sæt selv dit personlig præg på julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

XXL Foto julekalender med chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Denne julekalender er i XXL-format. Personliggør julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

Personlig julekalender med billeder

Lav en julekalender med 24 billeder bag lågerne, der viser dine bedste øjeblikke. 1 stort frontbillede og 24 billeder, som overraskelse bag lågerne. Fås i 2 formater.

Find julekalenderen hos CEWE

Listen med julekalendere til mænd 2021 opdateres løbende…

SE OGSÅ: Juletrøje til mænd

SE OGSÅ: Årets julekalendere til voksne

SE OGSÅ: Gaver til pakkeleg under 50 kr.

Indlægget Julekalendere til mænd 2021 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

15 Responses

 1. 09/15/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 2. 09/24/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 3. 09/26/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 4. 10/05/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 5. 10/07/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 6. 10/08/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 7. 10/15/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 8. 10/15/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalender til mænd 2019 […]

 9. 10/16/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalender til mænd 2020 […]

 10. 11/01/2020

  […] LÆS OGSÅ: Pakkekalender til mænd […]

 11. 11/04/2020

  […] LÆS OGSÅ: Julekalender til mænd […]

 12. 11/22/2020

  […] LÆS OGSÅ: Julekalender til mænd […]

 13. 11/23/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 14. 09/24/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalender til mænd 2021 […]

 15. 09/25/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2021 […]

error: Content is protected !!