Gave til Matador elskeren

gave til matador elskeren, matador gaver, matador udstyr, matador køkkenprodukter, matador boksen, matador kagedåse, matador spil, matador brætspil, gave til mor, gave til far, gave til bedsteforældre, gave til mormor, gave til morfar, gave til farmor, gave til farfar, gave til ham, gave til hende, julegave, matador julegave, alletiders gave, gaveinspiration
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

De fleste af os kender nok en (eller flere) der er stærkt begejstret for tv-serien Matador. 

Er du jagt efter en gave til Matador elskeren?

Matador er en dansk tv-serie i 24 afsnit produceret i 1978-1981. Matador er spillet om penge, magt og ære – her spillet mellem mennesker i provinsbyen Korsbæk i kriseårene omkring 1930. Matadorserien behøver næppe introduktion, og meget er sket, siden vi hilste på Mads Andersen-Skjern og hans lille søn Daniel i Matadors første afsnit. Noget, der dog ikke har ændret sig er, at serien formår at samle folk foran skærmen. 

Vi har samlet nogle gode gaveideer frem til den perfekte gave til Matador elskeren:

Matador table book

I “MATADOR” fortæller Christian Monggaard og Jacob Wendt Jensen hele historien om tilblivelsen af Danmarks mest elskede og sete tv-serie.
Matador indtager en essentiel del af Danmarks kulturhistorie, som den mest afholdte og sete danske tv-serie nogensinde. Lise Nørgaards betagende fortælling, Erik Ballings skarpe instruktion og Bent Fabricius ikoniske tema fra årene 1978-1981 er blevet til vigtige komponenter i vores fælles Danmarkshistorie og kilde til utallige timers underholdning for generationer af både store og små. I denne bog fortæller de to danske filmeksperter Christian Monggaard og Jacob Wendt Jensen om, hvordan den legendariske tv-serie blev skabt med udgangspunkt i interviews med 40 personer, som var med til at lave Matador, arkivmateriale, avisudklip, breve og flere andre vigtige historiske kilder om serien.
“MATADOR” er fyldt med nye spændende fortællinger om Matador-serien samt et hav af sjældne fotografier fra optagelserne, produktionstegninger og skitser af skuespillernes kostume.

Find bogen hos Saxo

Matador boksen

 Den 11. november 1978 løb første afsnit af Matador over skærmen, og den er sidenhen blevet genudsendt ad flere omgange, og hver gang har serien formået at samle gennemsnitligt 1.000.000 seere foran tv-skærme i hele kongeriget, og mange skuespillere, der var medvirkende i serien, har måtte affinde sig med at blive identificeret med den rolle, de havde i Matador. 

Find Matador boksen hos Gucca

Da Jeg Klædte Matador På – Bog

Bag kulisserne på TV-serien. Når vi ser en film koncentrerer vi os mest om handlingen og tænker måske ikke så meget på alle de mange detaljer, som bevirker, at helheden er realistisk. Tid og sted ogikke mindst personerne skal fremstå virkelige og en stor del af dette billede er kostumerne.
De skal underbygge både handling og personernes karakterer. Det er et stort arbejde at få dette til at passe, og man tænker sjældent på, hvad der er gået forud, før det ”sidder i kassen”. Det er netop, hvad Ulla Houmann gerne vil illustrere i sin bog. Tanker, planlægning og fysisk arbejde, der er blandt det, der får serien til at fremstå som en helhed. Samspillet mellem forfatter, instruktør og skuespillere, som har bidraget til, at Matador er blevet den mest populære serie produceret af Nordisk Film.

Find den hos Gucca

Matador plakat

Citatplakat.dk har i samarbejde med DR udarbejdet en serie af Matador plakater med skønne, sjove og mindeværdige citater fra tv serien. Matador er i sandhed et stykke dansk kulturarv og serien indeholder mange gode citater!

Se alle matador plakater hos Citatplakat 

 

Matador serien plakat

Klassisk og kendt vignet fra TV-serien Matador, tegnet af Arne Ungermann. Skøn plakat med velkendte motiver fra serien.

Find den hos Permild-Rosengreen

SE OGSÅ: Gave til morfar, farfar og bedstefar

SE OGSÅ: Gave til farmor, mormor og bedstemor

Indlægget Gave til Matador elskeren indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 12/09/2020

    […] SE OGSÅ: Gave til Matador elskeren […]

error: Content is protected !!