Scherning øreringe

Scherning øreringe bloom gaveinspiration alletidersgave
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Står der øreringe på ønskesedlen? Så kan vi her på Alletiders Gave redaktionen anbefale dig at kigger nærmere på det danske smykkemærke Scherning.

Mette Scherning er den danske designer bag smykkemærket Scherning. Mette Scherning har siden 2004 designet smykker, som oprindelig startede med de smukke porcelænsøreringe, som var med til at starte trenden med porcelænssmykker. Du kan være sikker på, at ikke to smykker er ens med et Scherning smykke, hvor der omhyggeligt er blevet kælet for detaljen, da de alle er håndlavede. Den bedste kvalitet og et smukt design er udgangspunktet for mærket, hvor hvert smykke har sit eget særpræg.

Scherning smykkerne er blevet designet med henblik på at forene det bedste fra alle universer og stilkerner, det enkle, det rå og det feminine, så smykkebærerens egen stil altid bliver understreget af tilbehøret. Det fine porcelæn er i forskellige farver, så du er garanteret noget, der passer til ethvert humør og garderobe. Smykkerne ligger i et fornuftigt prisleje, hvor alle kan være med. Scherning laver forskellige typer af smykker, men er mest kendt for sine øreringe som det hele startede med. Vi har samlet et lille udvalg af de mest populære øreringe her:

Scherning øreringe bloom gaveinspiration alletidersgaveScherning Bloom ørestikker

Smukke ørestikker håndlavet i hvid porcelæn med en guld-blomst på.
Stikken er i sterlingsølv belagt med guld. Findes i flere flotte farver. Diameter: 10 mm. Nikkelfri.

Pris 300,- køb her.

Scherning splash øreringe scherning smykker gaveinspiration alletidersgave

Scherning Splash ørestikker

Fine ørestikker i rutheneret sterlingsølv med håndlavet vedhæng i hvid porcelæn med flot, sort dekoration. Findes  i flere farver. Vedhæng Ø: 10 mm. Nikkelfri.

Pris 300,- køb her

Scherning øreringe splash scherning smykker alletidersgave gaveinspirationScherning Splash Øreringe

Fine øreringe i forgyldt sternlingsølv med håndlavet vedhæng i porcelæn med en sort glasur og en gylden dekoration på. Findes i flere farver. Vedhæng Ø: 10 mm. Creol Ø: 15 mm. Nikkelfri.

Pris 300,- køb her

Scherning teardrop øreringe Scherning smykker gaveinspiration alletidersgaveScherning Teardrop øreringe

Fine dråbeformede øreringe i forgyldt sterlingsølv med en let satinering. Mål: 6 x 9 mm. Nikkelfri.

Pris 300,- køb her


Indlægget Scherning øreringe indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!