Julekostumer til børn og voksne

julekostumer til børn og voksne juleudklædning til børn og voksne juletøj til børn og voksne
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til en julefest, Fastelavn eller til en temafest? Så er et af disse sjove julekostumer til og voksnevoksne den oplagte udklædning. 

For til julen hører hygge, lys i mørket, gaver, småkagebagning og selvfølgelig selveste julemanden. Men med et af disse julekostumer til børn og voksne bliver julen meget hyggeligere.

Jul er en årlig højtid for fejringen af Kristi fødsel. Datoen er traditionelt fastsat til den 25. december, som er en helligdag. Selve navnet jul stammer fra den førkristne festperiode. I Danmark påbegynder den evangelisk-lutherske kirke fejringen af jul aftenen før juledag.

Den dag i dag handler julen mindre om Kristi fødsel og mere med fokus på julehygge i hele december, hvor der ikke må mangle hverken juleknas, gaver eller hygge.

Men til julen hører sig også julefester og julefrokoster, nogle af disse fester kræver at man dukker op i pænt tøj og så er der andre fester hvor der gåes all-in på kostumet. Der findes et hav af flotte jule kostumer hvad enten man ønsker at blive klædt ud som julemanden, nisse, Rudolf, Snemand mm. 

Nisse kostumer

Uanset om du er en nissedreng eller en nissepige, så findes der massere af nisse kostumer til dig. Den dag idag tror mange stadig på nisser og hos mange familier er det da også en udbredt tradition at man stiller risengrød til nissen i julemåneden, så nissen ikke driller. For når først en nisse er drillesyg er der ikke grænser for hvad han/hun kan finde på. Særligt over de seneste år er det blevet populært med en nissedør til nissen.

Find nisse kostumer til børn og voksne her hos Temashop eller Find der hos Partyhallen 

eller Find her hos PartyKing

Julestjerne kostume til børn og voksne

Hvorfor ikke springe det traditionelle outfit over til fordel for den funklende stjerne? 
Kostumet består af stjernedragt og hat. Det er perfekt til Luciaoptog, julefester og hyggeaftener i hele december måned.

Find julestjerne kostumer hos PartyKing

Lucia kostume til børn og voksne

Et Lucia kostume eller en Lucia kole er kendetegnet ved at være en hvid kjole der går helt ned til gulvet og som er langærmet og går helt op i halsen. Det er normalt at den forreste i optoget er Lucia bruden, med lyskrans i håret. Alle i optoget bærer et lys i hænderne.

Find Lucia kjoler hos PartyKing  eller Find dem hos Temashop  eller Find dem hos Partyhallen

Julemand kostume til børn og voksne

Ingen jul uden julemanden. Skal du klædes ud til den kommende julefrokost, julefest eller måske selveste juleaften, så er et julemandskostume til voksne, den oplagte udklædning. For til julen hører hygge, lys i mørket, gaver, småkagebagning og selvfølgelig selveste julemanden.

Find kostumer hos PartyKing  eller Tjek det store udvalg hos Temashop  eller Find dit julemandskostume hos Partyhallen

Juletræ kostume

Et juletræ kostume til kan både bruges til jul, julefrokost, fastelavn, og fødselsdagen/temafesten med jule udklædning.

Find juletræ kostumer hos Temashop eller Tjek udvalget hos PartyKing eller Find dit juletræ kostume hos Partyhallen

Grinchen kostume

Hvorfor klæde sig ud som en klassisk julemand ved juletid, når man i stedet kan være lidt mere badass og portrættere selve juletyven Grinchen? Iført dette eminente Grinchen-kostume kan du stjæle både julen og alles opmærksomhed! Moahahahaha…

Find kostumet hos PartyKing

Alfe kostumer til hele familien

Når alfe forbindelse med julemanden, så er det en amerikansk ting. I Danmark er det nisserne der hjælper julemanden – ikke alferne. Men alfekostumet er sødt, farverigt og oplagt som kostume til julefester. Et alfe kostume skitseres i farverne rød og grøn. Alferne er små, de hjælper julemanden (Santa Claus) og har ofte en hovedbeklædning i form af en hue, hat eller hætte. 

Find alfe kostumer hos PartyKing  eller Tjek udvalget hos Temashop  eller Find dit kostume hos Partyhallen

Rudolf kostume til børn og voksne

For til julen hører hygge, lys i mørket, gaver, småkagebagning og selvfølgelig selveste julemanden. Men hvad er julemanden uden Rudolf? Men et rudolf kostume kan selvfølgelig også bruges til fastelavn, for som man siger julen varer lige til påske.

Find rudolf kostumer hos PartyHallen  eller Se udvalget hos Temashop  eller Find dit kostume hos PartyKing

Peberkagemand kostume

Bliv klædt ud som en vaskeægte peberkagemand med et sejt peberkagemand kostume. Men pas på at andre ikke forsøger at tage en bid af dig. 

Se udvalget hos PartyKing  eller Find dit kostume hos PartyHallen

 

Snemand kostume til børn og voksne

Er du på jagt efter et flot snemand kostume til den kommende julefest eller fastelavn, så er du kommet til det rette sted. Til julen og vinteren hører sig at bygge en snemand af det faldne sne, hvis vi da ellers er så heldige at der falder noget. Snemand hører sig selvfølgelig ikke kun til julen, men til hele vinteren. 

Find dit kostume hos PartyKing  eller  Find dit kostume hos PartyHallen  eller Tjek udvalget hos Temashop

Engel kostume til børn og voksne

Klæd dig ud som en engel eller rettere sagt en juleengel. Et engel kostume til børn kan både bruges til jul, Fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten udklædning. De fleste kostumer er skabt til piger, men gennem julekalenderen “Juleønsket” har børnene set at drenge sagtens kan være engle. 

Find engle kostumer hos PartyKing   eller Her hos Temashop eller Her hos Partyhallen

SE OGSÅ: Julepyjamas til hele familien

SE OGSÅ: Personlig julekalender med foto

Indlægget Julekostumer til børn og voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!