Julekalender med makeup 2023

julekalender makeup skønhed pakkekalender til kvinder beauty julekalender 2023, julekalender med makeup 2022, pakkekalender med makeup 2023, adventskalender med makeup 2023, beauty julekalender 2023, makeup julekalender 2023, sminke julekalender 2023, julekalender med sminke 2023, makeup julekalender til voksne 2023, makeup julekalender til teenagepige 2023, julekalender til teenager 2023, billig makeup julekalender 2023, luksus makeup julekalender 2023
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En julekalender med makeup 2023 er oplagt til teenagepige erller kvinden der går op i udseende og hudpleje. Forkæl dig selv, eller en du holder af med en af de smukke og lækre julekalendere.

En julekalender med makeup 2023 er en pakkekalender med makeup produkter der vil skabe glæde både i december og i mange måneder bagefter.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

Er modtageren en der går højt op i sit udseende, så lad hende få lidt forkælelse i december i form af en julekalender med makeup 2023.

 Julekalender med makeup 2023

 

Yves Rocher julekalender 2023

Årets kalender er en smuk kreation, der er fyldt med 24 botaniske skønhedsprodukter inden for hud-, hår- og kropspleje, makeup og parfume. Opdag udvalgte nyheder, limited edition-udgaver og klassiske favoritter og gør ventetiden op til jul lidt hyggeligere.

Find den hos Yves Rocher

Armani julekalender 2023

Den elegante Armani julekalender er designet i brandets røde signaturfarve med japansk-inspireret tekstilpapir og varmpressede detaljer i guld. Bag hver låge gemmer der sig et Armani-skønhedsikon med produkter lige fra duft til makeup til hudpleje.

Find julekalenderen hos Magasin

bareMinerals julekalender 2023

Denne julekalender med 12 låger består af dine eksisterende favoritter plus nogle nye. Åbn din overraskelse hver anden dag i december og find en mini- eller fullsize-størrelse fra en af onlyMinerals’ produktkategorier.

Find den hos Coolshop

Beauty julekalender 2023

Bliv overrasket over et nyt skønhedsprodukt hver dag indtil juleaften. En lækker julekalender til dig selv eller en du holder af.

Find den hos LYKO

ZMILE COSMETICS billig makeup julekalender 2023

Er gavemodtageren glad for at gøre noget ud af sig selv? Så forkæl hende med denne julekalender fra ZMILE COSMETICS. 

Find den hos LYKO

Make-up Julekalender Cube – Zmile Cosmetics

Forkæl du holder af eller dig selv med denne lækre julekalender fyldt med dejlig make-up, flotte neglelakker og smarte accessories! Denne makeup-julekalender er som en magisk goodiebag, der garanterer en festlig og fabelagtig december.

Find den hos Coolstuff eller Find den her hos LYKO

Make-up Julekalender – Zmile Cosmetics

Er gavemodtageren vild med makeup? Så er denne julekalender lige sagen og gøre julemåneden meget hyggeligere. Julekalenderen er fyldt med fin make-up, skønne neglelakker og smarte accessories. En julekalender der både skaber glæde i december og månederne efter.

Find den hos Coolstuff eller Find den hos LYKO

Christmas Magical Make-up- og Badekalender

December og vinteren kan være lang at komme igennem. Med denne julekalender bliver tiden lidt sjovere. De 24 låger indeholder overraskelser såsom make-up, neglelak, sæber, badebomber og andet skønhedstilbehør.

Find den hos Coolstuff

 

Make-up Julekalender

Gør nedtællingen til jul lidt sjovere med denne skønne julekalender. Bag de fireogtyve luger i sminkekalenderen gemmer der sig blandt andet læbestift, øjenskygge og neglelak i glade, julede nuancer.

Find den hos Coolstuff

Makeup Revolution julekalender 2023

Gør nedtællingen til juleaften med sjovere, med denne lækre julekalender fyldt med 24 stk makeup produkter. En julekalender der helt sikkert både skaber glæde i december og månederne efter.

Find den hos LYKO

essence beauty julekalender 2023

Lækker julekalender med alverdens skønne beautyredskaber, lige fra skinnende mini-neglelak, plejende shimmer-lipgloss, ansigts- og negleperler og en øjenbrynspincet til en nærende ansigtsmasker.

Find den hos LYKO

ZMILE COSMETICS makeup julekalender 2023

Er gavemodtageren glad for at gøre noget ud af sig selv? Så forkæl hende med denne julekalender fra ZMILE COSMETICS. 

Find den hos LYKO

By Lyko 24K Julekalender

Premium julekalender fra LYKO fyldt med hudpleje, hårpleje og makeup. Produkternes værdi: ca. 7.600 kr* Din pris: 1.649 kr. Julekalenderen lanceres 2. oktober. Obs! Udsolgt på mindre end 60 minutter sidste år.

Find den hos LYKO

By Lyko 25 Days of Bea-you-ty Julekalender

Årets beautykalender fra By Lyko. Alt i full-size = ekstremt prisvenlig. Forkæl en du holder af eller dig selv med denne lækre julekalender. Makeup, hårpleje, hudpleje og spafølelse. Lanceres d. 2. oktober. 

Find den hos LYKO

Lumene julekalender 24 Nordic Beauty Secrets

Forkæl en du holder af eller dig selv med denne lækre julekalender. Her får du 18 hudpleje- og 6 makeupfavoritter. Perfekt som gave eller som forkælelse til dig selv.

Find julekalenderen hos LYKO

Make Up Store 24 Days of Makeup Julekalender

Den perfekte julekalender til modtageren der går op i lækker kvalitet og at gøre noget ud af sig selv. Bag de 24 låger finder du ikke bare 24 men hele 25 produkter i fuld størrelse! Oplev Make Up Stores absolutte favoritter og bestsellers.

Find den hos LYKO

 

By Lyko Mind-Glown Julekalender

Lækker beauty julekalender fra LYKO med makeup, hudpleje, parfumer, hår og chokerende meget glow. Det kan betale sig at holde øje med denne, da der altid er hurtig rift om den.

Find den hos LYKO

essence X-mas Mail DIY Advent Calendar

24 produkter til øjne, ansigt, læber og negle vil helt sikkert lyse december op og hver dag bringe dig eller en du holder af i ekstra godt humør.

Find den hos LYKO

Loreal Paris beauty julekalender 2023

Opdag 24 skønhedsfavoritter fra L’Oréal Paris i denne smukke julekalender. Bag hver låge skjuler der sig et specielt udvalgt makeup-, hudpleje- eller hårplejeprodukt så du kan skabe et perfekt look denne højtid. 9 produkter i fuld størrelse, 5 produkter i rejsestørrelse.

Find den hos LYKO

SE OGSÅ: Beauty julekalender

SE OGSÅ: Julekalender med neglelak

SE OGSÅ: Årets julekalendere til kvinder

Indlægget Julekalender med makeup 2023 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!