Julekalendere til kvinder 2021

julekalendere til kvinder 2021, pakkekalender til kvinder 2021, adventskalender til kvinder 2021, julekalendere til hende 2021, pakkekalendere til hende 2021, adventskalender til hende 2021, julekalender til voksne 2021, pakkekalender til voksne 2021, adventskalender 2021, beauty julekalender 2021, makeup julekalender 2021, chokolade julekalender 2021, billig julekalender til kvinder 2021, luksus julekalender til kvinder 2021, julekalender med slik 2021, julekalender med kaffe 2021, julekalender med te 2021, økologisk julekalender 2021, luksus julekalendere til voksne 2021, billigere julekalendere til voksne 2021, wellness julekalender 2021
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvilken julekalender skal du vælge at forkæle kvinden i dit liv med? Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets julekalendere til kvinder 2021.

Med en af de mange julekalendere til kvinder 2021 bliver nedtællingen til juleaften noget sjovere.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større.

julekalendere til kvinder 2020, pakkekalender til kvinder 2020, adventskalender til kvinder 2020, julekalendere til hende 2020, pakkekalendere til hende 2020, adventskalender til hende 2020, julekalender til voksne 2020, pakkekalender til voksne 2020, adventskalender 2020

I dag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. Igen i år har vi samlet vores liste med julekalendere til kvinder 2021. Listen med årets julekalendere til kvinder, består både af luksus julekalender med chokolade, lakrids julekalender 2021, billige julekalendere til kvinder 2021, luksus julekalendere til kvinder 2021, makeup julekalendere til kvinder 2021, beauty julekalendere til kvinder 2021, færdige julekalendere til kvinder 2021.

Hvorfor er det kun børnene der skal forkæles når det er jul? Hvad med de voksne? Har de voksne ikke også brug for lidt forkælelse? Forkæl din kæreste, kone, mor, bedstemor, ven, kollega eller en anden kvinde du holder af med en af disse Julekalendere til kvinder 2021.

Julekalendere til kvinder 2021

Julen er hjerternes tid. Giv en gave som skaber glæde for flere. Skrab 5 ens logoer og vind gavekort til f.eks. Med24.dk, Netto, Babysam, Elgiganten mm. Alt salg går ubeskåret til SMILfonden. Smilfonden er en velgørende forening, der støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser. SMILfondens mission er at give børnene og deres familier et bedre liv ved at skabe stærke værdifulde fællesskaber og øge deres livskvalitet.

Find julekalenderen hos Med24

Pakkekalender til hende

Forkæl din kæreste, kone, kollega eller en anden du holder af, med en EKSTRA lækker pakkekalender. 24 kalendergaver lidt ud over det sædvanlige med forkælelse og kvalitet i højsædet. Pakkekalenderen indeholder indpakkede gaver med bånd og nummer.

Se det pakkekalenderens indhold her på Pakkekalender.dk

Cartwright & Butler luksuriøs julekalender med delikatesser

Gør nedtællingen til juleaften virkelig velsmagende med denne gigantiske deluxe-kalender fyldt med lækkerier fra britiske Cartwright & Butler! Nyd søde sager såsom fudge og kager blandet med lækre ostekiks, luksuriøse marmelader og uimodståelige teer – indholdet i kalenderen har en nettovægt på 4,5 kg!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Yankee Candle Julekalender med duftlys

Julekalender fyldt med duftlys. Julekalenderen med duftlys indeholder 24 lys i otte juledufte. Måske er det Christmas Cookie, Candlelit Cabin eller magiske Twinkling Lights , der bliver din favorit.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Whittard varm chokolade julekalender til to

Varm chokolade er lækkert i den kolde tid. Bag lågerne gemmer der sig tolv forskellige smagskombinationer, fra klassisk mælkechokolade eller traditionel mintchokolade, til fantasifulde smagssensationer såsom creme brulée, julet rocky road eller måske det spændende jordnøddesmør i symfoni med mild chokolade. Hver dag får du to poser chokoladepulver, som er perfekt til to kopper velsmagende og udsøgt varm chokolade.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Pop a Ball Pimp Your Prosecco Julekalender

Pimp Your Prosecco er en tolvdageskalender, vælger du selv, om du for eksempel vil åbne en låge hver anden decemberdag frem til juleaften, eller om kalenderen skal forgylde dine dage den 20.-31. december. Pop a Ball foreslår selv, at du åbner den første låge juleaften, så får du den største låge nytårsaften og kan desuden også feste igennem de første dage i det nye år.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Maybeline julekalender 2021

Julekalender fra Maybeline fyldt med 24 skønne overraskelser, der skaber glæde i december og mange måneder bagefter. Forkæl en du holder af eller dig selv med denne skønne julekalender.

Find den hos Billigparfume.dk

Pakkekalender med neglelak

Elsker gavemodtageren at gøre lidt ekstra ud af sine negle? Denne julekalender med neglelak er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens det lakker mod jul. En skøn julekalender der både skaber glæde i december og mange måneder efter. 

Find den hos Coolstuff

Anthon Berg julekalender

Gør december måned meget hyggeligere for en du holder af med denne lækre julekalender fyldt med lækker chokolade fra Anthon Berg. 

Find julekalenderen hos Gpris

BeautyPro 12 Days of ChristMASK Julekalender

Som navnet antyder er hudpleje-julekalenderen fyldt med sheet masks med forskellige funktioner fra BeautyPros store sortiment. Du får otte ansigtsmasker, som blandt andet indeholder plejende avocado og græskar, to øjenmasker, der frisker træt hud op, en maske til vintertørre hænder og en genfugtende maske til trætte fødder. Flere af produkterne er veganske, og alle produkter er fri for plast.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Kahls kaffejulekalender 2021

For at gøre december lidt lettere, mere livlig og velsmagende indeholder Kahls kaffekalender 24 forskellige kaffesorter fra alle verdenshjørner, der garanteret vil gøre det lettere at stå op om morgenen! Hver dag åbner du kalenderen og vælger posen med dagens nummer på. Poserne indeholder hver 30 gram malet kaffe, hvilket er nok til en halv liter velsmagende og opkvikkende kaffe.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Klintas julekalender med duftlys

Julekalender fra Klinta med 25 låger fyldt med skønne overraskelser i form af duftlys — en ny duft hver dag. Bruge ugerne op til jul, til at udforske nye dufte og find din favorit. Hvert duftlys er placeret i en glasbeholder og har en brændetid på 4 timer. Det sidste lys, er lidt større end de andre og vil sikre den helt rigtige julestemning til juleaften!

Find julekalenderen hos Jollyroom

Whittard kaffekalender for to

Lækker julekalender med kaffe der kan deles af et par eller dobbelt op til kaffe-elskeren. hver låge gemmer to poser malet kaffe, du kan brygge til dig og din kaffeglade ven, så I kan nyde den sammen, mens I venter på juleaften.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Yankee Candle julekalender med duftlys 2021

Skab ekstra hygge i hjemmet hos modtageren med denne julekalender fra Yankee Candle, hvor der bag hver låge gemmer sig et nyt lækkert duftlys.

Find julekalenderen hos LYKO

Luksuriøs Marmelade Julekalender

En lækker julekalender fyldt med marmelade – så bliver det ikke mere hyggeligt. Bag de fireogtyve låger i marmeladekalenderen finder du sødt og godt pålæg i tolv forskellige smage. Her er der marmelade med smag af blandt andet hindbær, appelsin og kirsebærblomme, men også en gylden blomsterhonning og en cremet hasselnøddechokolade-variant.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Slikworld Julekalender

Bliv overrasket med nyt lækkert slik hver dag indtil juleaften med denne slik julekalender fra Slikworld. I julekalenderen finder du frem til 24 poser mærket med datoer som indeholder alt fra amerikansk slik, engelsk slik, amerikansk chokolade til engelsk chokolade.

Find julekalenderen hos Slikworld

Makeup Obsession julekalender med makeup

Julekalender fyldt med 25 skønne makeup overraskelser. Kalenderen er den perfekte kalender til makeupelskere! Forkæl en du holder af eller dig selv med denne lækre julekalender.

Find julekalenderen hos Magasin

Huda Beauty julekalender med makeup

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne lækre julekalender med skønhedsprodukter. Huda Beautys Limited Edition Curated Julekalender, fyldt med nogle af mærkets bedst sælgende produkter i fuld størrelse og mini.

Find julekalenderen hos Magasin

Popcorn julekalender 2021

Hvad mener du om popcorn som Berry-licious med smag af hindbær og mørk chokolade, Pecan Pie med sød karamelsmag og ristede nødder eller måske klassisk Butterscotch med karamel og havssalt? Popcorn-kalenderen fra britiske Popcorn Shed indeholder kun naturlige ingredienser og er en perfekt julekalender til voksne, som er blevet trætte af den elendige chokolade, der plejer at gemme sig i julekalendere. Med en popcorn-kalender forvandler du decembermørket til årets bedste og mest poppede måned. 

Find julekalenderen hos Coolstuff

Origins julekalender 2021

Julekalender fra det populære mærke Origins fyldt med 12 skønne favoritter til kroppen. Forkæl dig selv eller en du holder af med denne lækre julekalender.

Find julekalenderen hos Magasin

Whittard Eksklusiv Te julekalender

Julemåneden bliver straks lidt mere hyggelig med denne lækre te julekalender. Bag de 24 låger gemmer der sig en blanding af sort, grøn og hvid te i nye spændende smagskombinationer og blandinger.  Kalenderen består af 94 poser te, der rækker til det samme antal kopper, så inviter hele familien eller de bedste venner på en kop te og tæl ned til juleaften sammen.

Find julekalenderen hos Coolstuff

The Body shop Share the joy julekalender 2021

Forkælelse trænger vi alle til og det får man med denne skønne julekalender fra The Body shop fyldt med lækre produkter til kroppen. Med denne julekalender får modtageren en lækker glædelig overraskelse hver dag i december ind til juleaften.

Find julekalenderen hos Magasin

The Body Shop Share the Love Big Advent Calendar

Lækker julekalender fra The Body shop fyldt med 25 skønne overraskelser, der gør nedtællingen til jul meget hyggeligere. Julekalenderen indeholder blandt andet body butter, ansigtsmasker, håndcreme, lip balm, shower gel osv.

Find julekalenderen her hos Magasin

The Body Shop Share the Love & Joy Ultimate julekalender

Forkæl dig selv eller en heldig modtager med denne lækre julekalender fra The Body shop. De er et rent overflødighedshorn fuld af 25 kropselskende gaver, som gør dig glad og endnu smukkere hele julen.

Find julekalenderen hos Magasin

Garnier julekalender 2021

Julekalender fra Garnier fyldt med 12 lækre ansigtsmasker. I vinterperioden har alles hud brug for mere fugt og derfor er denne julekalender oplagt at forkæle dig selv eller en du holder af med. 

Find julekalenderen hos Billigparfume.dk

 

Puk’s Delikatesser – Julekalender

Årets absolut bedste julekalender til køkkenets hverdagshelte. Du får nemlig 24 krydrede delikatesser, der giver dig inspiration og mulighed for at kreere lækre retter for hele familien i december. Og ovenikøbet medfølger der en lille kogebog med spændende retter og flotte billeder, hvor du kan se og læse, hvordan du udvider dine kulinariske evner med de lækre krydderier. Udover krydderier indeholder julekalenderen fra Puk’s Delikatesser også tørpestoer, krydder-salte, salatdressinger, vinaigrette, sirupper, salt- & peberkværne, sennep, peanutbutter og meget mere…

 

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Whitley Neill – Gin Julekalender

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne lækre gin julekalender. Sammen med kalenderen kommer en cocktailhåndbog med instruktioner til, hvordan man laver mindst én cocktail til hver gin variant. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Noru julekalender 2021

En pakkekalender med nøje udvalgte kvalitets delikatesser og julegodter, pakket i 24 fine gaver. En perfekt løsning til dig der gerne vil have en lækker julekalender til en du har nær, til dig selv eller som en juleoverraskelse til kontoret, uden at skulle bruge en masse tid på at købe 24 forskellige pakker og pakke dem ind selv.

Find julekalenderen hos Noru

Baileys XL Julekalender 2021

Er modtageren helt vild med Baileys? Så er denne Baileys julekalender lige sagen. I kalenderens låger gemmer der sig udsøgt mælkechokoladetrøffel med mild og cremet Baileys-fyld. Her er der både trøffelkugler med Original Irish Cream, hvor fyldet har fået smag af den klassiske irske likør, og Salted Caramel, hvor likørsmagen blandes med sød karamel og et nip havsalt.

Find julekalenderen hos Coolstuff

T2 World of Tea: Tejulekalender med Teposer

Julekalender fyldt med både grøn te, sort te, rød te og urtete. Denne luksuriøse julekalender indeholder teposer i en skøn blanding af typiske julesmage og andre spændende smagskombinationer, der forgylder morgenmaden i december. 

Find julekalenderen hos Coolstuff

T2 World of Tea: Tejulekalender med Løs Te

Gør december måned mere hyggelig med en lækker julekalender fyldt med løs te.  Bag hver låge i julekalenderen gemmer der sig en pose med løs te og en beskrivelse af dagens tesort, hvordan den tilberedes til perfektion, og hvordan den nydes bedst.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Magasin Chokolade – Træ Julekalender

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne lækre julekalender i træ fyldt med lækker chokolade. en nostalgi – exceptionel træ julekalender som miniaturemodel af Magasin anno 1933. 24 delikate trøfler i 8 lækre varianter. Hver skuffe indeholder en særlig udvalgt chokoladeoverraskelse fra Magasin chokolade, som gør december til noget ganske særligt. Lyset kan slåes til og fra efter eget ønske.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Guld Lakridseriet julekalender med slik

Forkæl en du holder af eller forkæl dig selv. Kalenderen byder på vingummi og lakrids med chokolade og lakridspulver/hindbærpulver, samt lakrids karameller og mandler med chokolade og lakrids.

Find julekalenderen hos Design & Handelshuset eller Find den hos Winefamly

Lakridseriet’s Julekalender 2021 i sort.

Kalenderen byder på vingummi og lakrids med chokolade og lakridspulver/hindbærpulver, samt lakrids karameller og mandler med chokolade og lakrids.

Find julekalenderen hos Winefamly

Valrhona chokolade julekalender

Lækker chokoladekalender fyldt med de bedste Grand Cru-chokolader. Forkæl modtageren der elsker chokolade eller gør december måned lidt ekstra hyggelig for dig selv.

Find julekalenderen hos Magasin

Magasin chokolade julekalender grå

24 øjeblikkes forkælelse for chokoladeelskere. Smuk julekalender fra Magasin Chokolade med 24 håndlavede, fyldte chokolader baseret på stolte traditioner lavet af de absolut bedste råvarer.

Find julekalenderen hos Magasin

Cocuture julekalenderhus 2021

Stor og flot luksus julekalender med lækkert fyld i skufferne, som består af et miks af chokolader og lækkerier fra Pr. Chokolade. Der er til to personer i denne julekalender. Julekalenderen kalenderhus er fremstillet i massiv pap og kan genopfyldes år efter år.

Find julekalenderen hos Design & Handelshuset eller Find den hos Winefamly

Cocuture julekalender med slik 2021

Kender du en der trænger til lidt ekstra forkælelse i december? Denne julekalender byder på de lækreste, fyldte chokoladekugler i -hvid, fløde og mørk chokolade med hele 20 forskellige fyldninger!

Find den hos Winefamly

Sydafrikansk Gin Julekalender 2021

 Unik Gin julekalender udelukkende bestående af Gin fra Sydafrika. Der er noget for enhver smag, frugtede, søde, bitre, klassiske, nye , spændende gin – det helt unikke ved sydafrikansk gin er at de benytter botanicals som for mange heroppe er helt ukendte. 

Find julekalenderen hos Ginbutikken

Rito Julekalender 2021 Syning/Broderi

En hyggelige kreativ julekalender, til gavemodtageren der elsker at sidde og nørkle. Julekalenderen er fyldt med 24 æsker med tilbehør til syning og broderi. 

Find julekalenderen hos Rito

Rito Julekalender 2021 Strik/Hækling

Skal du give en julekalender til en der elsker at hækle eller strikke, så bør du stærkt overveje denne julekalender fra Rito. Julekalenderen indeholder 24 æsker med kreative sysler, som gør julemåneden lidt sjovere. 

Find julekalenderen hos Rito

Vin Julekalender med 24 flasker junior vin

Den ultimative julekalender for vin-elskeren.  24 flasker (10 cl) lækre og spændende vine fra Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien & Portugal. Årets mest hyggelige julekalender til voksne.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Clinique julekalender 2021

Forkæl en du holder af med denne lækre julekalender fra Clinique. Den er fyldt med 24 overraskelser og har styr på din hudpleje-, makeup- og duftkollektion – det vil sige Cliniques ikoniske Chubby Stick, langtidsholdbar mascara og Moisture Surge Night Mask for blot at nævne nogle få.

Find julekalenderen hos LYKO

 

Yves Rocher julekalender 2021

Hvad kan være bedre end at starte dagen med en skønhedsgave hver morgen frem til juleaften? Kalenderen indeholder 24 velduftende og plejende produkter, der er inspireret af naturen. Du finder produkter fra alle kategorier, lige fra makeup og ansigtspleje til parfume og hårpleje, kundefavoritter og limited edition-produkter.

Find julekalenderen hos Yves Rocher

That Boutique-Y Gin Julekalender 2021

Gin Julekalender, der indeholder 24 håndfyldte og voksforseglede flasker. Du finder altså 24 små flasker der indeholder 3cl gin, så du har til en perfekt servering, hver eneste dag i hele december måneden, frem til juleaften. En skøn smagsoplevelse til gin-elskeren.

Find julekalenderen hos Ginbutikken

Karamel Kompagniet Julekalender 2021

Julekalender fyldt med karameller, karamelkugler og karamel barer, den perfekte julekalender til ham/hende der ikke kan få nok af karameller. Julekalenderen med håndlavede karameller, har et smukt motiv af Bornholm. 

Find julekalenderen hos Noru

MyMuesli grødkalender 2021

Julen kredser jo vældig meget omkring mad af al tænkelig slags, men det er let at glemme, at før julemaden dukker op, skal du jo faktisk også spise fireogtyve gange morgenmad i december. Grødkalenderen fra MyMuesli lader dig tælle ned til jul med økologisk havregrød i mange anderledes og gode smage.

Find julekalenderen hos Coolstuff

MyMuesli Myslikalender økologisk julekalender

Start dagen med julestemning! MyMuesli Myslikalender forgylder morgenmaden med økologisk mysli i fireogtyve forskellige smage – hvad med sprød mysli med smag af chokolade, mango eller julekrydderier?

Find julekalenderen hos Coolstuff

Winter Woodland Spa-Julekalender 2021

I vintermånederne kan de fleste af os vist godt trænge til lidt ekstra forkælelse. Trænger modtageren til lidt lækker forkælelse i december? Så er denne spa julekalender lige sagen. Julekalenderen er fyldt med badebomber og sæber og produkter til kropspleje, som får modtageren til at geare ned!

Find den hos Coolstuff

Kiehl’s beauty julekalender 2021

Trænger modtageren til lidt ekstra forkælelse, så er denne julekalender lige sagen. Bag de 24 låger finder man blandt andet cremer, masker, serums, læbebalsam mm. En lækker julekalender, der skaber glæde både mens der tæller ned til jul i mange måneder efter.

Find julekalenderen hos LYKO

Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

Her finder du den perfekte julekalender til gin & tonic elskeren. Hver bag af de 24 låger, finder du enten en gin eller en god tonic fra Fever-tree. Blandt de lækre gin er blandt andet Hendricks, Citadelle, Aviation & Malfy. I alt får du til 12 gode og smagsfulde gin & tonic. Så er der lidt at hygge sig med i den travle juletid.

Find julekalenderen hos Noru 

Lancôme beauty julekalender 2021

Lækker julekalender fyldt fra Lancome fyldt med 24 lækre overraskelser, som gør december måned lidt mere eksklusiv.  Adventskalenderen indeholder de mest eftertragtede makeup- og hudplejeprodukter fra Lancome.

Find julekalenderen hos LYKO

Strømpekalender Harmoni (37-40)

Forkæl modtageren med strømper i december med denne strømpekalender. I strømpekalenderens låger gemmer der sig et nyt par strømper hver dag. Strømperne er i størrelserne 37-40 og kommer i både almindelig længde og en kortere ankelmodel.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Giorgio Armani julekalender med makeup 2021

Kender du en trænger til ekstra forkælelse denne jul? Så er denne julekalender fra Giorgio Armani lige sagen. Og husk nu det er også okay at forkæle sig selv med noget lækkert. Bag hver låge gemmer der sig et Armani-skønhedsikon med produkter lige fra duft til makeup til hudpleje.

Find julekalenderen hos LYKO

Yves Saint Laurent julekalender 2021

Denne luksuriøse julekalender fuld af overraskelser indeholder 2 produkter i fuld størrelse, 21 i ministørrelse og 1 særlig gave. Forkæl dig selv eller en, du elsker, med denne eksklusive gave smykket med guldblade fra YSL Beauté, og få en unik oplevelse.

Find julekalenderen hos LYKO

Julekalender med makeup

Gør decembermåned lidt mere festlig for en du holder af med denne julekalender med makeup. Bag hver låg gemmer der sig en ny skøn overraskelse, som gør december og vinteren mere farverig.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Karamelleriet julekalender 2021

Karamelleriet har gjort det igen. Karamelleriet har ikke kun lavet én,  men to utroligt smukke julekalendere i 2021, fyldt med deres skønne gourmet karameller. Bag hver låge gemmer der sig 2 karameller, så den er oplagt at dele eller have lidt ekstra juleglæde hver dag i december. Alle karamellerne er håndlavede og der gemmer sig forskellige spændende smage. Julekalenderen er i år inspireret af dansk hygge og har derfor fået navnet “Cozy Christmas. Vælg selv om julekalenderen skal være guld eller lilla. Og husk nu, det er okay at forkæle dig selv med denne julekalender.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

English Tea Shop Julekalender

Nyd en varmende kop te hver dag i december frem til jul! Tekalenderen fra English Tea Shop er fyldt med økologisk te, der lader teelskeren tælle ned til jul på den hyggeligst tænkelige måde. Tekalenderen er en hyggelig julekalender til voksne – lige god uanset om du forærer den til en teelsker eller under dig selv en tidlig julegave!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Bomb Cosmetics Bath Bomb Julekalender

Gen julestressen væk og tag julebad hele december! Badebombe-kalenderen fra Bomb Cosmetics er sprængfyldt med julede badebomber, velduftende sæber og skønne skrubbecremer, som gør julebadet ekstra rart!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Naturfarm adventskalender 2021

Trænger modtageren til lidt ekstra forkælelse, så er denne økologiske adventskalender fra Naturfarm lige sagen. Hver søndag i advent bliver modtageren forkælet med lækker forkælelse til kroppen. 

Find den hos Frisørlageret

Vegansk chokolade julekalender 2021

Forsød de hyggelige decemberdage med de lækreste limited edition økologiske chokolader fra franske chokolade connoisseur Saveurs & Nature.

Find julekalenderen hos Teacup

Sweetkynd – Den økologiske julekalender

Forkæl modtageren med den skønne julekalender fyldt med økologiske delikatesser. Rosévingummier, chokolade dragéer og kakaotrøfler, det er hvad du få i denne helt nye julekalender som Sweetkynd har lavet i samarbejde med Elmelund Chocolatier og Cocohagen. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Malmö Chokladfabrik økologisk chokolade julekalender

De fleste sætter pris på et godt stykke chokolade. I denne julekalender fra Malmö Chokladfabrik får gavemodtageren hele 24 skønne chokolade overraskelser. Vi tør godt garantere at december måned bliver lidt hyggeligere i år.

Find den hos Noru

NUTE Julekalender 2021

NUTE julekalenderen er både fyldt med lækre sager og så er den smuk at se på. Julekalenderen indeholder 24 økologiske tebreve med et hav af lækre smagsblandinger. På hvert tebrev står påført hvordan teen skal brygges, altså ved hvilken temperatur og anbefalet trækketid.

Find julekalenderen hos Noru eller Find den hos Kun det bedste

Estate kapselkalender 2021

Skal du købe en julekalender til ham eller hende, der sætter pris på en god kop kaffe? Forkæl gavemodtageren med 24 lækre kaffeoverraskelser hele julen, med denne skønne julekalender med kaffekapsler. Julekalenderen indeholder både økologiske og klassiske kaffer.

Find julekalenderen hos Noru eller Find den hos Kun det bedste

Coffee Brewers – julekalender med økologisk og koffeinfri kaffe

Coffee Brewers har tænkt på det hele og i år har de også lavet denne kaffe julekalender med økologisk og koffeinfri kaffe. I denne julekalender får modtageren 25 forskellige typer decaf kaffe til at varme sig på – og måske finde en ny favoritkaffe.

Find den hos Kun det bedste

The Mallows – Skumfidus Julekalender 2021

Lækker julekalender med skumfiduser fra The Mallows. Julekalenderen indeholder lækre skumfiduser bag hver låge, som gør julemåneden lidt sjovere. Den perfekte julekalender til gavemodtageren der ikke kan få nok skumfiduser.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Valrhona – Fyldt chokolade julekalender 2021

Lækker julekalender med luksus chokolade fra Valrhona, perfekt til at hygge med på de kolde vinterdage i december. Chokoladerne varierer i mellem mælkechokolade, hvid chokolade og mørk chokolade med fyld af både ganache og praliné.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl – Mood Pills chokolade – julekalender

En humørfyldt julekalender fra Xocolatl med 24 fyldte chokoladestykker med spændende smagsvarianter som f.eks. white winter, hazelnut heaven, christmas cookie, salty snack m.m. Julekalenderen er ikke lavet med de traditionelle tal 1-24, derimod vælger man dagens chokolade efter det humør man er i. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Farm Mountain – Kaffe julekalender med bønner

Den perfekte julekalender til gavemodtageren der ikke kan få nok kaffe hver dag. Bag hver låge gemmer der sig bønner svarende til 1 liter / 8 kopper kaffe. Hver pose kaffe indeholder 55g kaffebønner. Kaffen i julekalenderen kommer som hele bønner, lige klar til at blive kværnet og brygget. Kaffen kan brygges på både kaffemaskine, igennem filter eller stempelkande – eller de populære Chemex, Hario og Aeropress kaffebryggere.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Bolcheriet – Julekalender 2021

Flot og stilren bolche julekalender med håndlavede bolcher og karameller fra Bolcheriet. Æskerne indeholder minimum 3 bolcher eller karameller fra Bolcheriet, det er derfor muligt at dele julekalenderen. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl sønderjysk julekalender

Denne julekalender er for 2, så oplagt at forkæle farmor og farfar eller mormor of morfar med. Julekalenderen indeholder; Te fra Carstensen Tehandel, kaffe fra SANS Sønderjylland, lakrids fra Aperci, honningkage og kager fra Brdr. Menighedens bageri og selvfølgelig chokolade fra Xocolatl.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Sv. Michelsen – julekalenderhus med fyldt chokolade

Findes der noget bedre end fyldt chokolade? Forkæl en du holder af med denne lækre julekalender fra Sv. Michelsen med fyldt chokolade. Kalenderhuset indeholder 240g fyldte dessertchokolader af den fineste kvalitet. Alle chokolader gluten- og alkoholfri, så julekalenderen er oplagt til alle aldersgrupper. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Valrhona – Julekalender med luksus chokolade

Valrhona er kendt for deres lækre chokolade. Er gavemodtageren helt vild med Valrhona chokolade, så skal han/hun selvfølgelig forkæles med en Valrhona julekalender fyldt med en masse lækker chokolade.  Julekalenderens 24 låger gemmer på alt fra carrér til pralinéer.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Valrhona – Julekalender m. mørk og lys chokolade

Har modtageren svært ved at vælge mellem lys og mørk chokolade? Med denne julekalender fra Valrhona får han/hun både mørk og lys chokolade at hygge sig med, imens der tælles ned til juleaften.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Friis Holm – Chokolade Julekalender 2021

Smuk og simpel julekalender til chokolade-elskeren. Kalenderen er spækket med små barer af de rene chokolader. Chokoladen er som altid lavet af Mikkel Friis Holm, som de seneste 6 år har vundet guld til verdensmesterskaberne i chokolade.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl – Julekalender 2021

Lækker julekalender fra Xocolatl der både kan nydes af børn og voksne. Julekalenderen er fyldt med 24 fyldte stykker chokolade med karamelfyld i mælkechokolade og 12 stk. nougat i mælkechokolade.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl – Julekalender

Gør julemåneden lidt sødere for en du holder af med denne lækre chokolade julekalender fra Xocolatl. Julekalenderen er med 24 fyldte stykker chokolade med bl.a. nougat, citron, mintkaramel, appelsin, saltkaramel, XO-karamel, solbær og nøddepraline.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Ferrero Collection Julekalender 2021

Tæl ned til juleaften med en Ferrero Rocher-julekalender! Bag lågerne i kalenderen gemmer der sig chokoladepraliner i tre forskellige smage: Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir.

Find den hos Coolstuff

Famous Grouse XL Julekalender

Julekalender fyldt med chokoladetrøfler smagt til med whisky fra det skotske højland. Denne gastronomiske julekalender er den perfekte tidlige julegave til whiskykenderen.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Julekalender med dessertchokolade fra Anker Chokolade 2021

Lækker voksen julekalender fra Anker Chokolade fyldt med lækker dessertchokolade. Anker Chokolade bruger næsten udelukkende økologiske ingredienser. Julekalenderen er fyldt med dessertchokolader med en masse forskellige smagsvarianter. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Lakrids by Bülow julekalender 2021

Årets julekalender fra Johan Bülow indeholder den flere nye varianter, du aldrig har set før. Få en eksklusiv julekalender med en lækre lakrids oplevelser til hele december. Der kræses virkelig for dine smagsløg i denne eftertragtede julekalender, og derfor er det også heldigt at der er 2 stykker bag hver låge. Gå ombord i en verden af lækker lakrids – sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids, blød lakrids & selvfølgelig en masse lakrids med chokolade. Her er noget for enhver lakrids-fan.

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den hos Delikatessehuset

Skipper’s Pipe Julekalender

Hvis du er en sand lakridselsker, har du med garanti flere barndomsminder om at sidde med en Skipper’s Pipe i munden og føle dig som det sejeste barn i verden. Med denne skønne julekalender kan du nu i stedet føle dig som den sejeste voksne i verden hele 24 dage i træk! 

Find den hos Coolstuff

L’Occitane julekalender med hudpleje 2021

Vinterens kulde og blæst er hård fro huden. Forkæl modtageren med lækker forkælelse til kroppen. Bag de 24 låger gemmer der sig 24 forskellige lækre produkter.

Find julekalenderen hos LYKO

Beauty Pink julekalender med makeup 2021

Går modtageren op i at tage sig godt hun, når hun skal ud af døren, så forkæl hende med en lækker julekalender med makerup. Denne julekalender er opdelt i 24 æsker, hvor der i hver æske gemmer sig en ny lækker overraskelse.

Find julekalenderen hos LYKO

Beauty Skyline makeup julekalender 2021

Herlig julekalender til piger og kvinder fyldt med makeup. En skøn julekalender, hvor der hver dag gemme sig ny overraskelse enten til ansigtet eller neglene. 

Find julekalenderen hos LYKO

CLARINS Julekalender 2021

Er modtageren særligt vild med hudplejeprodukter fra Clarins? Så forkæl hende med denne lækre julekalender fyldt med 12 lækre plejeprodukter fra CLARINS. En julekalender der vil skabe glæde både i december og de efterfølgende måneder. 

Find julekalenderen hos Computersalg

Kaffe julekalender 

Denne julekalender indeholder 24 forskellige kaffeposer, så du kan nyde nedtællingen til juleaften hver dag.  De 24 poser er alle pakket ind, og lagt ned i en klassisk kaffesæk. Det er 100% naturlig gourmet kaffe, så det er en helt ren smag. Kafferne er beregnet til alle bryggeformer, uanset om du bruger espressomaskine, stempelkande eller alm. filter kaffemaskine. 

Find julekalenderen hos Trendyliving

Gourmet pakkekalender til voksne

Pakkekalenderen til de fine smagsløg giver små kulinariske oplevelser til ham og hende i hele december. Pakkekalenderen indeholder blandt andet whisky sennep, gourmetchips, lemon curd, oliventapenade, kakaotrøfler, marcipanbrød med rom, minihonning med brandy osv.

Find den hos Pakkekalender.dk

Sv. Michelsen – Lakrids Julekalender 2021

Sv. Michelsen har lavet en julekalender med deres populære lakridsdragéer. Bag hver låge er der 2 lakridsdragéer. Her både klassiske udgaver og mere moderne kombinationer. En skøn julekalender til dem som elsker lakrids.

Find den hos Kun det bedste

Lakritsfabriken – Lakrids julekalender

Denne julekalender byder hver dag på ca. 30g lakrids. Der er alt fra hårde lakridspastiller til søde, bløde lakridser. Der er også lakridsmandler, lakridskarameller, lakridskugler, dragéer og meget mere. Hver skuffe i kalenderen indeholder en pose med lakridser i. Julekalenderen kan sagtens deles ellers er den oplagt til en der ikke kan få nok af lakrids.

Find den hos Kun det bedste

Lakritsfabriken – Luksus julekalender med chokoladeovertrukne lakridskugler 

Den ultimative julekalender til lakridselskeren der indeholder 24 forskellige lakridskugler med chokolade overtræk. Her vil både være varianter man kender, men man bliver også præsenteret for nye smagskombinationer.

Find den hos Kun det bedste

Kaffe julekalender 2021 med hele kaffebønner

Lækker julekalender med hele kaffebønner til modtageren der værdsætter en kop kaffe med friskmalede bønner. Kafferne kan bruges til alle bryggeformer, hvad enten du benytter espressomaskine, stempelkande eller kaffemaskine med filter.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Haupt Lakrits – Lakrids Julekalender

Lækker julekalender fra Haupt Lakrits fyld med alverdens lækkert lakrids. Bag lågerne er der forskellige typer af lakridsdragéer, med både hvid, lys, mørk og Dulce chokolade osv.

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den her hos Coolstuff

 

Anker Chokolade – Par Julekalender 2021

Lækker julekalender fra Anker Chokolade der kan deles af et par, eller giv den til gavemodtageren der trænger til lidt ekstra godt hver dag. I den store julekalender er der hele 520g chokolade fordelt på 48 stykker. Firmaet bag deenne julekalender har desuden fokus på bæredygtighed og økologi, så chokoladen her er med god samvittighed på den front.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Summerbird – Chokolade Julekalender 2021 – Single

Flot stilren julekalender fra Summerbird fyld med lækkert økologisk chokolade. Bag hver låge gemmer sig 1 stykke chokolade. Kalenderen indeholder både mørk chokolade, mælkechokolade og hvid chokolade – men også Summerbirds helt egen patenterede Amber Chokolade.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find julekalenderen hos Kun det bedste

Summerbird chokolade julekalender 2021 – delejulekalender

Lækker julekalender fra Summerbird fyldt med økologisk chokolade. Bag hver låge gemmer sig 2 stykker chokolade, så der er mulighed for at dele eller lidt ekstra til modtageren der yderst glad for chokolade.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find julekalenderen hos Kun det bedste

Summerbirds Julekalender Chiffoniere 2021

Ikonisk jule-kommode fra Summerbird – fyldt med lækre økologiske chokolademirakler. I det smukke skuffemøbel gemmer sig 48 stykker luksuriøs økologisk dessertchokolade, som kan deles eller spises selv.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find den her hos Kun det bedste

Sv. Michelsen – Chokolade Julekalender til par

Lækker chokolade julekalender til par fra Sv. Michelsen. En skøn julekalender som du kan nyde med din bedre halvdel eller forkæle dine forældre, bedsteforældre eller gode venner med. Bag hver låge gemmer der sig 2 stykker chokolade. Kalenderen indeholder ca. 510g chokolade. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Coffee Brewers – julekalender med kaffe 2021

Med den populære kaffekalender fra Coffee Brewers, får modtageren ikke bare 24, men 25 lækre typer kaffer at varme sig på i december.  Smart kaffe fra Coffee Brewers – kog vand i en kedel eller gryde, og hæld det i hver beholder. I kaffekalenderen er der kvalitetskaffe fra hele verden.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Coffee Brewers – julekalender med espresso kaffe

Kan kaffen ikke blive stærk nok for modtageren? Så forkæl ham/hende med denne lækre julekalender med espresso kaffe. Kaffekalenderen indeholder 25 forskellige typer espresso. Kaffebønnerne bliver håndristet i Middelfart.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Coffee Brewers – julekalender med økologisk og koffeinfri kaffe

Coffee Brewers har tænkt på det hele og i år har de også lavet denne kaffe julekalender med økologisk og koffeinfri kaffe. I denne julekalender får modtageren 25 forskellige typer decaf kaffe til at varme sig på – og måske finde en ny favoritkaffe.

Find den hos Kun det bedste

Candy Kittens Gourmet Vingummi Julekalender

Forkæl gavemodtageren eller dig selv med denne veganske julekalender med skønne syrlige veganske vingummier fra Candy Kittens. Julekalenderen er for hele familien og hver dag gemmer der sig en ny lækker vegansk vingummi formet som et kattehoved. 

Find julekalenderen hos Noru

 

Xocolatl – Luksus julekalender for 2

Forkæl et par du holder af med denne lækre luksus julekalender for 2 eller giv den til en der bare ikke kan få nok af chokolade. Husk på det er også helt okay at forkæle sig selv op til jul! Kalenderen indeholder en “pakke” pr. dag med minimum 2 lækkerier bag lågen. Pakkerne kan indeholde et mix af fyldte chokolader, smørbløde karameller, sprøde mandler med chokolade og hindbær, 69% ren mørk chokolade, chokoladelakrids, marcipan og crispy snack.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Niederegger Vinterklassiker Marcipanjulekalender

Få søde sager er lige så forbundet med julen som marcipan, og denne luksuriøse marcipanjulekalender fra Niederegger er den ultimative måde at tælle ned til juleaften på! Kalenderen indeholder chokoladeovertrukken marcipan i seks forskellige smage, herunder appelsin, mørk chokolade og espresso.

Find den hos Coolstuff

Te julekalender 2021

Den hyggeligste julekalender til jul er uden tvivl en te julekalender, hvor modtageren får lidt at varme sig på hver dag. Bag hver af de 24 låger, finder modtageren et skønt tebrev, så har du noget at varme sig på i hele julen. 

Find julekalenderen hos Noru

Clinique julekalender 2021

Forkæl en du holder af med årets lækre julekalender fra Clinique. I denne eksklusive julekalender finder du 24 stk. nøje udvalgte storfavoritter fra Cliniques brede sortiment af makeup og hudplejeprodukter.

Find julekalenderen hos LYKO

Makeup Revolution julekalender 2021

Gør december måned lidt mere festlig med denne Makeup Revolution julekalender, hvor der bag hver låge gemmer sig nyt til makeup samlingen. En herlige julekalender til teenagepigen eller kvinden du holder af. 

Find julekalenderen hos LYKO

Teministeriet – Dele julekalender med luksus te

Forkæl modtageren der elsker te mede den te julekalender fra Teministeriet.  Julekalenderen har 24 låger, med løst te til to kopper i hver. Det er derfor muligt at dele julekalenderen eller forkæle den ene modtager med to kopper te dagligt.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Popcorn Julekalender 2021 – vegansk

Er gavemodtageren særdeles begejstret for popcorn? Så forkæl ham/hende med denne lækre veganske popcorn med smag, fra Joe & Seph’s. Bag de 24 festlige låger, får du små pakker med Joe & Sephs håndlavede veganske popcorn i 8 unikke og lækre smage!

Find julekalenderen hos Noru eller Find den her hos Delikatessehuset

Zmile cosmetics julekalender 2021 

Lækker julekalender fyldt med makeup, der uden tvivl vil skabe glæde hos modtageren. Bag hver låge gemmer der sig et nyt lækkert stykke makeup eller tilbehør.

Find julekalenderen hos LYKO

ZMILE COSMETICS julekalender 2021

Lækker julekalender fyldt med makeup, der uden tvivl vil skabe glæde hos modtageren. Bag hver låge gemmer der sig et nyt lækkert stykke makeup eller tilbehør.

Find julekalenderen hos LYKO

Te julekalender 2021

Julekalenderen med te fra Teacup er hvert år et stort hit. Te julekalender med 24 pakker med lækker, løs te – en ny smag hver dag i december. Alle teer er individuelt pakket ind som en lille gave, så det er en overraskelse, hvilken type te der gemmer sig indeni.

Find julekalenderen hos Teacup

Tea & Taste Julekalender

Lækker julekalender fra Teacup fyldt med en masse lækkerier. Det kan være både te, samt øvrige varer fra Teacups sortiment, så her er der plads til lækre overraskelser. Det kan være slik, chokolade, delikatesser, kaffe etc. 

Find julekalenderen hos Teacup

Spangsberg Assorteret Julekalender

Elegangt julekalender fra Spangsberg fyldt med lækker assorteret chokolade. En chokolade julekalender der kan nyde af både børn og voksne. 

Find julekalenderen hos Gpris

Toms Skildpadde Julekalender

Julekalenderen der også er også er kendt som Danmarks langsomste julekalender, er den populære julekalender fra Toms fyldt med Toms skildpadder. En lækker julekalender, der helt sikker vil skabe glæde hver dag til juleaften.

Find julekalenderen hos Gpris

Puslespils-julekalender 2021

Hver luge indeholder en samling puslebrikker, som i passende tid før juleaften giver dig et komplet og julet puslespil. Hver dag får du en pose med puslebrikker, der skal lægges, og brik for brik vil du kunne lægge de forskellige dages byggeri til et stort, julet puslespil i passende tid til juleaften. På det klassiske spørgsmål “hvor langt er der til juleaften” kan vi nu svare, at der er nøjagtigt tusind brikker!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Metalpuslespil julekalender

Hjernegymnastik hver dag frem til juleaften! I vores julekalender gemmer der sig et finurligt metalpuslespil bag hver låge, perfekt til dig der kan lide puslerier! Lykkes det dig at løse dem alle, inden julemanden kommer?

Find julekalenderen hos Coolstuff

After Eight Julekalender 2021

Lækker julekalender for slikmunde i elegant design. After Eight julekalenderen er hvert år i høj kurs, den skaber både juleglæde og en lækker forkælelse til hver dag i december imens der tælles ned til jul. Køb den hos Gpris og spar penge i forhold til prisen i danske supermarkeder.

Find julekalenderen hos Gpris

Simply Chocolate – chokolade julekalender 2021

Gør december måned lidt hyggeligere for chokolade-elskeren med denne julekalender fra Simply Chocolate. En julekalender fyldt med chokoladestykker i højeste kvalitett.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Simply Chocolate – Julekalender

Lækker julekalender til modtageren der værdsætter et godt stykke chokolade. Bag de 24 låger gemmer sig  lækker chokolade fra Simply Chocolate. Som en ekstra kærlighedserklæring til kunderne og den søde juletid,har Simply Chocolate valgt at putte 6 ekstra stykker chokolade i kalenderen.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Simply Chocolate Chokoladejulekalender for to

Forkæl modtageren med denne julekalender fra Simply Chocolate, hvor der hver dag er nok chokolade til 2 personer. Det er derfor en oplagt julekalender til deling eller til modtageren der er ekstra glad for chokolade.Chokolade bliver jo også kun bedre når man har nogen at dele med.

Find den her hos Delikatessehuset

Simply Chocolate julekalender 2021

Denne guld kalender er lavet til ægte chocoholikere og er derfor den perfekte gave til dig selv eller en du holder af. Sætter modtageren pris på chokolade af høj kvalitet, så forkæl ham hende med denne lækre julekalender der i alt indeholder 1340 gram. I julekalenderen findes flere af de populære chokoladebarer fra Simply Chocolate samt ny spændende smage.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Wally and Whiz – Julekalender (Ruby Red)

Den populære skuffekalender fra Wally and Whiz er et hit år efter år. Julekalenderen indeholder de lækreste gourmet vingummier i 12 forskellige smage – så bliver det ikke bedre. I julekalenderen finder man både klassiske smage og nye smage lavet til julen 2021. Julekalenderen henvender sig både til børn og voksne.

Find den her hos Kun det bedste eller Find den her hos Noru

Wally and Whiz – Julekalender (Warm Grey)

Gourmet julekalender fra danske Wally og Whiz med lækre vingummier. Vingummi julekalenderen passer til alle: den er nemlig både vegansk, glutenfri og ikke mindst velsmagende.

Find den hos Kun det bedste eller Find den her hos Noru

Wally and Whiz – Julekalender (Dusk Green)

Skuffejulekalender fyldt med 12 forskellige smage af Wally og Whiz’ lækre gourmet vingummi. I julekalenderen finder man både klassiske smage og nye smage lavet til julen 2021. Julekalenderen henvender sig både til børn og voksne.

Find den hos Kun det bedste eller Find den her hos Noru

Wally and Whiz – Dele Julekalender (Guld)

Wally og Whiz’ gourmet vingummi julekalender – julekalender for 2. Den perfekte julekalender til et par eller til vedkommende, der ikke kan få vingummier nok. Denne julekalender er fyldt med ekstra store poser med vingummi.

Find den hos Kun det bedste eller Find den her hos Noru

Wally and Whiz – BIG Julekalender

Gå ikke på kompromis med størrelsen – julekalender med 24 fullsize bøtter. I alt får gavemodtageren eller dig selv 3 kg lækker vingummi. Alle bøtter er naturligvis med forskellig smag. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den her hos Noru

Voksen pakkekalender til den søde tand

Julemåneden må godt være ekstra sød. Det bliver den med denne lækre pakkekalender. Pakkekalender indeholder blandt andet engelsk vingummi, mini hindbærsyltetøj, brændte mandler, kakaotrøfler, marcipanbrød, mørk chokolade, honning med citron mm. 

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Bornholm pakkekalender

Bornholm er mere end sol og sommer. Det er også en masse lækkerier fra små og store firmaer, der sætter smag og kvalitet over alt.  I denne pakkekalender finder du gaver fra lokale virksomheder som Svaneke Bryghus, Mosteriet, Svaneke Bolsjer, Karamelkompagniet, Kjærstrup Chokolade, Pastariget m.fl.

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Rituals beaty julekalender 2021

Forkæl en du har kær med denne smukke julekalender fra Rituals. Som en daglig påmindelse og et øjebliks juleglæde finder du bag hver låge i The Ritual of Advent julekalenderen en luksuriøs gave til dig eller en, du holder af.

Find julekalenderen hos LYKO

Lumene julekalender med hudplejeprodukter 2021

Vinterens vind og vejr er hårdt for huden. Kender du en der trænger til lidt ekstra selvforkælelse? Så er denne julekalender fra Lumene lige sagen. Bag de 24 låger gemmer der sig 17 hudplejeprodukter og 7 makeup-produkter. En lækker julekalender til kvinder, der både kan skabe juleglæde i december og månederne efter.

Find julekalenderen hos LYKO

essence MADE WITH LOVE DIY julekalender 2021

Kom i det kreative hjørne med limited edition “MADE WITH LOVE DIY Advent Calendar” fra essence! Pak 24 fortryllende produkter til ansigt, øjne, læber og negle ind i de charmerende papirposer, forsegl dem med en af de 24 nummererede klistermærker og overrask en af dine nærmeste med denne DIY-julekalender.

Find julekalenderen hos LYKO

Essie julekalender 2021

Essie julekalender vil uden tvivl skabe glæde både hos teenagepigen og kvinden der elsker at udsmykke sine negle. Årets julekalender fra Essie med fantastiske neglelakker og masser af andre lækre produkter!

 

Find julekalenderen her hos Lyko

NYX Professional makeup julekalender 2021

Julekalenderen fra NYX er fyldt med makeup. Bag de 24 låger gemmer der sig hver dag et nyt stykke makeup. Denne julekalender er perfekt til teenagepigen eller kvinden, der ønsker at gøre lidt ekstra ud af sig selv. 

Find julekalenderen hos LYKO

L´oreal Paris julekalender 2021

Trænger modtageren til lidt ekstra forkælelse i december? Så forkæl hende med denne smukke julekalender fra L´oreal Paris fyldt med 24 skønne overraskelser. En lækker julekalender der skaber glæde både i december og de efterfølgende måneder.

Find julekalenderen hos LYKO

Invisibobble julekalender med hårtilbehør

Elsker modtageren at gøre lidt ekstra ud af håret? Så er denne julekalender med tilbehør til håret lige sagen. En julekalender er en sjov og spændende gave til dig selv eller en du kender. Denne julekalender indeholder 24 stykker invisibobble hårtilbehør.

Find julekalenderen hos LYKO

essence julekalender 2021

Juletiden bliver helt sikkert uforglemmelig i år med limited edition essence “advent calendar 24 sparkling moments of joy”, der giver dig 24 strålende og kreative overraskelser at se frem til.

Find den hos LYKO

Winter Magic julekalender 2021

Lækker makeup julekalender fyldt med en masse lækker overraskelser. Med denne julekalender, bliver julemåneden straks lidt sjovere. Forkæl en du holder af eller dig selv med den lækre julekalender.

Find julekalenderen hos LYKO

Schwarzkopf Professional julekalender 2021

Alle fortjener lækkert hår. Bag lågerne finder du både full size-produkter og hår accessories. Schwarzkopf Professional’s julekalender er en luksuriøs drøm for alle hårnørder med en lækker overraskelse hver dag frem til juleaften.

Find julekalenderen hos LYKO

Lyko Skinderella beauty julekalender 2021

En af årets lækreste julekalenderepropfyldt med hudpleje, hårpleje og makeup. Denne julekalender er fyldt med overraskelser fra både klassiske skønhedsmærker og nye stjerner.

Find julekalenderen hos LYKO

Lyko 24K luksus beauty julekalender 2021

Luksus julekalender fra Lyko fyldt med både hårpleje, makeup og hudplejeprodukter fra flere kendte mærker. Værdien af denne julekalender er på 7.200 kr. Vær opmærksom på at der er rift om denne julekalender, så vent ikke for længe med at bestille.

Find julekalenderen hos LYKO

BubbleT Big Beauty vegansk julekalender 2021

En farverig adventskalender fyldt med 24 skønne skønhedsoverraskelser. Åbn en ny låge hver dag og få nye sjove bade- og kropsplejeprodukter hver dag frem til jul. Julekalenderen er fyldt med vidunderlige produkter fra BubbleT såsom; showergel, body scrubs, badebomber, håndcreme og fugtighedscreme.

Find julekalenderen hos LYKO

Catrice cosmetics makeup julekalender 2021

Årets julekalender vil helt sikkert få beauty-elskeres hjerter til at slå hurtigere. Julekalenderen er ikke kun smuk udenpå, men også på indeni! 24 skønhedsoverraskelser, 24 papirposer i forskellige designs og 24 matchende gyldne klistermærker venter på at blive opdaget og tilpasset – til dig selv eller som gave til en, du holder af.

Find julekalenderen hos LYKO

Bomb Cosmetics julekalender med badebomber 2021

Gør december måned ekstra hyggelig med denne lækre julekalender. Bag hver låge finder du vidunderligt søde og små velduftende badebomber og sæber. Bliv overrasket hver dag frem til jul med Bomb Cosmetics Bathe, Sleep Be Merry and Repeat Advent Calendar.

Find julekalenderen hos LYKO

Filorga Xmas julekalender 2021

Julekalender til kvinder fyldt med de skønneste hudpleje overraskelser. Julekalenderen er den ultimative selvforkælelse til dig selv eller en du holder af. 

Find julekalenderen hos LYKO

Nivea julekalender 2021

Er modtageren helt vild med Nivea? Tæl ned til jul med NIVEA’s julekalender. 24 spændende overraskelser til din daglige hudplejerutine.

Find julekalenderen hos LYKO

Mystery Box 24Days beauty julekalender

Forkæl teenagepigen eller en kvinde du holder af med denne lækre julekalender fyldt med beauty produkter. Bag hver låge gemmer der sig et nyt lækkert produkt.

Find julekalenderen hos LYKO

Julekalender med dufte

Forkæl modtageren med lækre dufte med denne julekalender. Pakken her består af 26 forskellige testere. Èn ny duftoplevelse til hver dag og 3 på den 24.

Find julekalenderen hos Duftverket

Babor julekalender 2021

Årets julekalender fra Babor er fuld af eventyr! Et lille mesterværk, en glasampul, som beskytter værdifuldt indhold – aktivt og nøje udvalgt. Små teknologiske underværker med naturlige aktive ingredienser indkapslet i de mindste molekyler designet til at hjælpe med forskellige hudproblemer.

Find julekalenderen hos LYKO

Amorelie Erotisk Julekalender – The Original

Lad 24 låger fyldt med nydelse gøre december til årets hedeste måned! Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 3000 kr! Passer til både kvinder og mænd uanset orientering.

Amorelie Erotisk Julekalender – Luxury

Kom mindst fireogtyve gange før julemanden! Denne premiumudgave af Amorelies erotiske julekalender er den mest luksuriøse nogensinde og forvandler december til årets hedeste måned! Hver låge byder på sensuelle og sexede gaver til både hende og ham. Der er sexet legetøj, massageprodukter og fantasistimulerende tilbehør til en værdi af ca. 4500 kr!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Kærlighedskalender til par

Få ultimativ hygge og fyld en hel måned med kærlighed of romantik! Denne romantiske kalender har hele 31 låger og kan åbnes når som helst på året. Åbn en luge hver dag i en hel måned og maksimer hygge, romantik og lyst! Hver luge giver forslag til tre spændende aktiviteter til bare jer to. I skiftes til at åbne lågerne, og lugeåbneren vælger dagens aktivitet mellem de sexede, hyggelige og sjove forslag. Det kan være alt lige fra at skrive et kærlighedsdigt sammen, planlægge en hyggelig udflugt eller gå ud at spise på en romantisk restaurant til at finde helt nye måder at kysse hinanden på eller endnu hedere aktiviteter, som garanteret giver ny inspiration i soveværelset!

Find den hos Coolstuff

Romantisk julekalender til par

Midt i julestresset er det let at tage hinanden for givet. Købe julegaver, få alt det fra hånden, der skal være klar før ferien, og synkronisere julemiddagen med familien. Romantik, sex og tid på tomandshånd går let i glemmebogen. Samtidig er december jo årets hyggeligste måned! Det er på tide at skrue op for julehyggen. Med Tingletouch romantiske adventskalender til par fylder I december med lyst og afslapning sammen!

Hver luge giver forslag til tre spændende aktiviteter til bare jer to. I skiftes til at åbne lugerne, og lugeåbneren vælger, hvad der skal være dagens aktivitet blandt de sexede, hyggelige og sjove forslag. Det kan være alt fra at planlægge en hyggelig udflugt eller lave en romantisk middag, til at gøre julerent nøgne sammen eller endnu hedere aktiviteter, som garanteret giver ny inspiration i soveværelset!

Find den hos Coolstuff

Daring december – julekalender til par

Føles december som årets koldeste måned? Sne, polarkulde og julestress kan let skubbe romantik, sex og tid på tomandshånd til side. Samtidig passer vinteren jo ekstra godt til lidenskabelige og sexede aktiviteter, og med parkalenderen Daring December fra Tingletouch maksimerer I julehyggen! Fyld december med lyst, romantik og kærlighed!

Hver låge giver forslag til tre spændende aktiviteter, I kan give jer til, bare I to. I skiftes til at åbne lågerne, og lågeåbneren vælger det, der bliver dagens aktivitet blandt de sexede og lidenskabelige forslag. Det kan være alt fra at lave romantisk middag sammen til at afsløre jeres mest sexede fantasier for hinanden eller trigge hinanden til klimaks på nye måder. Kalenderen giver garanteret ny inspiration i det decembermørke soveværelse!

Find den hos Coolstuff

Personlig julekalender med Ferrero chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Sæt selv dit personlig præg på julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

 

XXL Foto julekalender med chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Denne julekalender er i XXL-format. Personliggør julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

Personlig julekalender med billeder

Lav en julekalender med 24 billeder bag lågerne, der viser dine bedste øjeblikke. 1 stort frontbillede og 24 billeder, som overraskelse bag lågerne. Fås i 2 formater.

Find julekalenderen hos CEWE

Listen med julekalendere til kvinder 2021 bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Julesweater til kvinder

SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2021

SE OGSÅ: Lækker adventskalender til voksne

SE OGSÅ: Beauty julekalender 2021

 

Indlægget Julekalendere til kvinder 2021 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

 

 

 

 

 

 

10 Responses

 1. 09/26/2020

  […] SE OGSÅ: Årets julekalendere til kvinder 2020 […]

 2. 10/10/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder 2020 […]

 3. 10/15/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til hende 2020 […]

 4. 10/20/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder 2020 […]

 5. 11/04/2020

  […] LÆS OGSÅ: Julekalender til kvinder […]

 6. 11/06/2020

  […] LÆS OGSÅ: Julekalender til kvinder […]

 7. 11/09/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder 2020 […]

 8. 11/24/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder 2020 […]

 9. 11/25/2020

  […] LÆS OGSÅ: Julekalender til kvinder […]

 10. 09/23/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalender til kvinder 2021 […]

error: Content is protected !!