Beauty julekalender 2023

beauty julekalender 2023, beauty pakkekalender 2023, beauty adventskalender 2023, kosmetik julekalender 2023, kosmetik pakkekalender 2023, kosmetisk adventskalender 2023, makeup julekalender 2023, makeup pakkekalender 2023, makeup adventskalender 2023, hudpleje julekalender 2023, hudpleje pakkekalender 2023, hudpleje adventskalender 2023, julekalender til teenager 2023, pakkekalender til teenager 2023, julekalender til voksne 2023, julekalender til kvinder, feminin julekalender, julekalender med sminke 2023, pakkekalender med sminke 2023, adventskalender med sminke 2023
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En beauty julekalender 2023 er oplagt til teenagepige, kvinden eller manden der går op i udseende og hudpleje. Forkæl dig selv, eller en du holder af med en af de smukke og lækre julekalendere.

En Beauty julekalender 2023 er en pakkekalender med beauty produkter der vil skabe glæde både i december og i mange måneder bagefter.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

Er modtageren en der går højt op i sit udseende, så lad hende få lidt forkælelse i december i form af en beauty julekalender 2023.

Beauty julekalender 2023

Yves Rocher julekalender 2023

Årets kalender er en smuk kreation, der er fyldt med 24 botaniske skønhedsprodukter inden for hud-, hår- og kropspleje, makeup og parfume. Opdag udvalgte nyheder, limited edition-udgaver og klassiske favoritter og gør ventetiden op til jul lidt hyggeligere.

Find den hos Yves Rocher

Armani julekalender 2023

Den elegante Armani julekalender er designet i brandets røde signaturfarve med japansk-inspireret tekstilpapir og varmpressede detaljer i guld. Bag hver låge gemmer der sig et Armani-skønhedsikon med produkter lige fra duft til makeup til hudpleje.

Find julekalenderen hos Magasin

bareMinerals julekalender 2023

Denne julekalender med 12 låger består af dine eksisterende favoritter plus nogle nye. Åbn din overraskelse hver anden dag i december og find en mini- eller fullsize-størrelse fra en af onlyMinerals’ produktkategorier.

Find den hos Coolshop

Rituals – Julekalender, The Ritual of Advent

Fantastisk skøn julekalender med skønhedsprodukter fra Rituals.  En sand forkælelse til både yngre og ældre kvinder, som sætter pris på forskønnelse.

Find den hos Kun det bedste

 

Pakkekalender med neglelak

Elsker gavemodtageren at gøre lidt ekstra ud af sine negle? Denne julekalender med neglelak er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens det lakker mod jul. En skøn julekalender der både skaber glæde i december og mange måneder efter. 

Find den hos Coolstuff

OPI julekalender med neglelak 2023

Denne jul lancerer OPI “Terribly Nice” med 14 limited edition metallics, shimmers og glitter i Infinite Shine- og Nail Lacquer-serien.  Forkæl en du holder af eller dig selv med denne skønne julekalender. 

Find den hos LYKO

Molton Brown julekalender 2023

Den lækreste julekalender til hende der fortjene de ultimative luksus eller dig selv. 24 elskede Molton Brown-ikoner, badeluksus og dufte venter på at blive afsløret.

Find den hos LYKO

NUI Cosmetics Natural Vegansk Beauty julekalender 2023

I denne julekalender venter forkælelse til hele kroppen. En lækker julekalender, som gør december måned meget hyggeligere og så er julekalenderen tilmed vegansk.

Find den hos LYKO

Beauty julekalender 2023

Bliv overrasket over et nyt skønhedsprodukt hver dag indtil juleaften. En lækker julekalender til dig selv eller en du holder af.

Find den hos LYKO

ZMILE COSMETICS billig makeup julekalender 2023

Er gavemodtageren glad for at gøre noget ud af sig selv? Så forkæl hende med denne julekalender fra ZMILE COSMETICS. 

Find den hos LYKO

Le Mini Macaron Julekalender 12 Days Of Nails

Forkæl dig selv i december måned, og gør neglene festklare til alle arrangementerne der hører højtiden til. Med Le Mini Macaron’s adventkalender, får du 12 låger der alle byder på lækkerier for neglene. Giv dig selv eller en du holder af, lidt velvære i årets festligste måned.

Find den hos Beautycos

Make-up Julekalender Cube – Zmile Cosmetics

Forkæl du holder af eller dig selv med denne lækre julekalender fyldt med dejlig make-up, flotte neglelakker og smarte accessories! Denne makeup-julekalender er som en magisk goodiebag, der garanterer en festlig og fabelagtig december.

Find den hos Coolstuff eller Find den her hos LYKO

Make-up Julekalender – Zmile Cosmetics

Er gavemodtageren vild med makeup? Så er denne julekalender lige sagen og gøre julemåneden meget hyggeligere. Julekalenderen er fyldt med fin make-up, skønne neglelakker og smarte accessories. En julekalender der både skaber glæde i december og månederne efter.

Find den hos Coolstuff eller Find den hos LYKO

Christmas Magical Make-up- og Badekalender

December og vinteren kan være lang at komme igennem. Med denne julekalender bliver tiden lidt sjovere. De 24 låger indeholder overraskelser såsom make-up, neglelak, sæber, badebomber og andet skønhedstilbehør.

Find den hos Coolstuff

Relaxing December Badejulekalender

Kender du til en der trænger til at komme helt ned i gear? Så er dette den oplagte julekalender. Julekalenderen er fyldt med med badebomber, sæber og kropsplejeprodukter. Kalenderen er perfekt som en overraskelse for en, der fortjener at tage et varmt bad, læne sig tilbage og bare slappe af.

Find den hos Coolstuff

The Body Shop – The Advent of Change beauty julekalender 2023

Find daglige glæder, mens du tæller ned til juleaften med de 24 små overraskelser, som gemmer sig i Advent of Change pop-up skønhedsjulekalenderen.

Find den hos LYKO

The Body Shop The Big Advent of Change julekalender 2023

Find daglige glæder, mens du tæller ned til juleaften med de 25 små top til tå overraskelser, som gemmer sig i Big Advent of Change pop-up skønhedsjulekalenderen.

Find den hos LYKO

The Body Shop The Ultimate Advent of Change julekalender 2023

Find daglige glæder, mens du tæller ned til juleaften med de 25 små top til tå overraskelser, som gemmer sig i The Ultimate Advent of Change pop-up skønhedsjulekalenderen.

Find den hos LYKO

Compagnie de Provence julekalender med plejeprodukter 2023

Julekalender fyldt med lækre produkter fra Compagnie de Provence. En lækker julekalender til dig selv eller en du har kær, der trænger til lidt ekstra forkælelse. 

Find den hos LYKO

 

Make-up Julekalender

Gør nedtællingen til jul lidt sjovere med denne skønne julekalender. Bag de fireogtyve luger i sminkekalenderen gemmer der sig blandt andet læbestift, øjenskygge og neglelak i glade, julede nuancer.

Find den hos Coolstuff

Makeup Revolution julekalender 2023

Gør nedtællingen til juleaften med sjovere, med denne lækre julekalender fyldt med 24 stk makeup produkter. En julekalender der helt sikkert både skaber glæde i december og månederne efter.

Find den hos LYKO

essence beauty julekalender 2023

Lækker julekalender med alverdens skønne beautyredskaber, lige fra skinnende mini-neglelak, plejende shimmer-lipgloss, ansigts- og negleperler og en øjenbrynspincet til en nærende ansigtsmasker.

Find den hos LYKO

ZMILE COSMETICS makeup julekalender 2023

Er gavemodtageren glad for at gøre noget ud af sig selv? Så forkæl hende med denne julekalender fra ZMILE COSMETICS. 

Find den hos LYKO

By Lyko 24K Julekalender

Premium julekalender fra LYKO fyldt med hudpleje, hårpleje og makeup. Produkternes værdi: ca. 7.600 kr* Din pris: 1.649 kr. Julekalenderen lanceres 2. oktober. Obs! Udsolgt på mindre end 60 minutter sidste år.

Find den hos LYKO

By Lyko 25 Days of Bea-you-ty Julekalender

Årets beautykalender fra By Lyko. Alt i full-size = ekstremt prisvenlig. Forkæl en du holder af eller dig selv med denne lækre julekalender. Makeup, hårpleje, hudpleje og spafølelse. Lanceres d. 2. oktober. 

Find den hos LYKO

NIVEA julekalender 2023

Er gavemodtageren vild med Nivea? Så er denne julekalender fyldt med 24 lækre produkter fra Nivea lige sagen. En julekalender der vil skabe glæde i december og længe efter.

Find den hos LYKO

Lumene julekalender 24 Nordic Beauty Secrets

Forkæl en du holder af eller dig selv med denne lækre julekalender. Her får du 18 hudpleje- og 6 makeupfavoritter. Perfekt som gave eller som forkælelse til dig selv.

Find julekalenderen hos LYKO

Make Up Store 24 Days of Makeup Julekalender

Den perfekte julekalender til modtageren der går op i lækker kvalitet og at gøre noget ud af sig selv. Bag de 24 låger finder du ikke bare 24 men hele 25 produkter i fuld størrelse! Oplev Make Up Stores absolutte favoritter og bestsellers.

Find den hos LYKO

Rituals The Ritual of Advent 2023

Denne smukke gavekalender indeholder skønhedsprodukter såvel som produkter til krop og hjem til en værdi af 1 145 kr. inklusive fire duftlys til hver søndag i advent. Tæl ned til julen og nyd 24 gaver.

Find den hos LYKO

Maria Åkerberg makeup adventskalender 2023

Åbn en låge og nyd Maria Åkerbergs naturlige produkter hver advent eller fire dage før jul. Den femte kasse giver vi dig som en ekstra julegave.

Find den hos LYKO

By Lyko Mind-Glown Julekalender

Lækker beauty julekalender fra LYKO med makeup, hudpleje, parfumer, hår og chokerende meget glow. Det kan betale sig at holde øje med denne, da der altid er hurtig rift om den.

Find den hos LYKO

essence X-mas Mail DIY Advent Calendar

24 produkter til øjne, ansigt, læber og negle vil helt sikkert lyse december op og hver dag bringe dig eller en du holder af i ekstra godt humør.

Find den hos LYKO

Essie julekalender med neglelak 2023

En julekalender der er særligt populær år efter år er denne fra Essie. Julekalenderen fra essie indeholder 24 overraskelser med alt du skal bruge for at lave den perfekte manicure derhjemme.

Find den hos LYKO

Loreal Paris beauty julekalender 2023

Opdag 24 skønhedsfavoritter fra L’Oréal Paris i denne smukke julekalender. Bag hver låge skjuler der sig et specielt udvalgt makeup-, hudpleje- eller hårplejeprodukt så du kan skabe et perfekt look denne højtid. 9 produkter i fuld størrelse, 5 produkter i rejsestørrelse.

Find den hos LYKO

Beauty julekalender til mænd 2023

Man Stuff Julekalender 2023

En lækker julekalender til manden der trænger til lidt ekstra forkælelse. Kalenderen indeholder alt, hvad man kan ønske sig til sin mandlige kropshygiejne, som sæber, shampoo, og barbercreme.

Find den hos Coolstuff

By Lyko Man-datories Julekalender

Årets groomingkalender fra LYKO, med en masse lækker forkælelse til ham. Julekalenderen bliver lanceret kl. 12.00 den 2. oktober og det kan betale sig at holde godt øje, for sidste år var den udsolgt på blot 24 timer. 

Find den hos LYKO

Nivea julekalender til mænd 2023

I vinterperioden trænger vi alle til lidt ekstra forkælelse. Giv ham du holder af lidt ekstra forkælelse i december med denne julekalender, fyldt med 24 lækre Nivea produkter.

Find den hos LYKO

Rituals Survival Kit for Busy Men julekalender 2023

Forkæl ham du har kær med denne lækre julekalender fra Rituals. Denne eksklusive julekalender  indeholder 12 effektive produkter designet til at støtte ham gennem hver eneste dag.

Find den hos LYKO

Listen Beauty julekalender 2023 opdateres løbende

 

SE OGSÅ: Julekalender med luksus chokolade

SE OGSÅ: Lakrids julekalender

SE OGSÅ: Lav din egen julekalender

Indlægget Beauty julekalender 2023 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!