Lakrids julekalender 2021

lakrids julekalender 2021, lakrids pakkekalender 2021, lakrids adventskalender 2021, johan bülow julekalender 2021, johan bülow pakkekalender 2021, johan bülow adventskalender 2021, julekalender til voksne, alletiders gave, juleliv, julegaver til alle, gaveinspiration, julekalender til voksne 2021, pakkekalender til voksne 2021, voksen julekalender 2021, voksen pakkekalender 2021, voksen adventskalender 2021, johan bülow luksus julekalender, johan bülow luksus pakkekalender,Lakrids julekalender - Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender, lakrids julekalender 2020, lakrids pakkekalender 2021, lakrids adventskalender 2021, julekalender til ham 2021, julekalender til hende 2021, julekalender til teenager 2021, julekalender til voksen 2021, lakritsfabriken julekalender 2021, årets julekalender 2021
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kender du også en der elsker lakrids, uanset om det er sød, salt eller stærk lakrids? Så forkæl vedkommende med en lakrids julekalender 2021.

Med en lakrids julekalender 2021 bliver nedtællingen til juleaften straks lidt sjovere.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

Er gavemodtageren helt vild med lakrids, så er en af følgende julekalendere med lakrids da lige sagen. 

Lakrids by Bülow julekalender 2021

Årets julekalender fra Johan Bülow indeholder den flere nye varianter, du aldrig har set før. Få en eksklusiv julekalender med en lækre lakrids oplevelser til hele december. Der kræses virkelig for dine smagsløg i denne eftertragtede julekalender, og derfor er det også heldigt at der er 2 stykker bag hver låge. Gå ombord i en verden af lækker lakrids – sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids, blød lakrids & selvfølgelig en masse lakrids med chokolade. Her er noget for enhver lakrids-fan.

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den hos Delikatessehuset

Skipper’s Pipe Julekalender

Hvis du er en sand lakridselsker, har du med garanti flere barndomsminder om at sidde med en Skipper’s Pipe i munden og føle dig som det sejeste barn i verden. Med denne skønne julekalender kan du nu i stedet føle dig som den sejeste voksne i verden hele 24 dage i træk! 

Find den hos Coolstuff

Sv. Michelsen – Lakrids Julekalender 2021

Sv. Michelsen har lavet en julekalender med deres populære lakridsdragéer. Bag hver låge er der 2 lakridsdragéer. Her både klassiske udgaver og mere moderne kombinationer. En skøn julekalender til dem som elsker lakrids.

Find den hos Kun det bedste

Lakritsfabriken – Lakrids julekalender

Denne julekalender byder hver dag på ca. 30g lakrids. Der er alt fra hårde lakridspastiller til søde, bløde lakridser. Der er også lakridsmandler, lakridskarameller, lakridskugler, dragéer og meget mere. Hver skuffe i kalenderen indeholder en pose med lakridser i. Julekalenderen kan sagtens deles ellers er den oplagt til en der ikke kan få nok af lakrids.

Find den hos Kun det bedste

Lakridskalender

Når julen står for døren, og sukkertrangen er stærkere end nogensinde, er der vel intet, der lokker så meget som en proppet slikkalender. 24 spændende låger, der alle gemmer på en eller anden form for lakrids. Det kunne nemt være finsk lakrids, chokoladelakrids eller måske lakridskugler. En perfekt julegave til dig selv eller vedkommende, som ikke kan få nok af god lakrids.

Find julekalenderen hos Partyking

Lakritsfabriken – Luksus julekalender med chokoladeovertrukne lakridskugler 

Den ultimative julekalender til lakridselskeren der indeholder 24 forskellige lakridskugler med chokolade overtræk. Her vil både være varianter man kender, men man bliver også præsenteret for nye smagskombinationer.

Find den hos Kun det bedste eller Find julekalenderen hos Coolstuff

Haupt Lakrits – Lakrids Julekalender

Lækker julekalender fra Haupt Lakrits fyld med alverdens lækkert lakrids. Bag lågerne er der forskellige typer af lakridsdragéer, med både hvid, lys, mørk og Dulce chokolade osv.

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den her hos Coolstuff

Guld Lakridseriet julekalender med slik

Forkæl en du holder af eller forkæl dig selv. Kalenderen byder på vingummi og lakrids med chokolade og lakridspulver/hindbærpulver, samt lakrids karameller og mandler med chokolade og lakrids.

 Find den hos Winefamly

Lakridseriet’s Julekalender 2021 i sort.

Kalenderen byder på vingummi og lakrids med chokolade og lakridspulver/hindbærpulver, samt lakrids karameller og mandler med chokolade og lakrids.

Find julekalenderen hos Winefamly

Bagsværd Lakrids adventskalender 2021

Årets adventskalender til lakrids-elskeren, er uden tvivl denne fra Bagsværd Lakrids. Julekalenderen har 6 låger. 4 låger til advent op til jul, 1 både til d. 24. december og 1 låge til d. 31. december.

Find adventskalenderen hos Kun det bedste

 

Lakritsfabriken adventskalender 2021

Kan modtageren bare ikke få nok af lakrids? Så forkæl ham/hende med den lakridspakke Lakritsfabriken der indeholder 4 lakridsæsker. Lakridsen i julekalenderen er naturligt fri fra både gluten- og animalsk tilsætning.

Find den hos Kun det bedste

Listen med lakrids julekalendere 2021 opdateres løbende….

SE OGSÅ: Julekalendere til mænd

SE OGSÅ: Julekalender med luksus chokolade

Indlægget Lakrids julekalender 2021 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

4 Responses

 1. 09/29/2020

  […] SE OGSÅ: Lakrids julekalender 2020 […]

 2. 09/06/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalender med lakrids 2021 […]

 3. 09/09/2021

  […] SE OGSÅ: Lakrids julekalender […]

 4. 09/13/2021

  […] SE OGSÅ: Lakrids julekalender 2021 […]

error: Content is protected !!