Hækle og Strikke julekalender 2020

strikke julekalender 2020, strikke pakkekalender 2020, strikke adventskalender 2020, hækle julekalender 2020, hækle pakkekalender 2020, hækle adventskalender 2020, kreativ julekalender 2020, kreativ adventskalender 2020, julekalender til voksne 2020, pakkekalender til voksne 2020, julekalender til kvinder 2020, julekalender til bedstemor 2020, pakkekalender til bedstemor 2020,

Selv for voksne kan ventetiden op til juleaften være lang. Så hvorfor ikke tilføje lidt ekstra hygge som hækle eller strikkeentusiast i den mørke tid og enten forkæle dig selv, et familiemedlem eller en veninde, som er vild med at strikke.

Gør december ekstra hyggelig for en du har kær med en hækle og strikke julekalender 2020.

De fleste af os voksne kan helt sikkert huske hvordan vi i december måned som børn, spændt gik og ventede på at juleaften nærmede sig. Hos Alletiders Gave husker vi, hvordan vi i vores barndom havde en mælke chokolade julekalender, som vi hver dag tog et stykke fra, mens vi talte ned til jul.

Julekalendere som vi fik den gang findes stadig, men i dag findes der også mange andre smarte julekalender både til voksne og børn. Og hvor det for år tilbage primært var de billige chokolade julekalendere man kunne købe rundt om i alverdens butikker, findes der en dag flere spændende varianter med f.eks. økologisk chokolade, legetøj, makeup mm. Men det er også muligt at finde mere kreative julekalendere.

Infinity Hearts Julekalender 2020

Julen er hjerternes fest, det skal selvfølgelig krydres med en julekalender fra Infinity Hearts. Forkæl dig selv eller en du holder kært, med en julekalender fra Infinity Hearts. Julekalenderen har en værdi á 1471 kr. og indeholder 24 pakker med forskellige varer indenfor strik/hækling, hobby og tilbehør hertil.

Find julekalenderen hos Rito

Pony julekalender 2020

De kolde vintermåneder er som skabte til at hygge sig indendøre med kreative sysler. Så hvad kunne næsten være bedre end at få fyldt håndarbejdskassen op med en masse skønt tilbehør i løbet af december måned? Ponys julekalender indeholder 24 fine æsker med forskelligt tilbehør til strik, hækling og broderi. Den perfekte decembergave til én der elsker kreativt håndarbejde. Psst… Husk, at man også gerne må give julegaver til sig selv.

Find den hos Coop eller her hos Rito

SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder 2020

Indlægget Hækle og strikke julekalender 2020 indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!