Julekalendere til mænd 2022

julekalender til mænd 2022, julekalender til ham 2022, pakkekalender til ham 2022, adventskalender til ham 2022 julekalendere til mænd 2022, pakkekalendere til mænd 2022, adventskalendere til mænd 2022, voksen julekalender 2022, voksen adventskalender 2022, voksen pakkekalender 2022, pakkekalender til voksne 2022, adventskalender til voksne 2022, julekalender til voksne 2022, alletiders gave, gave inspiration, julegaver til alle, alletiders jul, årets julekalender 2022, julekalender med chokolade 2022, økologisk julekalender 2022, julekalender med alkohol 2022, julekalender med værktøj 2022, julekalender med voksen slik 2022, julekalender til kæreste 2022, julekalender til manden 2022, julekalender til morfar 2022, julekalender til farfar 2022, julekalender til far 2022, julekalender til voksen søn 2022, julekalender til kammerat 2022, julekalender til ham der har alt 2022,
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvilken julekalender skal du vælge at forkæle manden i dit liv med? Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets julekalendere til mænd 2022.

Med en af de mange julekalendere til mænd 2022 bliver nedtællingen til juleaften noget sjovere.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større.

Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. Igen i år har vi samlet vores liste med julekalendere til mænd 2022, som du kan forkæle manden i dit liv med. 

julekalender til mænd 2020, julekalender til ham 2020, julekalender til hende 2020, pakkekalender til ham 2020, adventskalender til ham 2020, julekalender til mænd 2020, pakkekalender til mænd 2020, adventskalender til mænd 2020, voksen julekalender 2020, voksen adventskalender 2020, voksen pakkekalender 2020, pakkekalender til voksne 2020, adventskalender til voksne 2020, julekalender til voksne 2020, alletiders gave, gave inspiration, julegaver til alle, alletiders jul, årets julekalender 2020, julekalender med chokolade 2020, økologisk julekalender 2020, julekalender med alkohol 2020, julekalender med værktøj 2020, julekalender med voksen slik 2020, julekalender til kæreste 2020, julekalender til manden 2020, julekalender til morfar 2020, julekalender til farfar 2020, julekalender til far 2020, julekalender til voksen søn 2020, julekalender til kammerat 2020, julekalender til ham der har alt 2020,

Hvorfor er det kun børnene der skal forkæles når det er jul? Hvad med de voksne? Har de voksne ikke også brug for lidt forkælelse? Forkæl din kæreste, mand, far, bedstefar, ven, kollega eller en anden mand du holder af med en af disse julekalendere til mænd 2021.

Listen med julekalendere til mænd 2021 er i år ekstra lang og her finder du både julekalendere til mænd med værktøj, julekalender med lakrids, julekalender med chokolade, wellness julekalendere til mænd, julekalender med alkohol, sjove julekalendere til mænd, erotiske julekalendere til mænd, veganske julekalendere til mænd, økologiske julekalendere til mænd, billige julekalendere til mænd og luksus julekalendere til mænd mm.

Julekalendere til mænd 2022

 

Juleskrabekalender fra SMILfonden

Støt Smilfonden og køb juleskrabekalenderen og vær med til sprede julestemning til indlagte børn på hospitalerne.
Skrab 5 ens logoer og vind fx gavekort til: Med24.dk, Netto, Babysam, Elgiganten med flere. Alt salg går ubeskåret til SMILfonden.

Find julekalenderen hos Med24

Pakkekalender til ham

Overrask ham med en flot, indpakket pakkekalender med 24 gaver til hele december.
Hver dag byder på en ny overraskelse, eksempelvis en fed gadget, en sjov gave eller lidt julegodter til den søde tand. Leveres i flot indpakning med nummer, uden bånd.

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

 

 

øl julekalender 2022 pakkekalender med alkohol øl pakkekalender julekalender til ham

Øl julekalender 2022

Den ultimative julekalender til ham der elsker en god øl! Det er 24 kærlighedserklæringer på flaske! 

Find julekalenderen hos beer-me

Man Stuff julekalender 

Lækker julekalender til mænd med lækkert tilbehør til manden. Med denne Man Stuff Julekalender soignerer modtageren sig ren og pæn samtidig med, at han tæller dagene ned til juleaften. Den oplagte julekalender til manden der trænger til lidt ekstra forkælelse.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Wera værktøjskalender

Gør julemåneden lidt sjovere for handymanden (elller kvinden), men denne julekalender med værktøj fra Wera. Bag hver låge gemmer der sig en ny spændende overraskelse. Vi tør godt garantere at dette er en julekalender, som gavemodtageren vil få glæde af både i løbet af julemåneden og mange måneder efter. Julekalenderen er særligt en oplagt ide til modtageren der skal til at starte sin værktøjssamling.

Find julekalenderen hos Coolstuff

KWB julekalender værktøjssæt

Håndværker og handyman-julekalender med 24 låger. Nyt stykke værktøj/tilbehør bag hver låge. Værktøjssættet samles løbende i en slidstærk kanvas mappe.

Find julekalenderen hos Computersalg

 

Vil du forkæle dig selv eller én du holder af med en julekalender uden tilsat sukker uden at gå på kompromis med smagen? Så er Easis Julekalender det perfekte valg! Lækkerierne, der gemmer sig i julekalenderen, er med sikkerhed et julehit hos både børn og voksne, der gerne vil spare på indtaget af sukker i juledagene.

Find den hos Med24

 

 

baileys julekalender 2022 pakkekalender med alkohol og chokolade baileys pakkekalender 2022

Baileys XL Julekalender 2022

Er modtageren helt vild med Baileys? Så er denne Baileys julekalender lige sagen. I kalenderens låger gemmer der sig udsøgt mælkechokoladetrøffel med mild og cremet Baileys-fyld. Her er der både trøffelkugler med Original Irish Cream, hvor fyldet har fået smag af den klassiske irske likør, og Salted Caramel, hvor likørsmagen blandes med sød karamel og et nip havsalt.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Christmas Adventure (Julekalender 2022)

Tæl ned til Juleaften med denne Puslespilsjulekalender fra Gibsons. Boksen er fyldt med 24 små puslespil, illustreret af Claire McElfatrick. Hvert puslespil måler i gennemsnit 18×13 cm, og er med 42-60 brikker. Totalt er der 1.236 brikker i julekalenderen.

Find julekalenderen hos Puzzleshop

 

Magic Garden Seeds Julekalender med frø

Overrask haveelskeren med en julekalender, der indeholder 24 forskellige slags frø, der skal sås! Med en smuk frøkalender fra Magic Garden Seeds bliver nedtællingen til jul ekstra spændende og sjov, fordi der hver dag åbnes en ny frøkuvert med en overraskelse! Alle frøene i kalenderen har et tema om spiselige og usædvanlige planter fra hele verden, og omfatter både sjældne sorter af historiske grønsager og landbrugsplanter samt glemte vilde grøntsager.

Find den hos Coolstuff

 

Glem den ynkelige chokoladekalender – slikkalenderen fra Chili Klaus er kun til den rigtigt modige! Chiliheden varmer dejligt i decemberkulden, og denne slikkalender til voksne er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilichokolade hver dag frem til juleaften. Desuden gemmer der sig en speciel overraskelse til nytårsaften!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Reserved Chocolate – Romkugle Julekalender 2022

Denne julekalender står højt på ønskelisten hos redaktionen på Alletiders Gave, den er nemlig fyldt med lækre romkugler. Vanedannende, lækre romkugler fra danske Reserved Chocolate, som i foråret vandt bronze til årets Bedste Romkugle ved FoodExpo 2022. Hos Reserved Chocolate adskiller romkuglerne sig ved at være chokolade-overtrukne og med en flydende karamelmidte, heraf de forskellige smagsvariationer. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Personlig julekalender med foto

Forkæl modtageren med en personlig julekalender til voksne med chokolade. Du kan tilpasse julekalenderen med din helt egen tekst, navn og/eller foto. Overrask dine venner, familie eller kolleger med denne sjove juleoverraskelse. Vælg selv julekalenderen skal være med Milka eller Toblerone.

Lav din personlige julekalender hos Yoursurprise

Aalborg Chokoladen – Økologisk chokolade julekalender

Forkæl en du holder af med denne lækre økologiske julekalender fra Aalborg Chokoladen. Bag de 24 låger finder du hver dag et massivt stykke økologisk chokolade. Julekalenderens chokolade består af både hvid, mælk og mørk chokolade. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

 

Spring Emotions, Chokolade julekalender 2022

Bag hver låge gemmer der sig en chokolade i en af de fire lækre smagsvarianter og med et sjovt motiv. Der er lækre kvalitetschokolader i fire forskellige smagsvarianter: Guld (hvid chokolade rørt sammen med karamel), Ruby Red (hvid chokolade rørt sammen med hindbær), Mørk og Fløde. Som en ekstra julegave, er der lagt en Spring Emotions®-nøglering i én af lågerne.

Find julekalenderen hos Wistore

MyMuesli Grødkalender julekalender med grød 2022

Giv modtageren eller dig selv den bedste start på dagen med denne julekalender med grød. MyMuesli Grødkalender indeholder portionsbægre med økologisk havregrød i tyve forskellige smag, der er både klassiske julesmage og cremede chokoladeagtige varianter af havregrød.

Find julekalenderen hos Coolstuff

MyMuesli Myslikalender

Nyd en god morgenmad med økologisk muesli hver decembermorgen frem til juleaften med julekalenderen fra MyMuesli! Myslikalenderen er fyldt med fireogtyve forskellige myslismage, som længes efter at byde dig på nye smagsoplevelser hver dag frem til juleaften.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

 

kahls julekalender med kaffe 2022

Kahl Julekalender med kaffe

Det kan godt være, at gløgg og æggesnaps hører julen til, men der er egentlig kun en drik, der gør det værd at stå op en kold og mørk decembermorgen. Kahls kaffekalender byder på spændende kaffesorter og tager dig med på en spændende rejse fra morgenbordet rundt om i verden for at finde de allerbedste kaffebønner.

NABO – kaffe julekalender

Er gavemodtageren helt vild med kaffe? Så forkæl ham/hende i december med denne lækre kaffekalender. Den flotte kaffekalender indeholder hver dag 21 gram filterformalet kaffe. Kalenderen indeholder lidt for enhver smag, uanset om du er til mørk- eller lysristet, med høj syrlighed eller aromatisk kaffe. 

Estate kapselkalender

Skal du købe en julekalender til ham eller hende, der sætter pris på en god kop kaffe? Forkæl gavemodtageren med 24 lækre kaffeoverraskelser hele julen, med denne skønne julekalender med kaffekapsler. Julekalenderen indeholder 12 økologiske og 12 klassiske kaffer.

Find den hos Coolstuff

 

Coffee Brewers – julekalender med kaffe 2022

Med den populære kaffekalender fra Coffee Brewers, får modtageren ikke bare 24, men 25 lækre typer kaffer at varme sig på i december.  Smart kaffe fra Coffee Brewers – kog vand i en kedel eller gryde, og hæld det i hver beholder. I kaffekalenderen er der kvalitetskaffe fra hele verden.

Find julekalenderen hos Helsebixen

 

NABO – Te Julekalender 2022

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne lækre julekalender fra NABO. Økologisk te julekalender med 24 forskellige slags spændende tevariationer.  Årets smage er en god blanding af både sort te, hvid te, grøn te, rooibos og urtete.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Sonnentor Julekalender med økologisk te 2022

ed Sonnentor Julekalender kan du forkæle dig selv lidt ekstra i de hyggelige juledage med lækker, økologisk te! Julekalenderen indeholder 24 tebreve, så du får en ny smag hver dag.

Find den hos Med24

 

te julekalender te pakkekalender familien carstensens tehandel

Familien Carstensens Tehandel – Julekalender

Skal din jul forskønnes med dejlig te i hele december? Så er du landet på den helt rette julekalender! Familien Carstensen har i årevis specialiseret sig i at producere og sælge te i deres tehandel i Aabenraa. Julekalenderen indeholder hele 48 tebreve, og er derfor yderst velegnet til deling eller dobbelt forkælelse til dig selv. Dette års kalender er bygget op af 24 små æsker, som hver indeholder 2 smagfulde tebreve.

Find Te julekalenderen hos Kun det bedste

 

 økologisk te julekalender 2022 øko te pakkekalender julekalender til hende julekalender til te-drikker

Økologisk te julekalender

Nyd en varmende kop te hver dag i december frem til jul! Tekalenderen fra English Tea Shop er fyldt med økologisk te, der lader teelskeren tælle ned til jul på den hyggeligst tænkelige måde. Tekalenderen er en hyggelig julekalender til voksne – lige god uanset om du forærer den til en teelsker eller under dig selv en tidlig julegave!

Find den hos Coolstuff

Luksuriøs Marmelade Julekalender

En lækker julekalender fyldt med marmelade – så bliver det ikke mere hyggeligt. Bag de fireogtyve låger i marmeladekalenderen finder du sødt og godt pålæg i tolv forskellige smage. Her er der marmelade med smag af blandt andet hindbær, appelsin og kirsebærblomme, men også en gylden blomsterhonning og en cremet hasselnøddechokolade-variant.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Mercedes-AMG GT Julekalender

Er modtageren helt vild med biler og særligt Mercedes? I Mercedes-AMG’s julekalender bygger du det flotte fartvidunder GT i skalaen 1:43, et lydmodul med den originale motorlyd og en baseplade med miljøbilleder. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren og bliver en flot indretningsdetalje, der kan stå fremme året rundt!

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Whitley Neill – Gin Julekalender

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne lækre gin julekalender. Sammen med kalenderen kommer en cocktailhåndbog med instruktioner til, hvordan man laver mindst én cocktail til hver gin variant. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

 

vin pakkekalender vin julekalender pakkekalender med alkohol Julekalenderen med 24 små flasker vin

Vin Julekalender med 24 flasker junior vin

Den ultimative julekalender for vin-elskeren.  24 flasker (10 cl) lækre og spændende vine fra Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien & Portugal. Årets mest hyggelige julekalender til voksne.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

 

Anthon Berg Likør julekalender

Denne julekalender er for dig eller en du holder af som er glad for de små likørchokolader i Anthon Bergs chokoladeæsker. Likørkalenderens 24 låger gemmer på chokoladepraliner lavet af lækker Anthon Berg-chokolade, fyldt med klassiske smagsvarianter som f.eks. Cointreau, Famous Grouse, Likør 43, Galliano og Guinness.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

baileys julekalender 2022 pakkekalender med alkohol og chokolade baileys pakkekalender 2022

Baileys XL Julekalender 2022

Er modtageren helt vild med Baileys? Så er denne Baileys julekalender lige sagen. I kalenderens låger gemmer der sig udsøgt mælkechokoladetrøffel med mild og cremet Baileys-fyld. Her er der både trøffelkugler med Original Irish Cream, hvor fyldet har fået smag af den klassiske irske likør, og Salted Caramel, hvor likørsmagen blandes med sød karamel og et nip havsalt.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

gin julekalender 2022 morfar julekalender farfar julekalender 2022 bedstefar pakkekalender 2022 julekalender med alkohol

Gin Julekalender 2022

Gin Julekalender, der indeholder 24 håndfyldte og voksforseglede flasker. Du finder altså 24 små flasker der indeholder 3cl gin, så du har til en perfekt servering, hver eneste dag i hele december måneden, frem til juleaften. En skøn smagsoplevelse til gin-elskeren.

Find julekalenderen hos Ginbutikken

 

gin julekalender 2022, gin pakkekalender 2022, gin adventskalender 2022, julekalender med gin 2022, julekalender til mænd 2022, julekalender til kvinder 2022, julekalender til voksne 2022, voksen julekalender 2022, alkohol julekalender 2022, julekalender med alkohol 2022

Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

Her finder du den perfekte julekalender til gin & tonic elskeren. Hver bag af de 24 låger, finder du enten en gin eller en god tonic fra Fever-tree. I alt får du til 12 gode og smagsfulde gin & tonic. Så er der lidt at hygge sig med i den travle juletid.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Popcorn Shed Popcorn Julekalender

 

Glem det traditionelle juleslik og tæl ned til juleaften med en popcorn-kalender! Hver låge indeholder en pose med poppede og tilsmagte popcorn (cirka 3-5 gram per pose). Gourmet-popcorn i seks forskellige smage: Salted Caramel, Berry-licious, Peanut Butter, Pop N Choc, Pecan Pie og Cookies & Cream.

Find julekalenderen hos Coolstuff

OneToHundred Proteinbars-julekalender

24 proteinbarer i seks forskellige smagsvarianter venter bag kalenderens låger, alle overtrukket med lækker chokolade – uden tilsat sukker, naturligvis. Det perfekte energiboost til at holde dig i gang med det sidste træningspas før julemiddagen!

Find julekalenderen hos Coolstuff

House of Fudge Julekalender

 

Tæl ned til jul ved at nyde et stykke af den blødeste fudge i kombination med klassisk velsmagende mælkechokolade. Julekalender med fudge dækket med mælkechokolade fra House of Fudge, der har fremstillet deres fudge i hånden efter traditionelle metoder i over 20 år.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Bagsværd Lakrids Julekalender

Julekalender fyldt med de bedste lakridser fra Bagsværd Lakrids. Kalenderen indeholder noget for enhver smag. Oplev alt det bedste fra Bagsværd Lakrids, herunder både mini-barer, symfoni-stykker og symfoni stænger af de forskellige smagskombinationer.

Find julekalenderen hos Kun Det Bedste

 

24 Days of Rum – Julekalender

Årets absolut bedste ROM Julekalender. Den perfekte gave til enhver som elsker rom eller til en som bare skal introduceres til romverdenen. Nyd den selv eller med én du holder af, nu er der jo 2 glas med.

Find julekalenderen hos Computersalg

Klintas julekalender med duftlys

Julekalender fra Klinta med 25 låger fyldt med skønne overraskelser i form af duftlys — en ny duft hver dag. Bruge ugerne op til jul, til at udforske nye dufte og find din favorit. Hvert duftlys er placeret i en glasbeholder og har en brændetid på 4 timer. Det sidste lys, er lidt større end de andre og vil sikre den helt rigtige julestemning til juleaften!

Find julekalenderen hos Jollyroom

Tea & Taste Julekalender

Lækker julekalender fra Teacup fyldt med en masse lækkerier. Det kan være både te, samt øvrige varer fra Teacups sortiment, så her er der plads til lækre overraskelser. Det kan være slik, chokolade, delikatesser, kaffe etc. 

Find julekalenderen hos Teacup

 

Julekalender med skægolie

Forkæl en skægbærer, du holder af, med en adventskalender fyldt med skægolie! Kalenderen fra The Bearded Man Company indeholder 24 små flasker med plejende og blødgørende skægolie i anderledes dufte såsom kaffe, appelsin og krydret rom!

Find julekalenderen hos Coolstuff

LYKO pakkekalender til mænd

Forkæl din yndlingsfyr med et komplet sæt af plejeprodukter: hudpleje, skægpleje, hårpleje, styling og parfume. Pakkekalenderen er propfyldt med både kendte klassikere og nye hypede stjerner – perfekt til dig, der gerne vil opbygge en god base OG prøve noget nyt.

Find den hos LYKO

Dick Johnson Excuse My French – Men’s Grooming Calendar

Dick Johnsons julekalender er en god præ-julegave, som tilfører glæde og spænding i de mørke dage i december. Bag julekalenderens låger gemmer der sig Dick Johnsons bedst sælgende produkter.

Find den hos LYKO

Strømpejulekalender til mænd

Trænger modtageren til nye strømper, så vælg en julekalender hvor han får et nyt par hver dag indtil juleaften. 24 æsker med et par strømper i hver. Stribede, prikkede eller mønstrede – der gemmer sig nye sjove strømper hver dag! 

Find julekalenderen hos Coolstuff

Porsche Traktor Julekalender

Har du en mand der er helt vild med traktorer? Så forkæl ham med denne julekalender, hvor der bag hver låge gemmer sig en del af traktoren. I denne Porsche Traktor-Julekalender bygger du en model af den klassiske Porsche-Diesel-traktor i skala 1:43, et lydmodul med den originale motorlyd og en baseplade med miljøbilleder.

Find den hos Coolstuff

Puslespils-julekalender 2021

Hver luge indeholder en samling puslebrikker, som i passende tid før juleaften giver dig et komplet og julet puslespil. Hver dag får du en pose med puslebrikker, der skal lægges, og brik for brik vil du kunne lægge de forskellige dages byggeri til et stort, julet puslespil i passende tid til juleaften. På det klassiske spørgsmål “hvor langt er der til juleaften” kan vi nu svare, at der er nøjagtigt tusind brikker!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Metalpuslespil julekalender

Hjernegymnastik hver dag frem til juleaften! I vores julekalender gemmer der sig et finurligt metalpuslespil bag hver låge, perfekt til dig der kan lide puslerier! Lykkes det dig at løse dem alle, inden julemanden kommer?

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

 

Popcorn Julekalender 2022 – vegansk

Er gavemodtageren særdeles begejstret for popcorn? Så forkæl ham/hende med denne lækre veganske popcorn med smag, fra Joe & Seph’s. Bag de 24 festlige låger, får du små pakker med Joe & Sephs håndlavede veganske popcorn i 8 unikke og lækre smage!

Find den her hos Kun det bedste

eller 

Find den hos Delikatessehuset

 

 

 

Smageklubben julekalender med alkohol 2022

 Den ultimative julekalender for voksne bestående af 24 x 100 ml flasker med blandet premium spiritus. cJulekalenderen består af 24 nummererede flasker med blandet premium spiritus samt 24 ligeledes nummererede konvolutter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger. Flaskerne er pakket sikkert ind i flotte gaveæsker med plads til 4 x 100 ml flasker i hver æske.

Find julekalenderen hos Smageklubben

 

Mac-Y – Fransk Julekalender med alkohol 2022

Er det svært at vælge hvilken drik der er favoritten? Denne julekalender indeholder 14 Cognac, 5 Armagnac, 3 Calvados og 2 Pinot de Charentes, der alle kommer fra Frankrig! En lækker julekalender, der uden tvivl gør julemåneden 2021 lidt sjovere. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Mac-Y – Whisky Julekalender 2022

Med denne julekalender med whisky bliver årets julemåned lidt mere festlig. Bag hver låge gemmer der sig 2 cl whisky. Gavemodtageren kan finde info om hver whisky bag lågerne, ved at følge med i den online julekalender. Her kan han/hun lære noget nyt hver dag om sin yndlings spiritus – og finde inspiration til, hvordan netop dagens whisky bør drikkes.  

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Mac-Y – Rom Julekalender 2022

Denne julekalender indeholder 24 skønne rom overraskelser fra Rum Nation. En stor verden af smagsoplevelser åbner sig for dem, der godt kan lide en rom om dagen i den mørke december måned. Gavemodtageren kan finde info om hver rom bag lågerne, ved at følge med i den online julekalender. Her kan han/hun lære noget nyt hver dag om sin yndlings spiritus – og finde inspiration til, hvordan netop dagens rom bør drikkes.  

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Mac-Y – Gin Julekalender 2022

Kender du også en gin-elsker? Så forkæl ham/hende med denne gin julekalender med 24 forskellige slags gin. Vi garanterer at julemåneden straks bliver lidt sjovere. For at få info om dagens gin, kan gavemodtageren besøge Mac Y’s specielle hjemmeside til formålet. Mac Y importerer selv gin til Danmark, og har et kæmpe sortiment af eksklusive gin.

 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

A.H. Riise – Rom Julekalender 2022

Gør årets julemåned lidt hyggeligere for ham eller hende der sætter pris på en god rom. Denne julekalender indeholder 24 rom overraskelser. Så er det op til gavemodtageren selv om han/hun vil drikke dem drikke eller blande dem i en drik. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Mac Y´s julekalender med gin

GIN-kalenderen indeholder 24 gin fra 7 forskellige lande – Skotland, England, Spanien, Norge, Danmark, Frankrig & Letland! I bunden af kalenderen finder du en alfabetisk indholdsfortegnelse og det link, der fører til en online kalender, hvor lågerne åbnes dagligt, en ad gangen. Der kan du læse, se og høre omkring det produkt der er i flasken.

Find julekalenderen hos Barlife

 

Portvin julekalender 2022

Den perfekte gave og julekalender til alle der elsker portvin. 24 dage i december med spændende portvin, det er da hygge. Portvinsjulekalenderen er delbar, da der er 5 cl. bag hver låge.

Find den hos Design & Handelshuset

Luksus julekalender med portvin

Luksus portvinsjulekalenderen er til alle portvins fan som ønsker portvins oplevelser på et endnu højere niveau. Luksus portvinsjulekalenderen 2022 er til alle der gerne vil krydre 24 dage i december med spændende portvinsoplevelser. Nettoindhold: 24 x 5 cl = 1,2 L.

Find den hos Design & Handelshuset

Adventskalender med portvin

Er modtageren særligt vild med portvin? Så forkæl ham/hende med denne adventskalender fra Teacup med portvin. I løbet af december kommer modtageren til at smage på 6 forskellige portvine fordelt på 4 pakker.

Find adventskalenderen hos Teacup

Bornholm pakkekalender

Bornholm er mere end sol og sommer. Det er også en masse lækkerier fra små og store firmaer, der sætter smag og kvalitet over alt.  I denne pakkekalender finder du gaver fra lokale virksomheder som Svaneke Bryghus, Mosteriet, Svaneke Bolsjer, Karamelkompagniet, Kjærstrup Chokolade, Pastariget m.fl.

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

 

Underberg julekalenderbælte

Kender du en der er helt vild med Underberg? Så er denne julekalender lige sagen. Julekalenderen består af et Underberg bælte og 24 flasker Underberg – en til hver dag.

Find julekalenderen hos Barlife

Kaffe julekalender 

Denne julekalender indeholder 24 forskellige kaffeposer, så du kan nyde nedtællingen til juleaften hver dag.  De 24 poser er alle pakket ind, og lagt ned i en klassisk kaffesæk. Det er 100% naturlig gourmet kaffe, så det er en helt ren smag. Kafferne er beregnet til alle bryggeformer, uanset om du bruger espressomaskine, stempelkande eller alm. filter kaffemaskine. De 24 kaffegaver er alle pakket ind og lagt ned i en ægte kaffesæk.

Find julekalenderen hos Trendyliving

Mercedes-Benz G-klasse Julekalender

Glem rensdyrene, i år kører julemanden i terrænbil! I Mercedes-Benz-julekalenderen bygger du den ikoniske terrænbil Geländewagen i skalaen 1:43, et lydmodul med den originale motorlyd og en baseplade med miljøbilleder. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren og bliver en flot indretningsdetalje, der kan stå fremme året rundt!

 

 

 

anker chokolade julekalender 2022 økologisk julekalender 2022 pakkekalender 2022 adventsaklender med chokolade økologisk

Anker Chokolade – økologisk julekalender 2022

Anker Chokolade er kendt for sine nytænkende chokolader, som er mere end “bare” nougat, marcipan og karamel. Her eksperimenteres med spændende råvarer såsom yuzu, balsamico, kornblomst og blodappelsin. Anker Chokolade er skabt af en tidligere Michelin-kok, alt chokoladen er økologisk og bare generelt velsmagende! 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

 

Lakrids by Bülow julekalender 2022, johan bülow julekalender 2022, johan bülow pakkekalender 2022, johan bülow adventskalender 2022, julekalender til voksne, alletiders gave, juleliv, julegaver til alle, gaveinspiration, julekalender til voksne 2022, pakkekalender til voksne 2022, voksen julekalender 2022, voksen pakkekalender 2022, voksen adventskalender 2022, johan bülow luksus julekalender, johan bülow luksus pakkekalender, lakrids julekalender 2022, julekalender med lakrids 2022, pakkekalender med lakrids 2022

Lakrids by Bülow julekalender 2022

Årets julekalender fra Johan Bülow indeholder den flere nye varianter, du aldrig har set før. Få en eksklusiv julekalender med en lækre lakrids oplevelser til hele december. Der kræses virkelig for dine smagsløg i denne eftertragtede julekalender, og derfor er det også heldigt at der er 2 stykker bag hver låge. Gå ombord i en verden af lækker lakrids – sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids, blød lakrids & selvfølgelig en masse lakrids med chokolade. Her er noget for enhver lakrids-fan.

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den hos Delikatessehuset

Aalborg Chokoladen – Sukkerfri Julekalender 2022

Har gavemodtageren diabetes eller forsøger han/hun at minimere sit indtag af sukker, så er denne julekalender lige sagen. Aalborg Chokoladen laver de lækreste sukkerfri chokolader, primært baseret på en virkelig god marcipan. Marcipanen er baseret på gode Valencia mandler og overtrukket af mørk chokolade. Der er forskellige smagsvarianter, herunder mint, kokos, mandel med flere.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Nordthy Vendsysselske Pebernødder julekalender 2022

Er du fan af både julen, chokolade og pebernødder? Så er Nordthy Vendsysselske Pebernødder Julekalender det helt rette valg! Julekalenderen er både fyldt med de almindelige, velkendte pebernødder og pebernødder overtrukket i diverse chokolader – alt fra mælkechokolade til karamelchokolade til mørk chokolade.

Find julekalenderen hos Med24

Julekalenderen fra Nordthy er fyldt med et miks af velsmagende lækkerier og er ideel til enhver, der vil forkæle sig selv eller en anden chokoladeelsker med noget lækkert i juledagene. Kalenderen indeholder et delikat miks af lækker, fyldt dessertchokolade, chokolademandler og chokoladelakridskugler i forskellige smagskombinationer.

Find den hos Med24

 

Nordthy Julekalender Lakridskugler 2022

Hver låge byder på 2 skønne lakridskugler, spis dem begge selv eller del med en du har kær. Du får en ekstra julegave d. 24. december. Her er der nemlig en særlig overraskelse til dig, der med garanti får din julestemning helt i top.

Find julekalenderen hos Med24

Monty Bojangles – Chokolade Trøffel Julekalender, Grøn

Kalenderen indeholder 24 individuelt indpakkede chokoladetrøfler fordelt på de 6 forskellige smagsvarianter. Fælles er: de er lækre og bløde og drysset med kakaopulver. Der er både smagsvarianter med bær, kokos, karamel og mange flere!

 

Ferrero Collection Julekalender

Tæl ned til juleaften med denne lækre julekalender. Bag lågerne i kalenderen gemmer der sig chokoladepraliner i tre forskellige smage: Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Sv. Michelsen – Lakrids Julekalender

Sv. Michelsen har lavet en julekalender med deres populære lakridsdragéer. Bag hver låge er der 2 lakridsdragéer. Her både klassiske udgaver og mere moderne kombinationer. En skøn julekalender til dem som elsker lakrids.

Find den hos Kun det bedste

Nordthy Slik Julekalender 2022

Julekalender fyldt med slikstykker fra Nordthy. Med en julekalender fra Nordthy bliver hver dag lidt sødere, da du bag de 24 låger får en pose med slik. Julekalenderen er sammensat med nogle af de mest populære slikstykker fra Nordthy, som både børn og voksne vil elske at sætte tænderne i.

Find julekalenderen hos Med24

S-mærke Slikjulekalender

Coolstuffs eksklusive slik-julekalender med S-mærke vil helt sikkert lyse op i dine decembermorgener, og alle vi slikmunde kan nu tælle ned til juleaften i selskab med disse sure, søde og salte klassikere! ​Julekalenderen indeholder cirka 1,8 kg slik.

Find julekalenderen hos Coolstuff

lakrids julekalender haupt

Haupt Lakrits – Lakrids Julekalender

Lækker julekalender fra Haupt Lakrits fyld med alverdens lækkert lakrids. Bag lågerne er der forskellige typer af lakridsdragéer, med både hvid, lys, mørk og Dulce chokolade osv.

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den her hos Coolstuff

 

 

english teashop julekalender med te pakkekalender med te alletidersgave

English Teashop julekalender

Et væld af spændende te sorter venter på modtageren af dette te-juletræ. Det fungerer som julepynt gennem hele december og så findes der hele 25 små te overraskelser – English Christmas style!

Find julekalenderen hos Helsebixen

English Tea Shop Advent Calender Chest 2022

Med julekalenderen Chest fra English Tea Shop får man 25 te pyramider af den bedste, økologiske te med forskellige julesmage. Alle pyramideposer er plantebaseret, og både emballage og pyramideposer er 100% komposterbar.

Find den hos Med24

NUTE Julekalender 2022

NUTE julekalenderen er både fyldt med lækre sager og så er den smuk at se på. Julekalenderen indeholder 24 økologiske tebreve med et hav af lækre smagsblandinger. På hvert tebrev står påført hvordan teen skal brygges, altså ved hvilken temperatur og anbefalet trækketid.

Find den hos Kun det bedste

English Tea Shop Advent Calender Pyramider 2022

Forsød din juletid, med den fineste vægkalender fra English Tea Shop.  Julekalenderen består af 25 pyramider af den lækreste, økologiske te med forskellige smagsvarianter.

Find den hos Med24

 

Teministeriet – Dele julekalender med luksus te

Forkæl modtageren der elsker te mede den te julekalender fra Teministeriet.  Julekalenderen har 24 låger, med løst te til to kopper i hver. Det er derfor muligt at dele julekalenderen eller forkæle den ene modtager med to kopper te dagligt.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Te julekalender 2022

Julekalenderen med te fra Teacup er hvert år et stort hit. Te julekalender med 24 pakker med lækker, løs te – en ny smag hver dag i december. Alle teer er individuelt pakket ind som en lille gave, så det er en overraskelse, hvilken type te der gemmer sig indeni.

Find julekalenderen hos Teacup

 

bagsværd lakrids julekalender 2022

Bagsværd Lakrids adventskalender 2022

Årets adventskalender til lakrids-elskeren, er uden tvivl denne fra Bagsværd Lakrids. Julekalenderen har 6 låger. 4 låger til advent op til jul, 1 både til d. 24. december og 1 låge til d. 31. december.

Find adventskalenderen hos Kun det bedste

eller

Find den hos Delikatessehuset

Med en julekalender fra Nordthy bliver hver dag lidt sødere, da du bag de 24 låger får et lækkert stykke slik! Julekalenderen er sammensat med nogle af de mest populære slikstykker fra Nordthy, som både børn og voksne vil elske at sætte tænderne i.

Find julekalenderen hos Med24

Friis Holm – Chokolade Julekalender 2022

Luksus chokolade julekalender fra verdensmesteren i chokolade: Mikkel Friis Holm. Friis Holms julekalenderne består af 24 låger, hvoraf de 23 låger indeholder en 5g chokoladebar bag hver låge, mens du bliver forkælet med hele 25g verdensklasse chokolade den 24. december.

Find den hos Kun det bedste

Magasin Chokolade – Træ Julekalender

Ren nostalgi – exceptionel træ julekalender som miniaturemodel af Magasin anno 1933.
24 delikate trøfler i 8 lækre varianter. Tænd lamperne i Magasins vinduer, lyset stråler ud, træk en ny skuffe ud hver dag i december, og der er “dømt” ægte julestemning. Hver skuffe indeholder en særlig udvalgt chokoladeoverraskelse fra Magasin chokolade, som gør december til noget ganske særligt. Lyset kan slås til og fra efter eget ønske.

Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender

 

Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender

Julen kommer tidligt til lakridselskeren! Med julekalenderen fra Lakridsfabrikken i Ramlösa tæller du ned til jul med premiumlakrids. Bag hver låge gemmer der sig en ny smag!

Fin den hos Coolshop

Uanset om det er dig selv eller en af dine nærmeste, der bliver forkælet med Nordthy Belgisk Chokolade Julekalender, vil kalenderen med sikkerhed sprede ekstra juleglæde og forsøde dagene op til juleaften.

Find julekalenderen hos Med24

Heavenly by Schöttinger Lakrids julekalender 2022

24 lakridsstykker med chokoladeovertræk i otte forskellige smagskombinationer vil få dine smagsløg til at bryde ud i julesang. I en symfoni af sødt og salt kan du nu starte dagen med at nyde hvid chokolade og hindbær, sød lakrids med mælkechokolade og salmiak, mandler med mælkechokolade og chokoladeovertrukken vingummi med smag af salmiak.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Café Tasse – Chokolade Julekalender

Chokolade julekalender fyldt med forskellige lækre chokolade smagsvarianter. Oplev blandt andet spændende smage som mælkechokolade/pistacie, saltkaramel, hindbær og citron.

Find den hos Kun det bedste

Guld Lakridseriet julekalender med slik

Forkæl en du holder af eller forkæl dig selv. Kalenderen byder på vingummi og lakrids med chokolade og lakridspulver/hindbærpulver, samt lakrids karameller og mandler med chokolade og lakrids.

Find den hos Winefamly

Lakridseriet’s Julekalender 2021 i sort.

Kalenderen byder på vingummi og lakrids med chokolade og lakridspulver/hindbærpulver, samt lakrids karameller og mandler med chokolade og lakrids.

Find julekalenderen hos Winefamly

Cocuture julekalenderhus 2021

Stor og flot luksus julekalender med lækkert fyld i skufferne, som består af et miks af chokolader og lækkerier fra Pr. Chokolade. Der er til to personer i denne julekalender. Julekalenderen kalenderhus er fremstillet i massiv pap og kan genopfyldes år efter år.

 Find den hos Winefamly

Cocuture julekalender med slik 2021

Kender du en der trænger til lidt ekstra forkælelse i december? Denne julekalender byder på de lækreste, fyldte chokoladekugler i -hvid, fløde og mørk chokolade med hele 20 forskellige fyldninger!

Find den hos Winefamly

Skipper’s Pipe Julekalender

Hvis du er en sand lakridselsker, har du med garanti flere barndomsminder om at sidde med en Skipper’s Pipe i munden og føle dig som det sejeste barn i verden. Med denne skønne julekalender kan du nu i stedet føle dig som den sejeste voksne i verden hele 24 dage i træk! 

Find den hos Coolstuff

After Eight Julekalender

Med 24 stk. af klassikeren After Eight ved du, at gavemodtageren får sin daglige dosis af helt perfekt afbalancerede mintchokolader hver dag indtil jul. Den perfekte julekalender til ham/hende der elsker After Eight chokolade.

Find den hos Coolstuff

karamelleriet julekalender 2022, karamelleriet pakkekalender 2022, karamelleriet adventskalender 2022, karamel julekalender, karamel pakkekalender, karamel adventskalender, julekalender med karameller, pakkekalender med karameller, adventskalender med karameller, julekalender til voksne 2022, julekalender til børn 2022, julekalender til teenagere 2022, alletiders julekalender, alletiders gave, julegaver til alle, julegave, voksen julekalender, gaver til ham, gaver til hende

Karamelleriet julekalender 2022

Karamelleriet har gjort det igen. Karamelleriet har fyldt med deres skønne gourmet karameller. Bag hver låge gemmer der sig 2 karameller, så den er oplagt at dele eller have lidt ekstra juleglæde hver dag i december. Alle karamellerne er håndlavede og der gemmer sig forskellige spændende smage. Julekalenderen er i år inspireret af hvor skøn julen er, og derfor kaldes kalenderen i år “Christmas Rocks”  Kalenderen med karamellerne bag, er i den klassiske trekantede form og præget med rigeligt med glimmer. Igen i år 2022 en ufatteligt smuk julekalender fra Karamelleriet.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Polkagris Bolchejulekalender

Nyd klassiske svenske smagsoplevelser denne jul og tæl ned til juleaften med denne store, dejlige kalender fyldt med polkagrise og polkaslikkepinde.

Find den hos Coolstuff

 

Almuegaarden bolche julekalender 2022

Den perfekte julekalender til gavemodtageren der sætter pris på et godt bolche. Julekalenderen er dekorativt udformet, nærmest som en bog. Når kalenderen åbnes, bliver de 24 låger synlige på den ene side af kalenderen, mens en fin historie om bolchekogeriet fortælles på den anden side. Bag lågerne på årets kalender, gemmer der sig intet mindre end 24 forskellige smagsoplevelser – og hver pose indeholder 4-5 bolcher!

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Slikworld Julekalender

Bliv overrasket med nyt lækkert slik hver dag indtil juleaften med denne slik julekalender fra Slikworld. I julekalenderen finder du frem til 24 poser mærket med datoer som indeholder alt fra amerikansk slik, engelsk slik, amerikansk chokolade til engelsk chokolade.

Find julekalenderen hos Slikworld

Niederegger Vinterklassiker Marcipanjulekalender

Få søde sager er lige så forbundet med julen som marcipan, og denne luksuriøse marcipanjulekalender fra Niederegger er den ultimative måde at tælle ned til juleaften på! Kalenderen indeholder chokoladeovertrukken marcipan i seks forskellige smage, herunder appelsin, mørk chokolade og espresso.

Find den hos Coolstuff

Jelly Belly Jelly Beans Julekalender

Er modtageren vild med Jelly Beans? Bag hver låge gemmer der sig en ny smag på slikbønnerne, og her flokkes klassiske Jelly Beans-smage med julede og sæsonbetonede smage. Tør du prøve denne julekalender?

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

 

Monty Bojangles julekalender med chokoladetrøfler (VEGANSK)

Hemmelige opskrifter, der dateres helt tilbage til 1934, ligger bag de skønneste bløde chokoladetrøfler fra Engelske Monty Bojangles. Hele december bliver du forkælet med de tre lækre veganske varianter Juleaften gemmer sig hele 3 trøfler bag lågen.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

eller

Find den hos Coolstuff

 

økologisk julekalender 2022 slik julekalender til voksne 2022 øko pakkekalender 2022 julekalender til bedsteforældre

Kun Det Bedste – Julekalender med Slik

Lækker gourmet mix julekalender fyldt med søde sager: økologisk vingummi, karamel, chokolade osv. Den perfekte julekalender med en masse lækkerier til en der fortjener lidt ekstra forkælelse i december.

Find den hos Kun det bedste

 

Xocolatl sønderjysk julekalender

Denne julekalender er for 2. Julekalenderen indeholder; Te fra Carstensen Tehandel, kaffe fra SANS Sønderjylland, lakrids fra Aperci, honningkage og kager fra Brdr. Menighedens bageri og selvfølgelig chokolade fra Xocolatl.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

anker chokolade julekalender for 2 julekalender for par julekalender for voksne

Anker Chokolade – Par Julekalender 2022

Lækker julekalender fra Anker Chokolade der kan deles af et par, eller giv den til gavemodtageren der trænger til lidt ekstra godt hver dag. I den store julekalender er der hele 520g chokolade fordelt på 48 stykker. Firmaet bag deenne julekalender har desuden fokus på bæredygtighed og økologi, så chokoladen her er med god samvittighed på den front.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Lentz – Karamel og Chokolade Julekalender

Den flotte og velsmagende julekalender anno 2022 indeholder 2 stykker bag hver låge. Altså enten 2 fyldte dessertchokolader eller 2 individuelt indpakkede karameller. I vil blandt andet kunne opleve karameller med havsalt, hasselnødder, lakrids og chokolade.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Aalborg chokolade par julekalender aalborg julekalender for 2 delbar julekalender 2022

Aalborg Chokoladen – chokolade julekalender – 2 personer

Årets julekalender til 2 personer fra Aalborg chokoladen kommer i en flot hvid indpakning med julemotiver og en klap som beskytter lågerne. Julekalenderen er fyldt med 48 stykker lækre blandet chokolader.

Find den hos Kun det bedste

 

 

Simply Chocolate Chokoladejulekalender for to

Forkæl modtageren med denne julekalender fra Simply Chocolate, hvor der hver dag er nok chokolade til 2 personer. Det er derfor en oplagt julekalender til deling eller til modtageren der er ekstra glad for chokolade.Chokolade bliver jo også kun bedre når man har nogen at dele med.

 Find den her hos Kun det bedste

Magasin Chokolade – Chokolade julekalender

Chokoladeæske med 24 låger, som gemmer på lækre dessertchokolader fra Magasin. Udover den lækre chokolade gemmer æsken på et juleeventyret “Rystekuglen”.

Find den hos Kun det bedste

 

Simply Chocolate delbar julekalender pakkekalender for 2 luksus julekalender voksne julekalender til par

Delbar julekalender

Simply Chocolate har endnu engang overgået sig selv. Efter flere år med de karakteristiske julekalendere med 30 låger, har Simply nu en endnu større kalender. Du får nu “kun” 24 låger, men tilgengæld får du et fullsize produkt bag hver låge. Dette kan være en gaveæske med 12 stykker chokolade, de populære og smagfulde barer eller poser med dragerede mandler. Wow siger vi bare. En god kalender til at dele et par stykker, eller den ultimative kalender til dem med en ekstra sød tand. Vi lover at du ikke går sukkerkold i december med Simply Chocolates MEGA kalender.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Luksus julekalender for 2 fra xocolatl

Lækker julekalender til dine bedsteforældre med 24 lækre overraskelser. Pakkerne kan indeholde et mix af fyldte chokolader, smørbløde karameller, sprøde mandler med chokolade og hindbær, 69% ren mørk chokolade, chokoladelakrids, marcipan og crispy snack.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Xocolatl – Julekalender 2022

Gør december måned lidt mere hyggelig for dine bedsteforældre med denne lækre julekalender. Julekalender med 24 fyldte stykker chokolade med bl.a. nougat, citron, mintkaramel, appelsin, saltkaramel, XO-karamel, solbær og nøddepraline.

Find den hos Kun det bedste

the mallows julekalender 2022 pakkekalender med skumfidus luksus julekalender med slik delikatesse julekalender 2022

The Mallows – Skumfidus Julekalender 2022

Lækker julekalender med skumfiduser fra The Mallows. Julekalenderen indeholder lækre skumfiduser med fyld bag hver låge, som gør julemåneden lidt sjovere. Den perfekte julekalender til gavemodtageren der ikke kan få nok skumfiduser.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

 

almuegaarden julekalender med bolcher 2022, almuegaarden pakkekalender med bolcher 2022, almuegaarden adventskalender 2022, bolche julekalender 2022, bolche pakkekalender 2022, julekalender med slik 2022, pakkekalender med slik 2022, julekalender til børn 2022, julekalender til voksne 2022, julekalender til hende 2022, julekalender til ham 2022, julekalender til hele familien 2022, familie julekalender 2022, alletiders gave

Almuegaarden – Bolche Julekalender 2022

Flot og stilren bolche julekalender med håndlavede bolcher fra Almuegaarden. Æskerne indeholder minimum 4-5 bolcher  fra Almuegaarden, det er derfor muligt at dele julekalenderen. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

julekalender med fransk chokolade pakkekalender til mormor julekalender med chokolade bedsteforældre fransk julekalender

Valrhona – Fyldt Chokolade Julekalender 2022

Den fineste julekalender med noget af verdens bedste chokolade fra Valrhona. Dette års foldekalender er spritny, både i designet og indhold! I år kombinerer Valrhona nemlig det bedste fra begge verdener, og julekalenderen indeholder derfor både carréer (solid chokolade), fyldte praliné stykker (verdens bedste!!!) og dragéer (nødder med chokolade). En virkelig både æstetisk flot og meget lækker chokoladekalender, som egner sig til både børn og voksne. Find din favorit blandt de 10 smagsvarianter, hvor du blandt andet møder chokoladetyperne Jivara og Caraïbe, som Valrhona er verdenskendt for. Der er også crispy kikse kugler med chokoladeovertræk, blandt andet med den frugtige Framboise chokolade (hindbær-chokolade).

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

jul over bornhol, karamel kompagniet julekalender 2022 karamel pakkekalender 2022 julekalender til bedsteforældre 2022

Karamel Kompagniet Julekalender 2022

Julekalender fyldt med karameller, karamelkugler og karamel barer, den perfekte julekalender til ham/hende der ikke kan få nok af karameller. Julekalenderen med håndlavede karameller, har et smukt motiv af Bornholm. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

 

summerbird julekalender 2022 økologisk julekalender 2022 pakkekalender økologisk adventskalender med økologi

Summerbird julekalender 2022

Man bliver ALDRIG for gammel til at have en julekalender. Denne julekalender fra Summerbird indeholder 1 stykke velsmagende økologisk chokolade bag hver låge. December hygge…..

Find julekalenderen hos Design og Handelshuset

 

summerbird julekalender for 2 delbar julekalender 2022 økologisk julekalender pakkekalender med økologisk chokolade

Summerbird julekalender for 2

Økologisk chokolade for 2!  Luksus delbar julekalender fra Summerbird. Der er 2 stykker økologisk chokolade bag hver låge. Glæd dem du holder af med denne flotte julekalender fra Summerbird. Der kan efterfølgende købes en refil til kalenderen, så selve kalenderen kan genbruges år efter år.

Find julekalenderen hos Design og Handelshuset

 

økologisk julekalender 2022 summerbird amber collektion

Summerbird Amber Julekalender 2022

Denne økologiske julekalender fra Summerbird er fyldt med spændende varianter af Summerbirds populære ambre produkter. Denne julekalender er både til børn og voksne.

Find den hos Design og Handelshuset

 

delbar økologisk julekalender 2022 Xocolatl pakkekalender adventskalender med økologisk chokolade

Xocolatl Julekalender med økologisk chokolade – delbar!

Økologisk chokolade for 2 – hele december måned. Forkæl dig selv og din partner, giv den til 2 andre eller giv dig selv dobbeltforkælelse hver dag i december op til jul. Med denne økologiske julekalender er du sikker på lækre kvalitets godter hver dag op til jul. Kalenderen indeholder en “pakke” pr. dag med min. 2 lækkerier bag hver låge. Kalenderen indeholder blandt andet fyldte chokolader og smørbløde karameller – alt sammen økologisk.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

eller 

Find den hos Delikatessehuset

 

 

Wally og Whiz' gourmet vingummi i fint kvadratisk design vegansk julekalender til voksne vegan julekalender 2022

Wally and Whiz – Julekalender 2022

Ny type julekalender fra Wally & Whiz med luksus vingummi! I år 2022 har Wally and Whiz lavet en firkantet julekalender, som bag hver låge i kalenderen indeholder en pose med vingummiere, og juleaften den 24. december, en ekstra overraskelse i form af en hel bøtte vingummi! Om du så deler den med familien juleaften, eller spiser den selv: det er helt op til dig 🙂

Find den her hos Kun det bedste 

eller 

Find den hos Coolstuff

Wally and Whiz – Julekalender (Warm Grey)

Gourmet julekalender fra danske Wally og Whiz med lækre vingummier. Vingummi julekalenderen passer til alle: den er nemlig både vegansk, glutenfri og ikke mindst velsmagende.

Find den hos Kun det bedste 

eller 

Find den hos Coolstuff

Wally and Whiz – Julekalender (Dusk Green)

Skuffejulekalender fyldt med 12 forskellige smage af Wally og Whiz’ lækre gourmet vingummi. I julekalenderen finder man både klassiske smage og nye smage lavet til julen 2021. Julekalenderen henvender sig både til børn og voksne.

Find den hos Kun det bedste 

Wally and Whiz – Dele Julekalender (Guld)

Wally og Whiz’ gourmet vingummi julekalender – julekalender for 2. Den perfekte julekalender til et par eller til vedkommende, der ikke kan få vingummier nok. Denne julekalender er fyldt med ekstra store poser med vingummi.

Find den hos Kun det bedste

 

 

vegansk chokolade julekalender mellow julekalender vegansk julekalender vegansk pakkekalender 2022

Vegansk julekalender med chokolade

Nyhed! Mellow laver noget af det skønneste chokolade. Chokoladen i sig selv, er af meget høj kvalitet, uden at gå på kompromis med noget. Her er fokus på direct trade, hvor mellōw handler direkte med farmere, alt sammen for at sikre at der ikke anvendes børne- eller slavearbejde. Nænsom forarbejdning, hvor der bevares flere af de sunde antioxidanter i den færdige chokolade. Chokoladen er desuden både økologisk, vegansk og glutenfrit. Alt chokoladen baseres kun på kakaobønner og rørsukker, tilsat de udvalgte smagsvarianter.

Find den hos Kun det bedste

 

 

The Mallows - julekalender 2022 med økologiske skumfiduser med og uden chokolade

Økologisk mashmellow julekalender 2022

Er stor favorit bland redaktionens teenagebørn! Emma, som laver de skønne skumfiduser er Johan Bülows (lakridskongen) lillesøster. Hun eksperimenterer med forskellige smage og kombinationen af sukker og chokolade – alt sammen økologisk og helt anderledes end de billige, luftige skumfiduser man kender fra dagligvarehandlen. Find blandt andet “Lloyd” som er skumfidus med lakrids og mælkechokolade blandt lågerne. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

eller 

Find den hos Delikatessehuset

 

Orion erotisk julekalender 2021

Den perfekte julekalender at forkæle din elskede med. Med denne julekalender kan I tælle ned til jul med en ny spændende låge hver dag. Julekalenderen indeholder sexlegetøj, lingeri, glidecreme og kondomer af højeste kvalitet såvel som ophidsende spil og pirrende bondage-redskaber. Alt hvad I skal bruge for  at få den frækkeste december nogensinde. 

Find julekalenderen hos LYKO eller Find den her hos Coolstuff

Mshop erotisk adventskalender 2022

Adventskalenderen indeholder særligt udvalgte kvalitetsprodukter, der kan gøre julen ekstra sød i år. Kalenderen består af fire låger, en for hver adventssøndag, og sammenlagt finder du syv kvalitetsprodukter og et inspirationshæfte, der er særligt udvalgte til at forgylde de mørke adventsnætter.

Find den hos Mshop

Satisfyer luksus erotisk julekalender 2022

Gør julemåneden mere hed med denne julekalender fra Satisfyer. Julekalenderen indeholder alt hvad du/I skal bruge for en romantisk julemåned med fokus på sensualitet og nydelse.

Find julekalenderen hos LYKO

 

We-Vibe Naughty&Nice The Fifth Limited Edition Advent Calendar

Tænd op for varmen i soveværelset med denne lækre erotiske julekalender, der indeholder 24 skønne overraskelser der gør december måned meget sjovere.

Find den hos LYKO

Amorelie Erotisk Julekalender – The Original

Lad 24 låger fyldt med nydelse gøre december til årets hedeste måned! Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 3000 kr! Passer til både kvinder og mænd uanset orientering.

Amorelie Erotisk Julekalender – Luxury

Kom mindst fireogtyve gange før julemanden! Denne premiumudgave af Amorelies erotiske julekalender er den mest luksuriøse nogensinde og forvandler december til årets hedeste måned! Hver låge byder på sensuelle og sexede gaver til både hende og ham. Der er sexet legetøj, massageprodukter og fantasistimulerende tilbehør til en værdi af ca. 4500 kr!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Kærlighedskalender til par

Få ultimativ hygge og fyld en hel måned med kærlighed of romantik! Denne romantiske kalender har hele 31 låger og kan åbnes når som helst på året. Åbn en luge hver dag i en hel måned og maksimer hygge, romantik og lyst! Hver luge giver forslag til tre spændende aktiviteter til bare jer to. I skiftes til at åbne lågerne, og lugeåbneren vælger dagens aktivitet mellem de sexede, hyggelige og sjove forslag. Det kan være alt lige fra at skrive et kærlighedsdigt sammen, planlægge en hyggelig udflugt eller gå ud at spise på en romantisk restaurant til at finde helt nye måder at kysse hinanden på eller endnu hedere aktiviteter, som garanteret giver ny inspiration i soveværelset!

Find den hos Coolstuff

Romantisk julekalender til par

Midt i julestresset er det let at tage hinanden for givet. Købe julegaver, få alt det fra hånden, der skal være klar før ferien, og synkronisere julemiddagen med familien. Romantik, sex og tid på tomandshånd går let i glemmebogen. Samtidig er december jo årets hyggeligste måned! Det er på tide at skrue op for julehyggen. Med Tingletouch romantiske adventskalender til par fylder I december med lyst og afslapning sammen!

Hver luge giver forslag til tre spændende aktiviteter til bare jer to. I skiftes til at åbne lugerne, og lugeåbneren vælger, hvad der skal være dagens aktivitet blandt de sexede, hyggelige og sjove forslag. Det kan være alt fra at planlægge en hyggelig udflugt eller lave en romantisk middag, til at gøre julerent nøgne sammen eller endnu hedere aktiviteter, som garanteret giver ny inspiration i soveværelset!

Find den hos Coolstuff

Daring december – julekalender til par

Føles december som årets koldeste måned? Sne, polarkulde og julestress kan let skubbe romantik, sex og tid på tomandshånd til side. Samtidig passer vinteren jo ekstra godt til lidenskabelige og sexede aktiviteter, og med parkalenderen Daring December fra Tingletouch maksimerer I julehyggen! Fyld december med lyst, romantik og kærlighed!

Hver låge giver forslag til tre spændende aktiviteter, I kan give jer til, bare I to. I skiftes til at åbne lågerne, og lågeåbneren vælger det, der bliver dagens aktivitet blandt de sexede og lidenskabelige forslag. Det kan være alt fra at lave romantisk middag sammen til at afsløre jeres mest sexede fantasier for hinanden eller trigge hinanden til klimaks på nye måder. Kalenderen giver garanteret ny inspiration i det decembermørke soveværelse!

Find den hos Coolstuff

Lav Din Egen Øl Julekalender

Lad øl-elskeren skåle julen ind! Fyld vores Øl-adventskalender med 24 flasker, så har du den ultimative gave til øldrikkeren. Kalenderen kan rumme fireogtyve 50 cl flasker, er fremstillet i karton og leveres sammenfoldet. Bemærk, at øl ikke medfølger.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Lav din egen julekalender med drikkevarer

Hvad du fylder kalenderens rum med, er helt op til dig – det kan man da kalde en personlig gave! Kalenderen rummer fireogtyve flasker, er fremstillet i pap og leveres sammenfoldet Bemærk at der ikke medfølger drikkevarer.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Personlig julekalender til mænd med Ferrero chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Sæt selv dit personlig præg på julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

XXL Foto julekalender med chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Denne julekalender er i XXL-format. Personliggør julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

Personlig julekalender med billeder

Lav en julekalender med 24 billeder bag lågerne, der viser dine bedste øjeblikke. 1 stort frontbillede og 24 billeder, som overraskelse bag lågerne. Fås i 2 formater.

Find julekalenderen hos CEWE

Listen med julekalendere til mænd 2021 opdateres løbende…

SE OGSÅ: Juletrøje til mænd

SE OGSÅ: Årets julekalendere til voksne

SE OGSÅ: Gaver til pakkeleg under 50 kr.

Indlægget Julekalendere til mænd 2022 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

15 Responses

 1. 09/15/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 2. 09/24/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 3. 09/26/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 4. 10/05/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 5. 10/07/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 6. 10/08/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 7. 10/15/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 8. 10/15/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalender til mænd 2019 […]

 9. 10/16/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalender til mænd 2020 […]

 10. 11/01/2020

  […] LÆS OGSÅ: Pakkekalender til mænd […]

 11. 11/04/2020

  […] LÆS OGSÅ: Julekalender til mænd […]

 12. 11/22/2020

  […] LÆS OGSÅ: Julekalender til mænd […]

 13. 11/23/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2020 […]

 14. 09/24/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalender til mænd 2021 […]

 15. 09/25/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2021 […]

error: Content is protected !!