Julekalender med badebomber og badeartikler

julekalender med badebomber og sæber 2022, badekalender 2022, julekalender med badeartikler 2022, pakkekalender med badebomber og sæber 2022, adventskalender med badebomber og sæber 2022, julekalender til piger 2022, julekalender til teenagepige 2022, julekalender til børn 2022, julekalender til voksne 2022, julekalender til kvinder 2022
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En julekalender med badebomber og badeartikler er oplagt til flere aldregrupper. Forkæl dig selv, eller en du holder af med en af de smukke og lækre julekalendere.

En julekalender med badebomber er en pakkekalender med badeprodukter der vil skabe glæde både i december og i mange måneder bagefter.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. I dag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

Forkæl modtageren lidt ekstra i december med en af disse julekalendere:

Inkee pakkekalender med badebomber 2022

Forgyld børnenes dage frem til juleaften ved hjælp af denne kalender propfyldt med badelegetøj og andet småt og godt! Kalenderen indeholder blandt andet forskellige badebomber, klistermærker og badesvampe. Og meget mere! Alt sammen for en magisk julemåned.

Find den hos PartyKing

Tinti badekalender 2022

Julekalender fra Tinti med mange, spændende overraskelser til badet. Den har badekrystaller og badekonfetti. Julekalenderen har sjove badesvampefigurer. Start nedtællingen til juleaften!

Find den hos Jollyroom

 

 

BubbleT Santa advent calendar 2022

BubbleT Julekalender 

Kalenderen består af 24 låger fyldt med skønne produkter til kroppen: sæber, badebomber, badeskum og bodylotion. Produkterne indeholder en blanding af BubbleT’s velkendte friske og søde dufte af frugt, bær, smoothie, milkshake og juledufte. Du vil helt sikkert finde mange nye favoritter!

Find den hos LYKO

Relaxing December Badejulekalender 2022

Denne adventskalender med badebomber, sæber, cremer og kropsplejeprodukter forvandler et decembermørkt badeværelse til en hyggelig hjemmespa. Denne perfekte julekalender til en der trænger til lidt ekstra forkælelse.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Stay Magical Make-up- og Badekalender 2022

Hyggelig julekalender med 24 overraskelser i form af selvforkælelse. De 24 låger indeholder overraskelser såsom make-up, neglelak, sæber, badebomber og andet skønhedstilbehør.

Find den hos Coolstuff

Bubble T Badejulekalender

Forkæl en du holder af med denne skønne julekalender fra Bubble T. Fyldt med skønne produkter til kroppen, alt lige fra badebomber og hudcremer til brusecreme, der er perfekt til at tilføre luksus til det årlige julebad – og bagefter.

Find den hos Coolstuff

Inkee Badebombe Julekalender

I julekalenderen gemmer der sig forskellige overraskelser, som børn blandt andet kan tage med sig i bad. Den har farverige badeprodukter og forskelligt, fint hårtilbehør. Start nedtællingen til juleaften! 

Find julekalenderen hos Eurotoys eller Find den hos Jollyroom

Bomb Cosmetics adventskalender med badebomber og sæbe

Her får du 24 dages Bomb Cosmetics kærlighed alle dage frem til jul. Kom i den fantastisk feststemning med denne velassorterede julekalender. Bag hver låge gemmer sig velduftende badebomber og sæber.

Find den hos LYKO

Bomb Cosmetics badekalender

Her får du 24 dages Bomb Cosmetics kærlighed alle dage frem til jul. Kom i den fantastisk feststemning med denne velassorterede julekalender. Bag hver låge gemmer sig velduftende badebomber og sæber.

Find den LYKO

SE OGSÅ: Julekalender med smykker og krystaller

SE OGSÅ: Julekalender med slik – til børn og voksne

SE OGSÅ: Julekalender med makeup 2022

Indlægget Julekalender med badebomber og badeartikler indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!