Julekalender med smykker og krystaller 2022

julekalender med smykker og krystaller 2022, pakkekalender med smykker og krystaller 2022, adventskalender med smykker 2022, smykkekalender 2022, julekalender med smykker til piger 2022, julekalender med smykker til børn 2022, julekalender med smykker til voksne 2022
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Inspireret af hjemmets teenager som er vild med krystaller og smykker, har vi fundet udvalg af julekalendere med smykker og krystaller frem.

Julekalender med smykker og krystaller 2022 er en samling af smukke julekalendere, der skaber glæde i december og længe efter.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

Udvalget af julekalender med smykker og krystaller henvender sig både til børn, teenagere og voksne. Vi bestræber os på løbende at opdatere listen.

 

 

julekalender til teenager pakkekalender med krystaller krystal julekalender teen pakkekalender med magiske krystaller

Julekalender med krystaller

Er din teenager også vild med krystaller? Så giv en krystal julekalender til at hygge sig med i december måned. Pakkekalender med 24 unikke krystaller fra mange forskellige eksotiske lande. Disse krystaller er et stort hit blandt de lidt større børn, og især mange teenagepiger elsker at samle på dem. Med hver krystal kommer der en lille beskrivelse med navnet på krystallen, samt hvilke energier og egenskaber den efter sigende skulle indeholde.

Find julekalenderen hos Kalendergaver

Julekalender med smykker og hårpynt

Denne fine kalender, i form af en kanin, kommer med masser af små tidlige julegaver, der får hele december måned til at føles kort! Glæd dig til denne julekalender med i alt 23 små overraskelser. Herunder: hårspænder, nøgleringe, halskæder og armbånd med søde motiver af heste og blomster. Overraskelserne bliver foldet i papirkuverter mærket med tal mellem 1-23. Alt sammen pakket i en flot opbevaringspose i form af en kanin!

Find julekalenderen hos Partyking

Smykkeæske Julekalender med Smykker

Denne fine kalender, i form af en håndtaske, kommer med masser af små tidlige julegaver, der får hele december måned til at føles kort! Her får du en julekalender i form af en håndtaske, der er fyldt med i alt 23 overraskelser, herunder smykker og nøgleringe med forskellige sjove motiver.

Find den hos PartyKing

Smykkekalender 2022

Julen er jo en tid til overraskelser, og selvfølgelig byder smykkekalenderen på netop det. Det er en overraskelse, når du åbner lågerne, men det er også en overraskelse, hvilken kalender du får! Kalenderen indeholder halskæder, armbånd og forskellige vedhæng og charms til at pynte kæderne med.

Find den hos Coolstuff

Me&My BOX Adventskalender smykker

Skøn adventskalender med fyldt med 4 overraskelser til hende der elsker DIY smykker. Alle metaller er belagt med enten 18 karat guld eller 925S Sterling sølv. 

Find julekalenderen hos Kids-world

By stine winther adventskalender 2022 med smykker

Forkæl en du holder af med denne lækre adventskalender 2022. Adventskalenderen indeholder 4 pakker, 1 til hver søndag i advent. Materiale: 18k guldbelagt sterling sølv eller sterling sølv.

Find den hos By Stine Winther

Pernille Corydon Adventskalender 2022 – sølv

Forkæl en du holder af med denne lækre adventskalender fra Pernille Corydon. I lågerne finder du et par øreringe, et armbånd, en halskæde og en kombination af tre ørestikker. Smykke-adventskalenderen har en værdi på i alt 1775 kr.

Find den hos Bahne

Pernille Corydon adventskalender 2022 – forgyldt

Pernille Corydons Advent Kalender 2022 består af fire låger med et fint smykker i hver. Den perfekte adventskalender til en du holder af eller dig selv.

Find den hos Bahne

Lindebæk adventskalender med smykker 2022

Forkæl dig selv eller en du holder af i juletiden, med en adventskalender fyldt med skønne smykker fra Lindebæk Smykker. Du kan vælge mellem fire forskellige kalendere i forskellige prisklasser.

Se udvalget af smykke adventskalendere hos Lindebæk smykker

SE OGSÅ: Julekalender til piger 2022

SE OGSÅ: Julekalender til teenager – drenge og piger

SE OGSÅ: Årets julekalendere til voksne 2022

Indlægget Julekalender med smykker og krystaller 2022 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!