Julekalender med slik 2022 – til børn og voksne

julekalender med slik 2022, adventskalender med slik 2022, pakkekalender med slik 2022, slik julekalender for børn 2022, slik julekalender for voksne 2022, julekalender med luksus chokolade 2022, julekalender med popcorn 2022, julekalender med lakrids 2022, julekalender med karameller 2022, julekalender med vingummi 2022, julekalender til voksne 2022, julekalender til mænd 2022, julekalender til kvinder 2022, julekalender til børn 2022, julekalender til teenager 2022, vegansk julekalender 2022, økologisk julekalender 2022
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kender du en der vild slik og som fortjener en ekstra forkælelse op til jul, så forkæl ham/hende med en julekalender med slik.

Med en julekalender med slik 2022 bliver julemåneden en tand mere hyggelig.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

Julekalender med slik 2022 er den perfekte julekalender til ham eller hende med den søde tand. Med en julekalender med slik, får hun/han en slik julekalender helt for sig selv, hvor der bag hver låge gemmer sig en ny lækker overraskelse.

Julekalendere med slik 2022

 

Harry Potter adventskalender

Bring ægte magi til årets jul med den perfekte gave til en Harry Potter-fan med en sød tand! Jelly Belly har fyldt denne adventskalender med Harry Potter-godbidder, du kommer til at elske! Åbn en ny slot hver dag for at afsløre nye lækre bønner fra jelly belly. vores yndlingsdel? Ved aldrig, hvilken forbløffende smag du er ved at få! Fra den første dag i december til juleaften bliver hver dag op til jul virkelig magisk!

Find den hos Slikworld

Aalborg Chokoladen glutenfri chokolade julekalender til børn

Forkæl en du holder af med denne fine glutenfrie julekalender til børn og barnlige sjæle! Bag de 24 låger finder du hver dag et stykke børnevenligt chokolade.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Vil du forkæle dig selv eller én du holder af med en julekalender uden tilsat sukker uden at gå på kompromis med smagen? Så er Easis Julekalender det perfekte valg! Lækkerierne, der gemmer sig i julekalenderen, er med sikkerhed et julehit hos både børn og voksne, der gerne vil spare på indtaget af sukker i juledagene.

Find den hos Med24

Reserved Chocolate – Romkugle Julekalender

Denne julekalender står højt på ønskelisten hos redaktionen på Alletiders Gave, den er nemlig fyldt med lækre romkugler. Vanedannende, lækre romkugler fra danske Reserved Chocolate, som i foråret vandt bronze til årets Bedste Romkugle ved FoodExpo 2022. Hos Reserved Chocolate adskiller romkuglerne sig ved at være chokolade-overtrukne og med en flydende karamelmidte, heraf de forskellige smagsvariationer. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

BonBon slik julekalender 2022

Tæl ned til jul med den klassisk finurlige julekalender fyldt med nostalgisk slik fra BonBon! Kalenderen indeholder 15 slikkepinde i blandede smagsvarianter (herunder ørevoks og kloakslam), 6 x 40 g vingummiposer (3 stk. Snemandens Tåsved og 3 stk. Isbjørneklatter) og 3 x 60 g poser med hårde bolsjer (Kloakslam, Tissemyrer og Bavianballer).

Find julekalenderen hos Coolstuff

Spring Emotions, Chokolade julekalender 2022

Bag hver låge gemmer der sig en chokolade i en af de fire lækre smagsvarianter og med et sjovt motiv. Der er lækre kvalitetschokolader i fire forskellige smagsvarianter: Guld (hvid chokolade rørt sammen med karamel), Ruby Red (hvid chokolade rørt sammen med hindbær), Mørk og Fløde. Som en ekstra julegave, er der lagt en Spring Emotions®-nøglering i én af lågerne.

Find julekalenderen hos Magasin

 

vegansk julekalender 2022, vegansk pakkekalender 2022, vegansk adventskalender 2022, veganer julekalender 2022, vegetar julekalender 2022, økologisk julekalender 2022, økologisk pakkekalender 2022, økologisk adventskalender 2022, julekalender 2022, sund julekalender 2022, spiselig julekalender 2022, årets julekalender 2022 julekalender til børn 2022, julekalender til voksne 2022 alletiders gave, gaveinspiration, gave til veganer, julekalendere til kvinder 2022, julekalendere til mænd 2022, julekalendere til teenagere 2022

Vegansk og økologisk chokolade julekalender

Forsød de hyggelige stunder med de lækreste limited edition økologiske chokolader fra franske chokolade connoisseur Saveurs & Nature. Der er noget for både voksne, børn og dig der er vild med vegansk chokolade.

Find den hos Ren Velvære shop

Popcorn Shed Popcorn Julekalender

 

Glem det traditionelle juleslik og tæl ned til juleaften med en popcorn-kalender! Hver låge indeholder en pose med poppede og tilsmagte popcorn (cirka 3-5 gram per pose). Gourmet-popcorn i seks forskellige smage: Salted Caramel, Berry-licious, Peanut Butter, Pop N Choc, Pecan Pie og Cookies & Cream.

Find julekalenderen hos Coolstuff

OneToHundred Proteinbars-julekalender

24 proteinbarer i seks forskellige smagsvarianter venter bag kalenderens låger, alle overtrukket med lækker chokolade – uden tilsat sukker, naturligvis. Det perfekte energiboost til at holde dig i gang med det sidste træningspas før julemiddagen!

Find julekalenderen hos Coolstuff

House of Fudge Julekalender

 

Tæl ned til jul ved at nyde et stykke af den blødeste fudge i kombination med klassisk velsmagende mælkechokolade. Julekalender med fudge dækket med mælkechokolade fra House of Fudge, der har fremstillet deres fudge i hånden efter traditionelle metoder i over 20 år.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Bagsværd Lakrids Julekalender

Julekalender fyldt med de bedste lakridser fra Bagsværd Lakrids. Kalenderen indeholder noget for enhver smag. Oplev alt det bedste fra Bagsværd Lakrids, herunder både mini-barer, symfoni-stykker og symfoni stænger af de forskellige smagskombinationer.

Find julekalenderen hos Kun Det Bedste

 

 

Tony’s Chocolonely Chokoladekalender

Bag hver af de 24 låger er der et lille stykke Tony’s lavet af lækker belgisk chokolade, der er fremstillet af kakaosmør fra Elfenbenskysten og Ghana. Kalenderens 24 låger indeholder Fairtrade-chokolade med smagsvarianter som havsalt, hvid chokolade, mandel, hasselnød, hvid chokolade med hindbær og saltet karamel.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Cadbury Heroes julekalender 2022

Åbn en anden dør hver dag og afdæk en sød chokolade-godbid, som inkluderer Cadbury Wispa, Twirl, Crème Egg Twisted, Dairy Milk, Dairy Milk Caramel, Fudge og chokolade Eclairs.

Find den hos Slikworld

Magasin chokolade julekalender til børn 2022

Fin julekalender til de mindre børn. Hver af de 24 låger gemmer på et lækkert stykke massivt chokolade med børnevenlige smage i ren mørk chokolade, mælkechokolade, mælkechokolade med pufsukker og hvid chokolade med hindbær.

Find den hos Magasin

 

 

Personlig julekalender med foto

Forkæl modtageren med en personlig julekalender til voksne med chokolade. Du kan tilpasse julekalenderen med din helt egen tekst, navn og/eller foto. Overrask dine venner, familie eller kolleger med denne sjove juleoverraskelse. Vælg selv julekalenderen skal være med Milka eller Toblerone.

Lav din personlige julekalender hos Yoursurprise

Aalborg Chokoladen – Økologisk chokolade julekalender

Forkæl en du holder af med denne lækre økologiske julekalender fra Aalborg Chokoladen. Bag de 24 låger finder du hver dag et massivt stykke økologisk chokolade. Julekalenderens chokolade består af både hvid, mælk og mørk chokolade. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Økologisk børne julekalender med fyldt chokolade 

Dette er børneudgaven af Anker Chokolades økologiske chokoladekalender. Børneudgaven indeholder børnevenlig fyldt chokolade, primært lyse og hvide chokolader, med mere klassiske og milde smage.

Find den hos Kun det bedste

 

 

anker chokolade julekalender 2022 økologisk julekalender 2022 pakkekalender 2022 adventsaklender med chokolade økologisk

Anker Chokolade – økologisk julekalender 2022

Anker Chokolade er kendt for sine nytænkende chokolader, som er mere end “bare” nougat, marcipan og karamel. Her eksperimenteres med spændende råvarer såsom yuzu, balsamico, kornblomst og blodappelsin. Anker Chokolade er skabt af en tidligere Michelin-kok, alt chokoladen er økologisk og bare generelt velsmagende! 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Toms skildpadde julekalender 2022

Er gavemodtageren særligt vild med Toms skildpadder? Så forkæl ham7hende med den lækre julekalender fyldt med den lækre fyldt chokolade.

Find julekalenderen hos Magasin

Anthon Berg marcipan julekalender

Er du eller en du kender helt vild med marcipan og særligt fra Anthon Berg? Så er dette den perfekte julekalender, der vil skabe glæde i december imens der tælles ned til jul.

Find den hos Magasin

Cloetta Favorit Julekalender

Glæd dig til 24 dage med overraskelser fra Cloetta. Du vil kunne finde frem til Cloettas bedst sælgende produkter som Juleskum, lakrids piber, kex chokolade, flipper og meget mere. 

Find julekalenderen hos Slikworld

Carletti Julekalender

Forkæl en du holder af med en julekalender fra Carletti. Carletti har i år også lavet en lækker julekalender fyldt med deres lækre skum- og p-tærte favoritter. 

FInd julekalenderen hos SlikworldLakrids by Bülow julekalender 2022, johan bülow julekalender 2022, johan bülow pakkekalender 2022, johan bülow adventskalender 2022, julekalender til voksne, alletiders gave, juleliv, julegaver til alle, gaveinspiration, julekalender til voksne 2022, pakkekalender til voksne 2022, voksen julekalender 2022, voksen pakkekalender 2022, voksen adventskalender 2022, johan bülow luksus julekalender, johan bülow luksus pakkekalender, lakrids julekalender 2022, julekalender med lakrids 2022, pakkekalender med lakrids 2022

Lakrids by Bülow julekalender 2022

Årets julekalender fra Johan Bülow indeholder den flere nye varianter, du aldrig har set før. Få en eksklusiv julekalender med en lækre lakrids oplevelser til hele december. Der kræses virkelig for dine smagsløg i denne eftertragtede julekalender, og derfor er det også heldigt at der er 2 stykker bag hver låge. Gå ombord i en verden af lækker lakrids – sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids, blød lakrids & selvfølgelig en masse lakrids med chokolade. Her er noget for enhver lakrids-fan.

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den hos Delikatessehuset

Aalborg Chokoladen – Sukkerfri Julekalender 2022

Har gavemodtageren diabetes eller forsøger han/hun at minimere sit indtag af sukker, så er denne julekalender lige sagen. Aalborg Chokoladen laver de lækreste sukkerfri chokolader, primært baseret på en virkelig god marcipan. Marcipanen er baseret på gode Valencia mandler og overtrukket af mørk chokolade. Der er forskellige smagsvarianter, herunder mint, kokos, mandel med flere.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Nordthy Vendsysselske Pebernødder julekalender 2022

Er du fan af både julen, chokolade og pebernødder? Så er Nordthy Vendsysselske Pebernødder Julekalender det helt rette valg! Julekalenderen er både fyldt med de almindelige, velkendte pebernødder og pebernødder overtrukket i diverse chokolader – alt fra mælkechokolade til karamelchokolade til mørk chokolade.

Find julekalenderen hos Med24

Julekalenderen fra Nordthy er fyldt med et miks af velsmagende lækkerier og er ideel til enhver, der vil forkæle sig selv eller en anden chokoladeelsker med noget lækkert i juledagene. Kalenderen indeholder et delikat miks af lækker, fyldt dessertchokolade, chokolademandler og chokoladelakridskugler i forskellige smagskombinationer.

Find den hos Med24

 

Nordthy Julekalender Lakridskugler 2022

Hver låge byder på 2 skønne lakridskugler, spis dem begge selv eller del med en du har kær. Du får en ekstra julegave d. 24. december. Her er der nemlig en særlig overraskelse til dig, der med garanti får din julestemning helt i top.

Find julekalenderen hos Med24

Monty Bojangles – Chokolade Trøffel Julekalender, Grøn

Kalenderen indeholder 24 individuelt indpakkede chokoladetrøfler fordelt på de 6 forskellige smagsvarianter. Fælles er: de er lækre og bløde og drysset med kakaopulver. Der er både smagsvarianter med bær, kokos, karamel og mange flere!

Find den hos Kun det bedste

Toblerone Julekalender

En julekalender med 24 stykker Toblerone i mini format, Toblerone er en sand chokoladeklassiker med en smag af skøn schweizisk chokolade sammen med honning og mandelnougat, Kalenderen byder på fire forskellige Toblerone varianter – mælk, hvid, mørk og knasende mandel.

Find julekalenderen hos Slikworld

 

Ferrero Collection Julekalender

Tæl ned til juleaften med denne lækre julekalender. Bag lågerne i kalenderen gemmer der sig chokoladepraliner i tre forskellige smage: Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Sv. Michelsen – Lakrids Julekalender

Sv. Michelsen har lavet en julekalender med deres populære lakridsdragéer. Bag hver låge er der 2 lakridsdragéer. Her både klassiske udgaver og mere moderne kombinationer. En skøn julekalender til dem som elsker lakrids.

Find den hos Kun det bedste

Nordthy Slik Julekalender 2022

Julekalender fyldt med slikstykker fra Nordthy. Med en julekalender fra Nordthy bliver hver dag lidt sødere, da du bag de 24 låger får en pose med slik. Julekalenderen er sammensat med nogle af de mest populære slikstykker fra Nordthy, som både børn og voksne vil elske at sætte tænderne i.

Find julekalenderen hos Med24

S-mærke Slikjulekalender

Coolstuffs eksklusive slik-julekalender med S-mærke vil helt sikkert lyse op i dine decembermorgener, og alle vi slikmunde kan nu tælle ned til juleaften i selskab med disse sure, søde og salte klassikere! ​Julekalenderen indeholder cirka 1,8 kg slik.

Find julekalenderen hos Coolstuff

lakrids julekalender haupt

Haupt Lakrits – Lakrids Julekalender

Lækker julekalender fra Haupt Lakrits fyld med alverdens lækkert lakrids. Bag lågerne er der forskellige typer af lakridsdragéer, med både hvid, lys, mørk og Dulce chokolade osv.

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den her hos Coolstuff

 

bagsværd lakrids julekalender 2022

Bagsværd Lakrids adventskalender 2022

Årets adventskalender til lakrids-elskeren, er uden tvivl denne fra Bagsværd Lakrids. Julekalenderen har 6 låger. 4 låger til advent op til jul, 1 både til d. 24. december og 1 låge til d. 31. december.

Find adventskalenderen hos Kun det bedste

eller

Find den hos Delikatessehuset

Med en julekalender fra Nordthy bliver hver dag lidt sødere, da du bag de 24 låger får et lækkert stykke slik! Julekalenderen er sammensat med nogle af de mest populære slikstykker fra Nordthy, som både børn og voksne vil elske at sætte tænderne i.

Find julekalenderen hos Med24

Friis Holm – Chokolade Julekalender 2022

Luksus chokolade julekalender fra verdensmesteren i chokolade: Mikkel Friis Holm. Friis Holms julekalenderne består af 24 låger, hvoraf de 23 låger indeholder en 5g chokoladebar bag hver låge, mens du bliver forkælet med hele 25g verdensklasse chokolade den 24. december.

Find den hos Kun det bedste

Magasin Chokolade – Træ Julekalender

Ren nostalgi – exceptionel træ julekalender som miniaturemodel af Magasin anno 1933.
24 delikate trøfler i 8 lækre varianter. Tænd lamperne i Magasins vinduer, lyset stråler ud, træk en ny skuffe ud hver dag i december, og der er “dømt” ægte julestemning. Hver skuffe indeholder en særlig udvalgt chokoladeoverraskelse fra Magasin chokolade, som gør december til noget ganske særligt. Lyset kan slås til og fra efter eget ønske.

Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender

 

Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender

Julen kommer tidligt til lakridselskeren! Med julekalenderen fra Lakridsfabrikken i Ramlösa tæller du ned til jul med premiumlakrids. Bag hver låge gemmer der sig en ny smag!

Fin den hos Coolshop

Uanset om det er dig selv eller en af dine nærmeste, der bliver forkælet med Nordthy Belgisk Chokolade Julekalender, vil kalenderen med sikkerhed sprede ekstra juleglæde og forsøde dagene op til juleaften.

Find julekalenderen hos Med24

Heavenly by Schöttinger Lakrids julekalender 2022

24 lakridsstykker med chokoladeovertræk i otte forskellige smagskombinationer vil få dine smagsløg til at bryde ud i julesang. I en symfoni af sødt og salt kan du nu starte dagen med at nyde hvid chokolade og hindbær, sød lakrids med mælkechokolade og salmiak, mandler med mælkechokolade og chokoladeovertrukken vingummi med smag af salmiak.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Café Tasse – Chokolade Julekalender

Chokolade julekalender fyldt med forskellige lækre chokolade smagsvarianter. Oplev blandt andet spændende smage som mælkechokolade/pistacie, saltkaramel, hindbær og citron.

Find den hos Kun det bedste

Guld Lakridseriet julekalender med slik

Forkæl en du holder af eller forkæl dig selv. Kalenderen byder på vingummi og lakrids med chokolade og lakridspulver/hindbærpulver, samt lakrids karameller og mandler med chokolade og lakrids.

Find den hos Winefamly

Lakridseriet’s Julekalender 2021 i sort.

Kalenderen byder på vingummi og lakrids med chokolade og lakridspulver/hindbærpulver, samt lakrids karameller og mandler med chokolade og lakrids.

Find julekalenderen hos Winefamly

Cocuture julekalenderhus 2021

Stor og flot luksus julekalender med lækkert fyld i skufferne, som består af et miks af chokolader og lækkerier fra Pr. Chokolade. Der er til to personer i denne julekalender. Julekalenderen kalenderhus er fremstillet i massiv pap og kan genopfyldes år efter år.

 Find den hos Winefamly

Cocuture julekalender med slik 2021

Kender du en der trænger til lidt ekstra forkælelse i december? Denne julekalender byder på de lækreste, fyldte chokoladekugler i -hvid, fløde og mørk chokolade med hele 20 forskellige fyldninger!

Find den hos Winefamly

Skipper’s Pipe Julekalender

Hvis du er en sand lakridselsker, har du med garanti flere barndomsminder om at sidde med en Skipper’s Pipe i munden og føle dig som det sejeste barn i verden. Med denne skønne julekalender kan du nu i stedet føle dig som den sejeste voksne i verden hele 24 dage i træk! 

Find den hos Coolstuff

After Eight Julekalender

Med 24 stk. af klassikeren After Eight ved du, at gavemodtageren får sin daglige dosis af helt perfekt afbalancerede mintchokolader hver dag indtil jul. Den perfekte julekalender til ham/hende der elsker After Eight chokolade.

Find den hos Coolstuff

karamelleriet julekalender 2022, karamelleriet pakkekalender 2022, karamelleriet adventskalender 2022, karamel julekalender, karamel pakkekalender, karamel adventskalender, julekalender med karameller, pakkekalender med karameller, adventskalender med karameller, julekalender til voksne 2022, julekalender til børn 2022, julekalender til teenagere 2022, alletiders julekalender, alletiders gave, julegaver til alle, julegave, voksen julekalender, gaver til ham, gaver til hende

Karamelleriet julekalender 2022

Karamelleriet har gjort det igen. Karamelleriet har fyldt med deres skønne gourmet karameller. Bag hver låge gemmer der sig 2 karameller, så den er oplagt at dele eller have lidt ekstra juleglæde hver dag i december. Alle karamellerne er håndlavede og der gemmer sig forskellige spændende smage. Julekalenderen er i år inspireret af hvor skøn julen er, og derfor kaldes kalenderen i år “Christmas Rocks”  Kalenderen med karamellerne bag, er i den klassiske trekantede form og præget med rigeligt med glimmer. Igen i år 2022 en ufatteligt smuk julekalender fra Karamelleriet.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Polkagris Bolchejulekalender

Nyd klassiske svenske smagsoplevelser denne jul og tæl ned til juleaften med denne store, dejlige kalender fyldt med polkagrise og polkaslikkepinde.

Find den hos Coolstuff

 

Almuegaarden bolche julekalender 2022

Den perfekte julekalender til gavemodtageren der sætter pris på et godt bolche. Julekalenderen er dekorativt udformet, nærmest som en bog. Når kalenderen åbnes, bliver de 24 låger synlige på den ene side af kalenderen, mens en fin historie om bolchekogeriet fortælles på den anden side. Bag lågerne på årets kalender, gemmer der sig intet mindre end 24 forskellige smagsoplevelser – og hver pose indeholder 4-5 bolcher!

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Slikworld Julekalender

Bliv overrasket med nyt lækkert slik hver dag indtil juleaften med denne slik julekalender fra Slikworld. I julekalenderen finder du frem til 24 poser mærket med datoer som indeholder alt fra amerikansk slik, engelsk slik, amerikansk chokolade til engelsk chokolade.

Find julekalenderen hos Slikworld

Niederegger Vinterklassiker Marcipanjulekalender

Få søde sager er lige så forbundet med julen som marcipan, og denne luksuriøse marcipanjulekalender fra Niederegger er den ultimative måde at tælle ned til juleaften på! Kalenderen indeholder chokoladeovertrukken marcipan i seks forskellige smage, herunder appelsin, mørk chokolade og espresso.

Find den hos Coolstuff

Jelly Belly Jelly Beans Julekalender

Er modtageren vild med Jelly Beans? Bag hver låge gemmer der sig en ny smag på slikbønnerne, og her flokkes klassiske Jelly Beans-smage med julede og sæsonbetonede smage. Tør du prøve denne julekalender?

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

 

Monty Bojangles julekalender med chokoladetrøfler (VEGANSK)

Hemmelige opskrifter, der dateres helt tilbage til 1934, ligger bag de skønneste bløde chokoladetrøfler fra Engelske Monty Bojangles. Hele december bliver du forkælet med de tre lækre veganske varianter Juleaften gemmer sig hele 3 trøfler bag lågen.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

eller

Find den hos Coolstuff

 

økologisk julekalender 2022 slik julekalender til voksne 2022 øko pakkekalender 2022 julekalender til bedsteforældre

Kun Det Bedste – Julekalender med Slik

Lækker gourmet mix julekalender fyldt med søde sager: økologisk vingummi, karamel, chokolade osv. Den perfekte julekalender med en masse lækkerier til en der fortjener lidt ekstra forkælelse i december.

Find den hos Kun det bedste

 

Xocolatl sønderjysk julekalender

Denne julekalender er for 2. Julekalenderen indeholder; Te fra Carstensen Tehandel, kaffe fra SANS Sønderjylland, lakrids fra Aperci, honningkage og kager fra Brdr. Menighedens bageri og selvfølgelig chokolade fra Xocolatl.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

anker chokolade julekalender for 2 julekalender for par julekalender for voksne

Anker Chokolade – Par Julekalender 2022

Lækker julekalender fra Anker Chokolade der kan deles af et par, eller giv den til gavemodtageren der trænger til lidt ekstra godt hver dag. I den store julekalender er der hele 520g chokolade fordelt på 48 stykker. Firmaet bag deenne julekalender har desuden fokus på bæredygtighed og økologi, så chokoladen her er med god samvittighed på den front.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Lentz – Karamel og Chokolade Julekalender

Den flotte og velsmagende julekalender anno 2022 indeholder 2 stykker bag hver låge. Altså enten 2 fyldte dessertchokolader eller 2 individuelt indpakkede karameller. I vil blandt andet kunne opleve karameller med havsalt, hasselnødder, lakrids og chokolade.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Aalborg chokolade par julekalender aalborg julekalender for 2 delbar julekalender 2022

Aalborg Chokoladen – chokolade julekalender – 2 personer

Årets julekalender til 2 personer fra Aalborg chokoladen kommer i en flot hvid indpakning med julemotiver og en klap som beskytter lågerne. Julekalenderen er fyldt med 48 stykker lækre blandet chokolader.

Find den hos Kun det bedste

 

 

Simply Chocolate Chokoladejulekalender for to

Forkæl modtageren med denne julekalender fra Simply Chocolate, hvor der hver dag er nok chokolade til 2 personer. Det er derfor en oplagt julekalender til deling eller til modtageren der er ekstra glad for chokolade.Chokolade bliver jo også kun bedre når man har nogen at dele med.

 Find den her hos Kun det bedste

Magasin Chokolade – Chokolade julekalender

Chokoladeæske med 24 låger, som gemmer på lækre dessertchokolader fra Magasin. Udover den lækre chokolade gemmer æsken på et juleeventyret “Rystekuglen”.

Find den hos Kun det bedste

 

Simply Chocolate delbar julekalender pakkekalender for 2 luksus julekalender voksne julekalender til par

Delbar julekalender

Simply Chocolate har endnu engang overgået sig selv. Efter flere år med de karakteristiske julekalendere med 30 låger, har Simply nu en endnu større kalender. Du får nu “kun” 24 låger, men tilgengæld får du et fullsize produkt bag hver låge. Dette kan være en gaveæske med 12 stykker chokolade, de populære og smagfulde barer eller poser med dragerede mandler. Wow siger vi bare. En god kalender til at dele et par stykker, eller den ultimative kalender til dem med en ekstra sød tand. Vi lover at du ikke går sukkerkold i december med Simply Chocolates MEGA kalender.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Luksus julekalender for 2 fra xocolatl

Lækker julekalender til dine bedsteforældre med 24 lækre overraskelser. Pakkerne kan indeholde et mix af fyldte chokolader, smørbløde karameller, sprøde mandler med chokolade og hindbær, 69% ren mørk chokolade, chokoladelakrids, marcipan og crispy snack.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Xocolatl – Julekalender 2022

Gør december måned lidt mere hyggelig for dine bedsteforældre med denne lækre julekalender. Julekalender med 24 fyldte stykker chokolade med bl.a. nougat, citron, mintkaramel, appelsin, saltkaramel, XO-karamel, solbær og nøddepraline.

Find den hos Kun det bedste

the mallows julekalender 2022 pakkekalender med skumfidus luksus julekalender med slik delikatesse julekalender 2022

The Mallows – Skumfidus Julekalender 2022

Lækker julekalender med skumfiduser fra The Mallows. Julekalenderen indeholder lækre skumfiduser med fyld bag hver låge, som gør julemåneden lidt sjovere. Den perfekte julekalender til gavemodtageren der ikke kan få nok skumfiduser.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

 

almuegaarden julekalender med bolcher 2022, almuegaarden pakkekalender med bolcher 2022, almuegaarden adventskalender 2022, bolche julekalender 2022, bolche pakkekalender 2022, julekalender med slik 2022, pakkekalender med slik 2022, julekalender til børn 2022, julekalender til voksne 2022, julekalender til hende 2022, julekalender til ham 2022, julekalender til hele familien 2022, familie julekalender 2022, alletiders gave

Almuegaarden – Bolche Julekalender 2022

Flot og stilren bolche julekalender med håndlavede bolcher fra Almuegaarden. Æskerne indeholder minimum 4-5 bolcher  fra Almuegaarden, det er derfor muligt at dele julekalenderen. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

julekalender med fransk chokolade pakkekalender til mormor julekalender med chokolade bedsteforældre fransk julekalender

Valrhona – Fyldt Chokolade Julekalender 2022

Den fineste julekalender med noget af verdens bedste chokolade fra Valrhona. Dette års foldekalender er spritny, både i designet og indhold! I år kombinerer Valrhona nemlig det bedste fra begge verdener, og julekalenderen indeholder derfor både carréer (solid chokolade), fyldte praliné stykker (verdens bedste!!!) og dragéer (nødder med chokolade). En virkelig både æstetisk flot og meget lækker chokoladekalender, som egner sig til både børn og voksne. Find din favorit blandt de 10 smagsvarianter, hvor du blandt andet møder chokoladetyperne Jivara og Caraïbe, som Valrhona er verdenskendt for. Der er også crispy kikse kugler med chokoladeovertræk, blandt andet med den frugtige Framboise chokolade (hindbær-chokolade).

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

jul over bornhol, karamel kompagniet julekalender 2022 karamel pakkekalender 2022 julekalender til bedsteforældre 2022

Karamel Kompagniet Julekalender 2022

Julekalender fyldt med karameller, karamelkugler og karamel barer, den perfekte julekalender til ham/hende der ikke kan få nok af karameller. Julekalenderen med håndlavede karameller, har et smukt motiv af Bornholm. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

 

summerbird julekalender 2022 økologisk julekalender 2022 pakkekalender økologisk adventskalender med økologi

Summerbird julekalender 2022

Man bliver ALDRIG for gammel til at have en julekalender. Denne julekalender fra Summerbird indeholder 1 stykke velsmagende økologisk chokolade bag hver låge. December hygge…..

Find julekalenderen hos Design og Handelshuset

 

summerbird julekalender for 2 delbar julekalender 2022 økologisk julekalender pakkekalender med økologisk chokolade

Summerbird julekalender for 2

Økologisk chokolade for 2!  Luksus delbar julekalender fra Summerbird. Der er 2 stykker økologisk chokolade bag hver låge. Glæd dem du holder af med denne flotte julekalender fra Summerbird. Der kan efterfølgende købes en refil til kalenderen, så selve kalenderen kan genbruges år efter år.

Find julekalenderen hos Design og Handelshuset

 

økologisk julekalender 2022 summerbird amber collektion

Summerbird Amber Julekalender 2022

Denne økologiske julekalender fra Summerbird er fyldt med spændende varianter af Summerbirds populære ambre produkter. Denne julekalender er både til børn og voksne.

Find den hos Design og Handelshuset

 

delbar økologisk julekalender 2022 Xocolatl pakkekalender adventskalender med økologisk chokolade

Xocolatl Julekalender med økologisk chokolade – delbar!

Økologisk chokolade for 2 – hele december måned. Forkæl dig selv og din partner, giv den til 2 andre eller giv dig selv dobbeltforkælelse hver dag i december op til jul. Med denne økologiske julekalender er du sikker på lækre kvalitets godter hver dag op til jul. Kalenderen indeholder en “pakke” pr. dag med min. 2 lækkerier bag hver låge. Kalenderen indeholder blandt andet fyldte chokolader og smørbløde karameller – alt sammen økologisk.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

eller 

Find den hos Delikatessehuset

 

 

Wally og Whiz' gourmet vingummi i fint kvadratisk design vegansk julekalender til voksne vegan julekalender 2022

Wally and Whiz – Julekalender 2022

Ny type julekalender fra Wally & Whiz med luksus vingummi! I år 2022 har Wally and Whiz lavet en firkantet julekalender, som bag hver låge i kalenderen indeholder en pose med vingummiere, og juleaften den 24. december, en ekstra overraskelse i form af en hel bøtte vingummi! Om du så deler den med familien juleaften, eller spiser den selv: det er helt op til dig 🙂

Find den her hos Kun det bedste 

eller 

Find den hos Coolstuff

Wally and Whiz – Julekalender (Warm Grey)

Gourmet julekalender fra danske Wally og Whiz med lækre vingummier. Vingummi julekalenderen passer til alle: den er nemlig både vegansk, glutenfri og ikke mindst velsmagende.

Find den hos Kun det bedste 

eller 

Find den hos Coolstuff

Wally and Whiz – Julekalender (Dusk Green)

Skuffejulekalender fyldt med 12 forskellige smage af Wally og Whiz’ lækre gourmet vingummi. I julekalenderen finder man både klassiske smage og nye smage lavet til julen 2021. Julekalenderen henvender sig både til børn og voksne.

Find den hos Kun det bedste 

Wally and Whiz – Dele Julekalender (Guld)

Wally og Whiz’ gourmet vingummi julekalender – julekalender for 2. Den perfekte julekalender til et par eller til vedkommende, der ikke kan få vingummier nok. Denne julekalender er fyldt med ekstra store poser med vingummi.

Find den hos Kun det bedste

 

 

vegansk chokolade julekalender mellow julekalender vegansk julekalender vegansk pakkekalender 2022

Vegansk julekalender med chokolade

Nyhed! Mellow laver noget af det skønneste chokolade. Chokoladen i sig selv, er af meget høj kvalitet, uden at gå på kompromis med noget. Her er fokus på direct trade, hvor mellōw handler direkte med farmere, alt sammen for at sikre at der ikke anvendes børne- eller slavearbejde. Nænsom forarbejdning, hvor der bevares flere af de sunde antioxidanter i den færdige chokolade. Chokoladen er desuden både økologisk, vegansk og glutenfrit. Alt chokoladen baseres kun på kakaobønner og rørsukker, tilsat de udvalgte smagsvarianter.

Find den hos Kun det bedste

 

 

The Mallows - julekalender 2022 med økologiske skumfiduser med og uden chokolade

Økologisk mashmellow julekalender 2022

Er stor favorit bland redaktionens teenagebørn! Emma, som laver de skønne skumfiduser er Johan Bülows (lakridskongen) lillesøster. Hun eksperimenterer med forskellige smage og kombinationen af sukker og chokolade – alt sammen økologisk og helt anderledes end de billige, luftige skumfiduser man kender fra dagligvarehandlen. Find blandt andet “Lloyd” som er skumfidus med lakrids og mælkechokolade blandt lågerne. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

eller 

Find den hos Delikatessehuset

Personlig julekalender med Kinder chokolade

Chokolade-lækkerier i hele 24 dage: Udenpå julekalenderen er dit billede trykt i et silkemat-look, og indvendigt finder du søde sager fra kinder®. Fås i A4- og XXL-format. Personlig gør julekalenderen med dit yndlingsbillede.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med kinder® chokolade og 25 billeder

Nyd ventetiden frem til juleaften med både chokolade og 25 gode minder fra året, der er gået. 1 stort frontbillede og 24 individuelle låger. Kan designes i stående eller liggende A4-format.

Find julekalenderen hos CEWE

Dumle julekalender

Er yndlingsslikket Dumle? Så er denne julekalender lige sagen. Bag de 24 låger gemmer der sig dumles mest fantastiske produkter igennem tiden. Du kan blandt andet finde den originale dumle, dumle snack, dumle lakrids og flere til. 

Find julekalenderen hos Slikworld

Cloetta Favorit Julekalender

Glæd dig til 24 dage med overraskelser fra Cloetta. Du vil kunne finde frem til Cloettas bedst sælgende produkter som Juleskum, lakrids piber, kex chokolade, flipper og meget mere. 

Find julekalenderen hos Slikworld

Toms Julekalender – Slikmaskine

Den slik-glade tom tomsen og hans flittige hjælpenisser, har rydder kontoret og gjort klar til toms hyggelige slikmaskine. Alle nisserne gør sig vældig umage for, at det rigtige fyld kommer i de rette stænger og sørger samtidig for, at alle stænder får den helt korrekte længde, så de passer perfekt i børnenes kalender! En julekalender der passer til alle børn. 

Find den hos slikworld

Julekalender med slik – KUN FOR VOKSNE

 

baileys julekalender 2022 pakkekalender med alkohol og chokolade baileys pakkekalender 2022

Baileys XL Julekalender 2022

Er modtageren helt vild med Baileys? Så er denne Baileys julekalender lige sagen. I kalenderens låger gemmer der sig udsøgt mælkechokoladetrøffel med mild og cremet Baileys-fyld. Her er der både trøffelkugler med Original Irish Cream, hvor fyldet har fået smag af den klassiske irske likør, og Salted Caramel, hvor likørsmagen blandes med sød karamel og et nip havsalt.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Glem den ynkelige chokoladekalender – slikkalenderen fra Chili Klaus er kun til den rigtigt modige! Chiliheden varmer dejligt i decemberkulden, og denne slikkalender til voksne er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilichokolade hver dag frem til juleaften. Desuden gemmer der sig en speciel overraskelse til nytårsaften!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Anthon Berg Likørjulekalender

Denne julekalender er for dig eller en du holder af som er glad for de små likørchokolader i Anthon Bergs chokoladeæsker. Likørkalenderens 24 låger gemmer på chokoladepraliner lavet af lækker Anthon Berg-chokolade, fyldt med klassiske smagsvarianter som f.eks. Cointreau, Famous Grouse, Likør 43, Galliano og Guinness.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Listen med slik julekalendere 2022 opdateres løbende…

SE OGSÅ: Julekalender til voksne – stor guide

SE OGSÅ: Julekalender til børn – drenge og piger

Indlægget Julekalender med slik 202 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!