Brandmand Sam julekalender

brandmand sam julekalender, brandmand sam adventskalender 2020, brandmand sam adventskalender 2020, brandman sam julekalender 2020, brandman sam pakkekalender 2020, brandman sam adventskalender 2020, brandmand sam julekalender 2020, årets julekalender 2020, alletiders gave, gaveinspiration, brandman sam, fireman sam, julekalender til drenge, adventskalender til drenge, pakkekalender til drenge

Ventetiden i december kan føles meget lang for både store og små. Gør ventetiden i december sjovere med en Brandmand Sam julekalender 2020.

Brandmand Sam julekalender 2020 er den oplagte julekalender når der skal tælles ned til juleaften.

Fireman Sam – også kendt som brandmand Sam, er en serie legetøj som alle børn kender fra TV. Brandmand Sam er en britisk dukke-tv-serie for børn. Den handler om Samuel Peyton-Jones, som er bedre kendt som brandmand Sam. Historierne foregår i og omkring den lille walisiske by Pontypandy. Børnene elsker den engelske serie, og mon ikke de fleste børn vil elske en julekalender med den perfekte brandmand?

Brandmand Sam pakkekalender

Med denne flotte Brandman Sam pakkekalender er barnet sikret leg og spænding i decemberdagene, imens der tælles ned til jul. Julekalenderen indholder 24 stykker legetøj, som barnet også vil kunne få glæde af længe efter julen er forbi.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Brandman Sam julekalender

Der er mange fantastiske overraskelser at opdage i denne julekalender! Der medfølger et 60cm stort diorama i vinterligt design med bjergredningsstation som kan opstilles af børnene den første dag. Så kan de placere alle 24 overraskelser fra julekalenderen og lave nogle spændende eventyr. Hver dør skjuler ikke kun en overraskelser, men også en lille ekstra julegave, som kan læses af forældrene. Udover højkvalitets spilletilbehør indeholder brandmandens Sam julekalenderen også 3 figurer, 2 dyre figurer og 1 lokomotiv.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

På Alletiders Gave har i år bestræbet os på at finder størstedelen af de julekalendere/pakkekalendere frem der findes på det danske marked. Faldt denne julekalender ikke i smag, så se hele det store udvalg af julekalendere her – hvor der er julekalendere til hele familien.

Indlægget Brandmand Sam julekalender indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!