Star Trek julekalender og kostumer

star trek julekalender 2023, star trek pakkekalender 2023, star trek adventskalender 2023, julekalender til mænd 2023, julekalender til teenager 2023, julekalender til drenge 2023, seje julekalender 2023
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Star Trek julekalender er en julekalender til ham/hende, der ikke kan får nok af den berømte serie.

Med en Star Trek julekalender bliver nedtællingen til juleaften meget sjovere. 

Star Trek er en amerikansk science fiction-serie skabt af Gene Roddenberry. Den følger stjerneskibet USS Enterprises mange rumeventyr. Star Trek omfatter otte tv-serier, tretten spillefilm, flere hundrede romaner og en lang række computerspil.

Det allerførste afsnit af tv-serien “Star Trek” blev sendt på amerikansk tv den 8. september 1966. Star Trek var fra starten anderledes end anden science fiction, som man var vant til. Her handlede det ikke nødvendigvis om at skyde først, ikke kun om ondsindede aliens eller intergalaktisk krig – men om at tænke sig om, om diplomati og om de personer, der var om bord på skibet.

Star Trek julekalender

Oplev en rejse gennem galaksen med denne Star Trek julekalender! En unik mission venter hver dag indtil juleaften, hvor du samler dele for at bygge dit helt eget ikoniske Star Trek-skib. Julekalenderen består af 24 små æsker med byggedele til at bygge dit helt eget Star Trek-rumskib. En perfekt julekalender for alle Star Trek-fans, uanset alder!

Find den hos Coolstuff

Uniformer i Star Trek

I Star Trek bæres der forskellige farvede uniformer, hvilket indikerer de forskelliges rang og dermed og arbejdsopgaver. På ovenstående billede, kan du se en definition af  de forskellige uniformer.

Bliv klædt på til Star Trek festen med et af disse seje Star Trek kostumer, både til mænd og kvinder: 

Star Trek Nxt Gen Kostume

The Next Generation Command Uniform bestående af en bluse. Kombiner med sorte bukser for at fuldeende kostume. Et nemt og sejt kostume til udklædningsfesten.

Find kostumet hos Temashop

Star Trek Sciences kostume til voksne

Bliv klædt på i dette seje Sciences kostume, som består af en blå bluse med detaljer. Fuldend kostumet med sorte bukser og paryk.

Find kostumet hos Temashop

Star Trek Command kostume

Bliv klar til den kommende Star Trek fest med dette Star Trek Command kostume. Kostumet består af en gul trøje, fuldend kostumet med sorte bukser.

Find kostumet hos Temashop

 

Star Trek Yoyager kostume til kvinder

Feminint Star Trek kostume bestående af heldragt og badge, perfekt til den kommende Star Trek fest, karneval eller fastelavn.

Find Star Trek heldragt hos Temashop

 

star trek kostume 80er kostume til voksne gult kostume star trek udklædning

Star Trek udklædning til voksne

Star Trek, The Next Generation Operations Uniform til voksne i sort og guld. Et oplagt valg til karneval, fastelavn eller Star trek festen. 

Find kostumet hos Temashop

 

Star Trek uniform

Er du inviteret til temafest med Star Trek tema eller du bare helt vild med serien? Så er dette kostume lige sagen og kan bruges til flere forskellige anledninger. Kostumet består heldragt og tilhørende badge.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Julekalender til voksne 2023

SE OGSÅ: Julekalender med strømper 2023

Indlægget Star Trek julekalender og kostumer indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!