Nøglesnore til mænd

nøglesnore til mænd, nøglesnor til mand, maskulin nøglesnor, nøglesnor flettet læder, keyhanger til mænd, keyhangers til mænd, alletiders gave, gaver til ham der har alt, gave til ham, gave til kæreste, gave til far, gave til svigerfar, gave til teenager, julegaver til alle, gave inspiration

Har gavemodtageren svært ved at holde styr på sine nøgler? Personen er måske ikke lige den rette målgruppe til en gammeldags nøglepung? Hvad så med en nøglesnor i en lækker kvalitet?

Nøglesnore til mænd står på manges ønskelister. Nøglesnore er de senere år kommet mere og mere frem, de bliver lavet både til mænd og kvinder.

De moderne keyhangers kommer i mange forskellige modeller; herunder keyhangers i flettet læder, råt look og mere glatte keyhangers. Ofte er udvalget i de fysiske butikker primært henvendt til kvinder. Vi har fundet lidt af de mest populære nøglesnore til mænd frem til jer:

Nøglesnor i kernelæder

Med en keyhanger i kernelæder kan du nemt holde styr på dine nøgler. Du kan vælge at få din keyhanger med tekst, og dermed personliggøre den med navn, citater eller ord der har en særlig betydning for dig, eller en du har kær.

Find den hos ByRavn

Sort nøglesnor til mænd
Kraftig sort tov 10mm med gl. messing og ca. 80cm total længde. Den perfekte nøglesnor til den modebevidste mand.
Læder nøglesnor til mænd
En kraftig lædersnor på 3 mm og med kraftig bronzering på Ø=3,7 cm, som også kan bruges til nøgleringen, da den kan åbnes. Lædersnoren er 80 cm, så du kan selv bestemme længden.
Keyhanger i læderflet
Keyhanger i læderflettet 5mm. Sort læder og er den mest trendy måde at bære sine nøgler på. Old messing karabinhage med ekstra nøglering til dine nøgler.
Blå keyhanger til mænd
Fantastisk flot og stilfuld keyhanger for den habile sejlertype. Flot dybblå sejlersnor på 12mm i tykkelsen og 90cm lang så den hænger flot om halsen. Plads til alle nøgler og lign. så der er styr på dem.
Nøglesnor naturlæder
Super kvalitet og med bronze karabinhage til dine nøgler eller lign. 6mm læder. Lækker gaveide til manden der har alt.

Find den hos Marjoe

Keyhanger i kraftig bololæder

Den er lavet i meget kraftig bololæderflet 8mm, og er med stor old messing ring som kan åbnes, og tilhørende nøglering til dine nøgler.Denne keyhanger er til den rigtige mand. Mål: 80 cm.

Find den hos Marjoe

SE OGSÅ: Nøglesnore til kvinder

SE OGSÅ: Toilettaske til ham

 

Indlægget Nøglesnore til mænd indeholder affiliatelinks

Kilde: Taskeholic

 
 
 
 
 

1 Response

  1. 10/29/2017

    […] Se også Nøglesnore til mænd […]

error: Content is protected !!