Barbering – ny trend – til ham der har alt?

gave til ham med skæg, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveinspiration, gaveidé, fars dag gave, farsdag gave,

Vidste du at den nyeste trend med hensyn til barbering er at gøre det “the oldfasion way”? Barbermaskinen, Gillette og barberskum er yt og in er den gammeldags barberkniv, barberkost og velvære til ansigtet i form af barberolie, barbergel og aftershave. Kvinder har i mange år haft patent på hudpleje, ansigtscremer og lækkerier der giver velvære, men nu har mændene taget revanche og denne lille niche af velvære har mændene helt for dem selv.

Der er kommet rigtig mange nye produkter på markedet indenfor barbering. Vi på Alletiders Gave er godt opdateret og vi kan derfor råde dig til i hvilken retning du skal, hvis du overvejer en gave i denne genre.

Guide til produkter indenfor barbering “the oldfashion way”

Barbergel – et alternativ til barberskum. Det er nemmere at påføre og desuden bedre til sart hud end netop barberskum

Barbercreme – et alternativ til barberskum,. Det blødgøre og giver en behagelig barbering og det hjælper med at huden bevare fugtighed efter endt barbering

Barbersæbe – Så er du gået hele vejen med på trenden med oldfashion barbering. Barbersæbe blev opfundet inden barberskum og påføres med barberkost. Den rene luksusbarbering!

Barberolie – Det nyeste hit til alle der ønsker en tæt, men nænsom barbering. Barberolie er et alternativ til barberskum og giver en barbering uden efterfølgende hud-irritationer.

Skraber eller ragekniv?

Det er et spørgsmål om stil! Begge dele anvendes “the oldfashion way”. Barbarkniven eller ragekniven giver den tætteste barbering, mens skaberen er mere sikker for nybegyndere indenfor back-to-basic barbering.

Uanset om du vælger en skraber eller en ragekniv, så vælg en af et godt mærke og god kvalitet. På skraberen kan bladene udskiftes og til kniven kan du købe en læderstrop til at holde kniven skarp.

Køb et par plejeprodukter til brug ved barbring eller et startersæt til ham der skal have skubbet til barbering “the oldfashion way”

Vi har samlet et par produkter som gaveidéer nedenfor

barbering alletidersgave1) Beardsley Skægolie til kr. 180,-

2) Mühle Læderstrop til kr. 399,-

3) Njord Barbersæbe til kr. 99,-

4) Njord Barberkost til kr. 249,-

5) Njord barberkniv til kr. 499,-

6) MenRock Skraber Sæt til kr. 449,-

 

1 Response

  1. 10/23/2018

    […] Lækker og enkel toilettaske lavet i sort kalveskind. Kvaliteten er helt i top i denne toilettaske, hvor du virkelig får Value-For-Money! Tasken har en perfekt størrelse til, at du kan have alle dine yndlingsprodukter med, når du er afsted på farten. Og så er det jo kun et plus, at den udstråler klasse, når den står fremme. Da tasken er lavet i kalveskind, og håndværket er helt i top, bliver den kun mere lækker med tiden. En tidløs klassiker, der vil følge dig det næste lange stykke tid. Toilettasken er en del af Njord brandet, der har mange års erfaring indenfor produkter til mænd. De er kendt for at lave deres produkter i meget høj kvalitet til fornuftige priser. Se flere NJORD produkter til mænd […]

Skriv et svar

error: Content is protected !!