Oplevelsesgave til børn

oplevelsesgave til børn oplevelse i gave til barn kreativ gave til børn julegave oplevelsesgave oplevelse i København med børn oplevelse i nyborg for børn oplevelser på langeland børn

Hvad giver man i gave til barnet der har alt eller som ikke ønsker sig noget?

En oplevelsesgave til børn er en oplagt gaveide, da den både danner grobund for en hyggelig oplevelse og fælles minder som huskes længe efter.

Oplevelsesgaver har i de eneste år været populære gavehit til voksne, men nu er der altså også begyndt at komme mere fokus på oplevelsesgaver til børn. Oplevelserne til børn kan være alt fra en hyggedag, hvor man lærer at lave mad, til en action fyldt dag i træernes top.

Oplevelser bliver mere og mere populære hos både børn, mænd og kvinder i alle aldre, og er generelt noget som vi alle dyrker mere og mere. Oplevelsesgaver til børn er årets store gavehit, til ungerne hvor værelset allerede er fyldt med legetøj og telefonen er den nyeste nye. 

Når man køber oplevelsesgaver til børn er det naturligvis vigtig at tænke på, hvad barnet vil blive glad for at opleve. Er det et barn med ild i rumpen, kan en køretur i en fed bil eller en klatretur i skoven være en mulighed, er det et mere stille og roligt barn, så er det måske en god ide at give en oplevelse som de kan nyde sammen med andre, som f.eks et bagekursus eller sove med hajer, som er en god og hyggelig fælles oplevelse, I kan tænke sammen på senere.

Er du på jagt efter oplevelsesgave til børn?

Her finder du oplevelser for børn. De kan alle gives som gave og selvom oplevelserne primært er for børn, så er de fleste oplevelser bedst, når de deles med nogen man holder af. Overvej derfor hvem eller hvormange der ellers skal med, når oplevelsesgaven skal opleves.

 

oplevelse for børn naturoplevelse oplevelsesgave til børn oplevelser i odense for børn

Klatring i trætoppene – Klatrepark i Odense

en sejeste klatrepark findes i Odense og dette er en oplevelse i aldrig vil glemme! Der er hele 7 klatrebaner og 16 svævebaner og de er alle placeret i træerne. Start i 1 meters højde og bevæg dig langsomt opad. Den højeste klatrebane ligger i 15 meters højde. Kig ikke ned!!! 

Banerne er selvfølgelig opdelt efter sværhedsgrad og I bestemmer selv hvor I vil starte. Der er udfordringer på banerne og undervejs vil I opleve forhindringer, der kræver at både balanceevner og kroppen er i spil – en også hovedet skal være med. Læs gåderne for at fuldføre klatrebanerne. En oplevelse for hele familien, hvor alle kan være med.

Man vælger selv de baner der passer bedst til ens temperament, vovemod og lyst til udfordringer. De mindste børn kan starte på banen placeret en meter over jorden, og de voksne kan overveje hvor højt de selv tør klatre. Vi anbefaler dog at klatre sammen. Det er klart det hyggeligste og sjoveste. 

Find oplevelsesgave til børn – Klatring i Odense klatrepark her hos oplevelsesgaver.dk

 

 

besøg bondegård oplevelsesgave til børn se bondegårdsdyr familieudflugt oplevelse nordsjælland

Besøg på bondegård i Nordsjælland

Smidstrup Farmen er det perfekte sted for børnefamilien at være sammen. Her kan forældre slappe af og nyde Nordsjællands smukke natur, mens ungerne underholdes af de mange dyr og livet på bondegården. Her kan man indånde den friske landlige luft og være sammen med familien. Her er heste, æsler, ponyer, grise, får, kaniner, marsvin, høns, gæs, ænder, hunde og katte – og alle dyrene er tamme, så børnene (og også de voksne) virkelig kan være i tæt kontakt med dyrene. Besøget på gården varer en dags tid. Besøget omfatter rundvisning på gården, kørsel i traktor og ponyridning for børnene. Madpakker kan naturligvis medbringes. Det er en rigtig familieoplevelse som samler familien og danner grundlag for en masse oplevelser og snak om naturen, miljøet, vores mad og livet generelt. 

Find oplevelsesgave til børn – Besøg en bondegård her hos oplevelsesgaver.dk

 

bodyflight oplevelser for børn oplevelsesgave til barn vægtløs flyvning vægtløs tilstand

Flyvning i flyvekammer – Oplevelse for børn i København

Med en instruktør sikkert ved siden, kan du i flyvekammeret flyve når luften bevæger sig i stabil luftstrøm på 220 kt/time. Ud med arme og ben og mærk den vægtløse tilstand og flyv afsted i flyvekammeret. Du vil opleve hvordan det frie fald ved faldskærmsudspring føles, og det giver det vildeste rush, der sidder i kroppen længe efter. Alle fra 7 år og opefter kan være med. Flyvning i flyvekammer er en fantastisk oplevelse, som du/I altid vil kunne huske.

Find oplevelsesgave til børn – Flyvning i flyvekammer findes her hos oplevelsesgaver.dk

 

ridning i dyrehaven oplevelsesgave til børn gave til hestepige oplevelse for børn københavn

Særligt for hestepiger og hestedrenge – Ridning i dyrehaven.

Har du en hestepige eller hestedreng der lever og ånder for de 4-benede? Denne oplevelsesgave til børn er særligt til de børn der kan ride. Giv en oplevelse de aldrig glemmer med en ridetur i den fantastiske dyrehaven. Tag med på ridetur ad snoede stier og oplev smuk skov og natur fra hesteryg. En erfaren rytter og guide tager dig med på en skøn tur med masser af frisk luft. Her kan du alt efter årstiden opleve at ride i omgivelser, hvor bøgen springer ud, under grønne trætoppe, gennem blade i flotte efterårsnuancer eller i blødt, stemningsfuldt snedække. Landet byder på mange flotte naturoplevelser, og hvad er bedre end at dufte og opleve skoven og naturen til hest. Denne ridetur foregår på en rolig ganger, og du kan få lov til at ride i trav og evt. galop – alt efter holdets sammensætning og hvor øvet, du er.

Find oplevelsesgave til hestepiger – Ridning i dyrehaven findes her hos oplevelsesgaver.dk

 

gave til børn oplevelsesgave til børn flødebollekursus for børn gave til børn kreativ gave kursus til børn

Flødebollekursus i København

Har du en bage eller madinteresseret junior i hjemmet? Så kunne I være sammen om at lære at lave hjemmelavet flødeboller. Der er både hyggeligt samvær og lækkerier i spil. Ikke dprligt vel? Skum og bunde er forberedt når I ankommer til kurset, så I kan gå direkte i gang med at lave og pynte flødebollerne. I kan selv vælge hvilken smag, chokoladeovertræk og krymmel som Jeres flødeboller skal have.

Find oplevelsesgave til madintertesseret børn – Flødebollekursus findes her hos oplevelsesgaver.dk

 

segway bane kørsel oplevelsesgave til børn oplevelser for børn på langeland gave til børn der har alt oplevelse som gave langeland oplevelse

Segway banekørsel – Oplevelse for hele familien på Langeland

Er I konkurrencemennesker eller bare til skæg og fart? Her fås en anderledes og aldeles morsom oplevelse for hele familien. Segway på Langeland byder på en 17.000 m2 stor segway bane, hvor hele familien kan køre sammen. Der vil være en guide til at instruerer alle i familien, i brugen af Segway. Så I alle kan lære det nemt og hurtigt. Guiden kommunikerer via radiosender, der sidder i hjelmen. Efter få minutter vil I kunne køre helt selv. Husk at børn lærer hurtigere end voksne!

Find oplevelsesgave til madintertesseret børn – Flødebollekursus findes her hos oplevelsesgaver.dk

 

sove i kattegatcenteret sove med hajer oplevelsesgave til børn jylland gave til børn oplevelse for børn djurs

Sov med hajer i Kattegatcenteret i Grenå

Dette er en oplevelse som ingen af Jer nogensinde vil glemme. En oplevelse for livet og en oplevelse for hele familien. En overnatning hos hajerne i Kattegatcentret sammen med resten af familien! Arrangementen i Kattegatcentret danner rammerne for en fantastisk oplevelse for hele familien. Det er en oplevelse der samler familien, men også en lærerig oplevelse der skaber ny viden om havet og livet under havets overflade. I hører om hajernes liv, dissekerer blæksprutter, der bruges som foder til de store, tropiske hajer, og I håndfodrer andre hajer og dyr i udstillingen. Godnat og sov godt – lige under eller ved siden af de store hajer! Oplevelsen er for hele familien, men er tilrettelagt i børnehøjde og alle fra 5-års alderen og opefter, får et rigt udbytte ud af denne oplevelse.

Find oplevelsesgave til børn – Sove med hajer i Kattegatcenteret findes her hos DuGlemmerDetAldrig.dk

 

prøvedyk oplevelsesgaver til børn oplevelse for børn dykning for børn

Prøvedyk – dykning i bassin i Nyborg

Det kan være meget grænseoverskridende at dykke ned i vandet og fortsat trække vejret normalt (gennem dykkerudstyret). Det er en ulogisk tanke i hjernen – at den fortsat kan få luft mens den er under vand. I Dyk Fyns pool bliver man guidet grundigt af en instruktør, der lærer en de mest brugte tegn og hvordan man bruger dykkerudstyr. Kurset er for alle i alle aldrer og det er oplagt som et første møde med dukkerudstyr og leg under havets overflade. I poolen gemmer der sig ikke nogen farlige dyr og derfor et oplagt sted at starte et dukkerliv. Dyk ned sammen inden årets sommerferie eller bare som en fælles familieoplevelse.

Find oplevelsesgave til børn – prøvedykning findes her hos DuGlemmerDetAldrig.dk

 

klatrevæg klatring oplevelser for børn københavn oplevelsesgave til børn

Klatrevæg – Oplevelse for hele familien i København

Én ting er sikker. Her får I kke fast grund under fødderne lige med det samme! Det ser legende let ud, men når adrenalinen bruser i kroppen og man både skal holde hovedet koldt og bevare en vis udholdenhed – kan det godt være at familiens mindste overhæler dig i klatreevner og elegance! En rigtig skøn oplevelse for hele familien, hvor der både er plads til test af viljestyrke, power, teknik og aktivt samvær for hele familien. Minimumsalder: 5 år. 

Find oplevelsesgave til børn – Prøv klatrevæg findes her hos DuGlemmerDetAldrig.dk

 

gå på vandet funballs oplevelse for børn oplevelsesgave til børn

Lær at gå på vandet – oplevelse for børn i København og Århus

Det er muligt at gå på vandet i disse sjove, gennemsigtige plastikbolde. De hedder Funballs eller Waterballs og er så slidstærke at man kan gå indeni dem på vandet. Det er en sjov udfordring for junior! For det er nemlig ikke så nemt somd det måske lige ser ud til. Det kræver balance og hurtig reaktion. Lær junior at gå på vandet med denne oplevelse for hele familien (alders minimum: 5 år). Det er en virkelig sjov oplevelse og oplevelsen købes for 2 personer – så du og junior sammen kan gå på vandet. Denne oplevelse er for to personer, og foregår i runde bolde, der er to meter i diameter, hvilket giver jer god plads til diverse krumspring og udfoldelser i bolden. I er garanteret nogle gode grin og billeder…

Find oplevelsesgave til børn – Lær at gå på vandet oplevelse findes her hos DuGlemmerDetAldrig.dk

oplevelsesgave til børn oplevelse i gave til barn kreativ gave til børn julegave oplevelsesgave oplevelse i København med børn oplevelse i nyborg for børn oplevelser på langeland børn

LÆS OGSÅ: Oplevelsesgave til konfirmanden

Indlægget Oplevelsesgaver til børn indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 12/01/2020

    […] SE OGSÅ: Oplevelsgave til børn […]

error: Content is protected !!