10 oplevelser til konfirmanden 2018

10 oplevelser til konfirmanden 2018, gave til konfirmand 2018, konfirmationsgave 2018, oplevelse i konfirmationsgave, konfirmations gave til hende 2018, konfirmationsgave til ham 2018, oplevelser til hende, oplevelser til ham, konfirmationsgaver 2018, alletidersgave

Konfirmationstiden er snart over os og her på Alletiders Gave har vi samlet 10 gode oplevelser til konfirmanden 2018.

At købe en gave til en konfirmand i dagens Danmark, er til tider nemmere sagt end gjort. For mange konfirmander har ikke de store ønsker eller ønsker sig mest penge, så de selv kan købe det de ønsker. Ønsker du ikke at give gavemodtageren penge, men hellere en gave som han/hun kan få glæde af og som kan skabe minder, så bør du overveje at give en oplevelse i gave.
Oplevelser er en god gave uanset om den opleves sammen med en kammerat eller hele den pukkelryggede familie. Hvis du vil give årets konfirmand en god oplevelse i gave, så giv den med udgangspunkt i konfirmandens interesser. Er konfirmanden til aktion, fart og spænding? Fodboldinteresseret eller til mode, dyr eller musik?

Vi har nedenfor samlet 10 gode oplevelser til konfirmanden:

 Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking lader turen gå til tops på Den Gamle Lillebæltsbro, så udsigten over Fyn, Jylland og Bæltet viser sig. Broen blev indviet i 1935, og bliver dagligt brugt som bindeled mellem Fyn og Jylland for både toge, biler, cyklister og gående. Guiderne fortæller om broens og områdets historie, og der sørger for, at ingen begiver sig ud på broen, før sikkerheden er i top. Oplev højden, suget i maven og den spektakulære udsigt over Fyn og Jylland.  Mærk vinden i ansigtet og de små rystelser fra toget og kørebanen 20 meter under dig.

Læs mere om Bridgewalking Lillebælt hos DuGlemmerDetAldrig

 Prøv svæveflyvning

Har konfirmanden altid drømt om at kunne flyve eller svæve? Har du nogensinde tænkt på, hvor fedt det må være at sidde i en svæveflyver en sommerdag og svæve lydløst over det danske landskab? Så har du nu muligheden for overraske konfirmanden med den ultimative gave hvor der kombineres natur, flyvning og frihed i denne unikke oplevelse, der giver sommerfugle i maven. Oplevelsen kan bookes forskellige steder i landet.

Læs mere om svæveflyning hos DuGlemmerDetAldrig

 Prøv Virtual Reality

Du løber over en åben plads for at nå gemmestedet på den anden side. En kasse, et træ, en ødelagt tønde, hvad det er, betyder ikke så meget, for det vigtigste er at komme i sikkerhed. En kugle suser forbi dig, en til, og så er du ramt. Men du bløder ikke, faktisk gør det ikke ondt, men hvad sker der så? VR Limitless stimulerer ikke kun synssansen, men giver helt kroppen en aktiv oplevelse. Med markedets mest specialiserede udstyr af bedste kvalitet præsenterer VR Limitless en virtual realityoplevelse i særklasse. Her kan det nyeste inden for virtual reality opleves i praksis blandt andet Treadmills, som simulerer spillerens bevægelser så præcist, at det føles som at være i spillet.

Læs mere om Virtuel reality hos DuGlemmerDetAldrig

Bodyflight i vindtunnel

Giv konfirmanden en oplevelsen han/hun sent vil glemme. Bodyflight er en unik og ekstremt populær oplevelse, som stort set alle kan prøve. Bodyflight er følelsen af det frie fald, med frihed til at lege og eksperimentere med den “ophævede” tyngdekraft. Der forlanges ingen super fysik, men bare et almindeligt godt helbred. 

Læs mere om Bodyflight oplevelsen hos DuGlemmerDetAldrig

Helikoptertur

Endnu en flyvende oplevelse. Er konfirmanden vant til at tage på sightseeing med begge ben på jorden? Så vil det helt sikkert være en omvæltning at blive løftet op i luften, så alle monumenterne bliver set i fugleperspektiv. Selv de gamle kendinge, ændrer sig pludselig, når de ses fra luften, og hvem ved, måske er det slet ikke til at kende igen?

Læs mere om Helikoptertur hos DuGlemmerDetAldrig

Prøv klatring

Giv den heldige gavemodtager muligheden for at prøve kræfter med klatring hos Blocs & Walls i København. Oplevelsen varer i 2 timer, hvor den første halve time går med at lære grundteknikkerne i klatring på de små vægge (max 5 m), hvorefter det er tid til den ægte vare; klatring på de 15 meter høje klatrevægge. Under hele oplevelsen vil uddannede instruktører guide jer og sørge for at oplevelsen foregår trygt og sikkert.
 

Flødebollekursus

Har konfirmanden en sød tand eller kan han/hun godt lide at eksperimentere i køkkenet med mad og søde sager. Så er et flødebollekursus lige sagen. Med et flødebollekursus lærer konfirmanden, hvordan han/hun laver lige præcis sin favorit, så skummet smager, som han/hun bedst kan lide det. Flødebollekursus kan bestilles flere steder i landet. 

Læs mere om flødebollekursus hos DuGlemmerDetAldrig

Prøvedyk

Et prøvedyk fra erfarne og uddannede udbydere er en god måde at prøve kræfter med dykning på, uden at binde dig til et længerevarende kursus. Der findes forskellige typer af prøvedyk, hvor der enten dykkes i pool, havet eller hvad med en tur i Kattegatcentret?

Læs mere om prøvedyk på DuGlemmerDetAldrig

Faldskærmsudspring

Et faldskærmsudspring i form af et tandemspring er en fantastisk oplevelse, som alle bør opleve. Der springes sammen med en instruktør, hvilket betyder der ikke skal bruges tid på teoretisk og praktisk forberedelse. Faktisk handler det bare om at følge nogle enkle instrukser og ellers bare nyde turen, fuldt ud. Oplevelsen kan prøves i hele landet.

Læs mere om faldskærmsudspring hos DuGlemmerDetAldrig

Co-driver i Ferrari

Denne oplevelse er til ham/hende, der gerne vil opleve en Ferrari i dens rette element – nemlig på en professionel bane med en racerkører bag rattet.

Gavemodtageren får muligheden for at nyde lyden fra den store V8-motor, der huser ikke mindre end 570 hestekræfter, mens en racerkører tager ham/hende med rundt på banen i et tempo, der vil få de fleste søndagsbilister til at holde tungen lige i munden. En oplevelse for alle med hang til store motorer, fart og spænding! Oplevelsen er oplagt som gave til ham eller hende, som ikke har mulighed for selv at køre bilerne.

Læs mere om oplevelsen som Co-driver hos DuGlemmerDetAldrig

Indlægget 10 oplevelser til konfirmanden 2018 indeholder affililiatelinks

1 Response

  1. 02/03/2019

    […] LÆS OGSÅ: Oplevelsesgave til konfirmanden […]

error: Content is protected !!