Gave til konfirmanden: 15+ gaveideer til den store dag

gave til konfirmanden der har alt have til konfirmand fra gudmor gave til konfirmand fra forældre konfirmation gaveinspiration konfirmation gave, gave til konfirmand 2021, inspiration til konfirmand gaver 201, konfirmationsgaver 2021
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

 

Prøver du at finde en gave til konfirmanden, men har ingen inspiration? Så er du det rigtige sted. Her finder du en masse gode ideer til, hvad du kan give en af forrårets mange konfirmander i gave.

Vi har samlet en masse ideer til hvad du kan give konfirmanden på den specielle dag.

Det kan være svært at finde en perfekt gave til konfirmanden. Mange vælger at give penge, som jo kan bruges på hvad som helst. Det er også en god gave, den er bare ikke så personlig, og nok ikke noget som han/hun husker om 10 år. Hvis du vil give konfirmanden en gave som bliver husket i de næste mange år, så læs med her.

Hvad er den perfekte gave til konfirmanden?

Den perfekte gave til konfirmanden er en personlig gave, som konfirmanden bliver overrasket over at få. Han/hun har sikkert en lang ønskeseddel, men det er ikke altid den bedste ide bare at købe hvad der står på den. Du kan selvfølgelig risikerer at andre køber den samme gave som dig, men udover det så er din gave ikke særlig personlig, og konfirmanden bliver ikke overrasket over din gave. Selvfølgelig skal du ikke holde dig helt væk fra ønskesedlen, men husk at den blot er til inspiration.

Vi har opdelt gaveideerne ind i 4 kategorier:

 • Smykker
 • Oplevelser
 • Rejser
 • Elektronik

Smykker 

Det er altid en god ide at give en konfirmand smykker. Det er en af de typer gaver, som bliver gemt for evigt, og som konfirmanden bliver mindet tilbage på dagen af. Derudover så kommer smykker i mange forskellige prisklasser, hvilket gør at du let kan tilpasse gaven efter dit budget. Smykker kan gives til både drenge og piger. Eksempler på smykkegaven kan være en ring, et ur eller en halskæde.

Oplevelser

En god gave til en konfirmand kan være en oplevelse. Der er så mange forskellige muligheder når det kommer til oplevelser, så er det bare om at vælge en. Det er op til dig, om det er en oplevelse med dig eller om den kun er for konfirmanden – og eventuelt en ven. Du har måske hørt at han/hun drømmer om at kommer til en koncert med en favoritsangeren, eller genre vil prøve at komme op i en luftballon, så er det en oplagt gave. Der findes et stort udvalg af oplevelser du kan give, og vi har selvfølgelig samlet dem vi synes er bedst.

Rejse

Vil du give konfirmanden en uforglemmelig gave, så er en rejse et rigtigt godt bud. Det er en oplevelse for livet, som konfirmanden kommer til at gå og glæde sig til længe. Den svære del ved denne gave er at finde ud af hvor rejsen går til. Det kan være han/hun længe har snakket om at komme til London eller aldrig har været i Norge, så har du selvfølgelig en ide til hvor I skal hen. Det kan også være at du ikke har hørt noget om en drømmedestination, så vi har fundet de steder vi syntes det ville være en god ide at rejse hen med konfirmanden.

Elektronik

De fleste unge mennesker ønsker sig for det meste en eller anden form for elektronik. Især konfirmanderne. De vil gerne følge med, ved bl.a. at have den nyeste telefon eller en fed højtaler – ligesom vennerne har. Det kan være svært at vide hvad der er, som fedt at have. Derfor har vi samlet det elektronik som er mest in i øjeblikket, så du kan ramme rigtigt.

15 + gaveideer til konfirmanden

Smykker – god gave til konfirmanden

gave til konfirmand konfirmand pige ringe konfirmations gaver

V ring 

De fleste piger har efterhånden den flotte v-ring, men hvis du ved at den som du skal til konfirmation hos ikke har en, så er den en god mulighed. Den fås både i guld og sølv.

Find ringen her hos Guldcenter

 

 

sølv ring konfirmationsgaver gaver til hende gave inspiration

Vivi ring

Endnu en ring som er blevet meget populær. Konfirmanden vil stensikkert blive glad for denne ring, og gå med den hver dag. Den skiller sig ud fra de fleste ringe, hvilket kun er et plus. Den fås både i sølv og guld. 

Find ringen her hos Guldcenter

 

gave inspiration ideer til konfirmationsgaver konfirmation

Jungle Ivy Hoops

Har konfirmanden huller i ørene? Hvis ja, så bør du overveje at give disse Jungle Ivy Hoops. De er blevet enormt populære, og konfirmanden vil helt sikkert elske dem. De fås i sølv og guld.

Find dem her Østergaard urmager og guldsmed

 

 

guld halskæde gaveide konfirmation inspiration til gave kornifrmations gaver til den store dag

Jungle Ivy halskæde 

Vi synes ,at denne flotte halskæde fra Bybiehl er en rigtigt god gaveide. Den er simpel og man kan derfor næsten ikke ramme forkert med den. Den fås i sølv og guld. 

Find halskæden her Østergaard guldsmed og urmager

 

Oplevelser – oplagt gave til konfirmanden

oplevelser koncert gaveide konfirmation konfirmations gaver fra bedsteforældre

Koncertbilletter 

Hvis du kender konfirmandens ynglings sanger eller band, så er det en god ide at købe koncertbilletter. Det er en stor oplevelse, at komme til en koncert, og en gave som aldrig bliver glemt. 

Køb koncert billetter her Ticketmaster

 

gaveide til konfirmand oplevelser luftballon konfirmationsgave inspiration

Luftballon 

Hvis han/hun er vild med højder, spænding og elsker en god oplevelse, så er en tur i luftballon den perfekte gave. Du vælger selv om konfirmanden alene skal op i luftballonen, eller om der skal 1 eller endda 2 med op. 

Køb oplevelsen her Duglemmerdetaldrig

 

bodyflight gaveide konfirmation konfirmand gaver inspiration konfirmationsgave

Bodyflight/indoor skydiving 

Endnu en fed gave ide er bodyflight. Det er en speciel oplevelse, som ikke bliver glemt. Hvis konfirmanden elsker spænding, så er det en oplagt gave ide. Når du køber gaven kan du selv tilpasse hvor mange gange han/hun skal op og flyve, og hvor mange minutter. 

 Køb bodyflight her Duglemmerdetaldrig

Personlig konfirmationsgave – karikaturtegning efter dine fotos

Forkæl konfirmanden med en personlig karikaturtegning. En gave han/hun vil få glæde af længe fremover og som er helt specielt lavet til ham/hende. Når du laver en personlig karikaturtegning bestemmer du selv, hvor mange personer der skal være på tegningen og om tegningen skal være i farver eller sort hvid. 

Bestil den personlige karikaturtegning hos Justkarikatur

 

dykning prøve dyk vand havet gave ideer konfirmation konfirmationsgave fra moster

Prøvedyk i havet

Hvis konfirmanden elsker havet og at dykke, så skal han/hun da prøvedykke. Det er en oplevelse som mange ønsker sig, og er en perfekt gave ide. Prøvedykket foregår i havet, og er med vejledning af en professionel instruktør.

Køb prøvedyk her hos Duglemmerdetaldrig

 

Rejser

rejse gave ide konfirmationsgave London england rejse konfirmation gave fra bedsteforældre

Rejse til London – kan anbefales

Drømmer konfirmanden om at komme ud og rejse? London er en perfekt destination for en konfirmand. Der er mange ting at opleve i byen, og man kan blive udfordret på engelsk. 

Køb en rejse til London her – Trivago

Eller køb den her – Momondo

 

skiferie rejse gave ide oplevelser norge konfirmationsgave konfirmation

Skiferie 

Hvis konfirmanden elsker at stå på ski, så er en virkelig god gave selvfølgelig en skiferie. Det er så op til dig at vælge hvor henne. Du kan for eksempel vælge at han/hun skal til Norge, Italien, Sverige eller Frankrig. 

Køb en skiferie her Sunweb

 

storby ferie rom paris gave inspiration gave ideer konfirmationsgave korfirmation

Storby ferie til Rom, Paris eller Wien

En storbyferie er en fed gave, hvis konfirmanden elsker store oplevelser. Gode storbyer at besøge kan bl.a. være Rom, Paris og Wien.

Køb en storby rejse her

 

Elektronik til konfirmanden

 

elektronik sonos højtaler konfirmationsgave konfirmand konfirmation gave fra tante

Højttaler 

De fleste unge synes at en højtaler er et must have. Du kan derfor være sikker på at konfirmanden bliver glad for en. 

Køb en højttaler her hos Proshop

 

apple airpods høretelfoner trådløse konfirmationsgave konfirmand konfirmation

Airpods

Hvis konfirmanden endnu ikke har Airpods, så er det en perfekt gaveide. De er enormt populære, og virkelig smarte. Det er trådløse høretelefoner lavet af Apple. De er lavet i tre forskellige modeller: Airpods, Airpods 2, Airpods Pro. Jeg vil anbefale Airpods 2, de kan alt hvad man har brug for og ligger i en fin prisklasse. 

Køb Airpods her hos Proshop

 

trådløse høretelefoner grå flere farver gave ide

Beats 

Hvis konfirmanden ikke er til Airpods, så er Bets Trådløse høretelefoner også en mulighed. Det er lidt det samme koncept som Airpods men de her er over-ear, hvilket egentligt bare betyder at de sidder uden på ørene istedet for inde i. De fås i mange forskellige farver bl.a.: hvid, satin guld, violet, blå, sort. 

Køb Beats trådløse høretelefoner her Proshop

 

macbook sølv spacegrey apple konfirmationsgave konfirmation gave fra forældre

MacBook – perfekt gave til konfirmanden

Den her gave er mest oplagt at give som forældre til konfirmanden. Det er en stor gave. Hvis dit barn skal videre til gymnasiet er det en perfekt gave. Den fås i forskellige varianter og farver, så den kan blive tilpasset til alle. 

 Find en macbook her hos Proshop

 

gaveide konfirmation gave fra bedsteforældre gave til ham til hende

iPhone 11

Hvis konfirmanden godt kan lide altid, at være med på det nye indenfor teknologi, så er en iPhone 11 den perfekte gave. Den kommer både i mange forskellige farver og varianter. 

Find en iPhone 11 her hos Telmore

 

LÆS OGSÅ: Flere oplevelser til konfirmanden

 

Indlægget Gave til konfirmanden: 15+ gaveideer til den store dag indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

 

 

 

5 Responses

 1. 11/22/2020

  […] LÆS OGSÅ: Gave til konfirmanden – 15+ gaveidéer […]

 2. 01/24/2021

  […] SE OGSÅ: Gave til konfirmanden – 15 gaveideer til den store dag […]

 3. 02/13/2021

  […] SE OGSÅ: Gaveideer til konfirmand […]

 4. 06/24/2021

  […] LÆS OGSÅ: De bedste konfirmationgaver […]

 5. 06/29/2021

  […] LÆS OGSÅ: Gave til konfirmanden […]

error: Content is protected !!