EGG hjelm – stylet hjelm

EGG hjelm alletiders gave gaveinspiration gaveidéer, egg hjelm, sej cykelhjem, skihjelm, Gaveidéer, gave, julegave, julegaver, fødselsdagsgave, gaveinspiration,
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En sikker gave til barnet der cykler til og fra skole og som gerne vil have en cykelhjelm der er anderledes end alle de andres. EGG hjelm blev startet i 2009 med formål at gøre op med børns klassiske holdning til cykelhjelme, som var at de ikke var komfortable at have på og at de heller ikke så smarte ud. Hjelmen er både sikker, ser sej ud og så kan den bruges til meget andet end som cykelhjelm. En EGG hjelm kan bruges til ridning, vandsport og skisport.

Det var på en skiferie at vi opdagede EGG hjelm som blev brugt på skiløjperne af de mindste skiløbere. Senere har vi observeret at EGG hjelm faktisk er en cykelhjem.

egg hjelm alletiders gave

EGG hjelmene har haft stor succes siden firmaets begyndelse. EGG hjelm ville lave cykelhjelme som ikke blot bidrog med sikkerhed men samtidigt så smarte ud. Ud fra denne målsætning er det lykkedes, at lave cykelhjelme som er sjove, smarte og stadigvæk sikre. At EGG hjelm ikke er en typisk cykelhjelm, ses klart ud fra de forskellige tilvalgsmuligheder. En EGG cykelhjelm består af selve hjelmen, hvortil man kan købe et ”skin” som fås i alt fra forskellige farver til skins med motiver såsom stjerner, prikker, flag mm. Ikke nok med dette, kan man udsmykke hjelmen med en ”add-on” i form af et sæt horn, en prinsessekrone eller en hanekam. Alle disse variationsmuligheder gør, at det er muligt, at sammensætte en unik hjelm som passer netop til barnet.

Sådan gør du – EGG helmet størrelser

  1. Vælg en størrelse (Small: 48-52 cm, Medium 52-56 cm)
  2. Vælg et skin (et utal af designs)
  3. Vælg add on (det lille ekstra der sætter prikken over i’et)

egg hjelm alletiders gave

Vi har haft svært ved at finde EGG hjelmene i Danmark, men har endelig fundet dem hos Kids-world.

 

Indlægget EGG hjelm – stylet hjelm indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!