Hjemmelavet bounty barer smager himmelsk, og samtidig det er en god og nem værtindegave til ham eller hende med den søde tand.
Super nem opskrift som kun kræver få ingredienser, hele 3 forskellige ingredienser skal der til og så har man de lækreste Bounty barer. Smagen lever fuld op til de originale, og så er de helt naturlige og næsten sunde. En hjemmelavet Bounty tager kun få minutter at lave – og så smager den ti gange bedre end den, du køber i supermarkeder.
Ingredienser til hjemmelavet bounty barer
1 dåse kondenseret mælk
250 g kokosmel
150-200 g Mørk chokolade
Fremgangsmåde:
Kom kondenseret mælk og 150 g kokosmel i en skål, og bland det godt sammen. Form til kokosbrød, de skal være faste og nemme at forme. Inden de overtrækkes med chokolade, sæt dem i køleskabet 2-3 timer, det giver et bedre resultat. Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Dyp de kolde barer i den smeltede chokolade, har du mere kokos kan du eventuelt prøve dig med at pynte barerne lidt. Sæt derefter bounty barerne på køl i køleskabet.
Har du mod på at prøve en anderledes udgave af de klassiske bounty barer, prøv da at blande 2 tsk lakridspulver i kokosmassen og drys chokolade-overtrækket med frysetørret solbær. Prøv eventuelt selv med andre smagsnuancer,
Find et fint opbevaringsglas eller dåse til opbevaring og som gaveindpakning, bind evt en sløjfe rundt om. Vil du forkæle modtageren yderligere, giv da gaven sammen med noget lækkert the eller kaffe.