PJ Mask julekalender 2023

pj mask julekalender 2023, pj mask pakkekalender 2023, pj masks julekalender 2023, pj mask julekalender, hvem er pyjamasheltene, hvem er pj mask, julekalender til børn 2023, pakkekalender til børn 2023, alletiders gave, pakkekalender til drenge 2023, pakkekalender til piger 2023, julekalender til drenge 2023, julekalender til piger 2023, pj mask kalendergaver, pj mask adventskalender, pyjamasheltene julekalender 2023, pyjamasheltene pakkekalender 2023, pyjamasheltene adventskalender 2023
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn som er helt vild med PJ Masks pyjamasheltene? Så er en PJ Mask julekalender lige sagen, når der skal tælles ned til juleaften.

Med en PJ Mask julekalender gør du nedtællingen til juleaften sjovere for dit barn, samtidig med du sikrer leg og underholdning i mange måneder fremadrettet.

Når årets julekalender til børn skal vælges, er det en god ide at tage udgangspunkt i deres interesser. Har du et barn der er vil med PJ Mask, så er det en oplagt at vælge en pakkekalender med de populære pyjamashelte.

Hvem er PJ Masks pyjamasheltene?

PJ Masks Pyjamasheltene er Disney Juniors nyeste tegneserie for de mindste. Den handler om heltene Kattedrengen, Geggo og Ugline. Ellere rettere sagt: Den handler om 3 vaskeægte superhelte der med deres superkræfter og samarbejde formår at overvinde alle skurke der kun vil ødelægge alt for alle.

Om dagen – er 6 årige Connor, Amaya og Greg, helt almindelige børn der går i skole og passer deres hverdagsliv. Men når noget går den gale vej i byen, bliver disse specielle børn nysgerrige og deres retfærdighedssans sender dem afsted på en mission. MEN de må vente til mørket falder på og byen er gået til ro, før de kan komme afsted uden nogen opdager dem.

Om natten – når Connor, Amaya og Greg har fået deres nattøj på, aktiveres deres dyre-amuletter og forvandler dem til superheltene Kattedrengen, Geggo og Ugline og de tre tilsammen udgør  PJ Masks Pyjamasheltene. Kattedrengen er superhurtig, Geggo er vildt stærk og kan klatre på vægge og Ugline kan flyve og se langt. Sammen kan PJ Masks Pyjamasheltene takle enhver situation og løse mysterier og gåder der overgår byen. Et aktionbrag og superhelte for de mindste i familien.

PJ Mask pakkekalender 

Gør nedtællingen til juleaften sjovere med en PJ Mask julekalender. Denne legetøjs adventskalender har 24 døre, som børnene kan åbne for at afsløre 27 overraskende PJ Masks-legetøj! Oplev 5 PJ Masks-actionfigurer med særlige sneagtige accenter, 13 gennemsigtige istilbehørstykker, som figurerne kan holde eller bære, og 9 PJ Masks-klistermærker med juletema!

Find PJ mask julekalender hos Proshop

SE OGSÅ: Bluey julekalender

SE OGSÅ: Playmobil julekalender

Indlægget PJ Mask julekalender indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!