My Little Pony julekalender 2021 og gaveideer

my little pony julekalender 2021, my little pony adventskalender 2021, my little pony pakkekalender 2021, julekalender til børn 2021, pakkekalender til børn 2021, julekalender til piger 2021, pakkekalender til piger 2021, my little pony gaveideer til børn, julekalender 2021
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ventetiden i december kan føles meget lang for både store og små. Gør ventetiden i december sjovere med en My Little Pony julekalender 2021.

My Little Pony julekalender 2021 og My Little Pony  gaveideer til børn er en samling af My Little Pony  ting, som du kan forkæle enhver My Little Pony fan med.

Her på Alletiders Gave, husker vi hvordan vi selv legede med de populære My little Pony figurer som børn. Derefter forsvandt deres popularitet, men den må siges i den grad at være kommet igen de seneste år.

De fleste der tænker på My Little Pony, husker nok de små farverige heste som var populær for omkring 30 år siden. My Little Pony blev udviklet af Hasbro i 1980’erne, men My Little Pony nyder stadig stor popularitet blandt børn i alle aldre. My Little Pony er blevet givet liv i både tv serier, film, spil og legetøj. Særligt er My Little pony blevet populær igen efter at en ny film om de populære ponyer ramte landets biografer i 2017. Animationen ‘My Little PonyFilmen’ er den første filmmed biografpremiere om de 6 små ponyer siden 1986.

Ponyerne med navne som Twilight Sparkle, Applejack og Pinkie Pie skal stoppe den onde Storm King, der stjæler al magien i kongedømmet Equestria. For at redde deres hjem må ponyerne forlade Equestria for første gang og kaste sig ud i et fantastisk eventyr.

My Little Pony Snefest Julekalender 2021

Gør julemåneden lidt sjovere med en My Little Pony julekalender 2021. Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver med hestene fra My Little Pony. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

My Little Pony gaveideer

Kombiner julekalenderen med en af disse gaveideer eller find inspiration til My Little Pony julegave:

My Little Pony sengetøj

Lad barnet søge i drømmeland med dette fine My Little Pony sengetøj, der har motiv af alle ponyerne fra My Little Pony. Sovetid bliver straks lidt sjovere, når det sker sammen med yndlingskarakterne.

Find sengetøjet hos Eurotoys

My Little Pony Twilight Sparkle bamse

Alle kender de klassiske ponyer fra My Little Pony, og nu kommer de i et nyt format – nemlig som plysdyr! De er bløde, har flot hår og er pyntet med fine, broderede detaljer. Ponyen måler 25 cm. Vælg mellem Pinkie Pie, Twilight Sparkle og Rainbow Dash.

Find My Little pony bamser hos Eurotoys

My Little Pony håndklæde

Enhver My Little Pony fan skal selvfølgelig have et flot My Little Pony håndklæde. Håndklædet kan bruges på stranden, svømmehallen eller hjemme.

Find det hos Eurotoys

My Little Pony kostume til børn

Med et My Little Pony kostume til børn er der lagt op til flere timers leg i hjemmet. Det er muligt at får kostumer med flere af de populære ponyer. 

Find My Little Pony kostumer hos Eurotoys

My Little Pony: Filmen – DVD

Da den onde Stormkonge og hans håndlangere truer med at stjæle al magien i Ponyville, må de seks ponyer Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy og Rarity kaste sig ud på et fantastisk eventyr for at redde deres hjem. Et eventyr, der byder på masser af nye venner, men også udfordringer, som kun mod, magi og venskab kan løse. My Little Pony: Filmen bringer for første gang ponyerne “Mane 6” til live på det store lærred i en skøn familiefilm om det magiske i venskab.

Find filmen hos Coolshop

My Little Pony børnekuffert

Rejsekuffert fra My Little Pony i et sødt 3D-design fremstillet i slidstærk plastik med trækkehåndtag og rullehjul. Kufferten har et stort rum og to stropper, der holder bagagen på plads samt en lynlås, så du kan skille forskellige typer af bagage ad. Anbefalet alder: Fra 3 år.

Find den hos Jollyroom

My Little Pony krus

Du kan give dette søde krus til en, som elsker My Little Pony. Kruset kan anvendes til både varme og kolde drikke! På kruset ses et motiv fra børneprogrammet “My Little Pony”. Dette krus er fremstillet af porcelæn og måler 10 cm i højden, 12 cm i bredden samt 8 cm i dybden.

Find kruset hos Partyking

Listen med My Little Pony julekalendere og gaveideer opdateres løbende…

SE OGSÅ: Julekalendere til børn (drenge og piger)

SE OGSÅ: Barbie julekalender 2021

SE OGSÅ: Pippi Langstrømpe gaveideer til børn

Indlægget My Little Pony julekalender 2021 og gaveideer indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

 

error: Content is protected !!