Cars julekalender

Ventetiden i december kan føles meget lang for både store og små. Gør ventetiden i december sjovere med en Disney Cars julekalender.

I august 2017 ramte Cars 3 (Biler 3) Danmarks biografer og der vist slet ingen tvivl om at filmen allerede er et stort hit hos mange drenge

Om den nye Cars film

Den legendariske racerbil Lynet McQueen tvinges pludselig ud af den sport, han elsker, da en ny generation af flamboyante racebiler overtager racerbanen. Kun med hjælp fra den unge og ivrige racebilstekniker Cruz Ramirez, der selv har en plan om at vinde og med inspiration fra den tidligere fantastiske Doc Hudson Hornet, kan Lynet McQueen finder en vej tilbage til sit fag. Til trods for at Lynet McQueens rejse tager nogle uventede drejninger, viser #95, at han stadig er en racekøremester, da han indtager den største scene til Stempel Cup racerløbet.

Cars Julekalender 2018

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne flotte Disney Cars Lynet McQueen julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Mcqueen julekalender

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne flotte Disney Cars Lynet McQueen julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Find Mcqueen julekalender hos Eurotoys

Cars 3 julekalender

Med denne Disney Pixar Cars 3 julekalender kan du tælle dagene ned til juleaften. Bag ved hver låge er forskellige overraskelser fra filmen. Kalenderen kommer med 5 mini metal biler og masse af ikonisk tilbehør.

Find Cars 3 julekalender hos Eurotoys

Cars pakkekalender

Flot julekalender med 24 gaver som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalenderen indeholder blandt andet forskellige ting til penalhuset som slap bands, pencil toppers, snap on bracelets, keychains, barrettes, buttons, 3D figures og meget andet. Julekalenderen fungere samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Indlægget Cars Julekalender 2018 indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!