Paw Patrol julekalender 2020

paw patrol pakkekalender 2020 julekalender med Paw Patrol 2020 adventkalender Paw Patrol 2020

Ventetiden op til jul, kan for de fleste børn føles lang – men er det ikke altid sådan når man venter på noget godt? Ventetiden til jul kan dog nemt føles kortere hvis man hver dag har noget at glæde sig til, som f.eks. en Paw Patrol julekalender 2020.

Med en Paw Patrol julekalender 2020 føles ventetiden til juleaften ikke lige så lang.

PAW Patrol er en serie for de små, der handler om de seks heltemodige hundehvalpe: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, og Skye, som ledes af en teknologibegejstret ti-årig dreng, der hedder Ryder.

Med en unik blanding af evnen til at løse problemer, seje køretøjer og masser af sød hvalpehumor, arbejder PAW Patrol sammen om dristige redningsmissioner, der beskytter indbyggerne i og omkring Adventure Bay. Fra brandhunden Marshall til politihunden Chase, til Skye, som flyver højt oppe på himlen; alle bidrager de til holdet med deres evner og personlighed og understreger vigtigheden af holdarbejde og god samfundsånd.

De har alle særlige vovsepakker på ryggen, som kan hjælpe i alle situationer: Fra killingeundsætning til at redde et tog fra et stenskred. Og uanset hvor stort eventyret bliver, har PAW Patrol altid tid til leg, og grin og at blive kløet bag ørerne af Ryder.

Paw Patrols er utrolig populær blandt børn i vuggestue og børnehavealderen, samt i de første skoleår. Nuttede, men seje – Paw Patrol er de elskede hunde og katte, der lever livet med fart på. Teamet af seje hunde redder sammen, når andre er i nød. Har du et barn der er helt skudt i Paw Patrol, så er det oplagt at overraske ham eller hende med en Paw Patrol julekalender: 

 

paw patrol julekalender 2020 paw patrol pakkekalender 2020 adventskalender med paw patrol

Paw Patrol julekalender 2020

Paw Patrol julekalender med 24 hvalpetastiske overrakelser! Bag hver låge venter en overraskelse, og der gemmer sig også søde hvalpe derinde! Når de 24 låger er blevet åbnet, kan delene bruges til at genskabe scener, og udfolde kreative helte-eventyr.

Find julekalenderen med Paw Patrol hos Eurotoys eller Find den hos ProShop


Paw Patrol julekalender

Paw Patrol Julekalender Indeholder: 1 blyantspidser, 3 viskelæder, 1 kuglepen, 1 mini puslespil, 2 mini gåder, 5 mini frimærker, 1 notesblok, 1 klistermærke, 1 metallisk klistermærke, 1 mini pop-up kridt, 1 mini popup blyant, 1 papirklip, 3 pop-up klistermærker, 1 nøglering, 1 mini klæbebånd med dispenser.

Find Paw Patrol julekalender hos Eurotoys

Paw Patrol pakkekalender 2020

Find din indre superhelt frem med den helt nye PAW Patrol julekalender! Med sejt legetøj og accessories, skønhedsprodukter og sjove mønstre samt de velkendte PAW Patrol karakterer. Denne kalender kommer til at glæde tiden frem til jul ekstra meget for alle, der er fan af de små helte!

Find julekalenderen hos Lyko

Paw Patrol pakkekalender

Med denne fine julekalender fra Paw Patrol, kan barnet tælle ned til jul og åbne en spændende ny låge hver dag.Kalenderen består af 24 låger, som indeholder: 3 viskelæder, 1 mini pop-up farveblyant, 1 spidser, 1 mini pop-up blyant, 1 papir klips, 6 mini stempler, 1 notesblok, 1 taperulle, 1 bogmærke, 2 mini puslespil, 2 klistermærker, 3 laser stickers og 1 nøglering.

Find den hos Barnets verden

SE OGSÅ: Playmobil julekalender 2020

SE OGSÅ: Gurli Gris julekalender 2020

 

 

Indlægget Paw Patrol julekalender 2020 indeholder affiliatelinks

4 Responses

 1. 10/01/2019

  […] SE OGSÅ: Paw Patrol julekalender 2019 […]

 2. 09/29/2020

  […] SE OGSÅ: Paw Patrol julekalender 2020 […]

 3. 10/02/2020

  […] LÆS OGSÅ: Paw Patrol julekalender 2020 […]

 4. 10/02/2020

  […] SE OGSÅ: Paw Patrol julekalender 2020 […]

error: Content is protected !!