Gurli Gris julekalender 2020

gurli gris julekalender 2020, gurli gris pakkekalender 2020, gurli gris jul 2020, gurli gris kalendergaver, gurli gris gaver, pakkekalender til børn 2020, julekalender til børn 2020, pakkekalender til piger 2020, julekalender til piger 2020, alletiders gave, inspiration til julekalender, inspiration til pakkekalender 2020, peppa pig julekalender 2020, peppa pig pakkekalender 2020
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt vild med Gurli Gris? Så er en Gurli Gris julekalender 2020, den oplagte pakkekalender når der skal tælles ned til jul.

En Gurli Gris julekalender 2020, er igen i år en af de mest populære julekalendere til børn.

Gurli Gris (på engelsk Peppa Pig) er og bliver en populær figur hos mange børn. 

Gurli Gris er en tv-serie for børn der består af episoder af 5 minutters varighed. Den handler om Gurli, der er en gris i menneskelig form, og hendes familie og venner. Alle hendes venner er forskellige arter af pattedyr og deres efternavn er deres dyreart og begyndelsesbogstavet i fornavnet er det samme som artsnavnet.

Juleaften er noget mange børn og voksne ser frem til hvert år. Men særligt for børnene kan ventetiden op til jul føles meget lang, men sådan er det jo som regel når man glæder sig til noget godt. Det kan også være svært at holde styr på hvor lang tid der er til juleaften, her er en julekalender/pakkekalender en rigtig god ide. En pakkekalender er fyldt med 24 felter, hvor der enten er en gave, noget slik eller andet godt som barnet hver dag i december kan nyde godt af mens det tælles ned til d. 24. december – nemlig juleaften.

Hos Alletiders Gave kender vi mange piger (og drenge) der er vild med Gurli Gris, har du også et barn der er vild med Gurli Gris? Så er en Gurli Gris pakkekalender 2020 da lige sagen. 

Vi har lavet en samling af Gurli gris julekalendere både fra 2020 og tidligere år:

Gurli Gris julekalender 2020

Julekalenderen består af 24 låger, som indeholder: 3 viskelæder, 1 mini pop-up farveblyant, 1 spidser, 1 mini pop-up blyant, 1 papir klips, 6 mini stempler, 1 notesblok, 1 taperulle, 1 bogmærke, 2 mini puslespil, 2 klistermærker, 3 laser stickers og 1 nøglering. Indholdet er alt sammen med Gurli Gris tema, så hvis du har en lille Gurli Gris fan derhjemme, vil denne julekalender blive et kæmpe hit.

Find den hos Barnets Verden

Gurli Gris pakkekalender 2020

Glædelig Gurli Gris jul! Hver dag op til jul kan du åbne en låge, og finde fine ting fra Gurli Gris univers. Det bliver meget nemmere at vente til juleaften, når der er små gaver hver dag. Genskab dine favorit-scener, og slip legen fri i december. Kalenderen indeholder 24 overraskelser. Alder 24m+.

Find den hos Eurotoys

Gurli Gris Julekalender 2019

Gurli Gris julekalender som indeholder 8 figurer med 16 forskellige accessories.

Find Gurli Gris julekalender hos Eurotoys

Gurli Gris julekalender

Med denne skønne Gurli Gris julekalender, så giver du børnene en helt speciel start på december morgenerne. Kalenderen har 24 forskellige låger, hvor der hver dag gemmer dig en ny overraskelse bag. Dit barn får blandt andet dekorative klistermærker, sjove puslespil, fine blyanter, skønne viskelædere og en masse andet sjovt samt kreativt udstyr.

Find den hos LIAMS

Gurli Gris adventskalender

Gør december måned til en fest med denne herlige Gurli Gris julekalender. 24 overraskelser, 1 til hver dag december. Indeholder 8 figurer og 16 accessories.

Find den hos Coolshop

Peppa pig julekalender

Juletiden bliver ekstra sjov og hyggelig med denne Gurli Gris-julekalender. Julekalenderen består af 24 korte papbøger, som hver især fortæller en sød julehistorie om alle de juleting Gurli Gris oplever sammen med sin familie og sine venner. Bøgerne kan hænges op og bruges som julepynt som snor eller på juletræet.

Find den hos Saxo

SE OGSÅ: Rasmus Klump julekalender 

Indlægget Gurli Gris julekalender 2020 indeholder affiliatelinks

 

5 Responses

 1. 10/01/2019

  […] SE OGSÅ: Gurli Gris julekalender 2019 […]

 2. 09/04/2020

  […] SE OGSÅ: Gurli Gris julekalender […]

 3. 09/17/2020

  […] SE OGSÅ: Gurli Gris julekalender 2020 […]

 4. 09/17/2020

  […] SE OGSÅ: Gurli Gris julekalender  […]

 5. 09/23/2020

  […] SE OGSÅ: Gurli Gris julekalender 2020 […]

error: Content is protected !!