Julekalendere til kvinder 2023

julekalendere til kvinder 2023, pakkekalender til kvinder 2023, adventskalender til kvinder 2023, julekalendere til hende 2023, pakkekalendere til hende 2023, adventskalender til hende 2023, julekalender til voksne 2023, pakkekalender til voksne 2023, adventskalender 2023, beauty julekalender 2023, makeup julekalender 2023, chokolade julekalender 2023, billig julekalender til kvinder 2023, luksus julekalender til kvinder 2023, julekalender med slik 2023, julekalender med kaffe 2023, julekalender med te 2023, økologisk julekalender 2023, luksus julekalendere til voksne 2023, billigere julekalendere til voksne 2023, wellness julekalender 2023
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvilken julekalender skal du vælge at forkæle kvinden i dit liv med? Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets julekalendere til kvinder 2023.

Med en af de mange julekalendere til kvinder 2023 bliver nedtællingen til juleaften noget sjovere.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større.

julekalendere til kvinder 2020, pakkekalender til kvinder 2020, adventskalender til kvinder 2020, julekalendere til hende 2020, pakkekalendere til hende 2020, adventskalender til hende 2020, julekalender til voksne 2020, pakkekalender til voksne 2020, adventskalender 2020

I dag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. Igen i år har vi samlet vores liste med julekalendere til kvinder 2023. Listen med årets julekalendere til kvinder, består både af luksus julekalender med chokolade, lakrids julekalender 2023, billige julekalendere til kvinder 2023, luksus julekalendere til kvinder 2023, makeup julekalendere til kvinder 2023, beauty julekalendere til kvinder 2023, færdige julekalendere til kvinder 2023.

Hvorfor er det kun børnene der skal forkæles når det er jul? Hvad med de voksne? Har de voksne ikke også brug for lidt forkælelse? Forkæl din kæreste, kone, mor, bedstemor, ven, kollega eller en anden kvinde du holder af med en af disse Julekalendere til kvinder 2023.

Julekalendere til kvinder 2023

 

Juleskrabekalender fra SMILfonden

Støt Smilfonden og køb juleskrabekalenderen og vær med til sprede julestemning til indlagte børn på hospitalerne.
Skrab 5 ens logoer og vind fx gavekort til: Med24.dk, Netto, Babysam, Elgiganten med flere. Alt salg går ubeskåret til SMILfonden.

Find julekalenderen hos Ren Velvære shop

 

Lakrids by Bülow julekalender 2023, johan bülow julekalender 2023, johan bülow pakkekalender 2023, johan bülow adventskalender 2023, julekalender til voksne, alletiders gave, juleliv, julegaver til alle, gaveinspiration, julekalender til voksne 2023, pakkekalender til voksne 2023, voksen julekalender 2023, voksen pakkekalender 2023, voksen adventskalender 2023, johan bülow luksus julekalender, johan bülow luksus pakkekalender, lakrids julekalender 2023, julekalender med lakrids 2023, pakkekalender med lakrids 2023

Lakrids by Bülow julekalender 2023

Den originale lakrids julekalender i et elegant og hjertevarmt design. Lakridsjulekalenderen indeholder en kombination af både nye og velkendte smagsvarianter af de populære lakridsdragéer. 

Nyd 24 dage i december med knasende overraskelser og søde fristelser, mens du tæller ned til juleaften. Bestil nu så du er sikker på at få den leveret i god tid til jul. Der kræses virkelig for dine smagsløg i denne eftertragtede julekalender, og derfor er det også heldigt at der er 2 stykker bag hver låge. Gå ombord i en verden af lækker lakrids – sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids, blød lakrids & selvfølgelig en masse lakrids med chokolade. Her er noget for enhver lakrids-fan.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Sv. Michelsen – Julekalender 2023 med lakridsdragé

Sv. Michelsen har lavet en julekalender med deres populære lakridsdragéer. Bag hver låge er der 2 lakridsdragéer. Her både klassiske udgaver og mere moderne kombinationer. En skøn julekalender til dem som elsker lakrids.

Find den hos Kun det bedste

Bagsværd Lakrids Julekalender

Julekalender fyldt med de bedste lakridser fra Bagsværd Lakrids. Kalenderen indeholder noget for enhver smag. Oplev alt det bedste fra Bagsværd Lakrids, herunder både mini-barer, symfoni-stykker og symfoni stænger af de forskellige smagskombinationer.

Find julekalenderen hos Kun Det Bedste

Haupt Lakrids – Julekalender 2023

Lækker julekalender fra Haupt Lakrits fyld med alverdens lækkert lakrids. Indeholder hele 500 grlakrids og chokoladeovertrukket lakrids opdelt i 60% saltlakrids, noget sødt, noget surt og en der er virkelig stærk!

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Lakridseriet julekalender med slik

Forkæl en du holder af eller forkæl dig selv. Kalenderen byder på vingummi og lakrids med chokolade og lakridspulver/hindbærpulver, samt lakrids karameller og mandler med chokolade og lakrids.

 Find den hos Kun det bedste

Lakridseriet – Julekalender I sort/sølv – 2 personer

I denne julekalender får du 500 g blandede lakridser fordelt på 24 låger. En stor og delevenlig lakrids julekalender fra Lakridseriet

Find julekalenderen hos Kundetbedste

Almuegaarden – Julekalender med lakridsbolcher

24 dage med blandede lakridsbolcher fra Almuegaardens Bolchekogeri. Hos Almuegaarden er det gode danske håndværk og gode, naturlige råvarer i højsædet. 

Find den hos Kundetbedste

 

Almuegaarden – Julekalender med blandede bolcher

Den perfekte julekalender til gavemodtageren der sætter pris på et godt bolche. Julekalenderen er dekorativt udformet, nærmest som et bolche. Med denne skønne julekalender fra Almuegaarden, får du 24 dage med lækre sprøde bolcher, der indeholder lidt for enhver smag.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Pakkekalender til hende

Forkæl din kæreste, kone, kollega eller en anden du holder af, med en EKSTRA lækker pakkekalender. 24 kalendergaver lidt ud over det sædvanlige med forkælelse og kvalitet i højsædet. Pakkekalenderen indeholder indpakkede gaver med bånd og nummer.

Se det pakkekalenderens indhold her på Pakkekalender.dk

 

Sonnentor Julekalender med økologisk te 2022

Med Sonnentor Julekalender kan du forkæle dig selv lidt ekstra i de hyggelige juledage med lækker, økologisk te! Julekalenderen indeholder 24 tebreve, så du får en ny smag hver dag.

Find den hos Ren velværeshop

Nespresso Friends julekalender med kaffe 2023

Den perfekt gave til din kaffeglade ven eller dig selv. Vil du gerne vente på juleaften med en kop friskbrygget kaffe i hænderne, alt imens sneen daler stille ned uden for vinduet, og serien “Friends” ruller hen over TV-skærmen… Dette er den perfekte julekalender til dig, der simpelthen både er vild med kaffe og serien “Friends”!

Julekalenderen er med 24 låger. Bag hver låge gemmer der sig en aluminiumskapsel, der er kompatibel med din Nespresso®-maskine. Kapslerne indeholder kaffe med smag.

Find julekalenderen hos PartyKing

 

Kahl Julekalender med kaffe

Det kan godt være, at gløgg og æggesnaps hører julen til, men der er egentlig kun en drik, der gør det værd at stå op en kold og mørk decembermorgen. Kahls kaffekalender byder på spændende kaffesorter og tager dig med på en spændende rejse fra morgenbordet rundt om i verden for at finde de allerbedste kaffebønner.

NABO – kaffe julekalender

Er gavemodtageren helt vild med kaffe? Så forkæl ham/hende i december med denne lækre kaffekalender. Den flotte kaffekalender indeholder hver dag 21 gram filterformalet kaffe. Kalenderen indeholder lidt for enhver smag, uanset om du er til mørk- eller lysristet, med høj syrlighed eller aromatisk kaffe. 

Estate kapselkalender 2023

Skal du købe en julekalender til ham eller hende, der sætter pris på en god kop kaffe? Forkæl gavemodtageren med 24 lækre kaffeoverraskelser hele julen, med denne skønne julekalender med kaffekapsler. Julekalenderen indeholder 12 økologiske og 12 klassiske kaffer.

Find den hos Kun det bedste

 

Coffee Brewers – julekalender med kaffe 2023

Med den populære kaffekalender fra Coffee Brewers, får modtageren ikke bare 24, men 25 lækre typer kaffer at varme sig på i december.  Smart kaffe fra Coffee Brewers – kog vand i en kedel eller gryde, og hæld det i hver beholder. I kaffekalenderen er der kvalitetskaffe fra hele verden.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

te julekalender te pakkekalender familien carstensens tehandel

Familien Carstensens Tehandel – Julekalender

Skal din jul forskønnes med dejlig te i hele december? Så er du landet på den helt rette julekalender! Familien Carstensen har i årevis specialiseret sig i at producere og sælge te i deres tehandel i Aabenraa. Julekalenderen indeholder hele 48 tebreve, og er derfor yderst velegnet til deling eller dobbelt forkælelse til dig selv. Dette års kalender er bygget op af 24 små æsker, som hver indeholder 2 smagfulde tebreve.

Find Te julekalenderen hos Kun det bedste

 

Whittard Eksklusiv Te julekalender

Forkæl en du holder af med denne lækre julekalender fyldt med te. Julekalenderen kan sagtens nydes sammen med resten af familien. Hver låge indeholder hele fire teposer, bortset fra den første låge, som starter blødt med to poser, men som også byder på en overraskelse.

Find den hos Coolstuff

 økologisk te julekalender 2022 øko te pakkekalender julekalender til hende julekalender til te-drikker

Økologisk te julekalender

Nyd en varmende kop te hver dag i december frem til jul! Tekalenderen fra English Tea Shop er fyldt med økologisk te, der lader teelskeren tælle ned til jul på den hyggeligst tænkelige måde. Tekalenderen er en hyggelig julekalender til voksne – lige god uanset om du forærer den til en teelsker eller under dig selv en tidlig julegave!

Find den hos Coolstuff

 

English Tea Shop julekalender

Den ideelle julekalender for alle te elskere. Julekalenderen fra English Tea Shop indeholder en række forskellige varianter af te, der alle er økologiske og særdeles velsmagende. Teen bliver produceret på lokale farme, med stort fokus på bæredygtighed og kvalitet.

Find julekalenderen hos Helsebixen

 

julekalender grøn the julekalender grøn te pakkekalender 2022 med te

English TeaShop – Julekalender med grøn te

Med English Tea Shop Grøn Te Julekalender Ø, får du en julekalender med hele 13 forskellige te varianter, fra English Tea Shop, fordelt bag 25 låger, så december måned bliver en grøn te måned. 

Find julekalenderen hos Helsebixen

 

english teashop julekalender med te pakkekalender med te alletidersgave

English Teashop julekalender

Et væld af spændende te sorter venter på modtageren af dette te-juletræ. Det fungerer som julepynt gennem hele december og så findes der hele 25 små te overraskelser – English Christmas style!

Find julekalenderen hos Helsebixen eller Find den hos Coolstuff

English Tea Shop Advent Calender

Forsød din juletid, med den fineste vægkalender fra English Tea Shop.  Julekalenderen består af 25 pyramider af den lækreste, økologiske te med forskellige smagsvarianter.

Find den her hos Ren Velværeshop

Magasin julekalender med te 2023

Forkæl en du holder af med denne skønne julekalender med 24 tebreve, så der hver dag venter en lækker forkælelse.

Find den hos Magasin

English Tea Shop Triangle Tejulekalender

Gør julen meget hyggeligere med denne julekalender. De 25 låger indeholder økologiske teer i 13 julede smagsvarianter, som vil give dig mulighed for at maksimere julehyggen i december!

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Te julekalender – English Tea Shop

Denne julekalender indeholder 25 økologiske teer i teposer. Kalenderen indeholder i alt 25 teposer i 13 forskellige smagsvarianter.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Sonnentor Julekalender med økologisk te 2023

ed Sonnentor Julekalender kan du forkæle dig selv lidt ekstra i de hyggelige juledage med lækker, økologisk te! Julekalenderen indeholder 24 tebreve, så du får en ny smag hver dag.

Find den hos Ren Velvære shop

 

Yves Rocher julekalender 2023

Årets kalender er en smuk kreation, der er fyldt med 24 botaniske skønhedsprodukter inden for hud-, hår- og kropspleje, makeup og parfume. Opdag udvalgte nyheder, limited edition-udgaver og klassiske favoritter og gør ventetiden op til jul lidt hyggeligere.

Find den hos Yves Rocher

Armani julekalender 2023

Den elegante Armani julekalender er designet i brandets røde signaturfarve med japansk-inspireret tekstilpapir og varmpressede detaljer i guld. Bag hver låge gemmer der sig et Armani-skønhedsikon med produkter lige fra duft til makeup til hudpleje.

Find julekalenderen hos Magasin

bareMinerals julekalender 2023

Denne julekalender med 12 låger består af dine eksisterende favoritter plus nogle nye. Åbn din overraskelse hver anden dag i december og find en mini- eller fullsize-størrelse fra en af onlyMinerals’ produktkategorier.

Find den hos Coolshop

Rituals – Julekalender, The Ritual of Advent

Fantastisk skøn julekalender med skønhedsprodukter fra Rituals.  En sand forkælelse til både yngre og ældre kvinder, som sætter pris på forskønnelse.

Find den hos Kun det bedste

 

Pakkekalender med neglelak

Elsker gavemodtageren at gøre lidt ekstra ud af sine negle? Denne julekalender med neglelak er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens det lakker mod jul. En skøn julekalender der både skaber glæde i december og mange måneder efter. 

Find den hos Coolstuff

OPI julekalender med neglelak 2023

Denne jul lancerer OPI “Terribly Nice” med 14 limited edition metallics, shimmers og glitter i Infinite Shine- og Nail Lacquer-serien.  Forkæl en du holder af eller dig selv med denne skønne julekalender. 

Find den hos LYKO

Molton Brown julekalender 2023

Den lækreste julekalender til hende der fortjene de ultimative luksus eller dig selv. 24 elskede Molton Brown-ikoner, badeluksus og dufte venter på at blive afsløret.

Find den hos LYKO

NUI Cosmetics Natural Vegansk Beauty julekalender 2023

I denne julekalender venter forkælelse til hele kroppen. En lækker julekalender, som gør december måned meget hyggeligere og så er julekalenderen tilmed vegansk.

Find den hos LYKO

Beauty julekalender 2023

Bliv overrasket over et nyt skønhedsprodukt hver dag indtil juleaften. En lækker julekalender til dig selv eller en du holder af.

Find den hos LYKO

ZMILE COSMETICS billig makeup julekalender 2023

Er gavemodtageren glad for at gøre noget ud af sig selv? Så forkæl hende med denne julekalender fra ZMILE COSMETICS. 

Find den hos LYKO

Le Mini Macaron Julekalender 12 Days Of Nails

Forkæl dig selv i december måned, og gør neglene festklare til alle arrangementerne der hører højtiden til. Med Le Mini Macaron’s adventkalender, får du 12 låger der alle byder på lækkerier for neglene. Giv dig selv eller en du holder af, lidt velvære i årets festligste måned.

Find den hos Beautycos

Make-up Julekalender Cube – Zmile Cosmetics

Forkæl du holder af eller dig selv med denne lækre julekalender fyldt med dejlig make-up, flotte neglelakker og smarte accessories! Denne makeup-julekalender er som en magisk goodiebag, der garanterer en festlig og fabelagtig december.

Find den hos Coolstuff eller Find den her hos LYKO

Make-up Julekalender – Zmile Cosmetics

Er gavemodtageren vild med makeup? Så er denne julekalender lige sagen og gøre julemåneden meget hyggeligere. Julekalenderen er fyldt med fin make-up, skønne neglelakker og smarte accessories. En julekalender der både skaber glæde i december og månederne efter.

Find den hos Coolstuff eller Find den hos LYKO

Christmas Magical Make-up- og Badekalender

December og vinteren kan være lang at komme igennem. Med denne julekalender bliver tiden lidt sjovere. De 24 låger indeholder overraskelser såsom make-up, neglelak, sæber, badebomber og andet skønhedstilbehør.

Find den hos Coolstuff

Relaxing December Badejulekalender

Kender du til en der trænger til at komme helt ned i gear? Så er dette den oplagte julekalender. Julekalenderen er fyldt med med badebomber, sæber og kropsplejeprodukter. Kalenderen er perfekt som en overraskelse for en, der fortjener at tage et varmt bad, læne sig tilbage og bare slappe af.

Find den hos Coolstuff

The Body Shop – The Advent of Change beauty julekalender 2023

Find daglige glæder, mens du tæller ned til juleaften med de 24 små overraskelser, som gemmer sig i Advent of Change pop-up skønhedsjulekalenderen.

Find den hos LYKO

The Body Shop The Big Advent of Change julekalender 2023

Find daglige glæder, mens du tæller ned til juleaften med de 25 små top til tå overraskelser, som gemmer sig i Big Advent of Change pop-up skønhedsjulekalenderen.

Find den hos LYKO

The Body Shop The Ultimate Advent of Change julekalender 2023

Find daglige glæder, mens du tæller ned til juleaften med de 25 små top til tå overraskelser, som gemmer sig i The Ultimate Advent of Change pop-up skønhedsjulekalenderen.

Find den hos LYKO

Compagnie de Provence julekalender med plejeprodukter 2023

Julekalender fyldt med lækre produkter fra Compagnie de Provence. En lækker julekalender til dig selv eller en du har kær, der trænger til lidt ekstra forkælelse. 

Find den hos LYKO

 

Make-up Julekalender

Gør nedtællingen til jul lidt sjovere med denne skønne julekalender. Bag de fireogtyve luger i sminkekalenderen gemmer der sig blandt andet læbestift, øjenskygge og neglelak i glade, julede nuancer.

Find den hos Coolstuff

Makeup Revolution julekalender 2023

Gør nedtællingen til juleaften med sjovere, med denne lækre julekalender fyldt med 24 stk makeup produkter. En julekalender der helt sikkert både skaber glæde i december og månederne efter.

Find den hos LYKO

essence beauty julekalender 2023

Lækker julekalender med alverdens skønne beautyredskaber, lige fra skinnende mini-neglelak, plejende shimmer-lipgloss, ansigts- og negleperler og en øjenbrynspincet til en nærende ansigtsmasker.

Find den hos LYKO

ZMILE COSMETICS makeup julekalender 2023

Er gavemodtageren glad for at gøre noget ud af sig selv? Så forkæl hende med denne julekalender fra ZMILE COSMETICS. 

Find den hos LYKO

By Lyko 24K Julekalender

Premium julekalender fra LYKO fyldt med hudpleje, hårpleje og makeup. Produkternes værdi: ca. 7.600 kr* Din pris: 1.649 kr. Julekalenderen lanceres 2. oktober. Obs! Udsolgt på mindre end 60 minutter sidste år.

Find den hos LYKO

By Lyko 25 Days of Bea-you-ty Julekalender

Årets beautykalender fra By Lyko. Alt i full-size = ekstremt prisvenlig. Forkæl en du holder af eller dig selv med denne lækre julekalender. Makeup, hårpleje, hudpleje og spafølelse. Lanceres d. 2. oktober. 

Find den hos LYKO

NIVEA julekalender 2023

Er gavemodtageren vild med Nivea? Så er denne julekalender fyldt med 24 lækre produkter fra Nivea lige sagen. En julekalender der vil skabe glæde i december og længe efter.

Find den hos LYKO

Lumene julekalender 24 Nordic Beauty Secrets

Forkæl en du holder af eller dig selv med denne lækre julekalender. Her får du 18 hudpleje- og 6 makeupfavoritter. Perfekt som gave eller som forkælelse til dig selv.

Find julekalenderen hos LYKO

Make Up Store 24 Days of Makeup Julekalender

Den perfekte julekalender til modtageren der går op i lækker kvalitet og at gøre noget ud af sig selv. Bag de 24 låger finder du ikke bare 24 men hele 25 produkter i fuld størrelse! Oplev Make Up Stores absolutte favoritter og bestsellers.

Find den hos LYKO

Rituals The Ritual of Advent 2023

Denne smukke gavekalender indeholder skønhedsprodukter såvel som produkter til krop og hjem til en værdi af 1 145 kr. inklusive fire duftlys til hver søndag i advent. Tæl ned til julen og nyd 24 gaver.

Find den hos LYKO

Maria Åkerberg makeup adventskalender 2023

Åbn en låge og nyd Maria Åkerbergs naturlige produkter hver advent eller fire dage før jul. Den femte kasse giver vi dig som en ekstra julegave.

Find den hos LYKO

By Lyko Mind-Glown Julekalender

Lækker beauty julekalender fra LYKO med makeup, hudpleje, parfumer, hår og chokerende meget glow. Det kan betale sig at holde øje med denne, da der altid er hurtig rift om den.

Find den hos LYKO

essence X-mas Mail DIY Advent Calendar

24 produkter til øjne, ansigt, læber og negle vil helt sikkert lyse december op og hver dag bringe dig eller en du holder af i ekstra godt humør.

Find den hos LYKO

Essie julekalender med neglelak 2023

En julekalender der er særligt populær år efter år er denne fra Essie. Julekalenderen fra essie indeholder 24 overraskelser med alt du skal bruge for at lave den perfekte manicure derhjemme.

Find den hos LYKO

Loreal Paris beauty julekalender 2023

Opdag 24 skønhedsfavoritter fra L’Oréal Paris i denne smukke julekalender. Bag hver låge skjuler der sig et specielt udvalgt makeup-, hudpleje- eller hårplejeprodukt så du kan skabe et perfekt look denne højtid. 9 produkter i fuld størrelse, 5 produkter i rejsestørrelse.

Find den hos LYKO

Puslespils julekalender julemarked

Pusl dig frem til juleaften med denne sjove puslespilsjulekalender! Hver låge indeholder en pose med puslebrikker, der skal lægges, og langsomt, men sikkert vokser dit tusindbrikspuslespil frem!

Find det hos Coolstuff

 

 

Merry Mischief julekalender med puzzlespil

Forkæl gavemodtageren med 22 små puslespil, der gør nedtællingen til juleaften meget hyggeligere. Boksen er fyldt med 22 små puslespil, illustreret af Jess Bretherton. Bag de sidste 2 låger finder du hhv. lim og bånd til ophæng. Hvis modtageren har lyst til det, kan de små puslespil laves om til ornamenter og hænges på juletræet.

Find julekalenderen hos Puzzleshop

Merry Christmas julekalender med puzzlespil

Tæl ned til juleaften med denne puslespilsjulekalender fra Eurographics. Julekalenderen indeholder 24 små puslespil med søde julemotiver, tegnet af Simon Treadwell. Hvert puslespil måler 12,5 x 12,5 cm, og er med 50 brikker, så i alt får du 1200 brikker.

Find julekalenderen hos Puzzleshop

Christmas Town pakkekalender med puslespil

Tæl ned til juleaften med denne puslespilsjulekalender fra Eurographics. Bag lågerne i kassen er der 24 små puslespil med hyggelige julemotiver. Hvert puslespil måler 12,5 x 12,5 cm, og er med 50 brikker, så i alt får du 1200 brikker.

Find julekalenderen hos Puzzleshop

Christmas Dogs julekalender – puslespil med hunde

Er gavemodtageren eller du selv helt vild med jul og hunde, så er denne julekalender helt perfekt. I skufferne i kassen er der 24 små puslespil med sjove hunde i julehumør. Hvert puslespil måler 12,5 x 12,5 cm, og er med 50 brikker, så i alt får du 1200 brikker.

Find den hos Puzzleshop

Christmas Cats (Julekalender)

Den perfekte julekalender til katteejeren. I skufferne i kassen er der 24 små puslespil med sjove katte i julehumør. Hvert puslespil måler 12,5 x 12,5 cm, og er med 50 brikker, så i alt får du 1200 brikker.

Find den hos Puzzleshop

 

Christmas Animals (Julekalender)

En herlig julekalender der kan nydes af flere aldersgrupper. Tæl ned til juleaften med denne puslespilsjulekalender fra Eurographics. I skufferne i kassen er der 24 små puslespil med sjove dyr i juleudklædning, tegnet af Lucia Heffernan.

Find den hos Puzzleshop

Sweet Christmas (Julekalender)

Gør nedtællingen til juleaften lidt hyggeligere. Tæl ned til juleaften med denne puslespilsjulekalender fra Eurographics. I skufferne i kassen er der 24 små puslespil med alverdens julelækkerier.

Find den hos Puzzleshop

Gourmet pakkekalender til voksne

Pakkekalenderen til de fine smagsløg giver små kulinariske oplevelser til ham og hende i hele december. Pakkekalenderen indeholder blandt andet whisky sennep, gourmetchips, lemon curd, oliventapenade, kakaotrøfler, marcipanbrød med rom, minihonning med brandy osv.

Find den hos Pakkekalender.dk

Voksen pakkekalender til den søde tand

Julemåneden må godt være ekstra sød. Det bliver den med denne lækre pakkekalender. Pakkekalender indeholder blandt andet engelsk vingummi, mini hindbærsyltetøj, brændte mandler, kakaotrøfler, marcipanbrød, mørk chokolade, honning med citron mm. 

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Bornholm pakkekalender

Bornholm er mere end sol og sommer. Det er også en masse lækkerier fra små og store firmaer, der sætter smag og kvalitet over alt.  I denne pakkekalender finder du gaver fra lokale virksomheder som Svaneke Bryghus, Mosteriet, Svaneke Bolsjer, Karamelkompagniet, Kjærstrup Chokolade, Pastariget m.fl.

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Julekalender med Spiritusfyldt Chokolade

Bag lågerne finder du lækre chokoladebidder fyldt med forskellige slags alkohol. De forskellige alkoholsorter er Cointreau, Kirsch, Poire Williams, Cognac Camus, St James Rum og Whisky Label 5.

Find den hos PartyHallen

Anthon Berg Likørjulekalender

Denne julekalender er for dig eller en du holder af som er glad for de små likørchokolader i Anthon Bergs chokoladeæsker. Likørkalenderens 24 låger gemmer på chokoladepraliner lavet af lækker Anthon Berg-chokolade, fyldt med klassiske smagsvarianter som f.eks. Cointreau, Famous Grouse, Likør 43, Galliano og Guinness.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Baileys XL Julekalender 2023

Er modtageren helt vild med Baileys? Så er denne Baileys julekalender lige sagen. I kalenderens låger gemmer der sig udsøgt mælkechokoladetrøffel med mild og cremet Baileys-fyld. Her er der både trøffelkugler med Original Irish Cream, hvor fyldet har fået smag af den klassiske irske likør, og Salted Caramel, hvor likørsmagen blandes med sød karamel og et nip havsalt.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

gin julekalender 2022 morfar julekalender farfar julekalender 2022 bedstefar pakkekalender 2022 julekalender med alkohol

Gin Julekalender 2023

Gin Julekalender, der indeholder 24 håndfyldte og voksforseglede flasker. Du finder altså 24 små flasker der indeholder 3cl gin, så du har til en perfekt servering, hver eneste dag i hele december måneden, frem til juleaften. En skøn smagsoplevelse til gin-elskeren.

Find julekalenderen hos Ginbutikken

 

gin julekalender 2022, gin pakkekalender 2022, gin adventskalender 2022, julekalender med gin 2022, julekalender til mænd 2022, julekalender til kvinder 2022, julekalender til voksne 2022, voksen julekalender 2022, alkohol julekalender 2022, julekalender med alkohol 2022

Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

Her finder du den perfekte julekalender til gin & tonic elskeren. Hver bag af de 24 låger, finder du enten en gin eller en god tonic fra Fever-tree. I alt får du til 12 gode og smagsfulde gin & tonic. Så er der lidt at hygge sig med i den travle juletid.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find den hos Magasin

 

Julekalender – 24 Days of Rum + 2 glas

Årets absolut bedste ROM Julekalender. Den perfekte gave til enhver som elsker rom eller til en som bare skal introduceres til romverdenen. Nyd den selv eller med én du holder af, nu er der jo 2 glas med.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Mac-Y – Fransk Julekalender med alkohol 2023

Er det svært at vælge hvilken drik der er favoritten? Denne julekalender indeholder 14 Cognac, 5 Armagnac, 3 Calvados og 2 Pinot de Charentes, der alle kommer fra Frankrig! En lækker julekalender, der uden tvivl gør julemåneden 2021 lidt sjovere. 

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find den hos Kun det bedste

 

Mac-Y – Whisky Julekalender 2023

Med denne julekalender med whisky bliver årets julemåned lidt mere festlig. Bag hver låge gemmer der sig 2 cl whisky. Gavemodtageren kan finde info om hver whisky bag lågerne, ved at følge med i den online julekalender. Her kan han/hun lære noget nyt hver dag om sin yndlings spiritus – og finde inspiration til, hvordan netop dagens whisky bør drikkes.  

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find den hos Kun det bedste

 

Mac-Y – Rom Julekalender 2023

Denne julekalender indeholder 24 skønne rom overraskelser fra Rum Nation. En stor verden af smagsoplevelser åbner sig for dem, der godt kan lide en rom om dagen i den mørke december måned. Gavemodtageren kan finde info om hver rom bag lågerne, ved at følge med i den online julekalender. Her kan han/hun lære noget nyt hver dag om sin yndlings spiritus – og finde inspiration til, hvordan netop dagens rom bør drikkes.  

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Mac-Y – Gin Julekalender 2023

Kender du også en gin-elsker? Så forkæl ham/hende med denne gin julekalender med 24 forskellige slags gin. Vi garanterer at julemåneden straks bliver lidt sjovere. For at få info om dagens gin, kan gavemodtageren besøge Mac Y’s specielle hjemmeside til formålet. Mac Y importerer selv gin til Danmark, og har et kæmpe sortiment af eksklusive gin.

 

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find den hos Kun det bedste

Mac-Y julekalender med portvin 2023

Lækker julekalenderen til gavemodtageren der elsker portvin. Udforsk og nyd forskellige stilarter, forskellige årgange – og oplev forskellen i smagsnoterne indenfor de forskellige varianter og portvinshuse.

Find den hos Delikatessehuset 

A.H. Riise – Rom Julekalender 2023

Gør årets julemåned lidt hyggeligere for ham eller hende der sætter pris på en god rom. Denne julekalender indeholder 24 rom overraskelser. Så er det op til gavemodtageren selv om han/hun vil drikke dem drikke eller blande dem i en drik. 

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find den hos Kun det bedste

 

Portvin julekalender 2023

Den perfekte gave og julekalender til alle der elsker portvin. 24 dage i december med spændende portvin, det er da hygge. Portvinsjulekalenderen er delbar, da der er 5 cl. bag hver låge.

Find den hos Kun det bedste

Luksus julekalender med portvin

Luksus portvinsjulekalenderen er til alle portvins fan som ønsker portvins oplevelser på et endnu højere niveau. Luksus portvinsjulekalenderen 2022 er til alle der gerne vil krydre 24 dage i december med spændende portvinsoplevelser. 

Find den hos Kun det bedste

Julekalender m. Portvin

Er gavemodtageren glad for portvin? Så er denne julekalender lige sagen. Du får 24 forskellige flasker fra de fem huse, hvor du både finder hyggelige hverdags portvine, men også specielle 30 års Tawny og specialaftapninger til denne kalender. 

Find den hos Kun det bedste

Lav din egen Vinkalender

Saml denne flotte vinkalender, og fyld den med en lille flaske af din yndlingsdrue for at gøre nedtællingen til jul ekstra velsmagende. Bemærk, at vinflasker ikke medfølger!

Find den hos Coolstuff

Karamel Kompagniets dele julekalender 2023 – Jul over Bornholm

Denne lækre og elegante julekalender står højt på ønskesedlen hos Alletiders Gave redaktionen. Hver pakke indeholder 2 gourmet karameller, så du kan roligt dele med din bedre halvdel – eller nyde dobbelt fornøjelse. Oplev hele karameluniverset inklusiv flødekarameller, slentre-kugler og -barer (karamel overtrukket af chokolade).

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Økologisk chokolade julekalender med dessertchokolade fra Anker

Julekalender fyldt med lækker økologisk dessertchokolade fra Anker. Anker Chokolade er skabt af en tidligere Michelin-kok, alt chokoladen er økologisk og bare generelt velsmagende! 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Wally og Whiz’ gourmet vingummi julekalender 2023

Lækker julekalender fyldt med gourmet vingummi – hele 12 forskellige smage af Wally og Whiz’ lækre gourmet vingummi. Julekalenderen er både vegansk og glutenfri. Årets julesmage er Guava/Tranebær og Pære/Kiwi. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Summerbird – Amber Chokolade Julekalender

Elegant julekalender fyldt med den lækreste chokolade. Julekalenderen indeholder de 3 typer af Summerbirds originale Amber chokolade: Amber Original, Amber Blond og Amber Noir. Indholdet i julekalenderen er en kombination af både fyldt dessertchokolade, ren chokolade og chokoladedragéer: altså nødder overtrukket af chokolade. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

summerbird julekalender 2022 økologisk julekalender 2022 pakkekalender økologisk adventskalender med økologi

Summerbird Økologisk Chokolade Julekalender 2023

Tæl ned til juleaften med denne lækre julekalender. Perfekt til en du holder af eller forkælelse til dig selv. Kalenderen indeholder både mørk chokolade, mælkechokolade og hvid chokolade – men også Summerbirds helt egen patenterede Amber Chokolade.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Summerbird Skuffe Julekalender – Chiffoniere – økologisk chokolade kalender 2023

Med denne julekalender bliver nedtællingen til juleaften straks lidt hyggeligere. En elegant julekalender, der også pynter at have stående fremme.  I den smukke kalender gemmer sig 48 stykker luksuriøs økologisk dessertchokolade, som kan deles eller spises selv. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Økoladen julekalender m. fyldte chokolader & dragéer

Økoladens chokolade julekalender med 24 økologiske fyldte chokolader og dragéer. Håndlavet af de reneste råvarer fra naturen. Hver af de 12 varianter findes bag 2 låger.

Find den hos Ren Velværeshop

Økologisk chokolade Julekalender m. ganache & praline

Gå vinteren og den koldere tid i møde på allerbedste vis, og forsød de hyggelige stunder med de lækreste limited edition økologiske chokolader fra franske chokolade connoisseur Saveurs & Nature.

Find julekalenderen hos Ren Velværeshop

 

The Mallows - julekalender 2022 med økologiske skumfiduser med og uden chokolade

Økologisk mashmellow julekalender 2023

Er stor favorit bland redaktionens teenagebørn! Emma, som laver de skønne skumfiduser er Johan Bülows (lakridskongen) lillesøster. Hun eksperimenterer med forskellige smage og kombinationen af sukker og chokolade – alt sammen økologisk og helt anderledes end de billige, luftige skumfiduser man kender fra dagligvarehandlen. Find blandt andet “Lloyd” som er skumfidus med lakrids og mælkechokolade blandt lågerne. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Spring Emotions, Chokolade julekalender 2023

Bag hver låge gemmer der sig en chokolade i en af de fire lækre smagsvarianter og med et sjovt motiv. Der er lækre kvalitetschokolader i fire forskellige smagsvarianter: Guld (hvid chokolade rørt sammen med karamel), Ruby Red (hvid chokolade rørt sammen med hindbær), Mørk og Fløde. Som en ekstra julegave, er der lagt en Spring Emotions®-nøglering i én af lågerne.

Find julekalenderen hos Magasin

 

Med en julekalender fra Nordthy bliver hver dag lidt sødere, da du bag de 24 låger får et lækkert stykke slik! Julekalenderen er sammensat med nogle af de mest populære slikstykker fra Nordthy, som både børn og voksne vil elske at sætte tænderne i.

Find julekalenderen hos Med24

Nordthy Slik Julekalender 2023

Julekalender fyldt med slikstykker fra Nordthy. Med en julekalender fra Nordthy bliver hver dag lidt sødere, da du bag de 24 låger får en pose med slik. Julekalenderen er sammensat med nogle af de mest populære slikstykker fra Nordthy, som både børn og voksne vil elske at sætte tænderne i.

Find julekalenderen hos Med24

Nordthy Finest Selection Julekalender

Nordthy Finest Selection Julekalender består af eksklusive, specialudvalgte lækkerier heriblandt fyldte chokolader & marcipan, lakridskugler & chokolademandler, fransk nougat & fudge.

Find den hos Med24

Nordthy Sukkerfri Slik Julekalender

Northy har et bredt sortiment af sukkerfrit slik, her i kalenderen får du et blandet udvalg med både vingummi, skumslik og lakridser, du får en lille pose hver dag.

Find den hos Med24

 

Magasin Chokolade – Chokolade julekalender

Chokoladeæske med 24 låger, som gemmer på lækre dessertchokolader fra Magasin. Udover den lækre chokolade gemmer æsken på et juleeventyret “Rystekuglen”.

Find den hos Magasin

Chokolade julekalender Bog – Lauenstein

Med denne luksuriøse chokoladejulekalender fra Lauenstein vil hver dag indtil juleaften føles ekstra luksuriøs. Julekalenderen ligner (og åbner som!) en bog.

Find den hos Coolstuff

Chokolade julekalender Te – Lauenstein

Denne chokoladejulekalender fra tyske Lauenstein er fyldt med hvid chokolade og mælkechokolade tilsmagt med forskellige tesmage.

Find den hos Coolstuff

Økologisk chokoladejulekalender – Malmø Chokoladefabrik

Denne chokoladejulekalender indeholder økologisk mælkechokolade og hvid chokolade med forskellige smagsvarianter. 13 forskellige smagsvarianter at pifte hver dag op indtil juleaften med!

Find den hos Coolstuff

 

Polkagris Bolchejulekalender

Nyd klassiske svenske smagsoplevelser denne jul og tæl ned til juleaften med denne store, dejlige kalender fyldt med polkagrise og polkaslikkepinde.

Find den hos Coolstuff

Chokoladejulekalender Winter Cubes – Lauenstein

Dette er virkelig en chokoladejulekalender ud over det sædvanlige! Når kalenderen folder sig ud, dukker 24 æsker fyldt med luksuriøse fyldte chokolader op. Pralinerne går i en lidt mere voksen retning med smagsvarianter som æggelikør, mandellikør, nougat og vanilje.

Find den hos Coolstuff

Simply Christmas Calendar for Chocolate Lovers

Denne fine (og lange!) chokoladejulekalender består af i alt 30 stykker god chokolade til at nyde, i i alt 13 forskellige smagsvarianter.

Find den hos Coolstuff

Chokoladejulekalender Hus – Lauenstein

En hyggelig julekalender formet som et hus. Bag hver låge i dette charmerende hus gemmer sig en god fyldt chokolade eller chokoladetrøffel i forskellige former og smagsvarianter.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

After Eight Julekalender

Med 24 stk. af klassikeren After Eight ved du, at gavemodtageren får sin daglige dosis af helt perfekt afbalancerede mintchokolader hver dag indtil jul. Den perfekte julekalender til ham/hende der elsker After Eight chokolade.

Find den hos Coolstuff

 

S-mærke Slikjulekalender

Coolstuffs eksklusive slik-julekalender med S-mærke vil helt sikkert lyse op i dine decembermorgener, og alle vi slikmunde kan nu tælle ned til juleaften i selskab med disse sure, søde og salte klassikere! ​Julekalenderen indeholder cirka 1,8 kg slik.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Reese´s julekalender 2023

Er du eller gavemodtageren helt vild med chokolade fra Reese´s? Så er denne julekalender lige sagen. Kalenderen er fyldt med Mini Peanut Butter Cups i mælkechokolade, hvid chokolade og mørk chokolade.

Find den hos Coolstuff

Mars Celebrations Julekalender

Gør nedtællingen til jul ekstra god med denne julekalender, der indeholder en lækker chokoladeblanding bestående af Mars, Snickers, Bounty, Milkyway, Maltesers, Galaxy og Twix.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Maltesers Julekalender

Her har du 24 låger med knasende chokolade overraskelser, der vil gøre din nedtælling til juleaften endnu mere behagelig og magisk.

Find den hos Coolstuff

Cocoture Julekalenderhus

alenderen består af masser af gode ting som chokolade i forskellige designs og smagsvarianter, lakrids, marcipan, fransk nougat, vingummi og masser af andet godt. Perfekt juleskalender for hele familien at dele. Eller til personen der fortjener noget ekstra forkælelse i december.

Find den hos Coolstuff

Famous Grouse XL Julekalender

Fyldt med milde chokoladetrøfler smagt til med den skotske klassiker Famous Grouse, er denne velsmagende julekalender en sikker gave til whiskykenderen, der skal kvikkes op i decembermørket.

Find den hos Coolstuff

Monty Bojangles Vegansk julekalender

Den veganske chokoladekalender fra britiske Monty Bojangles indeholder uimodståeligt lækre og kakaoovertrukne chokoladetrøfler i tre forskellige smagsvarianter.

Find den hos Coolstuff

Julekalender med chokoladetrøfler, Monty Bojangles

Hemmelige opskrifter, der dateres helt tilbage til 1934, ligger bag de skønneste bløde chokoladetrøfler fra Engelske Monty Bojangles. Hele december bliver du ført igennem de lækre varianter med bl.a. appelsin, nødder, saltede popcorn, pistacie, kagestykker – og så selvfølgelig den helt klassiske chokoladetrøfler. 

Find den hos Delikatessehuset

Venchi Classic chokolade julekalender 2023

Forkæl en du ved der er særligt glad for chokolade. Gør nedtællingen ekstra god med denne chokoladejulekalender fra Venchi. Julekalenderen indeholder 25 låger med lækker italiensk chokolade.

Find den hos Coolstuff

Venchi luksus chokolade julekalender

lækker og glutenfri, det er præcis, hvad de fyldte chokolader i denne luksuschokoladekalender fra Venchi er. Kalenderen har et flot design med 25 søde små æsker og i hver æske er der en fyldt chokolade.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Lindt Excellence Julekalender

Nyd et luksuriøst stykke chokolade hver dag indtil juleaften med denne fine julekalender. Bag hver låge gemmer sig et utrolig godt stykke chokolade fra Lindt Excellence.

Find den hos Coolstuff

Lindt Lindor Julekalender

Denne utrolige julekalender giver enhver chokoladeelsker mulighed for at nyde et vidunderligt øjeblik med Lindor fyldte chokolader fra Lindt, hver dag indtil jul.

Find den hos Coolstuff

After Eight Julekalender

Forkæl dig selv eller end du holder af med denne julekalender. After Eight-julekalenderen består af 24 låger, hvor den klassiske After Eight-kombination af chokolade og mint er gemt. 

Find den hos Coolstuff

Personlig Chokolade julekalender med dine egne billeder

Forkæl en du holder af med en personlig chokolade julekalender. Bag hver låge gemmer sig et stykke belgisk chokolade af fineste kvalitet med et foto på. Lige så personligt som det er godt.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Toms Julefabrik Julekalender

Julekalenderen for dem, der elsker slik! Kalenderens 24 låger indeholder slik, chokolade, slikkepinde og æsker. En julekalender der gør nedtællingen til jul meget hyggeligere.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Anthon Berg Marcipan julekalender

Marcipankalenderen fra Anthon Berg er fyldt med velsmagende marcipan dækket af lækker chokolade, der gør nedtællingen til juleaften til en lækker fornøjelse.

Find den hos Coolstuff

KitKat Julekalender

Nyd lækker KitKat-chokolade hver dag indtil jul. Julekalenderen indeholder forskellige chokoladefigurer, der lysner decemberdagene op. Absolut den bedste måde at tælle ned til jul for en chokoladeelsker!

Find den hos Coolstuff

Ferrero Collection Julekalender

Ferrero Collection-kalenderen er den ultimative måde at tælle ned til jul på – og vi tør godt udnævne den til den perfekte julekalender til voksne!

Find julekalenderen hos Coolstuff

julekalender med slik 2022, adventskalender med slik 2022, pakkekalender med slik 2022, slik julekalender for børn 2022, slik julekalender for voksne 2022, julekalender med luksus chokolade 2022, julekalender med popcorn 2022, julekalender med lakrids 2022, julekalender med karameller 2022, julekalender med vingummi 2022, julekalender til voksne 2022, julekalender til mænd 2022, julekalender til kvinder 2022, julekalender til børn 2022, julekalender til teenager 2022, vegansk julekalender 2022, økologisk julekalender 2022

Tony’s Chocolonely Chokoladekalender

Bag hver af de 24 åger er der et lille stykke Tony’s lavet af lækker belgisk chokolade, der er fremstillet af kakaosmør fra Elfenbenskysten og Ghana.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Xocolatl – Vinterland Chokoladejulekalender til deling

Lækker julekalender der er egnet både til deling og til personen der bare trænger til ekstra forkælelse.  I kalenderen finder du blandt andet chokolade med karamelfyldning, ganache og nougat.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Cocoture – Trekantet Julekalender med chokolade

Kender du en der trænger til lidt ekstra forkælelse? Så er denne julekalender lige sagen. Julekalenderen indeholder chokolade med pistacie, karamelcrunch og havsalt, hvid cookiedough, lakrids og hindbær plus mange flere. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Spice by Spice – Julekalender for to- Chokolade/lakrids

Er gavemodtageren både vild med chokolade og lakrids? I kalenderen finder du lakridskugler med chokolade overtræk i seks forskellige varianter. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Wally and Whiz – Dele Julekalender

Lækker julekalender fyldt med gourmet vingummi – så bliver det ikke bedre.  Denne udgave af Wally & Whiz’ julekalender er fyldt med små poser med vingummi (2 i hver skuffe), i alt 550g vegansk gourmet vingummi. I år byder Wally and Whiz på 12 spændende smagsvarianter, som kun kan findes deres julekalendre!

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Sv. Michelsen – Julekalenderhus med Chokolade

Gør julemåneden lidt hyggeligere for en du holder af med denne julekalender. En skøn kalender med fyldte chokolader, der helt sikkert vil forsøde din juletid.  Julekalender er uden gluten og alkohol. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl – Danmarks kalenderen – Julekalender til deling

En flot og dekorativ julekalender fyldt med lækker chokolade. Foruden Xocolatls egne lækre produkter, indeholder kalenderen også mange andre spændende produkter fra blandt andet Hattesens konfektfabrik, Sweetkynd vingummi og Almuegaarden bolcher, samt meget andet.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl – Vinterland Grøn – Julekalender med Chokolade

Elegant julekalender fra Xocolatl fyldt med det lækreste chokolade, der gør nedtællingen til juleaften meget sjovere.  Julekalenderen er med 24 stykker fyldte chokolader.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Nødde julekalender

Bag hver låge gemmer der sig en lille pose med nødder, nøje udvalgt for deres lækre smag og lækre knas. Fra ristede hasselnødder til brændte mandler, saltede cashewnødder, valnødder, honningristede peanuts og meget mere, vil hver dag bringe en ny smagsoplevelse.

Find den hos Kalendergaver

Simply Chocolate – Chokolade Julekalender, Blå

Højt på vores ønskeseddel, står denne lækre julekalender. Simply Chocolates humoristiske julekalender med solide chokoladestykker og chokoladebarer. Julekalenderen indeholder velkendte klassikere som julefavoritten “Santa’s Favorite” og klassikerne “Grainy Sue” & “Dark Marci”, samt nye spændende varianter: Minty Cindy, Cookie Joe og Grainy Billy.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Aalborg Chokoladen – Julekalender uden tilsat sukker

På jagt efter en julekalender uden tilsat sukker? Så er denne lige sagen. Der kan være flere grunde til at vælge en julekalender uden tilsat sukker, derfor har Aalborg Chokoladen lavet denne flotte julekalender med 24 låger, hvori der gemmer sig 24 stykker velsmagende chokolade uden tilsat sukker.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Simply Chocolate – Mega Luksus Julekalender

En god kalender til at dele et par stykker, eller den ultimative kalender til dem med en ekstra sød tand. Vi lover at du ikke går sukkerkold i december med Simply Chocolates MEGA kalender. Kalenderen indeholder hele 1340g chokolade og mandler.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Karamelleriet julekalender 2023

Lækker julekalender fyldt med karameller.  Hver låge inderholder 2 karameller, så du kan dele med din bedre halvdel – eller have en ekstra god julehverdag. Alle karamellerne er håndlavede.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

anker chokolade delevenlig julakalender anker chokolade julekalender 2022 julekalender til bedsteforældre

Anker Chokolade – økologisk delevenlig julekalender

Lækker julekalender fyldt med chokolade, som med fordel kan deles. Chokoladen er økologisk og med mange spændende smagsvarianter.Den er fyldt til randen med hele 2 stk fyldt chokolade bag hver låge.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

julekalender med luksus chokolade 2021, pakkekalender med luksus chokolade, adventskalender med luksus chokolade, summerbird julekalender 2021, simply chocolate julekalender 2021, special edition julekalender 2021, marcipan julekalender 2021, julekalender med marcipan, julekalender med fyldt chokolade, julekalender med mørk chokolade, pr chokolade julekalender, retro julekalender, julekalender til børn, julekalender til voksne 2021, julekalender til teenager 2021, julekalender til bedsteforældre 2021, julekalender til mænd 2021, julekalender til kvinder 2021, årets julekalender 2021, voksen julekalender 2021, julekalender med kvalitets chokolade, alletiders gave, gave inspiration

Valrhona chokolade julekalender

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne lækre chokolade julekalender. Nyd 23 carréer i både lys og mørk chokolade, og en større overraskelse bag den 24. låge.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

julekalendere til bedsteforældre, pakkekalender til bedsteforældre, julekalender til mormor 2021, pakkekalender til mormor 2021, julekalender til farmor 2021, pakkekalender til farmor 2021, julekalender til morfar 2021, pakkekalender til morfar 2021, julekalender til farfar 2021, pakkekalender til farfar 2021, julekalender til ham 2021, julekalender til mænd 2021, pakkekalender til kvinder 2021, julekalender til kvinder 2021, årets julekalendere 2021, julekalender med chokolade 2021, gourmet julekalender 2021, julekalender med lakrids 2021, julekalender med alkohol 2021, julekalender med te 2021

Sønderjysk Julekalender

En rigtig hyggelig julekalender fyldt med 24 overraskelser – oplagt til deling. 24 dage med søde sager og kaffe fra det sønderjyske. Indeholder blandt andet snolder, chokolade, honningkager og kaffe – alt sammen fra Sønderjylland. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

julekalender med slik 2021, adventskalender med slik 2021, pakkekalender med slik 2021, slik julekalender for børn 2021, slik julekalender for voksne 2021, julekalender med luksus chokolade 2021, julekalender med popcorn 2021, julekalender med lakrids 2021, julekalender med karameller 2021, julekalender med vingummi 2021, julekalender til voksne 2021, julekalender til mænd 2021, julekalender til kvinder 2021, julekalender til børn 2021, julekalender til teenager 2021, vegansk julekalender 2021, økologisk julekalender 2021

Kun Det Bedste – Julekalender med Søde Sager (For 2)

Lækker julekalender fra Kun det bedste fyldt med søde sager og oplagt til at dele. Kalenderen indeholder blandt andet mærker som Summerbird Organic, Karamel Kompagniet, Wally & Whiz Gourmet Vingummi, Bagsværd Lakrids, Bülow Lakrids, The Mallows og mange flere spændende lækkerier!

Find julekalenderen hos Kun det bedste

The Mallows – Fyldte Mallows Julekalender

En af årets lækreste julekalendere er helt sikkert denne fra The Mallows. Kalenderen indeholder 24 skumfiduser med chokolade og karamel, som vil kunne mætte selv den største slikmund. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl – The Family Calendar

Endelig en julekalender der kan nydes og deles af hele familien. Kalenderen indeholder 24 fine huse, som eventuelt kan bruges til leg efterfølgende  – og passer man godt på dem, kan kalenderen også genbruges til næste år. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

delbar økologisk julekalender 2022 Xocolatl pakkekalender adventskalender med økologisk chokolade

Xocolatl – Økologisk Chokolade Julekalender for 2

Lækker julekalender fra Xocolatl fyldt med smagfuld økologisk chokolade. Julekalenderen kan med fordel deles af 2. Kalenderen indeholder en “pakke” pr. dag med min. 2 lækkerier bag hver låge. Kalenderen indeholder blandt andet fyldte chokolader og smørbløde karameller – alt sammen økologisk.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Romantisk julekalender til par

Midt i julestresset er det let at tage hinanden for givet. Købe julegaver, få alt det fra hånden, der skal være klar før ferien, og synkronisere julemiddagen med familien. Romantik, sex og tid på tomandshånd går let i glemmebogen. Samtidig er december jo årets hyggeligste måned! Det er på tide at skrue op for julehyggen. Med Tingletouch romantiske adventskalender til par fylder I december med lyst og afslapning sammen!

Hver luge giver forslag til tre spændende aktiviteter til bare jer to. I skiftes til at åbne lugerne, og lugeåbneren vælger, hvad der skal være dagens aktivitet blandt de sexede, hyggelige og sjove forslag. Det kan være alt fra at planlægge en hyggelig udflugt eller lave en romantisk middag, til at gøre julerent nøgne sammen eller endnu hedere aktiviteter, som garanteret giver ny inspiration i soveværelset!

Find den hos Coolstuff

Deeper Connection Kærlighedskalender til par

Forkæl din partner med denne julekalender. Deeper Connection er en julekalender for par, der vækker passionen til live med en ny, spændende aktivitet at lave bag hver låge.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Amorelie x Loveboxxx – Erotisk Julekalender

Gør nedtællingen til juleaften mere hed og erotisk med denne erotiske pakkekalender. Oplev 24 dage med passion og overraskelser – perfekt til at tilføje en ekstra gnist til hverdagen.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Dately Adventskalender

Forkæl din partner med denne adventskalender fra Dately. Datelys adventskalender skaber en magisk juletid med tid til nærvær og hinanden.

Find den hos LYKO

Dately julekalender 2023

Gør nedtællingen til juleaften meget hyggeligere i år med denne julekalender. Datelys lågejulekalender giver jer en magisk juletid med mere intimitet og nærvær.

Find julekalenderen hos LYKO

Dately adventskalender Intimitet

Trænger jeres forhold til at blive piftet lidt op? Så vil denne adventskalender helt sikkert være sagen. Datelys adventskalender skaber en magisk juletid med tid til intimitet og hinanden.

Find den her hos LYKO

Dately lågejulekalender nærvær

Gør december mere hyggelig og intim med en julekalender fra Dately. Datelys lågejulekalender giver jer en magisk juletid med mere intimitet og nærvær.

Find julekalenderen hos LYKO

Satisfyer deluxe erotisk julekalender 2023

Spejs om i december måned med denne deluxe julekalender fra Satisfyer. En julekalender der med garanti vil gøre december og månederne efter meget mere våd.

Find julekalenderen hos LYKO

Loveboxx Naughty&Nice julekalender 2023

Forkæl din partner eller dig selv med denne julekalender og gør december måned meget sjovere. Julekalenderen indeholder 24 frække overraskelser.

Find julekalenderen hos LYKO

Womanizer intim julekalender 2023

Vi garanterer at julemåneden bliver MEGET hyggeligere, når du forkæler din partner med denne julekalender, fyldt med 24 frække overraskelser. Julen er ikke kun børnenes tid. 

Find julekalenderen hos LYKO

satisfyer premium julekalender 2023

Ultimativ forkælelse i december imens der forkæles ned til juleaften. En skøn julekalender med 24 erotiske overraskelser, som helt sikkert vil falde i god smag hos modtageren. 

Find julekalenderen hos LYKO

 

Personlig chokolade julekalender med Toblerone

Forkæl en du holder af med en hyggelig personlig pakkekalender fyldt med lækker Toblerone. Du kan selv gøre forsiden personlig ved at tilføje et billede og/eller navn eller tekst. Din personlige Toblerone julekalender er fyldt med 24 stykker lækker chokolade i tre forskellige smagsvarianter.

Lav din personlige kalender hos Yoursurprise

Chokolade Julekalender – Happy Moments Kinder chokolade

Du kan personliggøre chokoladejulekalenderen med eget billede og/eller navn. Sådan kan du lave den fedeste overraskelse til familie og venner eller til dig selv så du kan tælle ned til “the most wonderful time of the year”!

Lav din kalender hos Yoursurprise

Chokolade Julekalender – Milka

Din personlige chokoladekalender er fyldt med 24 stk. lækre Milka-chokolader i forskellige smagsvarianter. Det er nemt at lave din egen personlige chokolade julekalender. Du skal blot tilføje et billede og/eller navn til et af de herlige juledesigns, eller du kan være kreativ og uploade dit eget design.

Design din kalender hos Yoursurprise

Personlig julekalender med Ferrero chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Sæt selv dit personlig præg på julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med billede, fyldt med kinder® chokolade

Chokolade-lækkerier i hele 24 dage: Udenpå julekalenderen er dit billede trykt i et silkemat-look, og indvendigt finder du søde sager fra kinder®. Fås i A4- og XXL-format. Personlig gør julekalenderen med dit yndlingsbillede.

Find julekalenderen hos CEWE

XXL Foto julekalender med chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Denne julekalender er i XXL-format. Personliggør julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

Personlig julekalender med billeder

Lav en julekalender med 24 billeder bag lågerne, der viser dine bedste øjeblikke. 1 stort frontbillede og 24 billeder, som overraskelse bag lågerne. Fås i 2 formater.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med fotocollage

Stort print af dit foto på forsiden af julekalenderen. Et personligt billede bag 24 små låger som en overraskelse hver dag. Fotocollage kan tages ud af julekalenderen efter jul.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med billede XXL, fyldt med Tony’s Chocolonely

Miljøvenlig fairtrade-julekalender med dit eget billede og en masse lækre Tony’s-chokolader. Design julekalenderens forside med dit eget billede – mulighed for valgfri designskabelon. Fyldt med 27 lækre Tony’s Chocolonely-chokolader i 10 forskellige varianter.

Lav din julekalender her hos Cewe

 

Listen med julekalendere til kvinder 2023 bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Julesweater til kvinder

SE OGSÅ: Julekalendere til mænd

SE OGSÅ: Lækker adventskalender til voksne

SE OGSÅ: Beauty julekalender

 

Indlægget Julekalendere til kvinder 2023 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

 

 

 

 

 

 

10 Responses

 1. 09/26/2020

  […] SE OGSÅ: Årets julekalendere til kvinder 2020 […]

 2. 10/10/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder 2020 […]

 3. 10/15/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til hende 2020 […]

 4. 10/20/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder 2020 […]

 5. 11/04/2020

  […] LÆS OGSÅ: Julekalender til kvinder […]

 6. 11/06/2020

  […] LÆS OGSÅ: Julekalender til kvinder […]

 7. 11/09/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder 2020 […]

 8. 11/24/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder 2020 […]

 9. 11/25/2020

  […] LÆS OGSÅ: Julekalender til kvinder […]

 10. 09/23/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalender til kvinder 2021 […]

error: Content is protected !!