Toilettasker til børn

toilettasker til børn, toilettasker til drenge, toilettasker til piger, børne toilettasker med motiv, disney toilettaske, toilettaske med dyremotiv, sjove toilettasker til børn, gaver til børn, gaver til piger, gaver til drenge, julegave til drenge, julegave til piger, gave til feriebarn
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Toilettasker til børn er en oplagt gaveide til både til jul og fødselsdag – eller måske som en kalendergave til jul.

På jagt efter toilettasker til børn? Det er stort, når man skal ud og sove hos bedsteforældrene eller på sin første ferie, og derfor skal man da også have sin helt egen  toilettaske med!

Vores erfaring at de mindste i familien godt kan lide at have deres egne udgaver af det de voksne som f.eks en børne kuffert til ferie eller overnatning hos bedsteforældrene. Når de først har en børnekuffert, skal de da også have deres egen toilettaske med de få nødvendige ting de har brug for. Vi har selv prøvet at kigge forgæves efter børne toilettasker rundt om i de fysiske butikker. Men ærligt må vi konstatere at udvalget er jævnt kedeligt og mest fokuseret på de voksne.

Bemærk at de forskellige modeller findes i flere flotte design:

rasmus klump toilettaske til børn børnetoilettaske

Rasmus Klump toilettaske

De fleste børn er vilde med den pandekagespisende Rasmus Klump og derfor vil denne toilettaske også nemt falde i smag. Den runde toilettaske åbnes med en lynlås hele vejen rundt ved toppen. Toilettasken består af et stort rum med 6 små lommer. Der er et allover print af Rasmus Klumps verden og venner, på indersiden.

Find den hos Kids-world

A Little Lovely Company Toilettaske til børn

Disse toilettasker kan man ikke andet end blive glad af at kigge på. Toilettaskerne fra A Little Lovely Company består af et stort rum, der åbnes med lynlås. Den flade bund gør det muligt at stille toilettasken de fleste steder.

Find favorit toilettasken her hos Kids-world

Affenzahn toilettaske til børn

En smart toilettaske til børn, med et fantastiske dyreansigter på forsiden. Toilettasken kan rumme alt det et barn skal bruge på weekendturen eller ferien. Toilettasken har en krog gemt under dyrets tunge, så den kan hænges op, og dermed gøre det mere overskueligt for barnet at finde toiletsagerne. Tasken åbnes ved hjælp af lynlåsen, som går hele vejen rundt om tigerens ansigt. Lynlåsen har strop, for let åbning. Trækkes  tungen ud er der et praktisk navneskilt, med god plads til navn og adresse.

Find jeres favorit dyre toilettaske her hos Børn i Balance

Spooky børnetoilettaske

Toilettaske til børn fra serien Spooky. Toilettaskerne er med små søde spøgelser som delvist lyser i mørket. Stort hovedrum med 2 indvendige netlommer og 1 indvendig lynlås lomme. Vælg mellem sort med blå kontraster eller ferskenfarvet med grå kontraster.

Find favoritten hos Børn i Balance

Toilettasker til børn med kendte motiver

Når toilettasken til barnet skal vælges kan der også tages udgangspunkt i hvad barnet interesserer sig for. Er barnet for eksempel helt vild med Harry Potter? Så er en Harry Potter toilettaske lige sagen. Disney figurerne går heller aldrig af mode og her finder man blandt andet toilettasker med Minnie Mouse, Mickey Mouse, Frost, Mulan, Toy Story mm.

Se det fuld udvalg af børnetoilettasker hos Gucca

LÆS OGSÅ: Morgenkåbe til børn

 

Indlægget Børne toilettasker indeholder affiliatelinks
 
 
 
 
 

2 Responses

  1. 10/14/2018

    […] LÆS OGSÅ: Toilettasker til børn […]

  2. 11/19/2019

    […] SE OGSÅ: Toilettasker til børn […]

error: Content is protected !!