Klassiske gaver til barnedåb – dreng

Klassiske gaver til barnedåb dreng
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En barnedåb er barnets første fejring og som regel en hyggelig dag, hvor familie og venner mødes. Vi har samlet lidt forskellige klassiske gaver til barnedåb:

Klassiske gaver til barnedåb

De små synger

De små synger er Danmarks måske mest klassiske sangbog for børn. Herhjemme har den også sin plads på vores bogreol og er et stort hit hos alle børn der kommer på besøg. Sangbogen indeholder de kendte og elskede sange og sanglege lige fra “Se den lille kattekilling” lige til Danmarks nationalsang fra 1823″Der er et yndigt land”Bogen fås både som CD, papbog og som indbundet. Pris: 149,95 kr – Køb den her

Klassiske gaver til barnedåb

BØRNE TALLERKEN MED BAMBI

Fin børnetallerken med bambi på kanten. Tallerkenen er fin som barnedåbsgave og god til den første rigtige mad barnet skal have. Diameter: ca. 18 cm. Materiale: blankt stål. Pris 149 – køb her.
Klassiske gaver til barnedåb

SPAREGRIS – BAMSE

Yndig bamse sparegris som er perfekt som barnedåbsgave. Sparegrisen eller bamsen er fortinnet så du ikke skal pudse den. Mål: ca. 13×8½x7 cm. Pris 199,- Køb her.
klassiske gaver til barnedåb

BARNETS BOG – DRENG

Barnets Bog til drenge er en fin bog at samle minder i. Barnets Bog er fra Friisenborg og fyldt med sjove tegninger og glade farver. I bogen kan du samle minderfra barnets barndom og helt frem til konfirmationen. Du kan bl.a. skrive om fødslen, barnedåben, 1 års fødselsdagen, den første skoledag og sætte dine egne billeder ind på siderne. Bogen indeholder også gæstesider, så du og barnets gæster kan skrive en personlig hilsen deri. Ialt 65 sider. Pris 199,- køb her.
Klassiske gaver til barnedåb

DÅBSATTEST HOLDER

Dåbsattest holder som beskytter og opbevarer dåbsattesten som et smukt minde. Dåbsattest holderen er i hvidmalet træ (MDF) og med smukt aluminiumslåg og fløjlsbetræk inde i æsken. Der er mulighed for indgravering på låget. Mål: ca. 24x7x4 cm. Pris 159,- Køb her.
Klassiske gaver til barnedåb

MIT FØRSTE ÅR – FOTOALBUM

Aluminium fotoralbum med fløjlsunderlag. Med plads til at sætte sine egne billeder på forsiden – fordelt på 1 billede i str. 9×13 samt til 12 billeder i str. 5×5 cm. I alt kan fotoalbummet rumme 60 billeder i plastlommer – fordelt på 24 stk. 10×15 cm – 24 stk. 13×18 cm – 12 stk. 20×25 cm. Mål på album: 24×29 cm. Pris 349,- Køb her.
Klassiske gaver til barnedåb

PRINSE STEL

Fin kuffert med prinsens første stel – i porcelæn. I sættet er der kop, dyb tallerken samt flad tallerken.
Altsammen med søde drenge motiver. Pris 300,- køb her.

Find mange flere fine gaveideer til barnedåben her hos Fenomen


Indlægget Klassiske gaver til barnedåb – dreng indeholder affiliatelinks

Inspiration: shopwise.dk

1 Response

  1. 12/12/2018

    […] LÆS OGSÅ: Barnedåbsgaver til drenge  […]

error: Content is protected !!