Hot wheels julekalender 2020

hot wheels julekalender 2020 hot wheels pakkekalender 2020 hot wheels adventskalender 2020

De fleste børn ser frem til december, og det er ikke kun på grund af juleaften men lige så meget hele måneden. for så forkæles de enten med en pakkekalender eller adventsgaver. Vi husker selv glæden ved i december at vågne op morgenen og liste ud for at se hvad nissen havde lagt i løbet af natten. Hele december var/ og er for os en magisk måned fyldt med gaver, glæde, søde sager, hygge og forkælelse. En god måde at få tiden i december til at gå hurtigere er ved en pakkekalender, hvor der åbnes en låge eller gave hver dag.

Hot Wheels biler og racerbaner er stort hit hos mange drenge. Nu kan din dreng tælle ned til juleaften med en sej Hot Wheels julekalender 2020:

hot wheels julekalender 2020 hot wheels pakkekalender 2020 adventskalender med biler

Hot Wheels julekalender 2020

Sej Hot Wheels pakkekalender til børn med 24 låger og 24 forskellige overraskelser. Hot Wheels Julekalender giver en ny overraskelse med biler og tilbehør i 24 dage optil jul. Den første dør åbnes 1. december, og Hot Wheels-juletællingen begynder! Denne Hot Wheels julekalender glæder børn i alle aldre. Den indeholder otte Hot Wheels motorkøretøjer og stk 16 tilbehør hver dag indtil jul. Kalender indeholder nu en splinterny legemåtte, så du kan begynde at læge med Hot Wheels biler og tilbehør med det samme!

Find julekalenderen hos Eurotoys eller Find den hos ProShop

 

hot wheels julekalender hot wheels pakkekalender adventskalender med biler

Julekalender med Hot Wheels

Med denne seje Hot Wheels pakkekalender fra 2019 får dagene indtil jul til at gå hurtigt. Hot Wheels Julekalender giver en ny overraskelse med biler og tilbehør i 24 dage optil jul. Den første dør åbnes 1. december, og Hot Wheels-juletællingen begynder! Denne Hot Wheels julekalender glæder børn i alle aldre. Den indeholder otte Hot Wheels motorkøretøjer og stk 16 tilbehør hver dag indtil jul. Kalender indeholder nu en splinterny legemåtte, så du kan begynde at læge med Hot Wheels biler og tilbehør med det samme!

Find julekalenderen her hos EuroToys

 

LÆS OGSÅ: LEGO julekalender

LÆS OGSÅ: Playmobil julekalender

 

Indlægget Hot Wheels julekalender 2020 indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!