LEGO julekalender 2020

julekalender Lego 2020 pakkekalender 2020 Lego friends lego star wars lego harry potter lego city

Skal årets julekalender hos jer være en Lego julekalender 2020? De fleste børn elsker at lege med LEGO

Julemåneden bliver straks lidt bedre med en Lego julekalender 2020, når der hygges hver dag og der traditionen tro tælles ned til juleaften med en julekalender. 

Vi havde en LEGO Friends julekalender da barnet fra 4 år og det var en stor succes med de små ting og små pakker med noget der skulle samles. Dagenes udfordring var passende og det gjorde at hun fik øjnene op for LEGO Friends (som før ikke havde været et hit). De små gaver i julekalender fra LEGO Friends, er senere blevet suppleret med flere LEGO Friends æsker og de indgår i hendes LEGO Friends samling. Ingen tvivl om at hun fortsat vil elske en julekalender fra LEGO eller LEGO Friends.

Kender du et barn der også er vild med LEGO, Brio eller Playmobil (eller kunne komme til det), så er det en oplagt mulighed. Vi har fundet årets julekalendere fra LEGO – og så sendes de direkte til døren. Nemmere og bedre bliver det vist ikke!

LEGO City julekalender 2020 LEGO city adventskalender 2020 pakkekalender 2020 LEGO city

LEGO City Julekalender 2020 

Hold fest i 24 dage med de spændende overraskelser, der venter dig i legesættet LEGO® City julekalender! Åbn en ny låge hver dag, og se, hvad der gemmer sig derinde. Er det et unikt fartøj, et nyt juletræ eller måske endda julemanden? Åbn lågerne, og find ud af det!

Giv dit barn en sjov måde at komme i julestemning på med legesættet 60268 LEGO® City julekalender. Det indeholder 24 forskellige gaver, der kan bygges, én for hver dag frem til juleaften. Ud over minimodeller med juletema og en snedækket legemåtte med bymotiv, hvor børn kan bygge deres egne julescener, får de også 6 LEGO City tv-minifigurer, nemlig Duke DeTain, Harl Hubbs, Freya McCloud, Rooky Partnur, Daisy Kaboom og en juleinspireret politichef Wheeler, komplet med julemandskostume!

Sjovt og nemt at bygge Denne LEGO City julekalender er en fremragende gave til børn fra 5 år. Hver model indeholder brugervenlig byggevejledning, der sikrer, at selv spirende LEGO byggere kan nyde en sjov og selvstændig bygge- og legeoplevelse. Bedste julelegetøj til børn LEGO City julekalendere er fulde af inspiration, julespænding og vidunderlige overraskelser til børn, der elsker kreativ leg. Modellerne, minifigurerne og tilbehøret i kalenderen kan også kombineres med eksisterende LEGO legetøjssæt for at få endnu mere sjov.

Find den hos Eurotoys eller Find den her hos ProShop

Lego Friends julekalender 2020 pakkekalender Lego friends 2020 adventskalender til piger 2020

LEGO Friends Julekalender 2020

Byg op til den store dag med vennerne fra Heartlake. Hver dag indtil juleaften får du en ny lille model, du kan vise frem på værelset eller hænge på juletræet. Skjult i denne legetøjsjulekalender er festlige overraskelser og genstande, der kan minde dig om din LEGO® Friends yndlingsfigur.

Hjælp din lille bygger med at blive klar til jul med 41420 LEGO® Friends julekalender. Børn finder en ny bygbar overraskelse gemt bag hver låge. Kalenderen er fyldt med supersøde julefigurer, som alle hører til tre temaer: Emmas værelse, julemandens legetøjsværksted og et vinterlandskab. Efterhånden som børn åbner lågerne, kommer de længere i hver scene, hvilket bidrager til følelsen af spænding. Leg eller fremvisning Børn kan udsmykke deres værelser med modellerne, som omfatter LEGO Friends minidukkefigurer af julemandens kone og 2 af julemandens hjælpere, eller de kan lege med elementerne sammen for at skabe en mere kreativ fortælling.

Der er også actionfunktioner, såsom en sjov sneboldkastende katapult og et legetøjsskateboard, der kan rulle. 24 festlige LEGO Friends øjeblikke Det sjove legetøj er enkelt at bygge og indeholder klar vejledning, så børn fra 6 år kan bygge gaverne hurtigt og komme i gang med den kreative leg. Introducer børn til byen Heartlake, et sted med store venskaber og festlig jul!

Find den hos Eurotoys eller Find den her hos ProShop

 

LEGO Harry Potter julekalender 2020 Pakkekalender med Harry Potter LEGO ulekalender 75981 harry potter

LEGO Harry Potter Julekalender 2020

Vær med til at fejre jul i troldmandsverdenen med en magisk overraskelse i form af et LEGO® Harry Potter™ legetøj hver dag i 24 dage! Bag hver låge gemmer sig forskellige LEGO Harry Potter julegaver, du kan åbne, bygge og lege med. Hver dag får du en yndlingsfigur, en kendt genstand eller fantastisk tilbehør fra Harry Potter-serien, så du kan lave dine egne juleeventyr på Hogwarts™! Vær med til at fejre jul i troldmandsverdenen med denne magiske LEGO® Harry Potter™ julekalender (75981).

Bag hver af de 24 låger gemmer sig et nyt legetøj eller en figur fra Harry Potter-serien. Efterhånden som den store dag nærmer sig, kan børn genskabe Hogwarts™ julescener – bl.a. det fantastiske julebal! Sæt fra LEGO Harry Potter og Flammernes Pokal Børn kan kombinere de 24 julekalendergaver for at genskabe yndlingsscener fra Harry Potter-filmene og udspille deres egne historier og eventyr. Kalenderen indeholder minifigurer – nemlig Harry Potter, Hermione Granger™, Ron Weasley™, Padma Patil, Parvati Patil og Cho Chang – og bygbare modeller, f.eks. en miniudgave af Beauxbatons-kareten og et spisebord med isslot som bordpynt.

Sejt byggelegetøj til samlere Det omfattende udvalg af LEGO Harry Potter-modeller og legesæt giver fans af serien uendeligt, fantasifuldt sjov og kreative fremvisningsmuligheder.

Find julekalenderen hos Eurotoys eller Find den her hos ProShop

star wars julekalender LEGO 2020 pakkekalender LEGO star wars 2020

LEGO Star Wars Julekalender 2020

Gør dig klar til julesjov med LEGO® Star Wars™ julekalenderen for 2020. Børn kan vågne op til en gave hver dag frem mod juleaften med julebyggesættet LEGO® Star Wars™ julekalender (75279) for 2020. Bag hver af de 24 låger gemmer sig en LEGO Star Wars minifigur, LEGO figur, et bygbart rumskib, fartøj eller sted. Hold også udkig efter en kode til at låse op for spilindhold i Star Wars: The Skywalker Saga.

Hurtige modeller, ubegrænset kreativt sjov Der er 6 LEGO minifigurer og 6 LEGO figurer at opdage, f.eks. Darth Vader med julesweaterudsmykning og D-O med festlig hovedbeklædning, samt en udfoldelig legemåtte med et billede af Tusindårsfalken med julelys, der kan inspirere til kreativ leg. De 12 minimodeller i denne julekalender omfatter Anakins podracer, en Republik-krydser og Darth Vaders borg. Fantastiske gaveidéer Siden 1999 har LEGO Koncernen genskabt ikoniske rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra det legendariske Star Wars univers. LEGO Star Wars byggelegetøj er enormt populært med sjove julegaveidéer til børn og fans i alle aldre.

Find julekalenderen hos Eurotoys eller Find den her hos ProShop

 

SE OGSÅ: Harry Potter julekalender 2020

Indlægget Lego julekalender 2020 indeholder affialitelinks

 

4 Responses

 1. 10/03/2019

  […] SE OGSÅ: LEGO Julekalender […]

 2. 10/25/2019

  […] SE OGSÅ: LEGO Julekalender 2019 […]

 3. 09/15/2020

  […] LÆS OGSÅ: LEGO julekalender […]

 4. 09/25/2020

  […] SE OGSÅ: Lego julekalender 2020 […]

error: Content is protected !!