Djeco æsker – stimuler barnets kreativitet

Gaveidéer, gave, julegave, julegaver, fødselsdagsgave, gaveinspiration, djeco kreativ æske, gave til kreativ pige, gave kreativ, kreativ gave

Som børn elskede vi at sidde flere timer over et kreativt projekt. Når vi først sad og formede, farvede, syede eller foldede noget kreativt, fløj timerne afsted. Vi nyder også i dag at bruge tid sammen med børnene i familien på at være kreative.

Hvad enten man sidder sammen eller om barnet godt kan lide at sidde alene og nørkle med at være kreativ, kan vi klart anbefale jer at kigge på krea æskerne fra Djeco. Djeco er et fransk mærke som laver legetøj, spil og puslespil i en rigtig høj kvalitet. Djeco udvikler legetøj, der taler til børns fantasi og kreative evner. I blandt deres legetøj laver de nogle kreative æsker. Hver kreativ æske er lavet med et tema f.eks. foliebilleder, stempelsæt eller origami. Hver æske indeholder al det man skal bruge til den pågældende aktivitet samt en vejledning. Alle Djecos vejledninger er illustrative og for det meste uden tekst, der er derfor meget nemt at gå til for børnene. Djeco sættene bliver lavet til forskellige aldersgrupper med start fra 3 års alderen og der laves sæt til både kreative piger og kreative drenge.

Her har vi mange gange brugt Djecos æsker som pakkekalendergaven d. 24. dec, for så er der lagt op til kreativ leg i den svære ventetid. Nedenstående er nogle af de kreative sæt som Djeco har i deres sortiment:

Djeco origamiDjeco æske med origami. Pakken indeholder mange forskellige smukke mønstrede origami papirer, klistermærker samt udførlig illustrativ vejledning. Anbefalet fra 7 års alderen. Pris 39,- Køb her.


 

Djeco drage æskeDjeco æske med drage foliebilleder. Lav flotte billeder med skinnende folie. Fjern dækpapiret og læg det fine folie på det klæbende felt og gnid på det. Det skinnende folie bliver overført til billedet, på samme måde som bladguld. Resultatet bliver til de fineste Drage billeder med flotte effekter.  Anbefales fra 6 års alderen. Pris 109,- Køb her.


Djeco fiskKreativ æske Sandmotiv Regnbuefisk fra Djeco. Alt hvad du skal bruge til at lave de glitrende sandmotiver medfølger i æsken. Anbefalet alder fra 6 år – yngre børn kan bruge sættet, men har muligvis brug for lidt hjælp undervejs. Pris 129,- Køb her.


Djeco stempelsæt

Kreativ æske Stempelsæt Riddere fra Djeco. Fantastisk æske til at lave flotte motiver. Ved hjælp af skabeloner samt en masse sjove stempler kan der laves fortryllende billeder på de medfølgende fine fortrykte papirark som smuk baggrund. Anbefalet alder fra 6 år – yngre børn kan bruge sættet, men har muligvis brug for lidt hjælp undervejs. Pris 169,- Køb her.
De viste krea sæt er bare et lille udvalg af det udvalg der findes fra Djeco. Se et større udvalg på Legebutikken.dk

Indlægget Djeco æsker – stimuler barnets kreativitet indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 10/30/2015

    […] Fra DJECO som vi varmt kan anbefale også til kreative drenge og piger i alderen 3-12 år […]

Skriv et svar

error: Content is protected !!