Mandelgave 2015 – 5 bud på årets mandelgave

Hvad bliver årets mandelsgave? Mandelgave 2015 – her får du 5 gode bud fra Alletiders Gave

Vi har været igennem utrolig mange sider om inspiration til årets mandelgave og fundet de bedste bud frem til Jer. Mandelgaven 2015 til voksne skal være noget alle kan bruge, noget alle kan se det sjove i og noget alle synes er en god gave… Vi vil jo allesammen gerne vinde den mandelgave, ik? Vi har fundet 5 gode bud på en mandelgave til voksne. Vi har ledt i forskellige genre så der burde være en idé der passer til Jeres familie.

Vi håber i finder inspiration i nedenstående bud – og har I et andet super godt bud på mandelgave 2015, så skriv endelig til os og vi deler din idé med alle læsere.

Hjemme hos os snyder vi med mandelgaven til de børn der ikke har meldt fra (dvs. de små børn). Mandelgaverne til børnene er købt specifikt til det enkelte barn. De voksne, derimod, er der mandelgave-jagt og der spises ris ala mande med varm kirsebær sauce til den helt store guldmedalje (ovenpå den store julemiddag), lige indtil én melder ud at mandlen er fundet. Og det gøres til sidst. Vi har det med at gemme mandlen indtil alle har spist, lidt mere end der er plads til i maven. Mandelgaven er en stor overraskelse, for den plejer at være god eller sjov. Det er altid noget vi ikke vidste vi manglende, men noget vi alle kigger langt efter, når den pakkes ud.

Sidste år var mandelgaven en nøglering man kan fløjte efter. Så når man ikke kan finde sinde nøgler, så fløjter man og den svare. I år er det vores tur til at købe mandelgaven og vi har fundet følgende idéer:

 

BeanBoozled – PRIS kr. 119,- BeanBoozled spil mandelgave 2015 alletiders gave

Spil ved at dreje hjulet og få en farve frem. Se så hvilken smag du får. Bussemand ser ligesådan ud som pære, og tandpasta ligner blåbær… Tør du tage the Bean Boozled Challenge?

Dagens sandhed: Det er ikke så sjovt selv at skulle spise noget rigtig ækelt, men at se andre gøre det er noget af det sjoveste der findes. Lav din egen Bean Boozled Challenge med dette spil!

Bean Boozled er spillet (og slikposen), som bemærker denne sandhed og kaster dig og dine venner ud mellem himmel og helvede. Efter tur skal I dreje det lille hjul og spise det stykke slik, som Jelly Bean-viseren standser på. Logisk. “Problemet” er bare, at æsken indeholder Jelly Beans i 8 forskellige farver men 16 forskellige smage. Samme udseende, men altså to MEGET forskellige smage. Og du ved ikke, hvilken smag du får. Spiller det nogen rolle? Ja, tjek lige indholdslisten og døm selv.

BeanBoozled varianter mandelsgave 2015 alletiders gave


 

Brid Feeder Foderbræt – PRIS kr. 149,-

Bird Feeder fra Born in Sweden, er et smart og lækkert fugle foderbræt til de mindste fugle.
Fugle foderbrættet er til at montere på ruden, så man indendøre i varmen kan holder øje med de små fugles færden, og komme helt tæt på dem. Det er genialt! Foderbrættet har små stativer, fuglene kan stå på, mens de spiser.

Born in sweden forderbræt mandelgave 2015 alletiders gave2

Bird Feeder er fra Born in Sweden og er fremstillet i re-cycled plastic, og har vundet Design Plus 2009. Leveres i en fin gaveæske.

Foderbræt fra Born in Sweden måler 12 x 10 cm og er designet af Pascal Charmolu

Born in sweden forderbræt mandelgave 2015 alletiders gave3

Born in sweden forderbræt mandelgave 2015 alletiders gave

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Goodtimes gaveboks – Mandelgaven der helt sikkert ikke skal byttes. PRIS kr.  299,-

Vælg selv din oplevelse! Vælg mellem hundredvis af oplevelser på goodtimes.dk – lige fra slotsophold og 3 times handyman til biograftur og Jensen’s Børfhus. Gaveboksen gælder 3 år fra købsdato.

Mandelgave vinder, vælger selv mellem masser af oplevelser. Mandelgaven der helt sikkert ikke skal byttes! Med et gavekort til good times har mandelgavevinderen frihed til helt selv at bestemme sin gave og få adgang til de fedeste koncerter, storslåede forestillinger, smagfulde oplevelser og meget mere. En gave fra good times er et sikkert hit hos alle uanset alder og temperament.

goodtimers gavekort 299 mandelgave 2015 alletiders gave

Bestil Goodtimes gaveboks via linket, som fører dig videre til Goodtimes på Bog & Idés hjemmeside. Her kan du bestille den som “Klik og Hent”, hvilket betyder at du bestiller den nu og henter den i din lokale Bog & Idé. Den er indpakket og du kan betale i butikken


Orla Kiely – kagedåse med fyld. PRIS kr. 125,- + småkager

Når julen er vel overstået, er der ikke noget bedre end at dykke ned i kagedåsen og spise de sidste lækre julesmåkager. Denne mandelgave er delvist hjemmelavet, idet den består af en rigtig fed dåse af designeren Orla Kiely som er verdensberømt for disse små blade på grene. Dåsen fås i Olien, Gul, Grå og Rød – alle med hvidt låg. De måler 11 x 20 cm

Læs mere om Orla Kiely design her

Orla Kiely kagedåse mandelgave 2015 alletiders gave

 

Find en god småkageopskrift og bestil dåsen her. Så er du i gang med årets mandelgave.

Er du idéforladt hvad angår småkager eller andet mums til efter-juletid, så se her en nem og god opskrift på biscotti. Denne mandelgave vil vi helst vinde!

biscotti mandelgave alletiders gave

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Powerbank i flot design – PRIS kr. 159,-

powerbank mandelgave alletiders gave Er I helt elektriske efter at få en rigtig smart powerbank? Strømlinet som en sten på stranden. Blød og glat at holde i hånden og skøn at se på.

Der findes to størrelser af dette design. Dette er den lille udgave og vi finder den stor nok i dagligdagen. Den store udgave er kun relevant til festival brug. Denne udgave er gråblå og kan nemt ligge i lommen. Den har en USB-port og kan oplade et smartphonebatteri op til tre gange.

Fakta om Power Stone Bank

  • Powerbank med et smart sten-design, som kan oplade smartphones, kameraer og tablets m.m.
  • Small Power Stone Bank, gråblå, Kapacitet: 5200 mAh, Størrelse: 12 x 6 x 2,5 cm, Vægt: 123 gram, 1 USB-port, hvorfra der kan oplades: Output: 5V1A, 1 Micro USB-port til opladning af powerbanken: Input: 5V1A, Blå LED-pærer, der viser strømstatus, Indbygget beskyttelse mod kortslutning.

SE også mandelgave 2017

Indlægget Mandelgave 2015 – 5 gode bud på mandelgave til voksne indeholder affiliatelinks


1 Response

  1. 11/28/2016

    […] også vore idéer til mandelgaven i 2015. Dër kunne være nogle idéer til mandelgave 2016, som vil passe til Jeres […]

error: Content is protected !!