Påskeæg til voksne 2023

Påskeæg til voksne 2023, påskeæg til voksen 2023, påskeæg til voksne, luksus påskeæg, påskeæg med alkohol, voksen chokoladeæg, påskegave til voksen, værtindegave til påske, påskeæg for voksne, påskeæg til teenager 2023, påskeæg til ham 2023, påskeæg til hende 2023, årets påskeæg 2023, luksus påskeæg til voksne, vegansk påskeæg, klassisk påskeæg, påskegaver 2023, voksen påskeæg 2023, påskeæg med hvid chokolade, påskeæg med mørk chokolade
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Et påskeæg til voksne 2023 er oplagt som værtindegave til påskefrokost eller forkælelse til en du holder af.

Er du på jagt efter påskeæg til voksne 2023? Påskeæg hører sig til påske. Hvert år sælges der et hav af påskeæg, de fleste til børn, men der er også begyndt at komme flere påskeæg til voksne på markedet.

Påskens oprindelse

Påske betegner både den jødiske højtid, Pesach, der fejrer jødernes udvandring fra Ægypten, og den vigtigste og ældste kristne højtid, der markerer Jesus’ død og opstandelse.

I dag er det nok ikke så mange der har Jesus i tankerne ved påsketid, ofte handler tankerne mere om nogle samlede fridage, påskeæg og påskefrokoster. Og siden Jesus´død er der da også kommet flere forskellige traditioner til påsken, som f.eks. at lave gækkebreve, æggejagt, besøg af påskeharen, påskeæg, påskefrokoster og den årlige påskebryg, må selvfølgelig ikke glemmes.

Påsken i Danmark fejres i mange danske hjem med en påskefrokost med mange traditionelle påskeretter som lam, æg, laks, sild på bordet, samt øl (gerne den særlige påskeøl) og snaps. I påskedagene bliver der også spist meget chokolade i Danmark – oftest i form af påskeæg i ren chokolade, marcipanæg eller chokoladekurve.

Hvornår er det påske i 2023?

Hvilken dato er det påske? Påsken falder forskelligt fra år til år. I 2023 falder påske på følgende datoer:

Søndag 2. april: Palmesøndag
Torsdag 6. april: Skærtorsdag
Fredag 7. april: Langfredag
Søndag 9. april: Påskedag
Mandag 10. april: 2. Påskedag

Påskeæg til voksne

Traditionen med at give påskeæg er forbundet med gækkebrevet, der går helt tilbage til 1600-tallet. En anden hyggelig påsketradition, som praktiseres af mange danske børnefamilier, er at male æg. I de fleste familier er det kun børn der får påskeæg, men de senere år er det blevet mere populært blandt de voksne. Der findes efterhånden mange lækre bud på voksen påskeæg.

Hos Alletiders Gave har vi samlet et bredt udvalg af årets påskeæg til voksne 2023. Her finder du både påskeæg til ham, påskeæg til hende, luksus påskeæg, spiselige påskeæg, drikkebare påskeæg, påskeæg til samlerene, utraditionelle påskeæg osv. Udvalget af påskeæg egner sig også godt til teenagere. Forkæl en du holder af med er af disse lækre påskeæg til voksne.

Påskeæg til voksne 2023

Lakrids by Bülow – ÆGG, Crispy Caramel påskeæg

Mums, bare tanken om dette påskeæg, får vores tænder til at løbe i vand her på Alletiders Gave redaktionen. ÆGG Crispy Caramel er blød lakrids overtrukket af karamel-chokolade, drysset med havsalt og råt lakridspulver.

Find påskeægget hos Alletiders Gave

Sv. Michelsen – Fabergéæg 2023

Årets smukke fabergeæg fra Sv. Michelsen fyldt med lækre chokolade- og marcipan påskeæg. Det fine emaljeæg indeholder 12 fyldte, håndlavede chokoladeæg. Fabergéæggene stammer fra det tidligere 1900-tal, hvor æggene blev givet til Tsarens kone.

Find påskeægget hos Kun det bedste

Baileys Sundae Chokoladeæg

Baileys Sundae er et hult chokoladeæg i blød belgisk chokolade, smagt til med yndlingslikøren, og når det suppleres med sød, blød karamel, chokoladestykker og saltkaramel-knas, er det svært at overgå dette ekstravagante påskeæg! Perfekt til at forkæle en chokoladeelsker.

Find ægget hos Coolstuff

Fabergé Stort Påskeæg

Stort og smukt påskeæg i Fabergé-stil fyldt med hele 750 gram lækre chokoladeæg og andet påskeslik! Dette detaljerede metalæg er et must for chokoladeelskeren og er et uimodståeligt påskeæg til voksne!

Find påskeægget hos Coolstuff

Sweetkynd – God Påske vingummi

Er modtageren særligt glad for vingummi? Så er denne påskeæske lige sagen, fyldt med lækkert gourmet vingummi. En påske gaveæske med de lækre økologiske, veganske vingummier baseret på økologisk rosévin.

Find æsken hos Kun det bedste

Summerbird – Sølv påskeæg 2023

Traditionen tro har Summerbird lavet en serie af nye sølv påskeæg der er fyldt med lækker chokolade. Fås i 3 størrelser: mini, classic og grande. Et smukt æg, der bruges år efter år.

Find sølv påskeæg hos Kun det bedste

Bryghuset Møn – Gaveæske med 4 Påskeøl

En påskeæske der helt sikkert vil falde i smag hos øl-elskeren. En super værtsgave eller gave generelt til en der er vild med øl. Gaveæsken indeholder 4 stk af årets påskeøl.

Find påskeæsken hos Kun det bedste

Baileys Strawberries & Cream Chokoladeæg

Dette store og luksuriøse Baileys-æg vinder garanteret enhver chokoladeelskers hjerte – her mødes hvid chokolade, sommeragtige jordbær og cremet flødelikør i en uimodståelig, blid harmoni! Som om det ikke var nok med chokoladeluksus, indeholder pakken desuden små chokoladepraliner af mælkechokolade, som er fyldt med Baileys-creme. Chokoladeægget bliver en både god og romantisk gave til en, du holder af.

Find påskeægget hos Coolstuff

Kun Det Bedste – Påskegave til voksne 2023

Lækker påskegave der indeholder blandt andet påskeøl, lækker chokolade, skumfiduser, påske lakrids dragéer mm. Lidt af hvert til den søde tand og en fantastisk påskeøl at skylle ned med.

Find hos Kun det bedste

Egoista – Gin & Tonic Gaveæske, påske

Den ultimative påskegave til gin-elskeren. Dekorativ og virkeligt fint “påskeæg” til gin-entusiasten. Lavet i et flot design med gul farve og teksten “happy easter”. 

Find påskeæsken hos Kun det bedste

BEST chocolate – Påskeæske

Forkæl en du holder af eller dig selv med denne lækre påskeæske. Økologisk påskechokolade i form af chokoladepåskeæg med lækkert fyld. Der er både hvid chokolade, mælkechokolade og mørk chokolade i blandt de dekorative æg.

Find æsken hos Kun det bedste

Kun Det Bedste – Påskekalender 2023

Lækker påskekalender, hvor indholdet lægger op til deling og hygge. Påskegaverne kommer indpakket, så du kan nyde det selv eller give væk. Påskekalenderen indeholder: 0,7 liter snaps fra Snaps Bornholm, 2 slags gourmet fiskekonserves fra Grøndals – perfekt til påskefrokosten, 1 æske påske-chokolader fra Best Chocolate (16 stk), individuelt indpakkede påskeæg fra Valrhona og 4 påskeøl fra Bryghuset Møn.

Find påskekalenderen hos Kun det bedste

Baileys Salted Caramel Chokoladeæg

Baileys-ægget er hånddekoreret, og som om det ikke var dekadent nok, indeholder pakken desuden fire guldskinnende trøffelpraliner med crèmekaramel-smag!

Find det hos Coolstuff

Lakritsfabriken – Påske-gaveæske 2023

Er modtageren mere til lakrids end et klassisk påskeæg i chokolade, så er denne gaveæske lige sagen. Der er både klassisk lakrids, men også lakrids overtrukket af Valrhona chokolade – alle fri for gluten og veganske.

Find påskeæske med lakrids hos Kun Det Bedste

Baileys Salted Caramel Chokoladeæg 2022

Forkæl en chokoladeelsker med luksuriøse Baileys Salted Caramel chokoladeæg! Dette store chokoladeæg er hånddekoreret og har smag af den uovervindelige kombolikør og saltkaramel. Perfekt som påskeæg til voksne chokoladeelskere!

Find påskeægget hos Coolstuff

 

Simply Chocolate – Enjoy after last supper

I påskeæsken gemmer der sig 3 smagsvarianter af de populære solide chokolader fra Simply Chocolate, i påskens anledning udformet som chokoladeæg. Giv påskeæsken til en du har kær, eller nyd den selv.

Find påskeæsken hos Kun det bedste

Magasin Chokolade – 20 Påskeæg i metaldåse

Et påskeæg der med fordel kan deles er dette fra Magasin Chokolade. Den store påskeæske i metal, fyldt med 20 håndlavede, fyldte påskeæg fra Magasin.

Find påskedåsen hos Kun det bedste

Karamelleriet – Mit navn det står med….

Er modtageren særligt glad for karameller? Så er dette helt sikkert sagen til årets påskeæg. Indeni den lysegule trekant gemmer der sig 240g blandede karameller fra Karamelleriets blanding. Her får du forskellige slags flødekarameller, både traditionelle, med chokolade og lakrids.

Find påskeægget hos Kun det bedste

Xocolatl – Snackbar – Happy Easter Bar

Denne snackbar er lavet på Xocolatls gode og mørke signaturchokolade bestående af 70% mørk Or Noir chokolade. På emballagen står der med teksten “Happy Easter”, hvilket gør baren til en oplagt påskesnacks til dig selv eller som et anderledes påskeæg til en du vil forkæle.

Find den hos Kun det bedste

Xocolatl – Eggbox snacks

Sjov æggebakke fra Xocolatl. Denne humoristiske æggebakke med sødesager indeholder: chokolademandler med passionsfrugt, chokoladelakrids, nougatæg med sukkerskal, rosiner med mælkechokolade, lakrids med karamelchokolade og havsalt, mørke chokolademandler, nougatmandler, lakrids med lime og sprøde mandler med sukkerskal.

Find den hos Kun det bedste

Wally and Whiz – Grønt Påskeæg

Grønt påskeæg fra Wally & Whiz. Bag papskallen gemmer der sig 18 poser af de populære gourmetvingummier. De er lavet af naturlige råvarer og uden gelatine og mælk. 

Find påskeægget hos Kun det bedste

Karamelleriet – Hr. Smil & Frk. Solskin

Forkæl et par du holder af med denne pakke fra Karamelleriet. En smuk, påske-sampak fra Karamelleriet med to forskellige påskevarianter.

Find påskeægget hos Kun det bedste

Xocolatl – Påskeæske m. 9 fyldte miniæg

Flot påske gaveæske, som er fyldt med fyldt chokolade – dekorativt udformet som små påskeæg. Æsken indeholder 9 fyldte påskeæg, fordelt på 7 forskellige smagsvarianter.

Find påskeægget hos Kun det bedste

Anker Chokolade – 6 stk. Påskeæg

Forkæl en du holder af eller dig selv med 6 lækre fylde påskeæg fra Anker Chokolade. Et moderne take på påskeæg, håndlavet i København. 6 forskellige nytænkende og lækre smage i påskeæggene – både fyldt chokolade og marcipanæg.

Find gaveæsken hos Kun det bedste

Anker Chokolade – Stor Æggebakke

Denne chokoladeæske er en sjov og anderledes måde at give et påskeæg på. Chokoladeæsken indeholder 3 velsmagende varianter og 2 af hver slags, så i kan dele og smage sammen. Indholdet er certificeret økologisk.

Find æggebakken hos Kun det bedste

Giv en oplevelse som påskeæg

Giv et anderledes påskeæg i form af en oplevelse. Truestory tilbyder et unikt udvalg af oplevelser i hele landet, hvad enten gavemodtageren skal forkæles med wellness, en action oplevelse, en middag osv. Giv enten gavemodtageren en oplevelse I kan nyde i fællesskab eller en han/hun kan få glæde af på egen hånd.

Find den perfekte oplevelse her hos Truestory

Lav selv hjemmelavede påskeæg

SE OGSÅ: Personlige fotogaver

SE OGSÅ: 25+ Kaffe gaveideer – gave til kaffe-entusiasten

Listen med Påskeæg til voksne 2023 bliver løbende opdateret…

Indlægget Påskeæg til voksne 2023 indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

1 Response

  1. 02/20/2021

    […] SE OGSÅ: Påskeæg til voksne 2021 […]

error: Content is protected !!