Harry Potter julekalender 2022

harry potter julekalender 2022, harry potter pakkekalender 2022, harry potter julekalendere, julekalender med harry potter, harry potter adventskalender 2022, julekalendere til drenge 2022, julekalendere til piger 2022, julekalendere til børn 2022
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du eller en du kender vild med Harry Potter og det magiske univers omkring ham? Så er en Harry Potter julekalender 2022, det oplagte valg til årets julekalender.

Med en Harry Potter julekalender 2022 bliver nedtællingen til juleaften lidt sjovere.

Historien om Harry Potter er forfatteren J. K. Rowlings fortælling om en forældreløs dreng, der vokser op hos onde slægtninge, indtil han erfarer, at han er af troldmandsslægt og kommer til en kostskole for kommende troldmænd.

Harry Potter er en fortælling på i alt 7 bøger og film. Historien om Harry Potter er en dannelseshistorie om hans kamp med sig selv og sine omgivelser for at blive voksen, præsenteret i kostskoleromanens velkendte regi. I det magiske univers projiceres hans udviklingskamp ud på omgivelser, der symboliserer tilværelsens basale kræfter og eksistentielle kriser. Harry Potter er et sympatisk bekendtskab, der med sine let genkendelige relationer til familie, venner, lærere og myndigheder indbyder til identifikation og ønsketænkning hos både jævnaldrende og voksne læsere.

Harry Potter – CUBE Julekalender

Gør årets nedtælling juleaften mere magisk med denne Harry Potter pakkekalender. I julekalenderen finder du pin badges, karakter rygsæk vedhæng, tryllestave rygsæk vedhæng og en vidunderlig Harry Potter snekugle.

Find julekalenderen hos Coolshop

Harry Potter julekalender med strømper

Når det trækker koldt i Hogwarts lange og fortryllede korridorer ved juletid, passer en Harry Potter Strømpekalender selvfølgelig magisk godt! Kalenderen indeholder tolv par bløde og skønne strømper med motiver fra Harry Potters fortryllende verden.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

harry potter adventskalender harry potter pakkekalender harry potter julekalender

Harry Potter Adventskalender

En fin Harry Potter julekalender med ting til penalhuset og magiske oplevelser hver dag i december måned. Julekalenderen indeholder 24 små eventyr i Harry Potters magiske verden. 

Find julekalenderen hos Coolshop

LEGO Harry Potter Julekalender

Gør nedtællingen til juleaften endnu mere magisk med LEGO® Harry Potter™ julekalenderen! Hver dag byder en ny låge på et overraskende legetøj indeni. Du får 6 populære minifigurer samt spændende genstande og fortryllende tilbehør fra filmene – alt hvad du skal bruge for at udspille Harrys rejse fra Ligustervænget til Hogwarts™ samt dine egne endeløse eventyr.

Find julekalenderen hos Eurotoys

harry potter julekalender bog eventyrlig jul

Harry Potter – En magisk julekalender

Oplev julen med Harry, Hermione og Ron i denne flotte julekalender fyldt med 24 overraskelser fra troldmandsverdenen – plus en ekstra helt speciel overraskelse! Hver dag er der en ny, særlig overraskelse bag lågen – postkort, malebog, billedramme, nøglering, notesbog og mange, mange flere magiske tingfra Harry Potters fortryllende verden.

 Find den her hos Gucca

 

harry potter julekalender bog

Harry Potter pop up julekalender

Her får du en hemmelig bog på 96 sider – som du først skal finde – med masser af detaljer fra ”bag scenen” om de forskellige rekvisitter og med helt særlige øjeblikke fra Harry Potter-filmene. Nyd de dejlige jule-scener, og skab din egen magi i julemåneden sammen med Harry, Hermione, Ron og alle de andre, du kender fra Hogwarts! 

Find Jul på Hogwarts julekalenderen hos Gucca

 

Harry Potter julekalender 2021

Har du et barn der er helt skudt i Harry Potter? Så er denne Harry Potter julekalender lige sagen. Julekalenderen indeholder 24 overraskelser, der gør julemåneden lidt sjovere. 

 Find den her hos Coolshop 

 

Harry Potter pakkekalender 2021

Julekalender med Harry Potter. Tæl dagene frem til jul med Harry og hans venner fra den magiske skole Hogwarts. Frem til juleaften fungerer julekalenderen som en stemningsfuld juledekoration med de spændende låger og det fine juletræ.

Find julekalenderen hos Jollyroom

 

Funko Pocket POP! Harry Potter Julekalender

Er du eller en du kender vild med Harry Potter og det magiske univers omkring ham? Tæl dagene ned sammen med karaktererne fra Harry Potter. Bag hver dør er der en magisk overraskelse fra Harry Potter.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Listen med Harry Potter julekalendere bliver løbende opdateret

 

SE OGSÅ: 30+ Harry Potter gaveideer til børn og barnlige sjæle

SE OGSÅ: Lego julekalendere

 

 

Indlægget Harry Potter julekalender 2022 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

5 Responses

 1. 09/28/2019

  […] SE OGSÅ: Harry Potter julekalender 2019 […]

 2. 10/29/2019

  […] SE OGSÅ: Harry Potter pakkekalender […]

 3. 10/03/2020

  […] SE OGSÅ: Harry Potter julekalender 2020 […]

 4. 10/10/2020

  […] SE OGSÅ: Harry Potter julekalender 2020 […]

 5. 11/25/2020

  […] SE OGSÅ: Harry Potter julekalendere 2020 […]

error: Content is protected !!