Julekalender til dyr 2021 – hunde og katte

julekalender til dyr 2021, adventskalender til dyr 2021, pakkekalender til dyr 2021, dyre julekalender 2021, dyre pakkekalender 2021, dyre adventskalender 2021, julekalender til katte 2021, pakkekalender til katte 2021 adventskalender til katte 2021, julekalender til hunde 2021, adventskalender til hunde 2021, pakkekalender til hunde 2021, katte julekalender 2021, hunde julekalender 2021, alletiders gave, julekalender til kæledyr, pakkekalender til kæledyr, adventskalender til kæledyr, gaveinspiration
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Dyrene skal ikke snydes når det er jul. Har du en hund eller kat der gerne må blive forkælet lidt mere i julemåneden, så er en julekalender til dyr 2021 lige sagen.

Med en julekalender til dyr 2021, bliver din hund eller kat også forkælet hver gang der åbnes julekalender.

Efterhånden ses det i de fleste danske hjem, at der både er en julekalender til børn og voksne. Der findes nemlig efterhånden et hav af julekalendere med forskelligt lækkert indhold, som er perfekte at forkæle den man holder mest af med i julemåneden. Men i mange hjem er der også enten en hund eller kat og skal de glemmes, når resten af familien pakker deres julekalender op? Det mener vi ikke her hos Alletiders Gave, så derfor har vi fundet julekalendere frem til både hunde og katte:

Julekalender til katte 2021

Cupid & Comet Luxury Kattekalender

Familiens kat skal da også føle det er jul. Cupid & Comet julekalender til katte har 24 låger med lækkerier, så katten kan gnaske løs hver dag frem til jul!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Faunakram katte julekalender – med 100% fisk

Faunakram julekalender til katte med 100% naturlig tørret fisk. Den tørrede fisk er små tørrede sild, som katte elsker. Sild har et højt niveau af vigtige omega 3 fedtsyrer, som katte ikke er i stand til at producere alene. Kalenderen har 24 låger, der hver indeholder lækre fiskesnacks.

Find julekalenderen hos Dyreverdenen

Trixie julekalender til katte

Undgå at få din egen grumpy cat– forkæl missen med dens egen julekalender! Trixie adventskalender til katte har 24 luger fyldt med godbidder, så katten kan gnaske løs hver dag frem til jul!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Flamingo Katte Julekalender – Med Kyllingesnacks

En kvalitets julekalender fra Flamingo til kattemed lækre kyllingesnacks til hver dag i julens 24 dage. En ren forkælelse til din kat. De lækre snacks med kylling er sukkerfrie.

Find kattekalenderen hos Dyreverdenen

JR Farm Katte Julekalender 2021

En daglig, sund snack i julekalendertiden til katte. Fyldt med 5 forskellige typer af kornfrie, bløde dråbe og hjerte formede godbidder til katte.

Find kalenderen hos Dyreverdenen

Faunakram julekalender til katte

En lækker julekalender til katte med rigtigt kød og fisk som torsk, kylling, lam, tun og and. En dejlig overraskelse hver dag i julens 24 dage.

Find julekalenderen hos Dyreverdenen

DyreVerdenens Katte Julekalender 2021

Familiens kat skal ikke snydes når det er jul. Denne jule kalender til katte, er lavet med høj kærlighed til katte og med nøje udvalgte gaver til alle julens 24 dage.

Find kalenderen hos Dyreverdenen

Julekalender til hunde 2021

Cupid & Comet Luxury Hundekalender

Gør julemåneden lidt ekstra hyggelig for familiens firbenede ven med denne Cupid & Comet Luxury Hundekalender. Hundekalenderen fra Cupid & Comet har fireogtyve låger fyldt med godbidder med lækre delikatessesnacks i fire forskellige varianter.

Find julekalenderen hos Coolstuff

8i1 Hunde Julekalender 2021

Forkæl familiens firbenede ven med en godbid hver dag i december imens der tælles ned til jul. En julekalender med rigtig gode velsmagende kvalitets hundegodbidder. I løbet af hele julen får din hund kunne få en utrolig lækker snack, og der er 7 forskellige typer i hele kalenderen, med smag af kylling.

Find julekalenderen hos Dyreverdenen

Faunakram Hunde Julekalender Dental

Faunakram julekalender er en sund snack, udviklet specielt til at lade menneskets bedste ven nyde glæden ved julen! Produktet er udviklet i samarbejde med ernæringer og opdrættere for at opnå og opretholde et højt niveau.

Find julekalenderen hos Dyreverdenen

 

Trixie Premio Hunde Julekalender

Utrolig lækker hunde julekalender, fyldt med forskellige godbidder fra højkvalitets ingredienser og med højt indhold af kød.

Find den her hos Coolstuff

Faunakram Hunde Julekalender

Julekalender fra Faunakram til hunde, lavet med 88% oksehud. Denne her hunde julekalender sikrer en daglig snack til din hund i julens 24 dage. Jule kalenderen er glutenfri.

Find julekalenderen hos Dyreverdenen

JR Farm Hunde Julekalender

Forkæl familiens firbenede medlem med denne julekalender til hunde. En daglig, sund snack i julekalendertiden til hunde. Fyldt med forskellige typer af kornfrie, sunde og lækre hundegodbidder.

Find julekalenderen hos Dyreverdenen

Faunakram Hunde Julekalender – med kød

Gør julemåneden lidt hyggeligere for familiens hund. Denne her hunde julekalender sikre en daglig snack til din hund i julens 24 dage.

Find julekalender hos Dyreverdenen

Flamingo Hunde Julekalender – Med Kyllingesnacks

En kvalitets julekalender fra Flamingo til hunde med lækre kyllingesnacks til hver dag i julens 24 dage. En ren forkælelse til din hund. De lækre snacks med kylling er sukkerfrie.

Find julekalenderen hos Dyreverdenen

Billig hunde julekalender

En EU produceret billig julekalender til hunde, lavet med 88% oksehud. Denne her hunde julekalender sikrer en daglig snack til din hund i julens 24 dage.

Find julekalenderen hos Dyreverdenen

Adventskalender til hunde

Forkæl din hund med denne utrolig lækre deluxe jule advents kalender, med udvalgte produkter der blir pakket ind til hver advent. Kalenderen skræddersyes til din hund, så husk at skrive hundens navn, alder og race/størrelse ved bestilling.

Find adventskalenderen hos Dyreverdenen

Lav selv julekalender til hunde

Her får du en flot julekalender til din bedste ven! Kalenderen kan fyldes med alle din hunds foretrukne godbidder, og de fastgøres nemt med et elastik. Der er naturligvis plads til 24 godbidder. Ligesom i enhver anden julekalender! 

Find julekalenderen hos Partyking

SE OGSÅ: Julekalender til voksne 2021

SE OGSÅ: Julekalender til børn 2021 – drenge og piger

 

Indlægget Julekalender til dyr 2021 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

1 Response

  1. 11/01/2020

    […] LÆS OGSÅ: Pakkekalender til dyr […]

error: Content is protected !!