Årets julekalendere til børn 2019

årets julekalender til piger 2019, årets julekalender til drenge 2019, årets julekalender til børn 2019, årets julekalender 2019, årets pakkekalender 2019, årets pakkekalender til drenge 2019, årets pakkekalender til piger 2019, årets pakkekalender til børn 2019, julekalender med legetøj 2019, årets julekalendere 2019 til børn, årets julekalender til børn 2019, julekalender 2019, pakkekalender 2019, adventskalender 2019, alletiders jul, allertiders julekalender, kreativ pakkekalender, kreativ julekalender, julekalender med legetøj, pakkekalender med legetøj, alletiders gave, gaveinspiration, julegaver til alle, min julekalender, juleliv, børne julekalender 2019, børne pakkekalender 2019, børne adventskalender 2019,

Hvilken julekalender skal du vælge at overraske dit barn, barnebarn, nevø/niece eller et andet kært barn med? Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets julekalendere til børn 2019.

Er på jagt efter årets sjoveste, flotteste eller sejeste julekalendere til børn 2019?

Ventetiden til jul kan være rigtig lang, især for børn kan den føles som en evighed. Og er det ikke altid sådan når man venter på noget godt? En julekalender er derfor en god måde at tælle ned til juleaften. Her hos Alletiders Gave husker vi tydeligt den årlige mælkechokolade julekalender, vi fik som børn. Siden da er der kommet flere til og hvert år vælger flere at fravælge chokolade julekalenderen og vælge en julekalender med legetøj. Fordelen ved en julekalender med legetøj er at den giver underholdning både i december og efter jul.

Årets udvalg af julekalender til børn er gigantisk og det kan være svært at vælge hvilken der er den rette til dit barn. Prøv at tage udgangspunkt i hvad der hitter mest hos barnet nu, er det Barbie, Brandman Sam, Lego, Playmobil, Frost osv.  

Julekalendere til børn 2019

Hama Midi pakkekalender 2019

Hama Midi Gaveæske 3040 Julekalender med 24 låger er en æske, som har alt, hvad du har brug for til at lave de 24 motiver. Der er perler, stiftplade, motivark, vejledning og strygepapir. Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver. Dermed er æsken også et godt startprodukt til dig, der vil se, om perleplader er noget for dig og din familie.

Find Hama midi julekalender hos Rito

Gurli Gris Julekalender 2019

Gurli Gris julekalender som indeholder 8 figurer med 16 forskellige accessories.

Find Gurli Gris julekalender hos Eurotoys

Gurli Gris julekalender med bøger

Gør julemåneden ekstra hyggelig og underholdende med de 24 små papbøger, der hver især fortæller en lille historie om alle de sjove og julede ting, som Gurli og hendes familie og venner oplever i løbet af december.

– 24 søde papbøger
– Hver bog har 8 farverige sider og en snor til ophængning
– Brug bøgerne som pynt på juletræet
– Glæd dig til at se det flotte billede bag bøgerne
– Boksen har en praktisk velcrolukning
– Indeholder en særlig gylden bog

Find den hos Arnold Busck

Playmobil julekalender 2019

Playmobil julekalender – Jul i legetøjsbutikken

De populære PLAYMOBIL®-julekalendere har i mange år gjort ventetiden før jul lidt sjovere. Med deres detaljerede indhold gør de 24 dage til en stor fest og en helt speciel oplevelse. Juleaften er der opstået en lille legeverden, som også kan integreres i den eksisterende PLAYMOBIL®-samling. I julekalenderen Jul i legetøjsbutikken er julemanden på besøg i legetøjsbutikken og tager imod børnenes ønskesedler. Ved kassen hjælper den venlige salgsmedarbejder med at finde den passende overraskelse til jul. Med et besøg i den fortryllende legetøjsbutik med mange gaver, julemanden og en snemand sørger PLAYMOBIL®-julekalenderen for masser af sjov inden juleaften.

Find den hos Eurotoys

Playmobil julekalender – På bondegården

Julekalenderen På bondegården tager dig med ud på landet: Sammen med bonden tager børnene sig af de søde bondegårdsdyr og kører frisk foder hen til dem med traktoren. Høns, kaniner, grise med smågrise og de fløjlsbløde køer glæder sig over opmærksomheden. PLAYMOBIL®-julekalenderen inviterer til et spændende besøg på bondegården med masser af kreativ og sjov leg inden juleaften og derefter.

Find den hos Eurotoys

Playmobil julekalender – Kampen om den magiske sten

Lågerne i julekalenderen Kamp om den magiske sten gemmer på spændende ridderfigurer og masser af tilbehør. Hvilken af de tapre riddere bliver mon den første til at finde den magiske sten og vinder kampen? Med nye og spændende ridderhistorier starter PLAYMOBIL-julekalenderen nedtællingen til juleaften og sørger for en eventyrlig tid før jul.

Find den hos Eurotoys

SE OGSÅ tidligere udgaver af Playmobil julekalendere

PJ Mask Julekalender 2019

Gør nedtællingen til juleaften sjovere med en PJ Mask julekalender som indeholder 12 figurer og forskellige accessories.

Find PJ mask julekalender hos Eurotoys

Legebutikken har i år lavet en lækker julekalender bestående af legemad. De 24 kalendergaver består af en rigtig lækker blanding af skønne Mamamemo købmandsvarer og legemad. Alle 24 gaver leveres indpakket i gaveposer med hvert et tal fra 1-24, så der er en gave til hver dag frem til juleaften fra og med den 1. december. I Legebutikkens pakkekalender får du legemad for en værdi af minimum 799,95 og sparer altså mere end 35%. Og ovenikøbet slipper du for at pakke gaverne ind, for det har vi sørget for på forhånd.

Her er alletiders mulighed for at fylde købmandsdisken og legekøkkenet op med skønt legemad og udstyr til købmandslegen. Eksempler på indholdet er legemads frugt, legemads brød, ispinde i træ og meget mere. Alt sammen fra det danske mærke Mamamemo som er kendt for den høje kvalitet på legemad samt legemad som børn kan genkende fra det virkelige køkken.

Find julekalenderen hos Legebutikken

Pixi julekalender

Årets julekalender er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen, og følg med alle de spændende ting der sker i Vorby op til jul. Julefreden kommer alvorligt i fare, men heldigvis er der både foretagsomme nisser, katte og børn, som kan skride til handling, når det virkelig gælder!

Find julekalenderen hos Arnold Busck

Julenisse kalender

Julekalender der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen!

Find julekalenderen hos Arnold Busck


Rasmus Klump julekalender

Sød julekalender med Rasmus Klump som indeholder 24 lækre folieposer med Rasmus klump og alle hans venner. Dejlige små gaver til hver dag i december, som giver glæde og overraskelse. Alle gaverne kommer i små søde folieposer som du kan hænge på en snor, putte i julesokken eller bare ligge i vindueskarmen.
Yderligere medfølger der en sød lille børne julemandssæk i stof med Rasmus Klump.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Brio julekalender 2019

Nedtællingen er i gang i dagene op jul med Adventskalenderen 2019. Fold æskens front ud for at afsløre julemanden og hans kones hus, som er fundet dybt inde i sneen på Nordpolen. Hver dag i december får du en overraskelse i form at et stykke BRIO-legetøj, der er kompatibelt med BRIO World-togbanesystemet. Kalenderen indeholder 24 legetøjsdele, herunder skinner, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonbestemt indhold som julemanden, hans kone, et juletog og et juletræ. Produkterne er fremstillet af FSC® certificeret træ og højkvalitets plastik. Fra 3 år.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Paw Patrol julekalender 2019

Den perfekte julekalender til alle Paw Patrol fans! Julekalenderen kommer med 7 hvalpe, 2 hvalpe venner og 15 accessories.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Paw Patrol Julekalender 2018

Paw Patrol Julekalender med 6 hvalpe og dertilhørende accessories.

Find julekalenderen med Paw Patrol hos Eurotoys

Paw Patrol julekalender 2018

Paw Patrol Julekalender Indeholder: 1 blyantspidser, 3 viskelæder, 1 kuglepen, 1 mini puslespil, 2 mini gåder, 5 mini frimærker, 1 notesblok, 1 klistermærke, 1 metallisk klistermærke, 1 mini pop-up kridt, 1 mini popup blyant, 1 papirklip, 3 pop-up klistermærker, 1 nøglering, 1 mini klæbebånd med dispenser.

Find Paw Patrol julekalender hos Eurotoys

Shimmer Shine Julekalender

Rigtig sød Shimmer & Shine julekalender med 24 små overraskelser i som gør ventetiden til juleaften lidt kortere. Kalenderen indeholder blandt andet smykker og hårtilbehør.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Barbie Julekalender 2019 med dukke

Denne vinterlige julekalender overrasker pigen i 24 dage med masser af fashionabelt Barbie tilbehør.

Fejr jul med Barbie og hendes 24 dages overraskelses gaver. En af gaverne er en hjerteformet ring i børnestørrelse, resten er forskelligt mode og tilbehør som kæledyr og en festballon. Hver låge giver en ny mulighed for at blande og matche og fortælle en ny historie.

Fordelen ved denne julekalender er at den skaber spænding og skaber plads til mange timers leg både i december og når julen for længst er overstået.

Find barbie julekalender hos Eurotoys

Kurer juleuroen i maven ved at male neglene i en ny farve hver dag frem til jul. Julekalenderen med Neglelak er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens det lakker mod jul.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Aquabeds julekalender 2019

Aquabeads en usædvanlige perler, der klæber sammen af vand. Arranger perlerne, spray med vand, og så er det klar! Tæl ned til jul med Aquabeads julekalender og de 24 låger, der indeholder forskellige overraskelser. 

Find den hos Eurotoys

Claas Bondegårds Julekalender 

Claas julekalenderen passer lige præcis til alle Claas fans. Julekalenderen indeholder 24 helt fantastiske overraskelser, som til sidst giver dig en komplet gård med både traktor, dyr og mad. Efter de 24 dage, kan du klippe flere figurer ud fra julekalenderens emballage, så du kan få endnu flere figurer til din gård. Til de voksne, kan man bag på kalenderen fjerne et ark, for at se hvad julekalenderen indeholder.

Find den hos Eurotoys

Enhjørninge Julekalender 

Enhjørning julekalenderen er helt perfekt for alle små enhjørningefans. Julekalenderen indeholder 24 fantastiske overraskelser, blandt andet 5 eksklusive enhjørningefigurer, en nøglering, viskelæder og mange flere fede ting. Til de voksne, kan man bag på kalenderen fjerne et ark, for at se hvad julekalenderen indeholder.

Find den hos Eurotoys

Indlægget bliver løbende opdateret….

 

Find desuden et stort udvalg af færdigpakkede pakkekalendere hos Pakkekalender.dk, hvor der er et stort udvalg af pakkekalendere til både drenge og piger i forskellige aldersgrupper. 

 

Gør julen mere hyggelig med en julesweater til børn

Indlægget Årets julekalendere til børn 2019 indeholder affiliatelinks

4 Responses

 1. 11/09/2017

  […] Er du ikke rigtig opfindsom når det gælder indholdet. Finder du det nærmest umuligt at finde på 24 pakker, så er der råd at hente lige her […]

 2. 10/11/2019

  […] SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn 2019 […]

 3. 10/12/2019

  […] SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn 2019 […]

 4. 10/12/2019

  […] findes i flere flotte designs.   Find bland selv adventskalender hos Trendyliving    SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn 2019   SE OGSÅ: Broderi julekalender 2019   Indlægget Blandselv julekalender og […]

error: Content is protected !!