Kay Bojesen – ikoniske designerobjekter

Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, kay bojesen, kaj bojesen, kay bojesen ane
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kay Bojesen og specielt Kay Bojesens ikoniske designerobjekter er et god bud på gaven til ham/hun eller dem der har alt. Kay Bojesens designerobjekter er nemlig ikke noget de fleste går ud og køber til dem selv, men designet er klassisk og mange elsker det simple i objekterne, farverne og formerne. Kay Bojesens designerobjekter er geniale!

Kay Bojesen er sølvsmed, designer og kundsthåndværker. Hans allermest berømte og ikoniske designerobjekter som Aben, Sangfuglene, Elefanten, Gravhunden, Turtelduer og Bjørnen. Alle disse figurer er ægte samlerobjekter, som er særdeles velegnede som gaveidéer til eksempelvis bryllup, housewarming og barnedåb, og samtidig pynter de gevaldigt i enhver vindueskarm og stue. Sidste nye fra Kay Bojesen er den fine Zebra/Hest. Zebraen i sort/hvid og Hest i mørk valnøddetræ. Kay Bojesens Hest er en klassiker der 1935.

En klassiker der også er tegnet af Kay Bojesen i 1935 er Hund, en fin terrier i natur eller mørk egetræ er som alle andre designer objekter fra Kay Bojesen, i tidsløst design.

Kay Bojesen er din garanti for ægte, dansk design med en lang levetid og et klassisk, tidsløst udtryk, som aldrig går af mode, men som derimod holder år efter år, selv ved daglig brug. Gaver med Kay Bojesen indeni, er et sikkert valg indenfor dansk design og boligindretning.

kaj bojesen træ alletiders gave

Ovenfor ses en del af Kay Bojesens figurer i massiv træ. Der er figurer i teaktræ, limbatræ, valnød og egetræ. Bemærk at Aben fås i 3 størrelser: lille 20cm, mellem 28cm og stor 60cm, hvor den lille er den mest udbredte af alle Kay Bojesens designerobjekter.

Nedenfor ses et udvalg af Kay Bojesens figurer i malet træ. Der er en historie bag dem alle. F.eks. er Kay Bojesens søpapegøje fra 1954, lavet i samarbejde med Svend Johansen der var berømt teatermaler tilbage i 1950’erne.

kaj bojesen alletiders gave

Kaj Bojesens ikoniske designerobjekter indeholder affiliatelinks

2 Responses

  1. 10/21/2015

    […] Lucie Kaas har også re-lanceret Gunnar Flørings Danmarkskendte træfigurer fra 50’erne og 60’erne. De rammer spot on til denne tids design idet deres design er enkelt og lidt finurligt. Gunnar Flørings mange træfigurer produceres i eg, bøg og gummitræ og holdes i træ og sort. De er et fint alternativ til Kay Bojesens trædyr, som også er en klassisk god designgave. […]

  2. 09/15/2016

    […] der minder dem om deres fædreland. Her er gavemodtageren mange, men de mest populære er oftest Kay Bojesen figurerne, Lyngby vaserne og Marguerit smykker. Mulighederne er mange. Find noget der har betydning for […]

Skriv et svar

error: Content is protected !!