Gave til udlandsdanskeren

Gave til udlandsdanskeren

Bor gavemodtageren i udlandet? Hvilken gave finder man på til udlandsdanskeren? Her hos Alletiders Gave kender vi alt for godt denne udfording og derfor har vi fundet på lidt forskellige gaveideer til at finde den rette gave til udlandsdanskeren.

Lakrids

En af de specialiteter der ofte kan være svære at få fat på i det store udland er dansk lakrids. Har man været væk længere tid kan man hurtigt komme til at savne smagen af lakrids. Er gavemodtageren helt vild med lakrids, så skal hun/han da have en masse lakrids produkter som f.eks. salt lakrids, sød lakrids, lakridsmandler, lakrids te – mulighederne er mange. Et af de lakridsmærker der er især hitter er Johan Bülow, der har et stort udvalg af spændende lakridsprodukter.

lk090-lakrids-lakrids-550

Gavekort til e-bøger

En oplagt mulighed for at gavemodtageren kan nyde de seneste bøger, uanset hvor han/hun befinder sig. En bog som gave kan både være en hyggegave i form for underholdning, men også inspiration i form af nye forfattere eller faglitteratur. Bestsellerlisten over mest solgte skønlitteratur og krimi indeholder lutter gode bøger og med en bog fra bestsellerlisten, går du ikke helt gal i byen, hvad angår gavens kvalitet og indhold. Denne gave er nem at sende alle tider på året, da den kan sendes direkte  til gavemodtagerens email. Vi kan her anbefale at købe e-bøger ved Bog & Ide og Saxo.

Hjemmelavet gaver

En hjemmelavet gave er altid dejlig at få og er tegn på at nogen har tænkt på én. Hvis du ikke selv er så kreativ, kan det være nogle af familiens yngre medlemmer kan finde på nogle fine, kreative gaver.

Dansk design

Ved at give dansk design i gave, giver man både gavemodtageren noget specielt og samtidig noget der minder dem om deres fædreland. Her er gavemodtageren mange, men de mest populære er oftest Kay Bojesen figurerne, Lyngby vaserne og Marguerit smykker. Mulighederne er mange. Find noget der har betydning for gavemodtageren eller det område han/hun oprindeligt er fra.

Kay Bojesen abe mellem

Tilskud til flybillet

Er der længe siden at udlandsdanskeren har været en tur hjemme, vil tilskud til flybillet eller en flybillet helt sikkert falde i god smag. Mange gange kan man være heldig at få billetter til en fornuftig pris hvis man bestiller i god tid.

Indlægget Gave til udlandsdanskeren indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!