Julekalender med te 2020

julekalender med te 2020, pakkekalender med te, adventskalender med te, te julekalender 2019, te pakkekalender 2020, te adventskalender 2020, pukka julekalender, english tea julekalender, julekalender til voksne, pakkekalender til voksne, adventskalender til voksne, drikbar julekalender, alletiders gave, gave til hende, gave til ham, te gaver, gaver med te, gaveinspiration, julegaver til alle, økologisk julekalender, økologisk pakkekalender, økologisk adventskalender, julekalender med økologisk te, pakkekalender med økologisk te, adventskalender med økologisk te, carstensen tehandel julekalender 2020, julekalnder med te 2020, pakkekalender med te 2020, adventskalender med te 2020

Julekalender til voksne? Ja ærligt talt, hvorfor er det kun de mindste i familien der skal forkæles? Kender du en voksen som du synes trænger til noget ekstra forkælelse, så kan vi anbefale en julekalender med te 2020.

En julekalender med te 2020 er en oplagt gave til en du holder af eller ekstra forkælelse til dig selv i julemåneden.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

Forkælelse af smagsløgene er altid en populær gaveide. Med en julekalender med te, giver du gavemodtageren rig mulighed for at smage/nyde forskellige lækre te-varianter hen over december måned, mens der tælles ned til jul.

English Tea Shop Julekalender

Nyd en varmende kop te hver dag i december frem til jul! Tekalenderen fra English Tea Shop er fyldt med økologisk te, der lader teelskeren tælle ned til jul på den hyggeligst tænkelige måde. Tekalenderen er en hyggelig julekalender til voksne – lige god uanset om du forærer den til en teelsker eller under dig selv en tidlig julegave!

Find den hos Coolstuff

Te julekalender 2020

Julekalenderen indeholder alverdens spændende teer, du finder alt fra skønne kendte teer, jule teer til lidt sjovere og mere anerledes smage. Der er både sorte teer, grønne teer, orange teer, urte teer mm. Så du kommer vidt omkring i smagsrepertoiret af teer, en skøn jule-smags-oplevelse til dig der elsker te.

Find den hos Noru

Julekalender fra English Tea shop

Med English Tea Shop Grøn Te Julekalender Ø, får du en julekalender med hele 13 forskellige te varianter, fra English Tea Shop. Alt teen er dyrket på kontrollerede marker, er økologiske og produceret på et grundlag om kærlighed til vores jord og en høj kvalitet.

Find julekalenderen hos Helsebixen

English Tea shop julekalender

Er du også ved at være lidt træt, af den gamle chokoladejulekalender? Med denne julekalender fra English Tea Shop, får du muligheden for at prøve noget nyt!
English Tea Shop Rød Te Julekalender Ø, er en smukt dekoreret julekalender, fyldt med 25 æsker af fantastiske te-oplevelser.

Find julekalenderen hos Helsebixen

Økologisk te julekalender

Økologisk te julekalender med 50 lækre tebreve fordelt bag de 24 låger. Forkæl dig selv med lækker te i julemåneden eller giv den til en du holder af.

Find den hos Helsebixen

Carstensens Te Julekalender – 2 personer

Her får du en skøn og lækker julekalender som du og din partner kan varme sig på gennem hele julen. Bag hver af de 24 låger, finder du nemlig 2 tebreve. Og hver dag får du en ny skøn smag fra en af Carstensens Tehandels mange skønne teer. Du kommer igennem et stort repertoire af teer – du vil prøve skønne te-blandinger, krydrede teer, frugtige teer, friske teer, sødlige teer, kendte teer, økologiske teer og meget meget mere. Der er både grønne, hvide, sorte, urte og chai teer at finde.

Find julekalenderen hos Noru

Teacup Te julekalender 2020 

Te julekalender med 24 pakker med lækker, løs te – en ny smag hver dag i december. Alle teer er individuelt pakket ind som en lille gave, så det er en overraskelse, hvilken type te der gemmer sig indeni. Denne julekalender er pakket i hånden, og er ekstra hyggelig at forsøde december med. Her får du en rigtig hyggelig te julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december.  Du får 24 små pakker, så du hver dag kan åbne en pakke og smage en ny te.  10-15 g løs te i hver pose, og poserne har vejledning om trækketid og vandtemperatur.  

Find julekalenderen hos Teacup

Tea & Taste julekalender

Pakkekalender til voksne med 24 kalendergaver fra Teacups sortiment. Her får du ikke kun te, men også andre små smagsprøver fraTeacups udvalg. Her får du en rigtig hyggelig julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december. Du får 24 små pakker, som er individuelt pakket ind. Det kan være både te, samt øvrige varer fra Teacups sortiment, så her er der plads til lækre overraskelser. Det kan være slik, chokolade, delikatesser, kaffe etc.  Giv dig selv en dejlig julekalender eller glæd en du holder af. 

Find julekalenderen hos Teacup

Growers Cup Te Julekalender 

 Te julekalender indholder 25 breve med et udvalg af de lækreste te fra Growers Cups sortiment. Du får ikke kun varemen i den kolde juletid, men du får også en udsøgt smags oplevelse. Teen er lavet på de bedste økologiske produkter, som du kan nyde hele december måned. I hvert brev får du 2 kopper dejlig te. 

Find den hos Coolshop

Te adventskalender

Kalenderen indeholder forskellige overraskelser med te og søde sager. Vi pakker alle gaverne ind i smukt gavepapir lavet af genbrugsmateriale og nummererer dem fra 1 – 4. Det er kun NORU der ved hvad der er i pakkerne, men vi lover at du ikke bliver skuffet.

Find den hos Noru

Teacup lille te adventskalender

Lækker adventskalender til teelskeren. Teacup har udvalgt nogle af deresbedste teer og kombineret dem med lidt sødt til teen. Disse varer er fint pakket ind til 4 adventsgaver. Gaverne indeholder te og konfekture.

Find hos Teacup

Teacup stor te adventskalender

Lækker adventskalender til teelskeren. Teacup har sammensat nogle af deres bedste teer med andre lækkerier såsom lidt sødt eller lidt andet tilbehør. 4 adventsgaver med lækre varer fra Teacups sortiment.

Find kalenderen hos Teacup

SE OGSÅ: Karamelleriet julekalender 2020

SE OGSÅ: Johan Bülow julekalender 2020

 

Indlægget Julekalender med te 2020 indeholder affiliatelnks

2 Responses

  1. 10/02/2019

    […] SE OGSÅ: Julekalender med te 2019 […]

  2. 09/24/2020

    […] SE OGSÅ: Julekalender med te 2020 […]

error: Content is protected !!