Påskeæg til voksne 2021

Påskeæg til voksne, påskeæg til voksen 2021, påskeæg til voksne 2021, luksus påskeæg, påskeæg med alkohol, voksen chokoladeæg, påskegave til voksen, værtindegave til påske, påskeæg for voksne, påskeæg til teenager 2021, påskeæg til ham 2021, påskeæg til hende 2021, årets påskeæg 2021, luksus påskeæg til voksne, vegansk påskeæg, klassisk påskeæg, påskegaver 2021, voksen påskeæg 2021, påskeæg med hvid chokolade, påskeæg med mørk chokolade
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Et påskeæg til voksne 2021 er oplagt som værtindegave til påskefrokost eller forkælelse til en du holder af.

Påskeæg hører sig til påske. Hvert år sælges der et hav af påskeæg, de fleste til børn, men der er også begyndt at komme flere påskeæg til voksne på markedet.

Påskens oprindelse

Påske betegner både den jødiske højtid, Pesach, der fejrer jødernes udvandring fra Ægypten, og den vigtigste og ældste kristne højtid, der markerer Jesus’ død og opstandelse.

Idag er det nok ikke så mange der har Jesus i tankerne ved påsketid, ofte handler tankerne mere om nogle samlede fridage, påskeæg og påskefrokoster. Og siden Jesus´død er der da også kommet flere forskellige traditioner til påsken, som f.eks. at lave gækkebreve, æggejagt, besøg af påskeharen, påskeæg, påskefrokoster og den årlige påskebryg, må selvfølgelig ikke glemmes.

Påsken i Danmark fejres i mange danske hjem med en påskefrokost med mange traditionelle påskeretter som lam, æg, laks, sild på bordet, samt øl (gerne den særlige påskeøl) og snaps. I påskedagene bliver der også spist meget chokolade i Danmark – oftest i form af påskeæg i ren chokolade, marcipanæg eller chokoladekurve.

Hvornår er det påske i 2021?

Hvilken dato er det påske? Påsken falder forskelligt fra år til år. I 2021 falder påske på følgende datoer:

Søndag 28. marts: Palmesøndag
Torsdag 1. april: Skærtorsdag
Fredag 2. april: Langfredag
Søndag 4. april: Påskedag
Mandag 5. april: 2. Påskedag

Påskeæg til voksne

Traditionen med at give påskeæg er forbundet med gækkebrevet, der går helt tilbage til 1600-tallet. En anden hyggelig påsketradition, som praktiseres af mange danske børnefamilier, er at male æg. I de fleste familier er det kun børn der får påskeæg, men de senere år er det blevet mere populært blandt de voksne. Der findes efterhånden mange lækre bud på voksen påskeæg.

Hos Alletiders Gave har vi samlet et bredt udvalg af årets påskeæg til voksne 2021. Her finder du både påskeæg til ham, påskeæg til hende, luksus påskeæg, spiselige påskeæg, drikkebare påskeæg, påskeæg til samlerene, utraditionelle påskeæg osv. Udvalget af påskeæg egner sig også godt til teenagere. Forkæl en du holder af med er af disse lækre påskeæg til voksne.

Påskeæg til voksne 2021

Summerbird gaveæske til påske 2021

Denne fine nyhed indeholder alt hvad man skal bruge til at forsøde påsken. Den er perfekt som gave, da den kommer i en flot rund gaveæske med sløjfe på.

Se hele indeholder af gaveæsken hos Kun det bedste

Bülow påskeæg med lakrids

Dette knasende, sølvmarmorerede æg består af blød lakrids og karamelliseret dulcechokolade, der giver en
udsøgt og intens smag. Små flager af havsalt og råt lakridspulver giver den dybe sødme et raffineret modspil og skaber balance i sagerne.

Find det hos Delikatessehuset

Fabergé Stort Påskeæg

Stort og smukt påskeæg i Fabergé-stil fyldt med hele 750 gram lækre chokoladeæg og andet påskeslik! Dette detaljerede metalæg er et must for chokoladeelskeren og er et uimodståeligt påskeæg til voksne!

Find påskeægget hos Coolstuff

Valrhona – Påskekalender 2021

Påskekalender fra Valrhona i fint design. Bag hver låge gemmer der sig 2 af Valrhonas klassiske chokoladepåskeæg. Æggene i denne kalender er af mælkechokolade og med klassisk pralinéfyld. Påskekalenderen fås også med mørk chokolade.

Find påskekalenderen hos Kun det bedste

Baileys Salted Caramel Chokoladeæg

Er gavemodtageren vild med Baileys og særligt udgaven med salted caramel? Så er dette påskeæg det helt perfekte. Dette store chokoladeæg er hånddekoreret og har smag af den uovervindelige kombolikør og saltkaramel. Pakken indeholder desuden fire guldskinnende trøffelpraliner med crèmekaramel-smag!

Find påskeægget hos Coolstuff

Kähler Hammershøi påskeæg 2021

Giv påskeæg som gavemodtageren kan nyde glæde af år efter år. Det fineste påskeophæng fra Kähler med 3 stk. De fine påskeæg er pyntet med traditionelle påskesymboler og er alle malet i procelæn. 

Find påskeæggene hos Bahne

Påske-gaveæske med 4 slags lakrids fra Lakritsfabriken

Sød påske-æske fra Lakritsfabriken med de fantastiske lakridser. Der er både klassisk lakrids, men også lakrids overtrukket af Valrhona chokolade – alle fri for gluten og veganske.

Find påskeæsken hos Kun det bedste

Nicolas Vahé påske med hvid og mørk chokolade

Chokoladeovertrukne mandler med hhv. hvid og mørk chokolade er Nicolas Vahés bud på årets påskeæg til voksne. En perfekt påskegave til ham/hende der elsker chokolade. 

Find påskeæggene hos Kun det bedst

Chili Klaus påskegaveæske

Chili Klaus er måske ikke lige den første man tænker på, når årets påskeæg skal vælges. Men påskeæsken fra Chili Klaus er i høj kurs hos særligt mange mænd.  Gaveæsken er fyldt med snacks såsom chilikugler, vingummi, krydrede jordnødder og sød lakrids – alt sammen med chilistyrker, der spænder fra en mild brise til ægte hede. Der er også en habanerokrydret hot sauce og en sødstærk chilimayonnaise. Æsken indeholder selvfølgelig også Egg of Death, Chili Klaus’ specielle påskekalender med fem chokoladeovertrukne marcipanæg. 

Find gaveæsken hos Coolstuff

Wera Påskeæg med Værktøj

Klart at handymanden skal være med til æggejagt! Wera Påskeæg er et perfekt påskeæg til voksne, der kan lide praktiske og kaloriefri æg og indeholder et værktøjssæt med to håndgreb og mange forskellige bits.

Find påskeægget hos Coolstuff

Guinness påskeæg med øl

Mørk chokolade og mørkt øl er en rigtig drømmekombination! Dette store chokoladeæg er tilsmagt med Guinness-øl, og de små pintformede praliner er fyldt med en lækker creme, som også har fået smag af det klassiske, irske øl.

Find påskeægget hos Coolstuff

Royal Copenhagen påskeæg 2021 – vintergæk og vintergæk med blade

Vintergækken er en af forårets første blomster, som springer ud. Det fine hvide blomsterhoved som blomstre så smukt i de danske skove skaber skønne forårsfornemmelser. Dette sæt består af 2 påskeæg i størrelsen 6 cm. Det er også muligt at købe æggene hver for sig.

Find dem hos Bahne

Xocolatl påskeæg i porcelæn med indhold

Porcelænsæg fra Xocolatl – fyldt til randen med fyldte chokolade-påskeæg. Indeni porcelænsægget gemmer der sig 8 fyldte chokoladeæg, også udformet som påskeæg. Smagene i chokoladeæggene er forskellige ganacher, karamel og nougat.

Find påskeægget hos Kun det bedste

Sweetkynd – God Påske vegansk vingummi

En påske gaveæske med de lækre økologiske, veganske vingummier baseret på økologisk rosévin. Både den perfekte værtsgave til de som elsker vingummi, men også et sikkert hit som påskeæg til børn.

Bestil påskeæsken hos Kun det bedste

Hoptimist påskehare

Giv et påskegave der kan skabe glæde år efter år, med denne skønne lyserød påskehare fra Hoptimist. En oplagt gaveide til flere aldersgrupper.

Find det hos Kun det bedste

Simply Chocolate – Heaven eggxist

I år spreder Simply Chocolate budskabet “Heaven eggxist”. I påskeæsken gemmer der sig 3 smagsvarianter af de populære solide chokolader fra Simply Chocolate, i påskens anledning udformet som chokoladeæg.

Find den lækre påske chokolade hos Kun det bedste

Karamelleriet – God Påske – Hr. Smil & Frk. Solskin

Skøn påskeæske fra Karamelleriet med 2 forskellige slags karameller. Æsken er oplagt til par eller til ham/hende der bare ikke kan få nok af karameller.

Find påskeæske hos Kun det bedste

Lakritsfabriken – Påske lakrids med passion

Udskift det traditionelle påskeæg med disse påskelakridser fra Lakritsfabriken. En dejlig kombination af både det salte fra lakridsen, syrlige fra passionsfrugt og søde fra hvid chokolade.

Find de lækre påskelakridser hos Kun det bedste

Påskeægsbomber til Varm Chokolade

Disse ægformede chokoladebomber smelter i varm mælk og er drysset med sukker, som er farvet i påskefarven – selvfølgelig skal drikken også være påskepyntet! Inde i chokoladebomberne gemmer der sig mini-marshmallows, der udklækkes og fuldender drikken, når chokoladen smelter. En chokoladebombe giver en kop chokolade, og pakken indeholder fire bomber. Saml familien, der farer rundt som forvirrede høns efter påskeharens besøg, og byd på en varm og luksuriøs chokoladeeksplosion!

Find dem hos Coolstuff

Giv en oplevelse som påskeæg

Giv et anderledes påskeæg i form af en oplevelse. DuGlemmerDetaldrig tilbyder et unikt udvalg af oplevelser i hele landet, hvad enten gavemodtageren skal forkæles med wellness, en action oplevelse, en middag osv. Giv enten gavemodtageren en oplevelse I kan nyde i fællesskab eller en han/hun kan få glæde af på egen hånd.

Find den perfekte oplevelse her hos Duglemmerdetaldrig

Lav selv hjemmelavede påskeæg

SE OGSÅ: Personlige fotogaver

SE OGSÅ: 25+ Kaffe gaveideer – gave til kaffe-entusiasten

Listen med Voksen påskeæg 2021 bliver løbende opdateret…

Indlægget Påskeæg til voksne 2021 indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

1 Response

  1. 02/20/2021

    […] SE OGSÅ: Påskeæg til voksne 2021 […]

error: Content is protected !!