Påskeharens dør – dør til påskeharen

Påskeharens dør, dør til påskeharen, påskehare dørsæt, påskeharen, fakta om påske, påskehygge børn
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Gør påskedagene lidt ekstra hyggelige med en dør til påskeharen.

Med påskeharens dør er I klar til at påskeharen nemt flytte ind hos jer.

Påske betegner både den jødiske højtid, Pesach, der fejrer jødernes udvandring fra Ægypten, og den vigtigste og ældste kristne højtid, der markerer Jesus’ død og opstandelse.

Idag er det nok ikke så mange der har Jesus i tankerne ved påsketid, ofte handler tankerne mere om nogle samlede fridage, påskeæg og påskefrokoster. Og siden Jesus´død er der da også kommet flere forskellige traditioner til påsken, som f.eks. at lave gækkebreve, æggejagt, besøg af påskeharen, påskeæg, påskefrokoster og den årlige påskebryg, må selvfølgelig ikke glemmes.

Påsken i Danmark fejres i mange danske hjem med en påskefrokost med mange traditionelle påskeretter som lam, æg, laks, sild på bordet, samt øl (gerne den særlige påskeøl) og snaps. I påskedagene bliver der også spist meget chokolade i Danmark – oftest i form af påskeæg i ren chokolade, marcipanæg eller chokoladekurve.

Traditionen med at give påskeæg er forbundet med gækkebrevet, der går helt tilbage til 1600-tallet. En anden hyggelig påsketradition, som praktiseres af mange danske børnefamilier, er at male æg.

Påskeharen er en ret ny opfindelse i dansk tradition. I begyndelsen af 1900-tallet ankommer den fra Tyskland, og det er en gammel tysk tradition, der ligger til grund for påskeharen som æglægger. For mange er det en tradition at påskeharen kigger forbi i løbet af påskedagene. 

Påskehare dørsæt

Når intet mindre end selveste påskeharen står uden for døren, kan man jo ikke gøre andet end at åbne sit hjem. Lad denne lille hare flytte ind og hjælpe med påskens små syslerier! Her får du en lyserød dør med en hvid ramme, en stige og en gul postkasse.

Find sættet hos PartyKing

Påskeharedør grøn

Når nissen har taget sine pakkenelliker og er rejst, tager det ikke lang tid, før påskeharen banker på døren og vil flytte ind! Gør plads til din nye roomie, og lad påsken gøre sin entré. Her får du en grøn dør med en hvid ramme, en stige og en gul postkasse.

Find sættet hos PartyKing

DIY Kit – Påskeharens Dør

Vil du hjælpe påskeharen med at flytte ind, så er vores kit helt perfekt. I kittet får du alt, hvad du skal bruge til at skabe et hyggeligt miniunivers foran påskeharens bo – lige fra stakit og postkasse til en have fyldt med æg og kyllinger.

Find påskekittet hos Coolshop

SE OGSÅ: Påsketøj til børn og voksne

SE OGSÅ: Påskeæg til voksne

Indlægget Påskeharens dør – dør til påskeharen indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!