Julekalender med puslespil 2023

julekalender med puslespil 2023 til børn og voksne, julekalender med puzzlespil til børn og voksne, puslespil julekalender, puslespil adventskalender, puslespil pakkekalender, julekalender til hele familien
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Julekalender til både til voksne? Ja ærligt talt, hvorfor er det kun de mindste i familien der skal forkæles? Kender du en voksen som du synes trænger til noget ekstra forkælelse, så kan vi anbefale en julekalender med puslespil 2023.

En julekalender med puslespil 2023 er en oplagt gave til en du holder af eller ekstra forkælelse til dig selv i julemåneden.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

Der er noget hyggeligt ved at sidde og fordybe sig et puslespil. Og med den vinter vi går i møde, hvor der skal spare på el, så er det oplagt at give en julekalender med puslespil, som man kan fordybe sig i stearinlysets skær. Puslespil julekalender er både for børn og voksne og er og noget som familien kan hygge med i fællesskab.

Puslespils julekalender julemarked

Pusl dig frem til juleaften med denne sjove puslespilsjulekalender! Hver låge indeholder en pose med puslebrikker, der skal lægges, og langsomt, men sikkert vokser dit tusindbrikspuslespil frem!

Find det hos Coolstuff

 

 

Merry Mischief julekalender med puzzlespil

Forkæl gavemodtageren med 22 små puslespil, der gør nedtællingen til juleaften meget hyggeligere. Boksen er fyldt med 22 små puslespil, illustreret af Jess Bretherton. Bag de sidste 2 låger finder du hhv. lim og bånd til ophæng. Hvis modtageren har lyst til det, kan de små puslespil laves om til ornamenter og hænges på juletræet.

Find julekalenderen hos Puzzleshop

Merry Christmas julekalender med puzzlespil

Tæl ned til juleaften med denne puslespilsjulekalender fra Eurographics. Julekalenderen indeholder 24 små puslespil med søde julemotiver, tegnet af Simon Treadwell. Hvert puslespil måler 12,5 x 12,5 cm, og er med 50 brikker, så i alt får du 1200 brikker.

Find julekalenderen hos Puzzleshop

Christmas Town pakkekalender med puslespil

Tæl ned til juleaften med denne puslespilsjulekalender fra Eurographics. Bag lågerne i kassen er der 24 små puslespil med hyggelige julemotiver. Hvert puslespil måler 12,5 x 12,5 cm, og er med 50 brikker, så i alt får du 1200 brikker.

Find julekalenderen hos Puzzleshop

Christmas Dogs julekalender – puslespil med hunde

Er gavemodtageren eller du selv helt vild med jul og hunde, så er denne julekalender helt perfekt. I skufferne i kassen er der 24 små puslespil med sjove hunde i julehumør. Hvert puslespil måler 12,5 x 12,5 cm, og er med 50 brikker, så i alt får du 1200 brikker.

Find den hos Puzzleshop

Christmas Cats (Julekalender)

Den perfekte julekalender til katteejeren. I skufferne i kassen er der 24 små puslespil med sjove katte i julehumør. Hvert puslespil måler 12,5 x 12,5 cm, og er med 50 brikker, så i alt får du 1200 brikker.

Find den hos Puzzleshop

 

Christmas Animals (Julekalender)

En herlig julekalender der kan nydes af flere aldersgrupper. Tæl ned til juleaften med denne puslespilsjulekalender fra Eurographics. I skufferne i kassen er der 24 små puslespil med sjove dyr i juleudklædning, tegnet af Lucia Heffernan.

Find den hos Puzzleshop

Sweet Christmas (Julekalender)

Gør nedtællingen til juleaften lidt hyggeligere. Tæl ned til juleaften med denne puslespilsjulekalender fra Eurographics. I skufferne i kassen er der 24 små puslespil med alverdens julelækkerier.

Find den hos Puzzleshop

Jigsaw Puslespil Julekalender

Et skønt puslespil til de hyggelige aftener i december måned. Der medfølger over 1000 brikker, der virkelig skaber den helt rigtige stemning i julemåneden. Puslespillet har motiver af et snedækket landskab med rensdyr, der trækker julemandens kane, søde dyr og en julehytte.

Find julekalenderen hos PartyKing

Listen med puslespil julekalendere 2023 opdateres løbende…

SE OGSÅ: Julekalender til voksne

SE OGSÅ: Julepyjamas til børn og voksne

Indlægget Julekalender med puslespil 2023 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!