Sonic the hedgehog julekalender 2023

Sonic the hedgehog julekalender 2023, Sonic the hedgehog pakkekalender 2023, Sonic the hedgehog julekalender til børn 2023, Sonic the hedgehog computerspil julekalender, Sonic the hedgehog julekalender til drenge 2023, seje julekalendere 2023, Sonic the hedgehog adventskalender 2023, Sonic the hedgehog kostume til børn, årets julekalendere til børn 2023
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ventetiden i december kan føles meget lang for både store og små. Gør ventetiden i december sjovere med en Sonic julekalender 2023.

Sonic the hedgehog julekalender 2023 er den oplagte julekalender til børn, når der skal tælles ned til juleaften.

I 90´erne var Sonic the hedgehog et stort hit blandt mange børn og gik lidt i glemmebogen igen indtil i 2019 indtil der kom en filmatisering. Filmen ‘Sonic the Hedgehog‘ er en animation og adventure film om pindsvinet Sonic, baseret på det populære computerspil.

Da traileren til videospilfilmatiseringen af Sonic the Hedgehog ramte nettet for nogle år siden, var reaktionerne fra fans mildest talt ikke gode. Nu er en ny og ændret trailer netop blevet lanceret.

‘Sonic the Hedgehog’ bygger på Segas maskot og mange spil, der satte fart over platformgenren. Filmversionen transporterer det lynhurtige, blå pindsvin til vores verden, hvor han møder politibetjenten Tom.

Samtidig står han over for sin ærkefjende, Dr. Robotnik, der spilles af komedie-legenden Jim Carrey.

Alt lå lige til højrebenet for filmversionen med et så populært forlæg, men designet af Sonic mødte hård kritik fra fans overalt, og især hans mere pindsvine-agtige look, de lange arme og ben samt mennesketænderne blev fremhævet. Det fik filmskaberne til at gå i tænkeboks og redesigne titelkarakteren. Dermed blev filmens premiere også skubbet.

Sonic The Hedgehog Julekalender

Julekalender fra Sonic The Hedgehog med 24 overraskelser. Den har seks figurer og meget, sjovt tilbehør. Åbn en ny låge hver dag og få noget helt nyt at lege med, hver dag op til jul. Start nedtællingen til juleaften!

Find julekalenderen hos Jollyroom

Sonic Julekalender

Med denne Sonic julekalender får du 24 dages bygning og kreativitet, hvor hver låge giver en ny del af det hurtige pindsvin! Med et unikt design og gennemtænkte detaljer skabes en Sonic-figur stykke for stykke, dag for dag. Lige i tide til juleaften er han færdig, klar til at tage julefejringen til næste niveau!

Find den hos Coolstuff

sonic kostume til børn sonic børnekostume sonic the hegdehog kostume udklædning blåt kostume tegnefilms kostume computerspil kostume film kostume

Sonic børnekostume til børn

Har du et barn der helt skudt i Sonic? Så er dette kostume helt perfekt. Med til Sonic the Hedgehog Børnekostume følger en blå og orange/gul overall med et par røde og hvide fodovertræk, en Sonic karaktermaske og et par hvide handsker.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Julekalender til børn – drenge og piger

 

Indlægget Sonic the hedgehog julekalender 2023 indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!