Årets julekalendere til børn 2024 – drenge og piger

årets julekalendere til børn 2024, årets julekalender til piger 2024, årets julekalender til drenge 2024, årets julekalender til børn 2024, årets julekalender 2024, årets pakkekalender til børn 2024, årets pakkekalender til drenge 2024, årets pakkekalender til piger 2024, årets pakkekalender til børn 2024, julekalender med legetøj 2024, årets julekalender til børn 2024, julekalender 2024, pakkekalender 2024, adventskalender 2024, alletiders jul, alletiders julekalender, kreativ pakkekalender, kreativ julekalender, julekalender med legetøj, pakkekalender med legetøj, alletiders gave, gaveinspiration, julegaver til alle, min julekalender, juleliv, børne julekalender 2024, børne pakkekalender 2024, børne adventskalender 2024, seje julekalendere til børn, økologiske julekalender til børn 2024
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvilken julekalender skal du vælge at overraske dit barn, barnebarn, nevø/niece eller et andet kært barn med? Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets julekalendere til børn 2024.

Er du på jagt efter årets sjoveste, flotteste eller sejeste julekalendere til børn 2024?

Ventetiden til jul kan være rigtig lang, især for børn kan den føles som en evighed. Og er det ikke altid sådan når man venter på noget godt? En julekalender er derfor en god måde at tælle ned til juleaften. Her hos Alletiders Gave husker vi tydeligt den årlige mælkechokolade julekalender, vi fik som børn. Siden da er der kommet flere til og hvert år vælger flere at fravælge chokolade julekalenderen og vælge en julekalender med legetøj. Fordelen ved en julekalender med legetøj er at den giver underholdning både i december og efter jul.

Årets udvalg af julekalendere til børn 2023 er gigantisk og det kan være svært at vælge hvilken der er den rette til dit barn. Prøv at tage udgangspunkt i hvad der hitter mest hos barnet nu, er det Barbie, Brandman Sam, Lego, Playmobil, Frost osv.  

Julekalendere til børn 2024

Vi har ved årets julekalendere til børn 2024, samlet både årets julekalendere til drenge og piger 2024. Udvalget af julekalendere består både af julekalendere med legetøj 2024, julekalendere med bøger 2024, julekalender med lækkerier 2024 mm. Find jeres favorit blandt årets julekalendere til børn 2024 her:

 

Pakkekalender til piger 2024

Køb en færdig pakkekalender med 24 kalendergaver fra Pakkekalender.dk. Du modtager en kasse med 24 flotte kvalitetsgaver uden indpakning, der passer til barnets alder. Det bliver en december med mindre stress og jag. Pakkekalenderen laves til piger i forskellige aldersgrupper. Du finder blandt andet pakkekalendere til de små piger fra 2-3 år, men også pakkekalendere til piger i aldersklasserne 4– 5 år, 6 – 8 år, 9 – 11 år og 12- 14 år.

Se udvalget af færdigpakkede julekalendere til piger hos Pakkekalender.dk

Pakkekalender til drenge 2023

Køb en færdig pakkekalender med 24 kalendergaver fra Pakkekalender.dk. Du modtager en kasse med 24 flotte kvalitetsgaver uden indpakning, der passer til barnets alder. Det bliver en december med mindre stress og jag. Pakkekalenderen laves til drenge i forskellige aldersgrupper. Du finder blandt andet pakkekalendere til de små drenge fra 2-3 år, men også pakkekalendere til drenge i aldersklasserne 4– 5 år, 6 – 8 år, 9 – 11 år og 12- 14 år.

Find de forskellige pakkekalendere hos Pakkekalender.dk

 

NeeDoh Squishmas Julekalender

Julekalender fra NeeDoh med 24 farverige stk. fidget-legetøj. Perfekt til at tælle dagene ned til jul med.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Plus-Plus Julekalender 2024

Bag hver låge gemmer der sig en lille overraskelse i form af en håndfuld Plus-Plus og en tilhørende vejledning. Denne julekalender gør det særligt sjovt at tælle ned til Juleaften, når du bygger dig gennem december og gør hver dag til en leg. Men legen stopper ikke her – Denne julekalender har nemlig hele 25 låger, for med Plus-Plus er mulighederne uendelige. Bag d. 25. låge gemmer sig en masse nye vejledninger, så dine julefigurer kan få nyt liv, og være sjove hele året rundt. Fra 3 år.

FInd julekalenderen hos Kids World

Littlest PetShop julekalender

Er junior også vild med Littlest Pet Shop? Så vil de elske julekalenderen, der er fyldt med små overraskelser og legetøj! Åbn en låge hver dag og afslør en ny overraskelse! Kalenderen åbner op, og du kan bruge lågen til at stille de små søde dyr på.

Find julekalenderen hos Coop

Polly Pocket Julekalender 2024

Gør nedtællingen til juleaften sjovere med denne julekalender. Julekalender med Polly Pocket-dukker, kagehus legesæt med dukkehusmøbler, legetøjsbil og juletilbehør.

Find julekalenderen hos Eurotoys

julekalendere til drenge 2023, pakkekalendere til drenge 2023, adventskalender til drenge 2023, julekalendere til børn 2023, pakkekalendere til børn 2023 adventskalender til børn 2023, årets julekalendere til børn 2023, seje julekalendere 2023, minecraft julekalender 2023, superhelte julekalender 2023, julekalendere med legetøj 2023, drenge julekalendere 2023

Cocomelon julekalender

Åben hver dag en låge og modtag en CoComelon-overraskelse. Denne sjove julekalender indeholder 24 jule-tilbehør og -figurer, inklusive den elskelige JJ, hans familie og venner. Ring julen ind ved at tage JJ med på en sjov slædetur! Efter en sjov dag med leg med vintertilbehøret er JJ og vennerne klar til at varme sig ved pejsen og tilbringe tid med familien. Forbered dig på fejre julesæsonen, og tag julehyggen med hjem med CoComelon julekalenderen.

Find den hos COOP

Pakkekalender med neglelak

Elsker gavemodtageren at gøre lidt ekstra ud af sine negle? Denne julekalender med neglelak er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens det lakker mod jul. En skøn julekalender der både skaber glæde i december og mange måneder efter. 

Find den hos Coolstuff

 

 

Disney Julekalender 2024

24 små Disney-bøger på hver 24 sider! Åbn op for en historie om dagen, og lad julefreden sænke sig, når I læser højt, og tager på det ene eventyr efter det andet. Historierne er en blanding af populære Disney klassikere samt nyere Disney-film.

Find julekalenderen hos Bog & Ide

 

Stitch Julekalender 2024

Denne smukt designede Julekalender kommer i en elegant, foldbar boks med en dekorativ sløjfe. Indvendigt finder du et omhyggeligt udformet inlay med foliedetaljer, der giver et eksklusivt udtryk. Boksen indeholder et udvalg af sjove og praktiske kontorartikler.

Find den hos Eurotoys

Disney Frozen Julekalender 2024

Med Disney Frost-julekalenderen kan børn fejre højtiden med 24 dage fyldt med sjov! Hver dag byder på nye overraskelser, herunder små Anna- og Elsa-dukker (9 cm) samt figurer af Olaf og Sven. Mere end 20 andre gaver venter på at blive opdaget, såsom formbar sand, sandforme og pop-up-legetøjsdele. Det er den perfekte julegave til fans af Disneys Frost og Olafs Frost-eventyr!

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Anders Ands Julekalender bog

Tæl ned til juleaften med Anders And. 24 sjove og klassiske julehistorier fra Andeby. Bliv underholdt med en historie hver dag frem til jul.

Find julekalenderen hos Bog & Ide

 

Paw Patrol Julekalender 2024

Nedtælling til højtiden med Paw Patrol adventskalender! I dette festlige gavesæt kan børn hver dag opdage en anderledes Paw Patrol-gave med juletema! Med 24 gaver at finde, er der altid en ny overraskelse, der venter bag hver dør. Børn vil opdage deres yndlingshvalpe, som Santa Chase, Rudolph Marshall, Skye, Rubble, Everest, Rocky og Zuma, udklædt til ferien, en pingvin, en snemand, en hestevogn og Chickaletta iført sin hat! Den kommer også med sødt tilbehør, såsom snowboards, honningkagegaver til hunde, en bålplads, en butiksfront og meget mere! Når alle 24 gaver er blevet åbnet, kan børn bruge deres fantasi til at skabe en eventyrlig bugtsnedag og sende hvalpene og deres venner på spændende feriemissioner!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Gurli Gris Julekalender 2024

Gør december ekstra magisk for de små med Gurli Gris Julekalender 2024! Hver dag frem til jul kan børnene glæde sig til at åbne en ny låge og opdage sjove overraskelser med deres yndlingsfigur, Gurli Gris. Perfekt til fans af Gurli Gris og en dejlig måde at skabe julehygge på i hele december.

Find den hos Eurotoys

 

Jurrasic World Julekalender 2024

Oplev spændingen og eventyret i december med Jurassic World Julekalender 2024! Hver dag før jul kan du åbne en ny låge og opdage fantastiske overraskelser fra den forhistoriske verden af Jurassic World. Perfekt for både børn og fans af filmserien, denne julekalender bringer den magiske og vilde atmosfære af Jurassic World direkte ind i dit hjem. Forbered dig på en måned fyldt med dinosaurer, spænding og juleglæde!

Find den hos Eurotoys

Jurassic World Julekalender 2024

Jurassic World: Chaos Theory-julekalenderen indeholder 24 dinosaurrelaterede legetøjsoverraskelser, én for hver dag. Æsken prydes af velkendte dinosaurgrafikker. Det samlede udbytte inkluderer 20 mini-dinosaurer, 1 mini-menneskefigur og 9 platform- og hegnsdele. Det er en fantastisk tidlig julegave til dinosaur-elskere fra 3 år og op, især fans af Jurassic World: Chaos Theory.

Find den hos Eurotoys

Pokemon Julekalender 2024

Denne seje Pokemon julekalender får fansenes hjerter til at slå hurtigere. Med i alt 24 små Pokemon-gaver gør den ventetiden på jul dobbelt så sjov. Med 15 kampfigurer (hver 5 cm) og ni tilbehørsdele til den perfekte julescene indeholder denne julekalender fantastisk, julet Pokémon-legetøj. Alle kampfigurerne har en speciel finish, som kun findes i denne kalender.

Find den hos Eurotoys

Mega Construx Pokemon Julekalender 2024

Sej julekalender til den ultimative Pokemon fan. Julekalenderen indeholder 24 seje Pokemon overraskelser.

Find den hos Eurotoys

 

Great Pretenders Julekalender 2024

Har du et barn der elsker at pynte sig? Så er dette denne rette julekalender for hende. I julekalenderen finder man 24 overraskelser til at lave en smuk jule-halskæde og -armbånd, heriblandt en masse fine vedhæng. Vi tør godt garantere nedtællingen til jul bliver mere magisk med denne julekalender.

Find den hos Kids-world

Great Pretenders Julekalender – Build A Bracelet

Great Pretenders har gjort det igen, nemlig lavet en smuk julekalender med lækkert indehold til børn. Julekalenderen indeholder overraskelser der består af to armbånd og 22 jule-vedhæng.  

Find den hos Kids-world

Souza Julekalender – Beauty julekalender til børn

Julekalender spækkket med skønhedsprodukter til børn, heriblandt neglelak, lipgloss, øjenskygge og meget mere. Produkterne i julekalenderen er dermatologisk testede, veganske og vandbaserede.

Find den hos Kids-world

National Geographic Julekalender 2024

Dinosauruserne har altid fascineret børn og voksne. Ligefra de kæmpe store farlige og kødædende dinoer, til de flyvende og små planteædende af slagsen.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Gabbys Dukkehus Pakkekalender 2024

Børn vil elske at opdage forskellige ferie-tema overraskelser hver dag! Med 24 gaver at finde, er der altid en ny overraskelse, der venter bag hver dør. Børn vil opdage Gabby, Cakey & Mercat-figurer, en eksklusiv figur med en perlemorfin finish, samt dukkehusmøbler, instrumenter og endda et pariserhjul til hamsterkillingerne! Når alle 24 døre er åbnet, vil børn elske at skabe snedagseventyr med Gabby og venner!

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Paw Patrol Julekalender 2024

Denne store julekalender indeholder 24 små billedbøger på 24 sider med hver en lille historie om vennerne fra Paw Patrol. Med en historie om dagen har det aldrig været sjovere at glæde sig til jul!

Find julekalenderen hos Bog & Ide

Eventyr Julekalender 2024

Denne flotte julekalender indeholder 24 små billedbøger på 16 sider med de allerbedste eventyr for børn genfortalt af Peter Gotthardt. Læs bl.a. Prinsessen på ærten, Snehvide og de syv små dværge og Snedronningen.

Find den hos Bog & Ide

 

 

Barbie Julekalender 2024

Oplev en magisk nedtælling til jul med Barbie Julekalender 2024! Denne fantastiske julekalender er fyldt med 24 spændende overraskelser, der gør hver decemberdag speciel. Perfekt til Barbie-fans i alle aldre, denne julekalender kombinerer sjov og eventyr med det ikoniske Barbie-univers. Gør julemåneden ekstra magisk og glædelig med Barbie Julekalender 2024!

Find den hos Eurotoys

Barbie Fairytale Julekalender 2024

Tilføj fantasi til højtiden med Barbie-julekalenderen, som indeholder overraskelsesgaver med fantasitema! Åbn én overraskelse om dagen i 24 dage (eller nogle gange dem alle på én gang!) for en super sjov unboxing-oplevelse. Børn vil opdage en Barbie-dukke med lyserødt hår på den første dag, og derefter modetilbehør og fortællingsaccessories til at forvandle hende til en havfrue, en kongelig eller en fe, efterhånden som flere afsløres! De daglige gaver inkluderer en havfruehale, fevinger, en babyenhjørning og andre magiske dyrevenner, fantasihårbøjler og andre sjove ting. Med så mange overraskelser er Barbie-julekalenderen en fantastisk gave til børn fra 3 år og op.

Find den hos Eurotoys

 

Minecraft Julekalender 2024

Fejr højtiden med Minecraft-julekalenderen, som indeholder actionfigurer i 8 cm skala, tilbehør og klistermærker til 24 dages sjov! Sættet inkluderer 3 figurer – Julemanden, den Glade Lama og en Snemandsgolem – samt 17 tilbehør – Julemandens hat, frakke og støvler, en snebold, småkage, mælk, halstørklæde, sværd og mere! Desuden indeholder sættet 4 juletema-klistermærker og har dekorativ og perforeret emballage, der giver endnu flere muligheder for historiefortælling!

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

 

LEGO Star wars julekalender

Lad børn opleve 25 år med ikonisk LEGO Star Wars byggelegetøj og giv ældre fans en nostalgisk tur ned ad mindernes allé med LEGO Star Wars julekalenderen for 2024 (75395).
Udforsk miniatureudgaver af de allerførste LEGO klodsbyggede modeller af ikoniske fartøjer, fra en X-wing-jager til Tusindårsfalken til Crimson Firehawk. Blandt de 18 minimodeller findes også Darth Vaders slot og et minikit fra det første Star Wars videospil. Hold udkig efter 5 LEGO Star Wars samlerminifigurer, bl.a. prinsesse Leia og Luke Skywalker, begge i julet tøj, og Ahsoka Tano samt en LEGO figur af en superkampdroide.

Find julekalenderen hos Eurotoys

årets julekalendere til børn 2022, årets julekalender til piger 2022, årets julekalender til drenge 2022, årets julekalender til børn 2022, årets julekalender 2022, årets pakkekalender til børn 2022, årets pakkekalender til drenge 2022, årets pakkekalender til piger 2022, årets pakkekalender til børn 2022, julekalender med legetøj 2022, årets julekalender til børn 2022, julekalender 2022, pakkekalender 2022, adventskalender 2022, alletiders jul, alletiders julekalender, kreativ pakkekalender, kreativ julekalender, julekalender med legetøj, pakkekalender med legetøj, alletiders gave, gaveinspiration, julegaver til alle, min julekalender, juleliv, børne julekalender 2022, børne pakkekalender 2022, børne adventskalender 2022, seje julekalendere til børn, økologiske julekalender til børn 2022

Play-doh julekalender

Tid til en julenedtælling med Play-Doh! Med 24 festlige overraskelser og Play-Doh-dåser gemt bag de nummererede låger, er tiden til jul legende forkortet. Når alle Play-Doh værktøjer og dåser er blevet opdaget, skaber legemåtterne og idékortene en fantastisk vinterscene!

Find julekalenderen hos Eurotoys

årets julekalendere til børn 2022, årets julekalender til piger 2022, årets julekalender til drenge 2022, årets julekalender til børn 2022, årets julekalender 2022, årets pakkekalender til børn 2022, årets pakkekalender til drenge 2022, årets pakkekalender til piger 2022, årets pakkekalender til børn 2022, julekalender med legetøj 2022, årets julekalender til børn 2022, julekalender 2022, pakkekalender 2022, adventskalender 2022, alletiders jul, alletiders julekalender, kreativ pakkekalender, kreativ julekalender, julekalender med legetøj, pakkekalender med legetøj, alletiders gave, gaveinspiration, julegaver til alle, min julekalender, juleliv, børne julekalender 2022, børne pakkekalender 2022, børne adventskalender 2022, seje julekalendere til børn, økologiske julekalender til børn 2022

Havfrue julekalender

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Baby Born Julekalender 2024

Forventningens glæde er den største glæde! BABY born glæder sig også rigtig meget til jul. BABY born julekalenderen forsøder den spændende tid, for bag hver af de 24 låger er der en fantastisk overraskelse. Det være sig små gaveartikler, tilbehør eller to komplette festlige outfits, så der er i hvert fald noget til BABY born Emma, Carla, Conrad og Bamse. Fra 3 år.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Funko! Funko pop julekalender 2022 Star Wars julekalender 2022

 

Funko Star Wars Julekalender 2024

Gør nedtællingen til jul ekstra spændende med Star Wars™ Funko-adventskalenderen! Uanset om du føler dig som en modig Jedi eller en snu Sith, vil denne kalender bringe galaktisk glæde til din julemåned. Bag hver af de små låger gemmer der sig en af de 24 unikke Funko Pocket Pops! af dine yndlings Star Wars-figurer, alle klædt i deres fineste vintertøj. Hver figur har et festligt twist, hvilket gør dem til en perfekt tilføjelse til din julepynt. Hvor store er de? Højden på hver figur varierer, men de største er omkring 5,3 cm. Hvem vil mon være en del af din julefejring i år?

Find den hos Eurotoys

 

Hama Midi Julekalender med perler

Elsker modtageren at fordybe sig med perler? Så er denne julekalender lige sagen. Julekalender med Hama-perler og perleplader! Omkring 5000 perler og et nyt motiv hver dag gør det meget sjovere at vente på julemanden!

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Funko Xmas Pixar Julekalender

Tæl ned til ferien, eller enhver særlig lejlighed, med Pixar 24 Dages Julekalender! Åbn de små døre for at afsløre 24 unikke Funko Pocket Pops! med nogle af dine yndlings animerede figurer! Hvem vil være den næste til at slutte sig til din Pixar-samling?

Find den hos Eurotoys

Funko Disney Julekalender 2024

Oh, hvilken glæde! Tilføj lidt ekstra magi til din jul med Disney Funko Julekalenderen. Mød Mickey Mouse, der med stor glæde tæller ned til dine vinterfestligheder. Bag hver lille låge gemmer der sig 24 unikke Funko Pocket Pops!, der viser Mickey og hans venner iført deres fineste juleudklædning.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Miraculous Julekalender 2024

Træd ind i den magiske verden af Miraculous: Tales of Ladybug og Cat Noir med den 24-dages Kwami julekalender. Den ultimative Miraculous Kwami julekalender bringer alle dine elskede følgesvende frem for at hjælpe dig med at tælle ned til dine vinterfestligheder.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Revell Julekalender Gravemaskine 2024

Denne gravemaskine med hydraulisk styret arm er samlet af 130 dele. Hver dag skabes en lille samling ved blot at sætte den sammen. Fyld til sidst slangerne med vand – og den hydrauliske gravemaskine kan begynde sit arbejde: Gravearmen og skovlen kan bevæges i tre forskellige retninger. Med mekanisk kædetræk og drejeligt gravemaskinehus.

Find julekalenderen hos Eurotoys

NABBI BioBeads Julekalender

En hyggelig julekalender til det kreative barn. BioBeads julekalender fra NABBI med 24 spændende låger. Den har perler i forskellige farver og tråd. Julekalenderen har 24 perleplader i forskellige former. 

Find julekalenderen hos Jollyroom

Creativ Company Adventskalender med lufttørrende ler

Vælg en adventskalender med kreative ting i stedet for en julekalender. Julekalender fra Creativ Company med fire gaveposer, der indeholder alt det materiale og alle de instruktioner, du skal bruge til at udføre et spændende modelleringsprojekt.

Find kalenderen hos Jollyroom

Creativ Company julekalender genbrug

Julekalender fra Creativ Company med 24 kreative projekter til at skabe et unikt vinterlandskab med. Gå på jagt efter toiletpapirsruller, ægge- og mælkekartoner og giv dem nyt liv med de kreative materialer, der gemmer sig bag lågerne.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Ooly Julekalender – Diamanttegning

Elsker barnet at være kreativt? Så er denne julekalender lige sagen når der skal tælles ned til juleaften. Julekalenderen indeholder 15.000 krystaller som tilsammen bruges til at bringe billedet til livs.

Find julekalenderen hos Kids-world

 

Sonic Julekalender

Med denne Sonic julekalender får du 24 dages bygning og kreativitet, hvor hver låge giver en ny del af det hurtige pindsvin! Med et unikt design og gennemtænkte detaljer skabes en Sonic-figur stykke for stykke, dag for dag. Lige i tide til juleaften er han færdig, klar til at tage julefejringen til næste niveau!

Find den hos Coolstuff

 

Pirater Julekalender 2024

24 låger, 24 overraskelser til et cool pirateventyr! Sørøveren har fundet et skattekort, der leder ham hen til en stor kiste med værdifuldt piratguld. Han styrer robåden mod skatten. Kanonen er altid ladt: Ikke alene står der en stor blæksprutte i vejen for ham, men også selveste Dark Kraken, lederen af det farlige havmonsterfolk! De populære PLAYMOBIL-adventskalendere har i mange år forsødet ventetiden op til jul – helt uden chokolade. Efter højtiden kan legefigurer og tilbehør nemt integreres i eksisterende PLAYMOBIL-legeverdener, så der kan opfindes sjove eventyr – hele året! En perfekt decembergave til fantasifulde børn 4+ år.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Playmobil junior julekalender – Snefyldt jul 1.2.3

Venter dit barn spændt på juleaften? Så har du muligheden for at forkorte tiden med Adventskalenderen Hvid Jul Der er noget nyt at opdage bag hver eneste låge. Oplev en lille overraskelse sammen med dit barn hver dag, og opfind jeres helt egen individuelle julehistorie. Tiden før jul flyver afsted, og endelig er den sidste dag kommet! Juleaften er nær. Englene er allerede synlige i det fjerne, og stjernen skinner også allerede klart på himlen. Sneen drysser blidt ned, og dyrene samles i skoven. Hvem kan genkende de dyr, der er gået gennem sneen? Og er der et spor i sneen, der ikke passer til noget dyr? Hvad er det, der flyver oppe på himlen? Kan det være julemanden? Har han mon gaver med?

Find julekalenderen hos Eurotoys

julekalendere til piger 2021, pakkekalender til piger 2021, adventskalender til piger 2021, årets julekalender 2021, legetøj julekalender 2021, færdige pakkekalendere 2021, inspiration til julekalender 2021, inspiration til adventskalender 2021, inspirations til pakkekalender 2021, julekalender til børn 2021, pakkekalender til børn 2021, adventskalender til børn 2021, alletiders gave

Julekalender Crazy Chic

Forkæl dit barn med denne julekalender fyldt med 24 skønne overraskelser, der skaber glæde både i december og mange måneder efter.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO FRIENDS julekalender 2024

Kalenderen tager en tur tilbage til dengang, Paisley og Olly gik i børnehave. Find en overraskelse bag hver låge med traditioner, hobbyer og mere at udforske. Mange af lågerne afslører aktiviteter, der kan bygges, såsom katapulten, som kan bruges dagen efter til at vælte sneslottet. Der er også småkager at bage, et brev at poste og meget mere. Julekalenderen er fyldt med særlige øjeblikke, lige fra sang og syning til snowboarding og skumfiduser over bål. Ud over at være en sjov gaveidé med julelegetøj til børn støtter LEGO sættet udviklingen af unge byggeres sociale og følelsesmæssige færdigheder, når de tager med Paisley og Olly på deres rejse gennem julens minder.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO city julekalender

Opbyg spændingen under nedtællingen til jul med den seje LEGO City Julekalender 2024 (60436) til børn fra 5 år. Dette års julekalender er fyldt med sjove karakterer, minimodeller med juletema og cool minifigurtilbehør. Børn kan også folde legemåtten på æsken ned for at skabe en snedækket vinterlandsbyscene, som er den perfekte ramme for magiske historier og eventyr.
LEGO julekalenderen vil være en perfekt gave som optakt til jul for børn fra 5 år. Med hver lille overraskelse følger en nem og trinvis byggevejledning, der er trykt på indersiden af kalenderlågerne, og som sikrer, at selv nye LEGO byggere kan nyde en sjov bygge- og legeoplevelse.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

LEGO Disney Julekalender 2024

Byg og leg med et julespil! Denne kalender rummer noget, der kan bygges, bag hver låge, bl.a. 5 LEGO® ǀ Disney mikrodukkefigurer samt figurer af Pua, et snevæsen og den nuttede rensdyrunge Sven, der alle venter på at blive opdaget. Du kan også spille et sjovt spil med familie eller venner, bruge minimodellerne til at udspille dine egne historier eller pynte dit værelse, så det er klar til jul!

Find julekalenderen hos Proshop

Miraculous Picnic Julekalender 2024

Oplev magien i Paris med PLAYMOBIL-adventskalenderen Mirakuløse Mariehøne: Picnic i Paris! 24 magiske overraskelser, der hver dag øger forventningens glæde! Tag med Mirakuløse Mariehøne og hendes venner på en uforglemmelig picnic i parken, og fordyb dig i Mirakuløse Mariehønes verden – Historier om Mirakuløse Mariehøne og Den Sorte Kat. Hver låge afslører en ny figur eller et magisk tilbehør. Med kærlige detaljer og spændende figurer udfolder Mirakuløse Mariehøne magien i dit hjem. Denne unikke adventskalender sikrer en festlig juletid, fuld af eventyr og sjov!

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Julekalender Tur til julemarkedet 2024

Med et besøg på PLAYMOBIL-adventskalenderens julemarkedet flyver adventstiden afsted. For bag hver eneste lille låge gemmer der sig 24 skønne PLAYMOBIL-overraskelser; og inden juleaften kan de sættes sammen til et helt julemarked på børneværelset. Denne særlige adventskalender indeholder alt, hvad du skal bruge for, at du derhjemme kan genskabe et besøg på julemarkedet: En bod med søde sager, et juletræ, et barbord med kopper, en sæk med gaver, julemanden og 3 andre PLAYMOBIL-figurer. De populære PLAYMOBIL-adventskalendere har i mange år forsødet ventetiden op til jul – helt uden chokolade. Efter højtiden kan legefigurer og tilbehør nemt integreres i eksisterende PLAYMOBIL-legeverdener, så der kan opfindes sjove eventyr – hele året!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Schleich Julekalender Heste 2024

Bag de 24 låger i HORSE CLUB-julekalenderen venter en fantastisk dag med Sofia og hendes dyrevenner. 24 legetøjs overraskelser til en fantastisk udvidelse af HORSE CLUBs legeunivers!

Find julekalenderen hos Eurotoys

årets julekalendere til børn 2022, årets julekalender til piger 2022, årets julekalender til drenge 2022, årets julekalender til børn 2022, årets julekalender 2022, årets pakkekalender til børn 2022, årets pakkekalender til drenge 2022, årets pakkekalender til piger 2022, årets pakkekalender til børn 2022, julekalender med legetøj 2022, årets julekalender til børn 2022, julekalender 2022, pakkekalender 2022, adventskalender 2022, alletiders jul, alletiders julekalender, kreativ pakkekalender, kreativ julekalender, julekalender med legetøj, pakkekalender med legetøj, alletiders gave, gaveinspiration, julegaver til alle, min julekalender, juleliv, børne julekalender 2022, børne pakkekalender 2022, børne adventskalender 2022, seje julekalendere til børn, økologiske julekalender til børn 2022

Farm Time Julekalender

Giv farmen liv med en ny hest eller et andet bondegårdsdyr hver dag op til jul. CollectA Farm and Horse Advent Calendar kommer med 24 minifigurer + 12 AR-kort samt sceneri. Bring dine Collecta-modeller til live med utrolig AR-teknologi!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Bluey julekalender 2024

Bluey Julekalender med 24 overraskelser til alle som elsker Bluey og hele hendes familie! Bag lågerne findes bl.a. Bluey og Bingo i juletøj, klistermærker, et stort juletræ, nissehuer og julepakker.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Spiderman Julekalender 2024

Denne sjove og kreative julekalender indeholder alt, hvad du behøver for at slippe din fantasi løs! Indholdet omfatter 6 mini-stempler, 2 puslespil, en nøglering, klæbebånd med holder, laserklistermærker, selvlysende klistermærker, 3 store skumklistermærker, en blyantspidser, en mini pop-up blyant, mini pop-up voksfarver, en papirclips med topper, en lille blok med maleark, 3 formede viskelædere og dekorativt washi tape. Perfekt til kreative projekter eller som en sjov gave!

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

 

Funko Marvel Julekalender 2024

Gør julen endnu sjovere med Marvel Funko julekalenderen! Spider-Man står klar til at levere 24 unikke Funko Pocket Pops, mens du tæller ned til dine vinterfester. Bag hver lille låge gemmer sig en af dine yndlings Marvel-figurer iført deres fineste juleklæder. Hvert samleobjekt har fået et festligt præg, hvilket gør disse helte og skurke til den perfekte tilføjelse til din juleudsmykning.

Find den hos Eurotoys

 

Spider-Man julekalender 2024

Giv en ung Marvel-fan den perfekte start på julen med den flotte LEGO Spider-Man julekalender 2024 (76293). Sættet er fyldt med superheltesjov, byggemodeller og LEGO Marvel Spider-Man-minifigurer og er den perfekte decembergave til drenge og piger fra 7 år. Den sjove oplevelse starter den 1. december og fortsætter længe efter, at den sidste låge er blevet åbnet!

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Christmas Donuts (Julekalender)

Er gavemodtageren (eller dig selv) helt vild med puslespil og donuts? SÅ er dette den helt perfekte julekalender. Bag lågerne i kassen er der 24 små puslespil med juledonuts. Hvert puslespil måler 12,5 x 12,5 cm, og er med 50 brikker, så i alt får du 1200 brikker at lege med i julekalenderen.

Find julekalenderen hos Puzzleshop

Christmas Delights (Julekalender)

En hyggelig julekalender fyldt med det fineste juletema. Bag lågerne i kassen er der 24 små puslespil med forskellige julelækkerier.

Find julekalenderen hos Puzzleshop

Metalpuslespil Julekalender

Hjernegymnastik hver dag frem til juleaften! I vores julekalender gemmer der sig et finurligt metalpuslespil bag hver låge, perfekt til dig der kan lide puslerier! Lykkes det dig at løse dem alle, inden julemanden kommer?

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Skipper’s Pipe Julekalender

Du har med garanti flere barndomsminder om at sidde med en Skipper’s Pipe i munden og føle dig som det sejeste barn i verden? Skipper’s Pipe Julekalender indeholder 24 saftige lakridspiber – den perfekte måde at tælle ned til juleaften.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Jelly Belly Harry Potter Julekalender

Denne Harry Potter-julekalender fra Jelly Belly byder på 24 låger fyldt med slikbønner – men du kan være sikker på, at de alle faktisk smager godt! Hver låge indeholder en lille pose Jelly Belly-bønner i lækre smagsvarianter.

Find den hos Coolstuff

Jelly Belly Jelly Beans pakkekalender

Bag hver låge gemmer der sig en ny smag på slikbønnerne, og her flokkes klassiske Jelly Beans-smage med julede og sæsonbetonede smage. Her er for eksempel gelébønner med smag af polkagris, hindbær, tyggegummi og kanel, for bare at nævne nogle af alle de sjove og anderledes smage i kalenderen.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Revell Coca Cola Julekalender

Rigtige mænd bygger deres trucks selv! Tag udfordringen op og byg dit drømmemodel på 24 dage med Revell julekalenderen. Alt, hvad du behøver, er inkluderet, og til jul kan du stolt holde dit selvbyggede model i hænderne. En absolut juleklassiker kommer nu som julekalender. Når Coca-Cola Trucken melder sin ankomst, ved alle, at julen står for døren. Passende til årstiden står Coca-Cola Trucken også til jul hjemme hos dig. Det genkendelige juledesign begejstrer både små og store fans og gør virkelig julen sødere.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Revell RC Julekalender 2024

Adventskalender fra Revell: 24 dages leg og byggeglæde med RC Car Christmas Driver
Oplev juletiden med Revells adventskalender og den spændende RC Christmas Driver! Hver dag en ny del, indtil det lysende, robuste køretøj står klar den 24. december. Robust chassis og off-road-dæk: Til ethvert eventyr, både inden- og udendørs. Perfekt til børn fra 6 år

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Cars Mini Julekalender 2024

Disney og Pixars Cars Minis-julekalender er en sjov måde at fejre hele den festlige julesæson på. Tæl ned til jul ved at åbne en dør om dagen, i alt 24 overraskelser. Børnene kan afsløre et mini-støbt køretøj, et tilbehør eller baneldele. Hver uge vil der være nok dele og et mini-køretøj til at lege med med det samme. Når alle 24 døre er åbnet, kan børnene samle en klassisk snoet bane eller stable delene for at bygge et snedækket juletræ! Kalenderen indeholder fire juleinspirerede mini-køretøjer og en snemand-bilfigur. Designet til festlig sjov er kalenderlegestationen den perfekte gave til Cars-fans fra 3 år og op.

Find den hos Eurotoys

Claas Bondegårds Julekalender

Claas julekalenderen passer lige præcis til alle Claas fans. Julekalenderen indeholder 24 helt fantastiske overraskelser, som til sidst giver dig en komplet gård med både traktor, dyr og mad. Efter de 24 dage, kan du klippe flere figurer ud fra julekalenderens emballage, så du kan få endnu flere figurer til din gård. Til de voksne, kan man bag på kalenderen fjerne et ark, for at se hvad julekalenderen indeholder.

Find julekalenderen hos Eurotoys

RC Truck Julekalender

Forkæl barnet eller manden med denne seje RC Truck julekalender, den absolut bedste måde at tælle ned til juleaften.

Find den hos Eurotoys

RC Crawler Julekalender

Denne fjernstyret Crawler skal samles i 24 enkle konstruktionstrin. Bag hver låge gemmer der sig en ny del til at samle bilen, så den er klar til jul. Den færdige 1:18 model tilbyder alt hvad du behøver i en fjernstyret bil: store dæk, firehjulstræk med to kraftige motorer og stor akselstyring. Med den præcise styring og den praktiske 2CH GHz fjernbetjening kan crawleren styres perfekt gennem ujævnt terræn (7x 1,5V AA-batterier kræves og er inkluderet).

Find julekalenderen hos Eurotoys

John Deere Julekalender

I John Deere Julekalender får du en hel traktor med plov pænt adskilt i de forskellige dele. Med brug af skruetrækkeren kan den lille mesterbygger begynde at samle traktoren allerede efter de første dage af december. Med den medfølgende skruetrækker og de robuste gule skruer er håndværk sjovt selv for de små og træner de fin-motoriske evner.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Julekalender RC Claas Axion 960 Traktor

Den fjernbetjente Claas Axion 960 traktor i lille format samles på få dage i adventstiden. Efter et par minutters opladning direkte på fjernbetjeningen er den klar til brug og kan styres gennem gården, for køer, katte og høns er også en del af denne adventskalender, ligesom en bondefigur, hegnselementer og andet tilbehør er en del af denne adventskalender. . Nødvendige batterier medfølger. Den brugervenlige 2-kanals fjernbetjening gør det muligt for traktoren at køre i alle retninger og kan endda betjenes af yngre børn.

Find julekalenderen hos Eurotoys

FENDT traktor julekalender

Fendt 818 Vario har siden sin introduktion udviklet sig til den mest solgte kompakte store traktor i hele Europa. Med Fendt Traktor 818 Vario får samlere og Fendt-entusiaster en eksklusiv traktor-kit, der inkluderer et kvalitetsfuldt diorama i flere dele og en lydmodul. På 24 trin kan du skabe en lille Fendt oplevelsesverden til din skrivebord eller udstillingsvitrine. Et særligt højdepunkt er lydmodulet med autentiske Fendt-lyde.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Lego julekalender 2024, lego pakkekalendere 2024, lego adventskalender 2024, lego julekalender til drenge 2024, lego julekalender til piger 2024, lego julekalender til børn 2024, årets julekalendere til børn, julekalendere til drenge, julekalendere til piger, julekalender med legetøj 2024, lego julekalender Lego friends lego star wars lego harry potter lego city

 

LEGO Harry Potter Julekalender 2024

Find en Hogwarts™-gave med juletema bag hver låge i LEGO® Harry Potter™ julekalenderen for 2024. Udforsk festlige minimodeller for hvert af de fire kollegier Gryffindor™, Slytherin™, Hufflepuff™ og Ravenclaw™. Hold udkig efter andre ikoniske Hogwarts-genstande, julepynt og minifigurer af dine yndlingskarakterer. Hver dag finder du noget nyt, så du kan bygge endnu flere magiske historier!

Find julekalenderen hos Proshop

Schleich Julekalender Harry Potter 2024

Som noget nyt i år har Scleich lavet en julekalender med Harry Potter tema. 24 skønne overraskelser til enhver Harry Portter fan.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Harry Potter Julekalender 2024

Gør december magisk med den fortryllende Harry Potter Julekalender 2024! Denne eksklusive kalender er en uundværlig gave til enhver Harry Potter-fan og en fantastisk måde at tælle ned til juleaften på. 24 Magiske Overraskelser: Hver dag afslører en ny låge en unik Harry Potter-gave.

Find den hos Eurotoys

Harry Potter Deluxe Julekalender

Gå ikke glip af chancen for at tælle ned til jul med denne deluxe Harry Potter-julekalender! For alle troldmandselskere derude, forbered dig på at blive revet med ind i en magisk verden hver dag indtil juleaften.

Find den hos Coolstuff

 

Personlig chokolade julekalender med Toblerone

Forkæl en du holder af med en hyggelig personlig pakkekalender fyldt med lækker Toblerone. Du kan selv gøre forsiden personlig ved at tilføje et billede og/eller navn eller tekst. Din personlige Toblerone julekalender er fyldt med 24 stykker lækker chokolade i tre forskellige smagsvarianter.

Lav din personlige kalender hos Yoursurprise

Chokolade Julekalender – Happy Moments Kinder chokolade

Du kan personliggøre chokoladejulekalenderen med eget billede og/eller navn. Sådan kan du lave den fedeste overraskelse til familie og venner eller til dig selv så du kan tælle ned til “the most wonderful time of the year”!

Lav din kalender hos Yoursurprise

Chokolade Julekalender – Milka

Din personlige chokoladekalender er fyldt med 24 stk. lækre Milka-chokolader i forskellige smagsvarianter. Det er nemt at lave din egen personlige chokolade julekalender. Du skal blot tilføje et billede og/eller navn til et af de herlige juledesigns, eller du kan være kreativ og uploade dit eget design.

Design din kalender hos Yoursurprise

Personlig julekalender med Ferrero chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Sæt selv dit personlig præg på julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med billede, fyldt med kinder® chokolade

Chokolade-lækkerier i hele 24 dage: Udenpå julekalenderen er dit billede trykt i et silkemat-look, og indvendigt finder du søde sager fra kinder®. Fås i A4- og XXL-format. Personlig gør julekalenderen med dit yndlingsbillede.

Find julekalenderen hos CEWE

XXL Foto julekalender med chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Denne julekalender er i XXL-format. Personliggør julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

Personlig julekalender med billeder

Lav en julekalender med 24 billeder bag lågerne, der viser dine bedste øjeblikke. 1 stort frontbillede og 24 billeder, som overraskelse bag lågerne. Fås i 2 formater.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med fotocollage

Stort print af dit foto på forsiden af julekalenderen. Et personligt billede bag 24 små låger som en overraskelse hver dag. Fotocollage kan tages ud af julekalenderen efter jul.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med billede XXL, fyldt med Tony’s Chocolonely

Miljøvenlig fairtrade-julekalender med dit eget billede og en masse lækre Tony’s-chokolader. Design julekalenderens forside med dit eget billede – mulighed for valgfri designskabelon. Fyldt med 27 lækre Tony’s Chocolonely-chokolader i 10 forskellige varianter.

Lav din julekalender her hos Cewe

 

 

Julekalendere til børn 2024 bliver løbende opdateret….

 

Find desuden et stort udvalg af færdigpakkede pakkekalendere hos Pakkekalender.dk, hvor der er et stort udvalg af pakkekalendere til både drenge og piger i forskellige aldersgrupper. 

 

Gør julen mere hyggelig med en julesweater til børn

Indlægget Årets julekalendere til børn 2024 indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

13 Responses

  1. 11/09/2017

    […] Er du ikke rigtig opfindsom når det gælder indholdet. Finder du det nærmest umuligt at finde på 24 pakker, så er der råd at hente lige her […]

  2. 10/11/2019

    […] SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn 2019 […]

  3. 10/12/2019

    […] SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn 2019 […]

  4. 10/12/2019

    […] findes i flere flotte designs.   Find bland selv adventskalender hos Trendyliving    SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn 2019   SE OGSÅ: Broderi julekalender 2019   Indlægget Blandselv julekalender og […]

  5. 11/13/2020

    […] LÆS OGSÅ: Året julekalendere til børn […]

  6. 08/14/2021

    […] SE OGSÅ: Årets julekalender til børn […]

  7. 08/15/2021

    […] SE OGSÅ: Julekalendere til børn  […]

  8. 08/31/2021

    […] SE OGSÅ: Julekalendere til børn 2021 […]

  9. 09/01/2021

    […] SE OGSÅ: Julekalendere til børn (drenge og piger) […]

  10. 09/15/2021

    […] SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn […]

  11. 09/20/2021

    […] SE OGSÅ: Julekalender til børn 2021 […]

  12. 09/21/2021

    […] SE OGSÅ: Julekalendere til børn 2021 […]

  13. 09/26/2021

    […] SE OGSÅ: Julekalender til børn 2021 – drenge og piger […]

error: Content is protected !!